Rätt kul dag..

Ja, idag skulle ju Becca åka hem då.. Det gick väl.. Sådär.. Bussen till roslagsnäsby var en kvart sen.. Men det fanns fortfarande en chans att hon skulle hinna.. När vi var vid Stockholmsvägen så stannar bussen och där fick vi sitta i typ 10 minuter och vänta på en ny buss.. Sen när vi väl är vid Roslags Näsby säger busschaffören att han har fått order om att bara åka förbi den busshållsplatsen för att det var för isig.. Så, vi hamnade i Mörby.. Och på vägen dit mötte vi hennes buss! Hahaha, så ja.. Hon är kvar här en natt till .. :) Men det gör inte mig någonting :D

Har haft en riktigt trevlig helg.. Vi var och såg på Avatar 3D i lördags.. Den var INTE värd pengarna.. Många tycker jag är dum i huvudet.. Men då får ni tycka det.. Jag måste väl få tycka att en film är dålig utan att alla ska försöka övertala mig till att den var bra.. För den var inte bra! Allt var stulet från filmen Atlantis.. Verkligen ALLT!!

Men det var ju rätt coolt att se en film i 3D.. Men men ..

Det var nog allt för nu .. Puss och kram

Mjoo

Nu har panikångesten lagt sig.. Nu är det lite bättre.. Är fortfarande lite arg.. Men det är bättre.. Och det är ju tur det..

Men det är helt otroligt hur soc kan vara så jävla osmarta!!!

Dom vet hur jag är.. Jag är inte som alla andra.. Och när det börjar gå bra tror dom att jag ska klara mig själv.. Va fan, det är väl bara öppna mina journaler och läsa?? Idioter alltså!!

Nu har dom tagit bort min handläggare och satt in TVÅ nya på mig.. För jag är ett så svårt fall.. LOL!!
Hade barn/ungdoms sidan på soc skött sitt jobb rätt hade jag aldrig behövt vara inskriven på soc nu!

...

Mama, we all go to hell.
Mama, we all go to hell.
I'm writing this letter and wishing you well,
Mama, we all go to hell.

Oh, well, now,
Mama, we're all gonna die.
Mama, we're all gonna die.
Stop asking me questions, I'd hate to see you cry,
Mama, we're all gonna die.

And when we go don't blame us, yeah.
We'll let the fires just bathe us, yeah.
You made us, oh, so famous.
We'll never let you go.
And when you go don't return to me my love.

Mama, we're all full of lies.
Mama, we're meant for the flies.
And right now they're building a coffin your size,
Mama, we're all full of lies.

Well Mother, what the war did to my legs and to my tongue,
You should've raised a baby girl,
I should've been a better son.
If you could coddle the infection
They can amputate at once.
You should've been,
I could have been a better son.

And when we go don't blame us, yeah.
We'll let the fires just bathe us, yeah.
You made us, oh, so famous.
We'll never let you go.

She said: "You ain't no son of mine
For what you've done they're gonna find
A place for you
And just you mind your manners when you go.
And when you go, don't return to me, my love."
That's right.

Mama, we all go to hell.
Mama, we all go to hell.
It's really quite pleasant
Except for the smell,
Mama, we all go to hell.


Mama! Mama! Mama! Ohhh!
Mama! Mama! Mama! Ma...

And if you would call me your sweetheart,
I'd maybe then sing you a song

But there's shit that I've done with this fuck of a gun,
You would cry out your eyes all along.

We're damned after all.
Through fortune and flame we fall.
And if you can stay then I'll show you the way,
To return from the ashes you call.

We all carry on
When our brothers in arms are gone
So raise your glass high
For tomorrow we die,
And return from the ashes you call.

Jävla idioter!!

