Gott nytt år alla! :)

Idag är det sista dagen på året. Det nya året ska firas in, massa alkohol kommer det bli. Och en massa folk. Kommer nog förmodligen bli riktigt, riktigt trevligt :)

Har egentligen inte så mycket att skriva.. Så, jag gör ett nytt försök i nästa år ;P

P&K Michilicious

planer och lite annat

Idag är det måndag och idag händer de lite grejer. Jag och Danne ska till Uppsala till BilTema för att köpa lite delar till hans bil, jag måste till ur&penn för att få bort 1 eller 2 länkar i min nya klockan som var lite förstor. Vi ska låna Maries bil till Uppsala med tanke på att Dannes bil strular lite.. Sen när vi kommer hem vet jag faktiskt inte om han ska börja pyssla med bilen eller inte.. Sen händer väl inte så mycket egentligen. Chilla fett eller sova en stund med tanke på att det inte blev så mycket sömn i natt.. :/

Sen ikväll ska jag, Josse och Danne till Heron City för att gå på bio. Vi ska se Saw 3D :) Jag och Danne har nu plöjt av de 6 första filmerna, så nu måste vi ju se den i 3D också :) Jag har iof sett de första 6 filmerna hur många gånger som helst. Men Danne som är lite känslig av sig för skräckfilmer hade inte sett dom. Han blev ju inte rädd, lite äcklad nu och då .. Men vi är helt eniga om att 2an är bäst.. Än så länge. :)

Hmm, ja det skulle väl vara dagens planer..

Annars händer inte så mycket i veckan.. Blir till att ta det lugnt fram till nyår då vi, eller aah, i alla fall jag. Ska plocka fram mina finska gener på riktigt och supa arslet av mig :) Hahaha nej okej, det ska jag inte.. Kommer vara massa folk jag inte känner, så förmodligen kommer jag inte ta fram min riktiga supartalang ;P Ska nog hålla mig till vin för den delen också.. :)

Vi ska vara ute i skogen på nyår. Där Danne bor.. Eller aah, man skulle nästan kunna tro att han bor här med tanke på att vi typ sitter ihop nu för tiden.. Och är vi ute hos Danne och han ska på ja, till exempel jobb.. Då kommer inte jag därifrån.. Därav är vi väldigt mycket hos mig :)

Jag gillar min Danne otroligt mycket!! Och igår fick jag VÄRLDENS snyggaste tröja av honom.. Men märket ZOO YORK! :D As nice :D Köpte även en tröja för pengarna jag fick i julklapp.. En WARP tröja som är ASNICE!!

Så nu har jag två nya underbara hoodisar och en underbar man. Och en underbar vän/fru som var med i Täbban igår.. Iof var det på grund av henne vi var där och trängdes.. Hahahah men ändå.. :P

Ja, nej.. Det skulle väl vara allt för den här gången..

P&K Michilicious

Tråkiga, tråkiga Söndag..

Uscha, idag är det söndag, riktigt tråkig dag egentligen.. En ångestdag. En dag då det inte händer så mycket och tankarna flödar.. Men inte idag.. Det ska vi ta tag i ! :) Så idag bär det av till Täby centrum med hjärtat och frugan .. :P Josse hade fått pengar i julklapp så hon skulle spendera :P 

Själv fick jag allt mellan himmel och jord. Jag fick lite pengar, kläder, sängkläder, smink, örhängen och lite annat.. Och så fick jag min älskade, älskade parfym som jag suktat efter så länge nu, men inte riktigt haft råd med.. :P

D&G 3  L'IMPÉRATRICE.. Den är helt underbar och jag är lycklig. Hahaha :P Danne fick också en julklapp av mina föräldrar.. Han fick en Björn Borg parfym :)

Hmm men idag i Täby ska jag hålla ögonen öppna och titta efter en nyårsklänning.. Hittar jag ingen så blir det nog någon klänning jag har hemma eller vita jeans och en topp till :)

Ja, men det var väl allt för tillfället.. :)

P&K Michilicious

Hyvää Joulua ystäväni!!

Imorgon är det julafton. Ska bli riktigt trevligt faktiskt.. Även fast jag inte har några egentligen julkänslor.. Jag och mitt hjärta ska till mamma och co. Vara där och äta mat och öppna lite julklappar. :) Trevligt trevligt :)

Som ni kanske märkt så har jag inte haft så mycket att skriva om, därför jag har vart så dålig med mina uppdateringar. Livet flyter på ganska bra och jag är väldigt lycklig.

Jag har min Danne som jag är helt nerkärad i och som betyder mer för mig än det mesta här i livet. Känns skumt att säga så egentligen med tanke på att vi inte har vart tillsammans så länge. Men, så är läget i alla fall..

Imorgon på kvällen ska jag, Danne och förhoppningsvis frugan hem till mig och dricka lite alkohol.. Köpte 3 liter vin idag.. Så det ska gå åt .. :P Haha, ah nej.. Men jag tror faktiskt att det var allt för den här gången.. Kanske skriver imorgon om vad jag har fått i julklapp..

P&K Michilicious

Detta fält måste fyllas i.

Fy fan.. Om 4 dagar är det julafton.. Jag måste säga att jag har lite ångest pga det.. Det är verkligen värdelöst att jag inte har köpt någon julklapp åt tvillingarna.. Men det är ju iof pga att jag inte haft några pengar.. Men ändå.. :/ Och det värsta är att jag vet att Nadja har köpt något åt mig, så det känns faktiskt riktigt surt!!

Danne ska ju som sagt va med mig hem till min mor och familjen på julafton.. Det blir väl trevligt. :) Men det är jag också ganska nervös inför :P Fråga mig inte varför jag är nervös pga de.. Hmm jag vet iof varför :P Men, aah!
Sen, va fan ska man ha på sig? Jag brukar alltid köpa något nytt som jag har på mig på julafton.. Men, inte i år.. Så i år ska jag hitta något i min garderob.. Och ja, jag vet att jag har en miljon kläningar. Men, det är ju inget nytt.. Allt har ju hängt där. Jag har haft alla någon gång. Okej, nu ljög jag.. Jag har verkligen inte haft på mig alla kläder som jag köpt :P Vissa saker utav dem kommer jag heller aldrig dra på mig. Men jag kan inte slänga dem.. Är inte det ganska konstigt? Jag vill inte använda de, men jag kan inte ge bort eller slänga de.. Skit konstigt. Vissa saker har liksom prislappen kvar på sig.. :P

Nej men kanske jag inte ska ha klänning i år.. Jag har ju vart så himla emot traditioner i år.. Så kanske jag ska bryta min egna också.. I år blir det kjol och linne.. ;P

Hmm, min dator har cpat as mycket den senaste tiden.. Den gjorde någon uppdatering och efter det har det vart helt fuckad.. Så jag tömde den på saker igår och omformatera den.. Än så länge verkar det lovande.. Den går lite snabbare och fuckar inte ur på varenda en hemsida.. Så det är ju skönt.. Men om jag nu ska kolla på weeds eller vad som helst så måste jag koppla in externa.. Och den är tjockt jobbig.. Men, aah.. Bara gilla läget :P

Idag händer inte mycket.. Jag och Marie ska väl och julhandla om någon timme.. Sen ska jag förmodligen med Danne ut till Södertälje och hämta hans mobil.. Men det är inte säkert att jag åker med. Men men..

