Vad ska man säga?

Jag vet inte riktigt var man ska börja.. Jag har haft en skit mysig helg. Och ändå mår man dåligt.. Det är HELT otroligt hur bra en människa kan spela att man mår bra.. Jag mår verkligen bajs.. Är sjukskriven nu fram till nyår, visst det är en stressfaktor som har försvunnit.. Men det är fortfarande sjukt jobbigt..

Ibland vet jag inte vart jag ska ta vägen.. Hur jag ska bete mig, om jag ska visa känslor eller inte.. Om jag ska bry mig eller inte..

Livet är hårt.. Livet är inte glitter och glamour.. Livet är PEST, PINA och HÅRT ARBETE!!

Jag har kämpat så fruktansvärt i mitt liv.. Kämpat för att få ett liv som är värt att leva.. Dom på psykiatrin börjar tro att jag är Bipolär = att jag har mano depresivitet.. Rätt kul.. Visst skulle det vara skönt att veta vad som är fel och att man kan göra något åt saken..

Nej, vill bara bort nu!

Ångesten växer..

Först vill jag bara så ut lite ilska.. Vem FAN var det som bytte lösen på min dator? Ja, hoppas du är nöjd i alla fall.. För nu har jag varit tvungen att omformatera den.. Så alla bilder är borta, all jävla musik.. ALLT!

Som sagt va kommer det ta ett bra tag innan min blogg kommer bli fixad så den får se ut som den gör ett tag..

Jävla väder, jävla väder, jävla ångest, ångest, ångest..

Jag hatar att ha ångest.. Jag har inte vart i skolan sen förra torsdagen, jag orkar knappt stiga upp ur sängen.. Klä på sig, KNAPPAST! Hatar det här.. Det är så jävla mörk.. Jag är inte på botten men jag är på väg neråt för varje jävla dag som går.. Imorgon ska jag till psykologen.. Ska försöka få henne att fixa ett läkarintyg så jag kan vara borta från skolan ett tag till.. För jag pallar inte.. Orkar ingenting..

Snart är det jul och det är ju också ett JÄVLA HELVETE!! GAAAAH!!

Jag vill bara springa, springa så långt att mina ben viker sig av smärta.. Och skrika tills stämbanden går av.. Slita ut hjärtat kan jag inte göra för det har någon redan gjort.. Det är tur att du finns, för seriöst, utan dig hade jag redan vart på botten..

Men allt är så jävla motigt.. Jag orkar inte längre..

Varför kunde inte jag få bli "normalstörd"..

Jag var typ 10 år första gången jag hota med att ta livet av mig, jag har försökt sen dess.. Men det är alltid något som stoppar mig.. Det är jag iof glad över för jag vill inte dö.. Jag vill leva.. Men jag har inget liv.. Och det är de jag måste hitta.. Jag måste hitta tillbaka till mitt liv..

Min själ har vart död i 9 fucking helvets satans skit år.. Hur fan får man den att vakna till liv?

Jag vill klara skolan, men hur fan ska jag kunna göra det när jag inte vill och orkar gå dit.. Alltså jag blir bara mer och mer arg på mig själv för att jag inte går dit, det är SKIT! Jag hatar det här.. Jag hatar det..

Jag vet inte ens vad jag vill med mitt liv längre, men så är det alltid när jag är på väg neråt.. Men jag undrar ändå, hur länge ska jag orka kämpa? Och vad kämpar jag för?

JÄVLA ÅNGEST!!

Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0