Allt var på väg upp och nu kommer allt rasa tack vare er!! Ni hjälper ingen!! Ni förstör bara för alla jävla människor som behöver hjälp.. Jag bor hos en kvinna där jag trivs och mår bra.. Så va fan är problemet?? Ska inte jag få må bra eller?? Min arm är trasig.. FATTA DET!! Jag har inte gjort mig själv illa på LÄNGE!! Men tack vare er kommer mina s-tankar börja igen.. Mitt ss-beteende kommer sakta men säkert tillbaka!! Ni bara förstör.. Va fan har jag gjort er? Va fan har jag gjort för att ni ska jävlas så jävla mycket med mig??

Hoppas ni blir glada den dagen jag inte pallar och tar livet av mig!! Hoppas ni är nöjda då!!!

...

Snart ska vi ha mötet.. Stressad, stressad, stressad!!!

Häxan lär ju få veta att hon lever idag.. Jag har sovit 12 timmar, så jag är vaken och vet precis vad jag ska säga..

Nu startar kriget!!

Lalalaaah!

Idag har det var en lugn dag på jobbet.. Nu tvättar jag kläder för fullt.. Senare ska jag vara med Alex när han ska försöka fixa sitt larm i bilen som vart mongo i några dagar :P

Imorgon är det föreläsning på jobbet, så är bara vi vuxna i skolan.. Lär bli rätt nice!!

Onsdag är det möte med socialchefen, den häxan lär ju få höra ett och annat!! Fy fan hon ska nog satan få veta att hon lever i alla fall!!

Torsdag är det jobb igen, sista arbetsdagen på veckan.. NICE!!

Fredag... Ja, fredag.. BECCA KOMMER!!!! WOOOOOHOOOOOOOOOO!!!!!! Ska bli så jävla kul.. Ska försöka komma iväg och se Avatar i 3D med Beccisen och Alexen .. Nice nice.. Gaaah saknar min älskade "flickvän" så mycket!!! Ska bli så underbar och krama henne igen.. Tycker nästan synd om Alex som kommer få stå ut med oss båda hahahhahahaha XD

Men men, det är några dagar kvar tills hon kommer så måste försöka ta en dag i taget och bara hoppas på det bästa.. :D

Men men, nu är det väl snart middag och om 35 min ska jag ner i tvättstugan och flytta över rena tvätten i torktumlaren och sätta i en ny maskin med smuts.. Iof är det mest handdukar och lakan.. Men ändå .. :P

Men men, antar att det var allt för nu.. :)

Puss puss <3Ursäkta..

Förlåt att jag var så anti allt igår.. Hade ingen bra dag..

Fick en alla hjärtans dag present av min mamma.. Jag fick en jätte fin tröja.. Tack mamma <3

Sen var jag med Alex ett tag och spelade biljard hemma hos honom och sen låg vi i sängen och snackade och myste.. Han är så snäll min lilla Alexen :)

Nu om drygt 2 timmar ska jag vara på jobbet.. Jag vet inte hur länge jag blir kvar där.. Men sen så ska jag hem och tvätta.. Det är ju RIKTIGT kul.. Eller så inte..
XD

Men man får ju rena kläder och tvätta behöver man ju göra ibland.. :P

Åh usch usch.. Helst av allt skulle jag sova några timmar till..

Puss hej

Alla hjärtans dag!!??

Alla hjärtans dag var nog ett jävligt dumt påhitt.. Antar att det är en dag då flest egentligen blir sårade.. Och vadå "spriid kääärlek i kriing er!!"

Jävla hippies!!!

Det är en dag.. Precis som alla andra!! Bara att man ska ge fåniga presenter till varandra.. Jag tycker att den här jävla världens människor börjar bli så jävla bortskämda med presenter!! Va fan! Vad hände med att det bara var födelsedag och julafton typ?? Nej men vi kanske ska få presenter på nationaldagen?? Varför inte liksom, DET ÄR VÄL NÅGOT ATT FIRA???

Eller varför inte kristihimmelsfärd.. Jag skulle nog kunna tänka mig en storslant och en fet jävla tårta tills dess!!

Nej vet ni vad.. Jag är så jävla less på alla smågåvor som kommer nu och då... Spar era pengar och ge något jävligt flott i födelsedagspresent i stället..

Jävla skit dag!

FAAAN!!!