Skulle tro att det var allt för tillfället..

P&K Michilicious

Jävla skit!!

Usch vad jag hatar när det inte blir som jag vill.. Speciellt i sånna här tillfällen.. USCH! Nu är jag verkligen deprimerad.. :/

Jag kom inte in i skolan.. Får väl försöka igen till nästa intagning bara.. Men så jävla surt! Vad ska jag hitta på nu då? Jag har ju länge sagt att det är dags för mig att hitta på något storartat igen.. Men jag vet inte vad det ska bli den här gången..

Men i alla fall, blir inget Skövde i början av 2011 i alla fall.. Kanske till maj om jag har turen att få komma in då. Men jag tänker inte hoppas på något..

Fy fan, det känns verkligen så jävla surt.. :( Aja, inte mycket att göra åt saken.. Får väl som sagt va hitta på något annat.. Även fast jag inte vill hitta på något annat..

Vi får väl bara ta och hoppas på BB nu då ;P

P&K Michilicious

Jag har världens sämsta morgonhumör!

Jag seriöst hatar mitt morgonhumör.. Jag förstår inte hur det är möjligt att bli så sur för att någon annan väcker en.. HELT SJUKT! Och inte nog med att Danne får genomlida det ganska ofta.. Jag får ju också göra det.. Jag vill inte vara sur på morgonen, då vill jag bara vara glad och gosig.. Men jag är seriöst som ett riktigt argt bi..

Och inte nog med att jag ska bli arg, sen när jag vart lite tjurig så kan jag inte somna om med en gång.. För då ligger jag och tänker, varför gjorde han så? Eller, varför gör han inte som jag bad honom? Så då ligger jag, dum som jag är, och triggar igång mig själv ännu mer! IDIOT!

Jag tycker faktiskt synd om Danne på mornarna.. Men det var som jag sa till honom, hälften av gångerna hinner jag inte ens reagera på att jag är vaken innan jag slänger ur mig en elak kommentar.. Det är liksom som att jag skulle prata i sömnen fast jag ändå är medveten..

Idag var det något i stil med "vad är det här? Dagen då man ska föra så mycket oväsen som möjligt?" Det prassla, det klinka, dörren öppnades och bara det låter som jag vet inte vad.. Sen gnissla dörren.. Sen öppnas den igen.. Och stängs igen = mer gnissel.. Sen prassel prassel prassel.. Klooonk! Sen en dragkedja som drogs igen.. Sen en som öppnades och sen en som stängdes igen.. Och sen där någonstans kom min kommentar.. Då gick han ut och stängde dörren..

Så, förlåt hjärtat för mitt jätte dåliga morgonhumör!! Men jag vet seriöst inte vad jag ska göra åt det :S

Hahahhaa om Danne inte redan tror att jag är dum i huvudet eller liknande så lär han väl förmodligen göra det snart :P För igår var mitt humör tiptop.. Jag var glad och gosig så där som jag vill vara ALLA mornar.. Och idag är jag en liten bitch igen.. Hmm inte okej :P

Nej nu ska jag ta och kolla ett avsnitt av desperate housewives och sen försöka somna om!

P&K Michilicious

Inget speciellt..

Nu var det någon dag sen jag skrev.. Har ingen koll på något. Det är 10 dagar kvar till julafton..
Jag har egentligen inte speciella julplaner.. Jag och Danne ska hem till min mamma och äta middag med hela familjen. Det är väl typ de.. Sen på kvällen blir det väl krogen om polarna fortfarande är på den planen..

Idag ska jag inte göra något speciellt, för ovanlighetens skull .. :P

Jag känner att jag är ganska dålig på vissa saker.. Typ som att jag säger en sak till Danne, men det varar inte speciellt länge :P Jag hade till exempel sagt att han inte skulle få sova hemma hos mig på obestämd tid för att jag blir så jävla grinig när jag blrir väckt och han väcker ju mig genom att bara tända en lampa.. Så, aah.. Hahaha men i natt fick han sova här.. Så, så länge varade det liksom.. Men i natt ska han inte få sova här :P

Idag är det tisdag, vilket betyder att det är desperate housewives.. Och om jag inte minns helt fel så är det säsongs avslutning idag.. TRÅKIGT!!

Ah, nej det var väl typ allt för stunden.. Har inte så mycket tankar än. Är ganska nyvaken. :P

P&K Michilicious

uscha!

Jag satt och tänkte just att fy fan vad skönt det skulle vara med fysisk smärta just nu.. Något som tog över den psykiska.. Och vips så hade jag ont i knäna.. Läkarna har länge sagt att dom inte hittar något fel på mina leder.. Och att det kanske sitter psykiskt.. Men, varför? Alltså.. Kan det verkligen vara så att jag inbillar mig att jag har ont i mina leder för att slippa ta itu med det psykiska?

Men just nu hjälper inte det heller.. Jag vet seriöst inte vad som är fel.. För det verkar inte spela någon roll hur saker och ting blir, jag verkar ändå aldrig bli helt nöjd..

Men vad är det som tynger mig? Ja, om jag ändå visste det.. Just nu är det kanske att jag är jätte trött och det är fett mycket ljud ute i vardagsrummet.. Men att jag inte vill gå ut och säga till för att dom ska ändå dra om drygt 40 minuter.. Eller är det just för att jag är trött? Att jag vaknade på fel sida imorse.. Eller är det bara årstiden? Eller stressen? Jag har faktiskt ingen aning..

Jag är så trött att jag knappt orkar hålla ögonlocken uppe.. Men jag måste, bara ett tag till.. Inte sova än. Jag har faktiskt funderat på att ta ett sömnpiller ikväll.. Så kanske jag får sova tungt genom hela natten och inte vakna upp varje halvtimme..

