Tankar och om dagen

Sitter och funderar över meningen med livet. Varför människan är uppbyggd som den är. Varför människor är så olika. Har olika uppfattningar och tycker olika om vad som är meningen med livet. Jag vet inte vad som är meningen med livet. Egentligen är det nog ingen som vet.. För jag tror att alla har olika meningar med livet..

Men tänk vad enkelt livet skulle vara om alla såg likadana ut, om alla tänkte likadant.. Men iof vore det ingen spänning med livet då.. Och det tror jag är ganska viktigt också. Jag kan ju bara ta mig själv som exempel.. Som matte, som jag är ganska bra på.. Enkla tal, som jag kan räkna utan att tänka är det tråkigaste jag vet. Blir jag tvingad till att göra sådana tal då dör jag av uttråkning. Jag älskar utmaning.. Inte i allt.. Ibland vill jag att livet ska vara enkelt.. Som i kärlek.. Där ska det vara enkelt.. Inte kanske att fånga den man gillar, men att behålla den..

Hmm har egentligen inget vettigt att skriva som vanligt.. Men ah..

Idag har jag vart hemma hos min mamma och lekt med min syster Alice. Sen på kvällen var jag, mamma och Nadja till Fullerö Handel som ligger i Uppsala.. Jag bara önskade att jag var miljonär när jag gick in där.. SÅ mycket fina saker! Köpte i alla fall en söt liten glasängel och lite rökelser :) Hmm aah..

Men det var nog allt för nu.. :P

P&K Michilicious

Hatar rubriker ibland..

Nu har jag fyllt i ansökningsblanketten. Vet inte vilket startdatum dom har för skolan i början av januari. Så skrev 3 januari och hoppas på att man kommer in.. Jag kommer bo drygt 40 mil här ifrån. Kommer bli ganska ensamt men jävligt ballt att bara sticka iväg. Det har ju vart min dröm sen jag var 13 typ.. Att bara dra iväg, långt från släkt och vänner.. Och nu blir det liksom så verkligt. Då kan det skrämma en lite.. Marie frågade mig idag och jag har ångrat mig, om jag verkligen vill det. Och JA! Jag vill det här, jag vill verkligen det här så sjukt mycket. Men samtidigt skrämmer det mig. För visst, jag har flyttat till Åland.. Men där har jag mormor och morfar. Farmor och farfar. Alla kusiner och morbröder och ja de flesta i släkten. Nu ska jag flytta till Skövde där jag har.. Ingen.. Egentligen vet jag inte vad jag blir rädd för.. För där finns det ingen som känner till min bakgrund, ingen som vet vart jag är ifrån mer än det jag väljer att berätta. Det blir en chans till att lära känna människor som inte har dömt mig redan pga det dom hört. Och de är nog det som får mig att tro att det kommer vara lättare.

40 mil är en bra bit. Men det går tåg och jag har min mobil, jag kan ringa. Men nu är det ingen som kommer kunna på 5 min och hämta mig. Nu är det liksom dags att börja ta tag i saker.. Och kanske är det de som skrämmer mig, att jag är tvungen att "växa upp".. Men jag är inte säker på att det är de heller.. Men aah. Det kommer nog vara riktigt kul och jag kommer få en ny erfarenhet att lägga i livetsryggsäck. Och skulle det skita sig är det antingen till att resa sig upp och klara det i alla fall. Eller ge upp och åka hem.. Men jag har misslyckats med 2 utbildningar.. Så kanske är det tredje gången gilt nu..

Det som också blir jobbigt är att jag vet, jag har sagt att jag ska komma hem på helger. Men jag kommer förmodligen inte komma hem varje helg.. Och då kommer jag ju sakna mina vänner. Personer jag älskar. Mina systrar.. Personer som jag inte vågat erkänna mina känslor för.. Men jag ska klara det!

När personer säger att man blir fegare för varje år som går så tror jag på dom.. Mer rädda för saker, mer rädda för att göra förhastade saker. Jag har aldrig brytt mig om sånt. Har jag velat göra något har jag gjort det och kommit på att det kanske inte var så smart efter.. Men nu sitter jag verkligen och tänker igenom saker. Och det är faktikst mycket jobbigare.. Jag har egentligen aldrig vart rädd för något. Inte något jag kan komma på.. De vanliga sakerna som skrämt tjejer är det jag vart minst rädd för.. Idag när jag pratade med Kim, så kom spindlar och ormar på tal. Och då kom jag själv på att jag tycker små spindlar är mer obehagliga än stora.. Men att jag inte är rädd för någon av dem.. Det är ganska ovanligt. Ormar är jag inte heller rädd för.. jag är inte rädd för mörker.. Det jag kan tycka är obehagligt är att vara ensamhemma när det är kväll. Men jag är inte rädd, det är mer ett obehag! Och det obehaget uppstår av att jag känner mig påtittad. Som att någon arg person skulle finnas i rummet och tokstirra på mig.. Men ah.. Känslor hit och dit..