Även fast Marie sagt saker som jag skulle bli glad över i vanliga fall är jag så JÄVLA låg.. Det är helt otroligt hur socialen kan få en att åka rakt ner i avgrunden.. Jag har sagt tusen gånger till alla jag känner hur mycket jag älskar mitt jobb och jag gör det igen! Jag ÄLSKAR mitt jobb, det är typ det enda jag pratar om.. Men jag vill inte dit på måndag.. Jag mår så förbannat jävla dåligt.. Dom har verkligen förstört allt.. Jag har inga krafter kvar.. Jag kan inte lita på någon..

En av mina så kallade bästa vänner har absolut inte tid att träffa mig.. Men har tid att träffa min förra bästapolare.. Och det känns också jävligt skumt.. Det var liksom det jag visste att skulle hända från början .. Och nu har det hänt.. Det är tur att jag är så jävla stark som jag är ändå och att jag har alla dessa underbara personer runt om kring mig som jag har.. Annars hade jag tagit det jävligt hårt.. Men nu orkar jag inte bry mig.. Vill inte hon ha mig i sitt liv just nu.. Fine.. Kanske ska avsluta den vänskapen också..

FAAAAAAAAAAAAN!!!! Jag orkar inte med alla dessa jävla krig inom mig hela tiden.. Jag gör inte det..

Jag är jävligt hård på utsidan.. Men på insidan är jag ett litet barn som gråter, blir rädd, får ont, och bara vill krya upp i mammas famn och hoppas att hon gör allt bra igen..

Jag orkar inte..
Jag gör verkligen inte det!!!

Varför skulle jag bli den jag blev? Varför skulle jag överleva där på BB? Varför skulle den där läkaren vara där just den dagen då jag föddes? Varför kunde inte jag få bli "normalstörd"?

Jag orkar inte!!

helvetes-jävla-rövknullare!!

Ja, som sagt va så hade jag ju ett socmöte idag som då handlade om ifall jag skulle få bo kvar hos Marie eller inte.. Idag fick jag ett besked om att mitt kontrakt går ut den 6 eller 7 april och att det förmodligen inte kommer förlängas.. JÄVLA FITTHÅLA!!! Oron som växer inom mig växer sig starkare för varje minut som går.. Tänk om det blir så.. Att dom skriver ut mig från Marie.. Vart fan tar jag vägen då?? Dom Hanna berättade att dom inte kunde förlänge började jag gråta som fan.. Då sa jag det rakt ut halvt hysteriskt "Ni har 2 val.. Antingen ser ni till att jag får bo kvar hos Marie.. Eller så tar jag livet av mig!" För helt ärligt.. Jag skulle fan inte klara av att flytta här i från .. Jag är mitt i en utredning, jag har haft en praktik i några veckor, men den kan ju gå åt helvete som allt annat jag försökt med också.. Och jag vet att jag INTE kan bo själv än.. Jag skulle inte palla det..

Så på onsdag ska jag och Marie till soc igen och ha ett möte med socialchefen.. Socialchefen hade sagt till Marie att det var bäst att Marie kom ensam.. Men det skiter jag blanka fan i.. Den lilla fitt-kärringen ska få se på ett och annat och tro mig.. Hon kommer INTE få det lätt!!!

Jahapp..

Idag är det sista arbetsdagen för den här veckan.. Känns riktigt skönt..

Just nu sitter jag på jobbet, är väldigt lungt vilket är väldigt skönt då jag har världens huvudvärk, är skit seg och är mega trött.. Nästan så jag längtar hem så jag får städa.. :P

Idag har jag ritat en skattkarta med en av ungarna.. Han är bara för söt.. :) Sen har man blivit attakerad av två av ungarna och låg på golvet i typ en kvart.. :P

Jag är verkligen glad att jag älskar mitt jobb så mycket som jag gör, för annars hade jag aldrig pallat tror jag..

Det är några personer som tror att mitt jobb är väldigt lätt.. Men det är de inte.. Det är jävligt tungt..