Nej usch.. Jag vet typ ingenting längre.. Det enda jag vet med säkerhet är att jag knappt hör min egna musik pga den ute i vardagsrummet.. Och att jag förmodligen kommer decka vilken sekund som helst..

P&K Michilicious

Jag dör!

Usch vad jag är trött.. Det är som att det här vädret bara suger musten ur en.. Inte okej..
Jag har faktiskt inte speciellt att skriva, även fast mitt huvud är proppfullt med tankar och funderingar..

Mina fingrar är sönderfrusna och mina fotleder vill inte som jag vill. Knäna gör ont och ryggen är en plåga. Och dessutom vill inte mig hosta ge med sig.. Inte okej! 
Jag vill till Italien igen! Vill verkligen.. Bort vill jag i alla fall!

Jag hoppas verkligen att jag kommer in i skolan! HOPPAS HOPPAS HOPPAS! För då har jag en anledning att inte vara hemma i veckorna.. Och den anledningen är att jag kommer vara 40 mil bort.. Och det kommer faktiskt bli skönt! HEEELT otroligt skönt.. Kommer inte känna skuld till att jag inte orkar träffa en polare en måndagkväll, för det finns ingen möjlighet till det.. Uuuuscha, blir galen av att inte få reda på svaret..

Jag och Danne har bestämt att vi ska vara ifrån varandra i helgen, kan bli ganska skönt det med.. Men ändå tråkigt.. För det betyder att jag kommer vara själv då alla polare har planer.. Det suger ganska hårt.. Men iof så har jag ju mycket tid för mig själv. Så kvällen kanske spenderas ensam i soffan, framför idol med popcorn och en flaska vin.. Låter inte heeelt fel.. :P Men ändå.. Ganska tråkigt att sitta ensam.. Hmm. Nej kanske måste kidnappa någon!

Dessutom har jag inte en flaska vin.. Jag har en flaska moet.. Men den lär jag ju knappats öppna ikväll :P

Nej, nu måste jag hitta något att äta..

P&K Michilicious

Onödiga frågor :P

Hmm okej, inte likt mig att sno saker och lägga upp i min blogg för att sen fullfölja.. Men den här var ändå ganska kul.. Men som ni vet så är inte jag bra på att hålla röda trådar.. Så i stället för att skriva om en sak varje dag.. Tar jag och gör om listan till punkter och gör allt i ett inlägg.. Bered er på ett ganska långt inlägg :P Haha men kan bli ganska givade och lärorikt om vem jag faktiskt är. :P


1 - Presentation av mig själv.

Michelle Granlund, 20 år. Jag är från Åland, flyttade till Vallentuna när jag var 8 skulle bli 9. Har bott här sen dess. Eller bodde drygt två år i fosterhem i Väsby.. Bor just nu i "fosterhem" där jag trivs ganska bra. Har bra kontakt med min mamma och hennes familj också. Jag har ingen pappa men trivs ganska bra med det också. Jag är en jävligt komplicerad människa. Är väldigt envis och manipulativ.. Jag har svårt för att göra en sak i taget och oftast bara 40% av allt jag gör som fullföljs :P Är skit dålig på att städa mitt rum, nu har det iof vart städat väldigt länge. Men i alla fall. Ja, det är väl jag om man ska vara kort liksom..  

2 – Min första kärlek.

Min första kärlek heter Jonas. Han har jag vart kär i fram och tillbaka sen jag var 4 år.. Kan verka ganska töntigt.. Men det är en person som verkligen gjort ett stark intryck i mitt liv.. Och han kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta.

3 – Mina syskon. 

Jag har 5 biologiska syskon, två styvsyskon och 2 fostersyskon.
Mina biologiska syskon heter Jennifer (22år), Nadja och Nathalie (17år), Linnea (4år) och Alice (2år). Jag brukar försöka hålla dom utanför så mycket som möjligt.. Men aah. Jennifer och jag har inte haft den bästa kontakten nu på ett bra tag. Men hon är en av mina systrar och jag tror att vi sakta men säkert håller på bygga upp kontakten igen. Hon har två underbara barn, så jag är även moster. Nadja och Nathalie är tvillingarna i familjen. Nathalie är inte som alla andra syskon då hon har ett flertal handikapp. Hon är inte alltid lätt att ha och göras med. Men vi har ändå ett band ihop. Nadja har oftast hamnat i skymundan. Aldrig riktigt tagit någon plats.. Hon har ofast kommit längst ner i "rang" pga mig och Nathalie.. Linnea är 4 år, men det är tackvare henne som jag lever idag. Hon är en prinsessa.. Alice är Alice, en underbart glad liten fralla som har sitt humör, men är något av det underbaraste som finns på denna jord.

4 – Det här åt jag idag.

Öhm.. Det här tror jag inte att någon bryr sig om.. Men aah.. Jag åt Tacosrester från igår.. Och sen åt jag Ben&Jerry till efterrätt..

5 – Min kärlek.

Min kärlek heter Daniel. En underbar människa! :)

6 – Min dag i detalj.

Jag vaknade, gjorde frukost, gick på toa. La mig i sängen, glodde på desperatehousewives, pratade i telefon, såg på mer desperate housewives, pratade i telefon, klädde på mig. Åkte iväg, kom hem. Åt, la mig i sängen och kollade på desperate housewives.

7 – Mina bästa vänner.

Josefine och Rebecca. 
Josefine och jag har kännt varandra i.. Hmm.. 4 eller 5 år :P Våran vänskap har vart upp och ner, men vi har alltid funnit där för varandra. Som två magneter som dras till varandra och måste vara med varandra. I dagsläget är hon min andra halva.. 

Rebecca och jag har kännt varandra i 2 år och det är en vänskap som inte är av denna värld. Redan efter första gången vi träffades kunde jag säga att den tjejen skulle bli en av mina bästa vänner. För det var som om vi hade kännt varandra i flera år redan!

Älskar er tjejer..
 
8 – Mina passioner. 

Mat.. Jag älskar att laga mat, att äta mat. Att få fram smaker som man inte visste var möjligt.. Tyvär är jag lite för lat för att alltid orka laga mat.. Och dålig fantasi har jag också, när det gäller att laga mat :P

9 – En perfekt helg för mig. 

Svårt att säga.. Då jag inte tror på ordet perfekt så vet jag faktiskt inte.. Men.. Hmm.. Nej, det beror på humöret.. Antingen en lugn hemmakväll. Eller en galen fest helg :P

10 – Det här hade jag på mig idag.