Hmm, i alla fall.. Flytt till skövde blir det. I alla fall i 36 veckor.. Om jag orkar med plugget hela vägen.. Och så ska jag ju givetvis komma in också.. Inte säkert att jag gör det ens. :P Men aah.. Det var nog allt för nu.. Skriver sen någon gång igen!!

P&K Michilicious

We can't back down!!

Nej, jag kommer inte backa. Ingen chans.. Det är klart, lyckan strömmar genom kroppen. Jag får söka till skolan i Skövde.. Mamma sa "sök nu, innan dom ångrar sig" tro mig.. Det första jag ska göra imorgon är att posta min ansökan!! Det bara bubblar i hela kroppen, av lyckan. Äntligen en chans till att testa klara mig själv, samtidigt få en utbildning. En utbildning jag vill ha! Men, jag är inte antagen än. Men dagen jag får svaret. Och om det är ett ja.. Då lär jag vara lyckligare än någonsin!! Då packar jag väskorna och drar till Skövde! Kommer iof vara hemma på helgerna typ.. Men ändå.. UNDERBART!

Men det betyder även att det finns en hel del saker jag måste ta tag i innan.. Jag måste få ur mig vissa saker till vissa personer.. Innan jag flyttar.. Jag måste ha vissa saker klara. Veta, inte vara osäker. Inget kommer stoppa mig från att åka, men jag vill veta! Jag måste få veta!

Lyckan är så sjuk egentligen. Vilker power den ger till en, just nu känns det som att jag skulle kunna gå ut och springa.. Bara springa och springa ännu lite mer! Jag brukar säga att när jag har har ångest så vill jag ut och springa, tills benen viker sig av smärta.. Just nu vill jag ut och springa, hoppa runt. Skrika av glädje.. Jag kan liksom inte ens förklara känslan. Det är jätte jobbigt.. Det enda som verkligen skulle kunna stoppa mig i min glädje nu är att jag inte skulle komma in i skolan! Det skulle vara ett enormt bakslag. Men just nu tänker jag leva i min lycka.. Inte ens vissa ord från en viss person kan skada mig, ingen kan få ner mig just nu. Mitt glädjerus är helt otroligt. Och det kommer jag leva på ett tag. Det finns bara två saker som skulle få det att bli BÄTTRE, att en person säger att han är intresserad av mig och att jag kommer in i skolan.. :)


Idag har jag i alla fall städat lägenheten.. Har satt nya mattan på plats i vardagsrummet och nu är mitt rum städat och fint igen. Och 6 dagar fyller jag år och om 12 dagar är min fest. Jag ska klä ut mig till docka.. Ingen söt sådan. Men docka ska jag vara i alla fall.. :)

Hmm aah, det var allt för nu :D:D:D

P&K Michilicious

Detta fält måste tydligen fyllas i :)

Jag säger inget så har jag ingenting sagt.. Men om jag inte säger något får jag även skylla mig själv när det jag vill ha sagt inte kommer fram.. Så jag är i ett dilemma. Jag vill säga, men är rädd att göra bort mig. Så frågan är. Berätta med risk på att få ett bakslag, eller låta bli med risk på att aldrig få veta. Det är jobbigt att vara nyfiken..

Idag blev jag väckt av ett telefonsamtal. Inte från "av egen kraft AB" som jag fortfarande väntar på ett samtal av. Jag håller seriöst på få skägg av att vänta alltså. Det är inte okej! Men nu sist jag ringde så ringde jag till huvudkontoret och fick prata med han som är chef över alla där. Jan-emmanuel. Han som var med i Robinson, kommer ni ihåg? Han med långt hår och tror han var något speciellt.. Aah precis han.. Och jag sa det till honom. Att hon skulle ha ringt i fredags eller igår och har fortfarande inte gjort det. Jag håller på få skägg och kryper snart ur skinnet. Så se till att hon ringer.. Då sa han att han skulle sätta en lapp på hennes datorskärm plus säga till henne. Så jag hoppas att hon ringer snart, för annars börjar jag tracka henne igen.. Men eftersom hon vägrar ringa så har hon nog ett negativt besked, vilket jag inte vill ha!! Så skägg på henne..

Usch vad jag inte gillar att vänta. SÅ egentligen är jag störd.. På riktigt som inte säger till den här personen.. Ja, vad jag nu vill säga :P hahaha :D


Nej men idag är det tisdag.. Idag är desperate housewives på schemat.. Samt att kanske städa rummet som behöver lite hjälp.. :P Hmm, ah mer planer har jag inte.. Tråkigt nog!! någon som vill ses aah.. Ni som har möjligheten har mitt nummer xD

det var nog allt så länge.

P&K Michilicious

Orka rubrik..

Tänk om man bara kunde säga till någon "titta på mig, vad är det du ser? Är det personen jag en gång vart, det du hört, det du sett. Eller är det personen som jag faktiskt är. Tycker du om mig eller gör du det inte. Accepterar du mig för den jag är? Vad krävs för att bevisa att jag inte är den personen längre. Den jag var för 6 år sen? Är det för jobbigt att förstå att jag också är en människa, som faktiskt haft det jobbigt. En människa med känslor. Som ångrar en del saker som hänt genom livet och hur jag har betett mig. Men kan du inte se förbi det? Se personen jag är idag? En lugn person, som är ganska tillfreds med livet, som gillar att leva, som vill leva. En person som vill ta tag i utbildning och bli något. En person som lägger ner "wild and crazy" och börjar med "go with the flow".. Är det för svårt att acceptera? Då är du nog inte den jag trodde du var."