Man ska vara på minst tre ställen samtidigt och är alltid spänd för att även om en dag går bra så vet man aldrig när någon får ett utbrott och är det en unge som får det måste man vara snabb att lösa för annars kan det ta uppåt 2 timmar innan ungen är lugn igen.. Så när man kommer hem är man antingen skit trött eller så sitter man och snackar av sig helt maniskt om vad som har hänt.. Det är verkligen helt sjukt!!

Så som sagt va, jag är riktigt glad över att jag gillar mitt jobb så mycket som jag gör..

men men, idag ska jag ju städa eftersom det är soc möte imorgon och min "handläggare" på av egen kraft ska komma och hälsa på.. Kan vara därför jag har vart väldigt trött den här veckan också.. Eftersom det är så mycket nedskärningar i alla komuner så kanske dom anser att jag skulle klara mig själv och inte får bo kvar hos Marie.. Jag vet själv att jag inte skulle klara av att bo själv.. Eller kanske någon månad, men jag skulle snart må dåligt och sluta på jobbet för att en svacka kan få allt att skita sig på en millisekund.. Så jag hoppas verkligen att allt går bra och att jag får bo kvar ett tag till ..

Och mitt rum är rätt stökigt så lär ta ett tag att städa upp den lilla röran :P

Sen ska jag vara med Alex och det är väl det jag ser fram emot mest.. :) Jag blir så lugn och kan verkligen vara mig själv med honom, och det är en så underbar känsla..

Imorgon är jag ju ledig från jobbet, har ju börjat med 4 dagars veckor.. Och det om något är riktigt skönt .. :) Men imorgon är jag väl mest ledig pga mötet..

På lördag ska jag hem till mamma.. Och det ska bli riktigt trevligt.. Var länge sen jag såg mina solstrålar nu.. :)

Tror det var allt för mig för tillfället..

Puss och kram // Michelle Von Eilert :)

HappyFace (:

Allt känns så underbart just nu.. Jag har ett jobb, jag har mera krafter, jag är glad och jag är.. Kär.. Och den här gången är inte som alla andra gånger, den här gången är det på riktigt! Jag är kär i en kille som är helt underbar! Jag har helt ärligt aldrig kännt så här.. Varje gång jag tänker på honom (vilket är VÄLDIGT ofta) pirrar det i magen.. Det började när jag Sebbe och Alex var i Vemdalen.. Då började jag få upp ett intresse för honom.. Och nu är jag helt såld på honom.. Alex, du är verkligen helt underbar! Hoppas du vet det..

Som sagt va har jag ju även ett jobb, ett ganska krävande jobb, men det är kul som faan! Jag jobbar på en skola med barn/ungdomar som har Asperger/ADHD.. Jag jobbar med minstingarna.. Men det är faktiskt riktigt kul .. :) Men fullt ös medvetslös.. :P

I och med att jag har något att göra på dagarna samt att jag har blivit kär har jag MASSOR med krafter att göra saker jag inte orkat när jag gick i Åva, i Åva var allt bara pest och pina och jag orkade ingenting.. Nu orkar jag ALLT! :D Okej, kanske inte.. Men nästan .. Och det är så jävla underbart!

Jag har börjat på min bok igen, men lagt upp nya strategier för att inte fastna.. Nu kommer jag skriva allt enskillt och sen slå ihop allt.. Och då borde det gå snabbare.. Så jag tar allt för sig liksom.. Massor om bara mamma, massor om bara HOST Greger.. Massor om dagis, skola, skola, skola, skola, Jennifer, Nadja, Nathalie, Linnea, Alice, Mormor och morfar.. Osv.. :P  Sen ska jag skicka iväg den till ett bokförlag och hoppas på det bästa :D

Men som sagt va.. Det är en hel del grejer som hänt sen sist jag skrev.. Bla har jag ju vart i Vemdalen.. Det var helt otroligt underbart!! Skidade, åkte/körde snöscooter, flummade och bara va.. Så jävla skönt..

Men jag tror att det var allt för den här gången.. Puss och kram  <3
// Michelle Von Eilert


Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0