Mjukisbyxor och en hoodie :D

11 – Mitt arbete.

Hur ska jag uttrycka mig? Jag är väl en lyxhora xD Hahaha nej men jag har inget arbete.. Jag är hemma i väntan på svar om jag får börja skolan eller inte.

12 – I min handväska.

Vilken utav dom? :S

13 – Den frisyr jag trivs bäst i.

OJ! Ööööhm.. Alltså mitt hår är mitt allt.. Men, jag trivs i variation.. :P

14 – Mina drömmar.

Mina drömmar är att bilda en egen fin familj, att ha ett bra jobb och en bra man som finns där. Att bli en toppen mamma och... Ja, jag vill ha en laborghini också :P

15 – Fula ovanor.

Att jag inte stiger upp i tid? Nej jag vet inte..

16 – Min favoritresa.

Har bara vart utomlands en gång.. Men det hade nog ändå vart favoriten.. Italienresan i våras.. MMMH! Vill tillbaka!!

17 – Min bästa födelsedag.

Skulle nog säga... Min 20 årsdag :)

18 – Något jag saknar.

Körkort.. Och Danne för tillfället..

19 – Den här dagen för precis ett år sedan.

Hände säkert något intressant.. :S

20 – Min önskelista. 

Jag har ingen.. Gillar inte att bli besviken och medtanke på att jag sällan får det jag önskar mig så gör jag heller inga önskelistor :P

21 – Det här upprör mig.

Att folk jag inte känner dömmer mig innan dom träffat mig och fått en verklig uppfattning..

22 – Något jag önskar att jag gjorde mer.

Tränade.. :S Eller uppskattade saker mera..

23 – Det här får mig att gråta.

Det finns mycket..

24 – Min skoltid. 

Oj.. Hahaha!
Hmm började skolan när jag bodde på Åland.. I 2an fick jag inte vara på lektioner längre.. :P Flyttade till Sverige, gick 3-5 i Ekebyskolan. 6 och halva 7an i Hammarbacken, blev avstängd därifrån.. Flyttades till Framnäs, snobbskola i Djursholm som var HEMSK! Där gick jag halva 7an och drygt 2 månader i åttan. Satt hemma ett år. Började Clavis, en spec skola i Vallentuna. Där gick jag 8an och 9an. Gick ut skolan med bra betyg. Började St Eriks gymnasium på frisörlinjen. Hoppade av i 2an.. Började Åva, hoppade av i slutet av första höstterminen. Nu har jag sökt in till en skola i Skövde och hoppas på att det ska intressera mig mer :P

25 – Mina rädslor.

Jag är rädd för att vakna och se att någon står och stirrar på mig ovanför. Och så är jag rädd för kärlek och dom där läskiga utklädda typerna på tivolin och shit.. UUUUUSCHA!

26 – Min favoritplats. 

Förutom min säng.. Åland. Det är en fristad där jag kan finna inre ro.

27 – Mina favoritskor. 

Måste jag välja? Min mamma har lärt mig några vettiga saker.. (ta inte illa upp mamsen, utan det är bara det att jag oftast valt att lära mig själv) men det är att man ALDRIG kan ha för många skor och väskor.. Så jag äger ett ex antal skor.. Men måste nog ändå säga att mina skateskor av märket DC är mina favoriter..

28 – Mina ambitioner.

Oj, jag är viljestark.. Så.. AH!

29 – Om jag blev tvungen att byta utseende med någon, skulle jag byta med.

Det tänker jag faktiskt inte berätta ;)

P&K Michilicious

tankar om allt och ingenting..

Tröttheten smyger sig sakta men säkert in.. Undrar om det kanske är dags att sova snart. För första gången på typ en vecka så ska jag sova ensam.. Min säng känns jätte stor nu när jag inte har en liten klump bredvid mig.. Nu kan jag välja vilken sida av sängen jag ska sova på.. Till och med om jag ska sova på bredden :P

Idag har jag faktiskt vart ganska.. Hmm, hur ska jag säga.. Ångestfylld.. Jag vet egentligen inte varför.. Kanske är det för att jag och Danne har vart upp i varandra hela tiden och jag kände att jag behövde lite utrymme.. Eller så är det något annat som ligger och trycker.. Jag vet faktiskt inte vad det är och jag vet heller inte om jag skulle orka dra mig ner i det och ta reda på vad det är som händer och hur saker och ting ligger till..

Det jag vet är att jag har blivit jätte trött den senaste veckan.. Kanske är det för att jag stiger upp klockan 6 varje morgon med Danne för att säga hejdå och sen krypa ner i sängen och somna om igen.. Eller är det för att jag inte sover ordentligt.. Eller kanske är det pga att jag är jätte orolig för vissa saker..

Det är typ 16 dagar kvar till julafton.. Bara det är stressigt.. Hatar jul. Jul ska vara en högtid då man träffar släkt och vänner.. Har trevligt, äter mat och har det allmänt mysigt.. Men säg att man åker till Täby centrum, inte en själ där inne har sinnesro.. Ingen själ där inne visar respekt för andra människor. Dom ska gå först. För deras högtid är viktigare än andra människors..

Har ni någongång riktigt tänkt på hur egoistiska människor egentligen är? Alltså.. Alla vill vara först med något, alla vill till viss del stå i centrum. Sen finns det ju givetvis undantag.. Udantagen som tar alla andra i första hand och blir som små paket av ångest för att det inte finns utrymme för deras tankar och funderingar..

Har ni tänkt på att det snart är ett nytt år igen..? Det har inte jag.. Det är helt sjukt hur snabbt det här året har gått.. Mina tankar flyger iväg någon helt annanstans nu och det ska dom få göra.. Jag sitter och funderar på vilka människor man släppt in i sitt liv det här året och vilka man låtit säga hejdå. Vilka man sparkat ut och vilka man välkomnat med öppna armar.. Vilka man har velat kicka ut ur sitt liv men inte riktigt vetat hur man ska göra.. Man har gjort ett litet försök och fått respons och sen tvekat igen.

Man har blivit lurad och besviken.. Sviken och ångestfylld. Fått tankar på hur man lättast blir av med en människa som egentligen har en stor plats i ens liv men inte visar det.. Och inte förtjänar den. hur man verkligen försöker att intala sig att inte bli besviken men ändå hoppas på det bästa..

