Usch usch!!

Nu har jag vart sjuk sen i torsdags.. Har mått lite lite lite bättre idag, men inte mycket.. Nu har huvudvärken börjat ta sig tillbaka..

I onsdags tog jag ut den förbannade p-staven och sen dess har jag droppat nästa 6 kilo.. HELT OTROLIGT!!! Så det är riktigt trevligt.. :)

Har egentligen inte mycket att skriva, det är fullt hus här.. Lilla familjen wiklander har flyttat in hos oss tillfälligt då dom ska relina deras rör och vattnet inte får användas.. Så just nu är vi 6 pers i en 3a.. Riktigt mysigt.. :P Hahahha

aja, men jag skriver igen när jag har något mer att säga :P

Min nya plan..

Min dator är på lagning.. Och går den inte att laga (hoppas) så kommer jag få en ny.. Och då ska jag sälja den..

Så om någon är intresserad säg till..

Det är en acer aspire med 500 gb hårddisk, 4 gb ram-minne, bra processor, bra prestanda.. Om jag får en ny kommer jag sälja den för 4500 kr då den kostar 5690 ny i affär.. Och om jag får tillbaka den men lagad så kommer jag sälja den för 4000 kr.. Och om jag får tillbaka den lagad så finns garanti kvar.. Den är inte ens ett år gammal.. Och jag vill bli av med den för att jag hittat en helt underbar mini-pc som är rosa.. :D

Så hojta till om ni vill veta mer om den eller om ni vill ha den :)

Kram Michelle :)


Här kommer en bild på den

Haha..

Ja, jag och Marie hade ett gräl i måndags.. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga.. Jag skrek rätt mycket och var riktigt förbannad.. Jag gick in på mitt rum, smällde igen dörren, öppnade den igen och smällde fast den igen.. Riktigt hårt.. Efter en stund kom Marie och drog i handtaget och sa att jag skulle öppna, men det gick inte.. Dörrjäveln hade gått i baklås.. Haha så det kan gå :P Då fick jag karva sönder dörren runt låset och efter ett tag fick jag upp den.. Och då bytte jag dörr, tog köksdörren.. Sen efter det var det lugnt mellan mig och Marie, det berodde nog på att vi var tvugna att sammarbeta.. Jag fick till och med röka på rummet under den timmen jag var inlåst :P Haha sen när Olivia kom så skulle jag berätta lite om det.. Och sa att Marie och jag hade bråkat och hon låste in mig på rummet.. Haha hon är så söt, då sa hon "va? Är det sant?" Då sa jag.. Nästan.. Lite :P Haha Men men, det var INTE så att Marie låste in mig, jag gjorde det själv omedvetet.. :P

Vad ska man säga?

Det var inte så länge sen jag skrev.. Eller hur? Nej det var det inte..

Alla som känner mig bra vet att efter solsken kommer regn.. Nu har det vart bra ett tag. Och nu är det inte förjävligt.. Men, jag är riktigt förbannad.. Förbannad över att folk lyssnar men inte hör vad man säger. Förbannad över att behöva be om saker för att få må bra. Less på att personer som ska ställa upp inte visar NÅGON SOM HELST JÄVLA FUCKING RESPEKT över hur jag är, vad jag behöver och INTE behöver..

Ja och denna person är då min så kallade fostermamma.

Jag skiter i vad alla tycker och tänker nu. Om ni ska klaga över vad jag skriver, dra då här i från för i helvete.. Det här är min fristad där jag kan säga vad fan som helst..

Jag har många gånger sagt till Marie att jag behöver lugn och ro.. Får jag någon lugn och ro? Njaaa, knappt alls.

Jag har bett Marie om enkla små saker. Får jag hjälp med dessa små saker? Jo, efter att hon gjort upp planer med någon annan och dragit ut på tiden RIIIIKTIGT mycket..

Jag ber om lite respekt.. Visar Marie respekt? Nej..

Jag har alltid krav, men den här gången är mina krav jävligt låga.. Och dom går tydligen inte att fullfölja för Marie..

Så, nu har jag gett mig själv en tankeställare.. Tänker jag vara den fina lilla flickan som inte gjort ett skit åt saken över min boeendesituation, eller tänker jag bli den gamla hänsynslösa, fruktansvärda, elaka, respektlösa michelle, som behandlar andra som dom behandlar mig.. Svar: Jag kommer för ett kort tag bli den gamla Michelle.. Så vill ni prata med någon trevlig?

RING DÅ FÖR HELVETE INTE TILL MIG!

Och Marie, om du inte kan lyssna på mina krav, inte ens försöka, tro mig.. Då är dina krav döda för mig med.
Kan du inte visa respekt för mig, då har jag ingen för dig heller..

Och kom ihåg vad du sa till socialen.. "Jag är inte den som slänger ut någon.." Kom ihåg det när jag har sett till att det är husihelvete!

Oj, vad länge sen..

Nu var det jätte länge sen jag skrev.. Kommer inte ens ihåg när det var sist.. Så ursäkta om jag skriver om samma sak igen .. :P


Men under den här tiden har jag för första gången i mitt liv vart utomlands.. Var till Italiten, Florens. Helt underbart. Det fanns en jätte snygg kille som jobbade på ett fik där.. Och dom hade världens bästa milkshake.. :) Köpte massa saker och åt massa god mat och världens godaste glass.

Flygresan var helt otroligt rolig. Jag satt vid fönstret på planet och var som ett litet barn på julafton. Det roligaste var start och landning. Kändes jätte härligt. När vi väl var framme i Italien kände jag att jag hade ALLDELES för varma kläder på mig. Så då var det bara att ta av sig översta tröjan.. :P


Sen har jag jobbat för fullt. Jag älskar mitt jobb. Och nu jobbar jag mest med en av killarna i f-1an. Han är så söt.. Han är 7 år och HELT UNDERBAR! Han tar väldigt mycket energi så det blir väldigt tidiga kvällar i säng som Marie "stör" sig på :P Hon tycker att jag ska se på tv med henne. Men hon tycker ju givetvis att det är bra att jag får min sömn.

Becca har även vart hos mig. Då var vi på krogen och dansade. Vi dansade så bra så att alla försvann från dansgolvet när vi gick upp. Och det var ju bra. För det var en kvinna där som var hög som ett hus, hon dansade inte i takt var typ 40 år och klädde sig som att hon var 14. Patetiskt.

Jag har fått beviljat hos Marie till Oktober 2011 vilket känns skönt. Nu slipper jag oroa mig för att åka ut där ifrån.

Jag har blivit mycket lugnare i själen och mår faktiskt riktigt bra. Jag har väl haft det lite jobbigt nu med att jag blir så lätt irriterad men jag antar att det beror på att jag anstänger mig så mycket på jobbet och egentligen sover för lite. Men men, det hinner jag nog ikapp..

Jag har även bestämt mig för att jag ska börja på komvux till hösten. Men jag ska ta det långsamt så att jag inte hinner tröttna helt och skita i det också. Så jag ska ta ett ämne i taget, vilket jag tror blir jätte bra för mig. Men jag har inte bestämt vilket ämne det blir än.

 Just nu är jag på Åland. Sitter i Beccas skola och försöker att inte störa henne när hon jobbar. Men ibland är det lite svårt.. Jag blir ju så lätt uttråkad.. :P Men, jag får sitta vid datorn och göra vad jag vill och det är ju bra det. 


Jag tror det var allt för nu. Men vi hörs sen någon gång när jag har tid. Haha..

Puss // Michelle Von Eilert
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0