Hur många misstag man gjort, men ändå hur många succér som ändå funnits där. Vänner som står vid ens sida vad man än gjort för snedsteg och räkt ut handen och hjälp en upp när man fallit till botten. Familjen som stöttat.. En mamma som har låtit mig bli 9 år igen när jag mått så dåligt att jag egentligen inte har orkat stiga upp ur sängen. Turer fram och tillbaka genom vad som hänt.

Blivit av med en stor plåga i livet.. Blivit accepterad och sen nekad. Oaccepterad men ändå välkommen.. Fått chanser, som man sen sumpat. Fått en ny chans men valt helt fel väg ändå. Träffat andra, fått en insyn i att andra kan ha det värre. Gå tillbaka till att tro att det är mest synd om en själv.. Falla till botten, slå sig jäävligt hårt. Kliva upp igen och hålla huvudet högt.

Drunknat i gamla sorger, blivit glad över nya lyckarus. Ångrat vissa lyckorus och skaffat nya igen. Känt sig dum som inlett något som var dömt att misslyckas, för att sedan inleda något som man aldrig vill att ska ta slut!

Bytt karriär, insett att livet inte är en lek. Att det är dags att ta tag i saker. Bli mer envis, mogna på sig. Växa upp och bli den man alltid har velat vara..

P&K Michilicious

Mmmmmmh! :)

Just nu ligger jag i sängen med mina favorit män ;P Dom har just gett mig en fruktansvärt onyttig och underbart god frukost på sängen.. Kan man göra annat än att älska Ben&Jerry. Haha åt inte så mycket faktiskt, tyckte det blev lite för sött och slibbigt, så ska nog ta och göra mig en macka i stället :) Mmh och te :D

Just nu är det mycket som snurrar i mitt huvud, jag vill spara ut till långt hår, Det är långt nu jämför med vad det var i somras.. Men jag ska ha längre.. Hmm, men har kollat på massa kort från förra hösten/vintern.. Då jag hade ganska kort hår.. Den frisyren jag hade då var så jäävla snygg.. Men Danne låter mig inte klippa mig kort.. Han vill att jag ska ha samma längd på håret som jag hade när jag var 13-14.. Så det är väl bara bita ihop och spara.. För jag vet hur jag fungerar.. När jag har fått så långt hår så kommer jag hade det så i kanske en månad.. Sen sakta med säkert kommer det bli kortare och kortare heeela tiden :P

Sen har jag funderat över den senaste veckan.. Alltså seriöst, vart tar dagarna vägen? Dom säger att tiden går snabbt när man har roligt.. Men jag har inte roligt.. Jag försöker inte ens ha roligt.. Hmm, så tiden kanske går snabbt när man heter Michelle och har det förbannat tråkigt :P

Sen det här med skolan.. Alltså det är mindre än en månad kvar till mitt startdatum jag har satt.. Jag vet fortfarande inte om jag kommer in eller inte.. Så det känns faktiskt inte så lovande.. :/ Men jag vill jag vill jag vill!! :D

Skulle faktiskt vara ganska underbart att flytta 40 mil.. I veckorna blir det liksom skolan.. Sen kanske supa med min polare som är yrkesmillitär där nere.. Saknar dig bruden, även fast vi träffades sist i lördags :P Sen till helgerna blir det ju till att åka till Sthlm.. Om man orkar.. Kanske inte alla helger.. Beror väl på situationen och så..

Nej, nu är det fan dags att göra lite frukost och sen se på Desperate Housewives :)

Nu vet jag hur det ligger till! Eller?

Jag är inte som en av dom i desperate housewives.. Jag är en blandning av alla.. Jag gillar pengar, vill ha massor och kunna shoppa när som helst. Gör jag någonting ska det göras perfekt, det duger inte att vara nästbäst. Jag är lite av ett kontrollfreak och måste få saker gjorda på mitt sätt. Och finns det inte tillräckligt med drama i mitt liv så ser jag till att skapa det!

Tyvär stämmer det.. Ganska bra.. Men iof tror jag att det stämmer in på de flesta.. Vem vill vara pank..? Vem vill vara nästbäst? Vem vill inte få sin vilja igenom? Och hur tråkigt vore inte livet om det var utan drama?

Jag har haft mycket drama just nu i mitt liv.. Och ja, det är jag som skapat det.. Delvis.. It takes two to tango. Jag är inte ensam om att ha skapat det här.. Men jag är en del av det! Men jag har fått mitt sagt.. Men jag tänker inte lägga mig på idiotens nivå.. För som sagt va. Argumentera inte med idioter.. Dom drar ner en till sin nivå och vinner på erfarenhet.. Ibland är det jag som är idioten och drar ner andra till min nivå.. Men ibland är det även jag som blir nerdragen..

Jag tror att alla är ganska lika på det sättet.. Det beror på hur långt man kommit i livet.. Om man ska se det genom vad man gått igenom i sitt liv så ligger jag på en 40årings nivå.. Gäller det att kontrollera sitt liv "rätt" då är jag nog fortfarande 13-14.. :P Man måste hitta en balans och jag vet inte när jag hittar min!

Jag är ganska nöjd med mitt liv ändå.. Visst jag skulle önska att jag bara kunde göra en usväng och stoppa mig själv i drama vägen.. Men är man inlärd att leva på ett sätt så är det inte bara att vända.. Man måste veta när man ska vända och hur.. När man kommit på vad man verkligen håller på med så är det nog lättare..

Livet är ingen lek.. Livet är inte underbart eller en dans på röda rosenblad.. Livet är ett straff och en plågsam tur på taggtråd.. Absolut inte för alla.. Men för somliga..

Eller kanske är det för alla, vissa blir lärda att gå åt ett håll, men vill dom dit? Eller gör dom det bara för att dom inte vill säga emot? Vissa har ett helvete i barndomen och vet inte vad dom ska göra av sin ångest i vuxenlivet. Vissa vet inte hur dom ska kontrollera det och vissa vet. Somliga slutar som narkomaner eller alkoholister, gör dom det för att dom tappat kontrollen eller för att dom faktiskt inte orkar med sitt straff = livet..

Min mamma har.. Hmm.. Försökt! lära mig att vara nöjd med det jag har.. Min mamma har försökt lära mig mycket.. Men jag är en rebell, säger du ta till vänster så tar jag till höger.. Eller ja, inte alltid.. Har faktiskt lugnat ner mig. Men.. Så har det alltid vart.. Jag har lärt mig att leva på mina egna villkor.. Och jag kan inte annat säga än att jag tycker synd om min mamma pga det..

Kommer jag in i skolan i Skövde (vilket jag hoppas) så blir det min 8 skola.. WIEHOO! Jag har inte bytt skolor för att jag velat.. Jag har gjort det för att jag har vart tvungen.. Jag har varit en riktigt mardröm till barn.. Men jag kommer alltid veta hur man hanterar vissa situationer, hur man låtsas gilla vissa saker fast man egentligen hatar dom.. Hur man får sin vilja igenom, hur man kan hjälpa andra.. Och viktigast är.. Att får jag ett barn som blir likadant som jag själv vart.. Så vet jag hur jag ska hantera det!

Hmm, nej nu flög mina tankar iväg igen.. Nu måste jag föna mitt hår och fixa mig lite iordning.. Sen ska jag träffa min födelsedagsprins :)

P&K Michilicious

Lets the war begin!

Okej, det är några som mailat mig och frågat vad som egentligen pågår.. Nu ska ni få historian..
Min så kallade vän var tillsammans med en kille som jag har haft ett intresse för.. Men har skitit i det förut.. Förra gången dom gjorde slut så var Danne på om att vi skulle träffas, då sa jag nej.. Även fast jag ville.. Den här gången när det tog slut så hörde han av sig till mig dagen efter att dom hade gjort slut, för han ville träffa mig. Så vi träffades dagen efter det. Alltså två dagar efter att dom hade gjort slut. Då kollade vi bara på film gjorde inget speciellt.. Men gången efter det så blev det mycket pussar och kramar.. Sen skickade jag "hem" honom.. Veckan efter det bodde han här så gott som hela veckan.. Han sov någon annanstans 1 gång.

Nu är vi ju inte så poppis hos hans ex.. Min föredetta vän.. Och jag har tydligen gått och blivit en sänghora.. Hmm.. Undrar om det har med sängar att göra, eller att hon är jäääävligt sur och avundsjuk för att han faktiskt är min nu.. För att han inte vill ha henne, att han valt mig..

Vi har alltid undrat vem som skulle dö om vi två hamnade i fight.. Kanske är det dags att ta reda på det nu.. Eller nej, juste du vågar inte Cristin.. För du vågar inte ta upp saker med mig!!!

Men nu ska du ha jävligt klart för dig.. Är du elak mot mig, ja då är jag elak tillbaka.. Vi kör med samma regler.. Men om kampen handlar om att fånga Dannes intresse så har du redan gjort bort dig!

P&K Michilicious

Kanske är man dömd att bli bedömd..

Klockan är strax efter tolv.. Danne ligger och sover.. Förmodligen Marie också. Jag sitter i köket och njuter av en stor mugg med te. Det är ganska fridfullt att sitta ensam mitt i natten och göra absolut ingenting.. Speciellt när man inte kan sova.. Man har tid för sig själv, kan sitta och fundera på vad man har gjort under dagen och hur man hade kunnat göra saker annorlunda. Iof vet jag inte om jag hade velat göra om det. Kanske är det bra att det blivit som det blivit. Att man liksom inte har en återvändo? Att det bara är så som det är. och man får se till att det löser sig i alla fall..

Idag har jag haft ångest.. Ganska grov ångest.. Jag har inte gråtit på jätte länge, men idag kom tårarna.. och dom ville liksom inte sluta falla.. Kanske var det bara dags att släppa ut lite skit, eller så hade min bägare bara blivit full. Att jag inte orkade ta mer skit, att jag bara vill att alla ska smutskasta mig. Jag vet att det inte kommer ske. För jag är ett ganska roligt ämne att diskutera. Men det är som min mamma brukar säga "Om folk inte har ett eget liv och egna intressen så MÅSTE de lägga sig i andras liv... det vore nog bättre om de la lite pengar på ett intresse så de kunde låta andra vara i fred" och jag kan bara säga att jag håller med henne fullt ut!

Jag är ingen person som snackar skit, jag brukar köra med raka puckar.. Det finns vissa personer jag inte orkar ta upp en diskution med för jag argumenterar inte med idioter.. Dom drar ner mig till sin nivå och vinner på erfarenhet.. Så då är det lättare att antingen låta det vara, eller ventilera med en polare..

Just nu har det vart mycket drama både från personer jag känt länge och från personer jag inte ens träffat. Dessa personer som jag inte har träffat har förmodligen dömt mig från den jag verkar vara genom min blogg. Hmm det är bara synd att ni verkar ha fått fel uppfattning om mig. Jag är en jävligt glad och sprallig tjej (som mår jävligt dåligt ibland).. Men jag vill ingen något ont och skulle jag någon gång vilja det.. Tro mig, då skulle ni märka det..

Jag är jävligt manipulativ.. Får oftast min vilja igenom.. Det är absolut ingenting att skryta om, för det är inte alltid positivt.. I situationer som i söndags, när jag var på sjukhuset med Danne.. Då är det positivt.. För då kan man se till att personen man tycker om får gå före i kön, för man vet vad man ska säga och vilka knappar man ska trycka på.. Men i andra situationer.. Så kanske man bara ska lägga sig.. Fast man är så jävla envis och verkligen vill, så ska man nog bara ge med sig.. Även fast man vet att man egentligen inte gjort något fel, ge med sig för att göra så liten skada som möjligt..

En person som betyder väldigt mycket för Danne, jag tänker inte nämna några namn för jag vill inte att mer saker ska tas på fel sätt, jag menar ABSOLUT INGET illa nu.. Så ta mig inte på fel sätt! Han har i alla fall fått en uppfattning om mig som jag inte riktigt gillar.. Och helt ärligt förstår jag inte vad jag har gjort.. Jag känner mig ganska förvirrad och (tro det eller ej) sårad över att en person som inte ens träffat mig redan har dömt mig. Jag vet att jag har kommit på fel fot med en person. Men det är heller inte med mening. Jag har sagt åt Danne att släppa vissa saker för att det förmodligen bara blir värre annars.. Men han har också förändrats.. Ja, det håller jag med om..

Jag skojar med honom och säger att han är en toffel.. Kanske är det därför han inte lyssnar på mig nu när jag ber honom att inte ta upp vissa saker, för han tänker göra som han vill.. Jag vet inte.. Jag känner bara att det är synd att det har blivit som det blivit.. Att jag förmodligen inte får en chans att säga, Hej, jag är Michelle. Jag är inte samma person i verkligheten som i min blogg..

Givetvis är jag samma person så.. Men jag är inte lika öppen i verkligheten.. I verkligheten är jag ganska flummig, mina tankar flyger iväg från en sak till en annan på en millisekund.. Ena sekunden kan jag sitta och prata om något jätte seriöst för att i nästa börja asgarva för att godisbjörnen har ett missbildat huvud.. Hmm..

Nej kanske är grejen den att man ska sluta bry sig helt om vad andra tycker.. Att få en iskall utsida, och absolut inte släppa in någon i livet.. Kanske är det dags att plocka fram gamla Michelle.. Michelle som jag var för 6 år tillbaka.. För att ryta ifrån, säga vad jag tycker.. Bli den som sårar istället för att bli sårad.. Jag tycker inte att det låter lockande.. Men, man gör vad som krävs för att överleva.. Och kanske är det dags att bli en riktig bitch igen..
Nej, nu ska jag dricka upp mitt te och sen krypa ner i sängen bredvid Danne..

Hoppas som sagt va att ingen har tagit illa upp av det här inlägget, för det har inte vart min mening.. Min mening var att försöka få vissa att förstå att jag verkligen inte vill något ont. Och ni får gärna höra av er direkt till mig om det är något. :)

P&K Michilicious

Irriterad.. Men det går över!

Igår var det en ganska tråkig och lååång dag.. Som spenderades på sjukhuset.. Danne hade jätte ont i magen och efter mycket om och men åkte vi in.. Vi var där i drygt 5 timmar och fick inget konkret svar på vad det var.. Så när värktabletterna hjälpte någorlunda så var det bara att åka hem.. Resten av kvällen var jätte bra.. Sen tar han upp det jag hade skrivit i mitt förra blogg-inlägg.. = STOOOOR TABBE! Dom som inte känner mig vet ju givetvis inte det.. Men sen finns det ju sånna som är drama queens och tar åt sig av minsta lilla fast jag egentligen inte menar något. Och ibland en blandning av både och! (ta inte illa upp här nu, för nu syftar jag inte på någon!)

Jag startade mi blogg för drygt 2 år sen.. Ett år av bloggen är borttaget för att det var någon som hackade sig in och sabbade.. Jag startade den ENBART för att skriva av mig när jag hade ångest.. Det finns bara 4 jag kan prata om allt med. Min bästa vän Josefine, min mamma. Min fostermamma och min blogg.. Och när jag skriver något här, så finns det ett liiiitet kommentar fält längst ner av varje inlägg.. Där man mer än gärna får dela med sig av sina tankar.. Men kom inte direkt till mig med dem. Skriver jag i min blogg.. Och inte tar upp det öga mot öga så är det förmodligen något som irriterat mig för stunden, som inte är en big deal. Något jag inte klarar av att berätta öga mot öga.. Typ att jag har ångest, eller att jag mår skit..

Så regel nummer ett! Ta INTE upp saker med mig som jag skriver här i, i verkligheten. Inte om det handlar om min ångest.. För jag vet som sagt va inte hur jag ska kontrollera de.

Regler nummer två! Ta INTE illa upp för "elaka" saker jag skriver om er.. För, jag menar det aldrig..

Gå bara ett år tillbaka i tiden.. Då hade jag bott hos Marie i några månader.. Och jag var såååå arg på allt och alla.. Och då fick inte Marie ha min bloggsida.. Hon fick inte gå in och läsa pga att jag inte ville ta upp sakerna jag skrev här i verkligheten..

Hmm.. Aah, men nu var det här ute.. Då ska jag passa på att berätta att jag givetvis vart lite tjurig på Danne igår när han tog upp det där.. Var sur i morse också då han tände lampan utan att förvarna mig.. Så jag var riktigt arg.. Försökte stänga inne det så mycket som det bara gick.. Han vet om att han måste förvarna innan han tänder lampan.. För annars är det han som får en mobil kastad på sig en vacker dag :P Men i alla fall, jag ångrar nu att jag blev så sur.. För nu är han på sjukhuset igen.. Och, ja.. Jag är inte med idag och kan inte se vad som händer och höra vad dom säger :(

Så krya på dig nu mitt hjärtegull!

P&K Michilicious

Jag är fan inte tiptop :/

Jag kan inte säga att jag mår tiptop.. Är sjuk, hostar som faaaaan.. Har gjort det i typ en och en halv månad.. Känns som att jag hostar lungorna ur mig ibland.. Men jag orkar inte fokusera på att jag är sjuk.. För jag mår inte bra på annat sätt heller.. Jag har minimala ångestattacker som jag känner att jag inte behöver prata med någon om.. Dom kommer ibland.. Men nu dom senaste dagarna har dom kommit ganska ofta.. Och jag har vart lättretlig, så där som jag brukar vara innan allt bara blir svart.. För det brukar ju gå från det här stadiet till "buhuuuuu det är så syyynd om mig, jag hatar mitt liv.. Jag vill döö!" Så.. Jag vet inte.. Om jag skriver nu att jag faktiskt inte mår bra.. Och lyckas acceptera det så kanske det liksom.. Ja, accepteras av mig själv vilket leder till att det kanske inte blir ett så långt fall.. Jag menar jag har klarat hela hösten.. Så varför börja krångla nu ?

Hmm, min helg har vart ganska lugn faktiskt.. I fredags var jag Josse och Danne till Södertälje ett tag.. Hände inget speciellt där egentligen, fick träffa lite nytt folk och så där..

Igår... Ja, vad hände igår.. Det enda speciella jag gjorde och typ enda gången jag reste mig ur sängen.. Var när jag gick och handlade.. Sen var jag mest ångestfylld och halvt deppig som jag vart den senaste veckan..

Damn vad bra jag är på att dölja känslor.. Men det är ju inte bra för mig själv! För det betyder att jag hjälper polare, som inte har en aning om hur jag mår.. Men dom mår skit och jag samlar på mig deras skit.. Och tillslut när jag har deras skit och min egen.. Så drunknar jag.. Som jag sa till Danne "man har inte nått botten fören man är begravd.." Jag är en jävligt stark person.. Jag är psykiskt stark.. Så jag lär klara av några svackor till i mitt liv.. Men hur många ska behövas innan jag själv tar beslutet till att jag kanske ska äta medicin.. Att jag kanske är tvungen att leva på anti-depp medicin resten av mitt liv för att jag ska må bra hela tiden.. Okej, nu kanske jag överdrev lite.. Men jag menar.. En liten dos varje dag.. Vem skulle det egentligen skada? Absolut ingen!

Det komer nog dröja ett tag..

Nu ska jag äta frukost, sen lägga mig i sängen och kolla på desperate housewives..

P&K Michilicious

Orkar inte med allt drama..

Jag är så trött på människor som tar illa vid sig av små saker som egentligen inte är en stor grej! Vad fan är grejen liksom .. Uuusch! Så överdrivet mycket drama hela tiden.. Som jag skrivit i ett av mina tidigare inlägg.. Jag är 20, jag är ung.. Jag vill leva mitt liv.. Utan drama..

Om någon har fått en fel uppfattning i mitt tidigare inlägg så ber jag om ursäkt.. Det var verkligen inte meningen att dra upp din pojkväns namn.. Och jag vet att han har flickvän! Men om det nu är du som läser min blogg, så vet väl du förmodligen att jag är kär. I hans bror..

Idag ska jag en sväng till Täby centrum med Josse, hon behöver komma iväg lite efter nattens problem.. Sen bär det väl av mot södertälje..

Har inte så mycket att skriva idag, min hjärna är urfunktion och jag är trött och less på allt drama.. Och jag vill egentligen bara krypa ner i sängen (som jag redan sitter i) under täcket och gömma mig tills det blir vår! Eller tills det är värt att vakna igen.. Inte vet jag.. Orkar bara inte..

Jag har sån fruktansvärd ångest så jag vet fan inte vad jag ska göra av den.. :/ Kanske ska jag ta fram min konstnärs sida.. Måla, eller något.. Jag vet inte.. Något måste jag i alla fall göra, för jag kan inte gräva ner mig i min ångest.. Eftersom jag klarat hela hösten utan ångest så vill jag inte att den kommer nu.. För kommer den nu kommer jag förmodligen inte kliva upp ur sängen på en månad.. Kanske är det dags att åka hem till mamma och leka med mina systrar.. Eller kanske ut och bygga en snöiglo.. Eller fortsätta med min bok som aldrig vill bli klar..

Men jag kan ju alltid börja med att klä på mig och dra mig iväg till Täby centrum..

Hmm, aah så får det bli!

Snälla, inget mer drama.. Orkar inte.. :P

P&K Michilicious

Jag hatar rubriker.. Dom suger balleeeee

Jag är trött och jag har lite halvt ångest.. Men jag är lycklig.. Tror jag .. Jag vet inte om det beror på det där mongot jag har känslor för eller inte. Hahaha.. Nej det är klart att det är därför. Men det är även därför jag har ångest.. För jag har förmodligen förlorat en vän.. Men jag tänker inte backa för att andra vill det. Jag har gjort det för många gånger nu.. Och jag vill vara lycklig. Jag vill känna närhet och kärlek. Och det får jag nu.. Så även om det innebär att jag förlorar en vän kanske jag får ta den smällen. Sen att det var jävligt fittigt gjort, det är jag MYCKET VÄL MEDVETEN OM! Hmm.. Aah.

Det är ganska roligt.. Jag kan som sagt va se hur många unika läsare och antal sidvisningar det är per dag.. Jag vet om 2 som läser min blogg. Iof inte om det är dagligen. Men det finns en person jag vet att i alla fall är in och kollar på min blogg nu och då.. En viss person vid namn Robert ;P Hahah

Jag är jävligt nyfiken som person och det vet dom flesta som känner mig.. Jag vill liksom veta vilka som kollar in på min blogg.. men det kan jag ju inte veta förens någon kommenterar och säger att dom har vart in och läst.. :P

En till sak, som jag givetvis har vetat om men inte tänker så mycket på.. Eller jo det gör jag också.. hahaha jag har ju tagit upp det här förut. Och det är de där med att hålla en rödtråd.. Hahaha jag kan inte ens göra det i "verkligheten" alltså. När jag pratar.. Jag vet inte hur många gånger Danne har börjat asgarva åt mig för att jag har sagt något och sen heeelt plötsligt flyger mina tankar iväg till något annat.. Han verkar ju ha ganska kul i alla fall.. Och det är ju tur det.. Alltså att jag kan roa någon .. :P

Jag ser mig inte som speciellt rolig, jag känner mig inte rolig. Jag är spontan och säger det jag tänker på.. Om jag inte tänker på något elakt alltså.. För då kan jag hålla käften.. Om jag inte är arg, för då finns det en risk att det flyger en groda ur käften eller liknande.. :P

Alltså jag har egentligen inget vettigt i min hjärna idag.. Bara massa olika tankar om allt mellan himmel och jord.. Om jag faktiskt gjort rätt val (vilket jag tror, för jag är kär!) om jag ska kidnappa Josse.. Hur jag ska få ihop pengar så jag kan köpa julklappar.. Om jag ska fira jul eller om jag bara ska ta en fet krogrunda.. Det känns som det var evigheter sen jag festa.. Men det är det inte.. Det var förr förra helgen.. Men jag gillar att festa.. Jag gillar att leva.. Jag gillar äventyr.. Och en fest är ett äventyr.. För i närheten av mig vet man aldrig vad som händer.. :P Det kan vara as chill, det kan vara slagsmål.. Det kan sluta med att jag kastar ut polare klockan 4 på morgonen.. Ja man vet aldrig vad som händer.. Men så länge jag inte har en snetändning är jag nog jävligt roligt/bra sällskap .. :P Hahha

Nej nu ska jag typ.. Öhm.. Få tag i Marie eller något.. (hon har åkt in till sjukan pga allergichock från sitt penicillin) Hmm .. Imorgon blire Täby centrum med Josefine Bubblan Beaverflyff Von Eilert! :)

P&K Michilicious

Va fan ska man göra?

Iblans kanske man överreagerar.. Eller kanske tror saker som egentligen inte händer.. Men om dessa saker nu motförmodan skulle hända.. Är personen verkligen så bra som man trott.. Hur vet man när någon verkligen är en vän och inte en kompis eller bara en bekant.. Hur vet man att man verkligen kan säga från sin hjärta att man älskar någon.. Jag vet inte.. Jag har ingen aning.. Jag vet ingenting just nu..

Killar har sin "brors kod" "bros before hoes.." Men tjejer.. Gäller samma sak där? Men om man verkligen gillar någon.. Ska man strunta i vad ens kompis säger då?

Jag är i en förbannat jobbig sist.. Och jag vet inte vad jag ska göra.. Jo, jag vet att jag inte ska ljuga.. Men jag kan inte säga rakt ut heller.. För jag skäms.. Det känns som att jag har tagit ifrån dig en person.. Att han är otrogen, fast det egentligen är slut..
Jag vet inte vad jag ska göra.. :/

nu ska jag laga mat och sen tänker jag bocka av!

TACK OCH ADJÖ!!!

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0