Känslor är läskigt. Det spelar ingen roll vad det är för känsla.. Det finns faktiskt ingen känsla som jag inte tycker är läskig..

Svåraste känslan är sorg, varför? Ja, ta och börja med att fundera över när man känner sorg. Förmodligen när man är ledsen.. Och att vara ledsen räknas oftast som en svaghet. Inget man ska visa.. Därför går sorg eller ledsamhet över i ilska..

Ilska är jobbigt för mig, det är en av dom känslor som HA skrämt mig mest. Just på grund av den jag har vart. Jag har inte kunnat kontrolera min ilska. Har inte kunnat tygla den och har vart rädd för mig själv. Men har även gjort saker som jag ångrat och då kommer ångesten.

Ångest, är en jävligt flummig känsla egentligen.. Alltså, det finns inga konkreta svar på vad det är.. Och jag måste säga att det är under min ångest jag är som mest rädd för mig själv. I alla fall om jag får ett riktigt kraftigt ångestanfall. För det är i dessa perioder jag har velat ta livet av mig, HAR VELAT.. Inte vill. Men efter att ha pratat med rätt personer så kommer glädjen.

Kanske är det glädjen som jag egentligen tycker är jobbigast. För att jag vet att när lyckan, eller glädjen är slut, så är jag tillbaka på ruta ett.

Det är jävligt jobbigt med känslor. Vi ska inte ens prata om känslorna kärlek och rädsla. För dom två ligger tätt intill varandra i mitt liv. Kärlek och rädsla hör ihop i min värld. Jag är rädd för kärlek. För att hitta någon som faktiskt är bra för mig och inse att jag är värd den personen. Sen att inte tänka för mycket på vad som skulle hända om det tog slut. Det är något jag är bra på. Och jag borde låta bli det. Jag måste bli mer "go with the flow" följa känsloströmmen, låta allt flyta. Tror det skulle gå mycket bättre då. Men jag har ingen aning. Första steget är väl kanske att sluta spekulera i vad som händer i framtiden..

Men aaah, nu till annat. Idag har jag vart hemma hos min mamma.. Linnea min syster på 4, hade klippt älskade älskade Alices hår.. Så det var ojämt och jätte synd om frallanbrallan.. Alice är 2 år.. Och hon hade sånt vackert änglahår. Alldeles jätte blondt och korkskruvslockar. Riktigt fint. Men det hade ju Linnea förstört :/ Så jag rättade i alla fall till det så att hon fick en jämnare frisyr.. Sen klippte jag Linneas lugg. Klippte av drygt 10 cm från Nadja (en av tvillingarna), klippte lugg också. Sen klippte jag Nathalie, (andra tvillingen), så hon blev korthårig. Klippte av drygt 20-25 cm.. Men hon blev riktigt fin i håret. :) Hon sa själv "Nu ser jag inte ut som en tönt längre" och nej Nattis, det gör du inte.. Nu har du en cool tonårsfrisyr :P

Smakade även på årets vinglögg. Den har smaken saffran.. Det var först i eftersmaken man kände saffransmaken .. :P Men den var helt okej :)

Fick inget jävla samtal av den där idiot tanten idag heller.. Så nu hoppas jag att hon ringer imorgon.. Eller aah, klockan är efter tolv. Så senare idag.. :P

Men nu ska jag chilla fett och sen sova..

P&K Michilicious

Besvikelse och åter besvikelse..

Vissa saker är så svåra. Man vill säga, men man vågar inte. Jag vet seriöst inte vad det är med mig. Vad är det som är så svårt med att säga "Jag tycker du är vacker." eller "Du har en fin personlighet" ? Det är inget svårt egentligen. Du gör bara personen glad.. Men varför kan jag då inte säga det? Är jag så rädd att inte få höra det tillbaka? Har jag blivit rädd för vad andra tycker om mig. Har det börjat påverka mig mer än det någonsin gjort? Jag vill inte tro det. Men det känns som det. Det känns som att jag inte är den där "starka" personen mer. Eller egentligen kanske jag aldrig har vart det.. Jag har alltid varit lätt att såra, men haft svårt att visa det. Utan har oftast behandlat personen likadant eller värre.. Men jag har aldrig kunnat säga "det där sårade mig".. För vem vill visa sina svårigheter?

Jag är inte rädd för framtiden, jag är inte rädd för att vara ensam. Det jag är rädd för är att bli ensam pga något man gjort och kanske är det därför jag istället börjat visa att jag är sårbar jag med.. För inte så länge sen sa en av mina kompisar "jag ser inte dig som svag. Jag har alltid sett dig som en stark person.." Visst. Jag är stark. Det måste man vara.. Men som jag så många gånger sagt.. Ibland käner jag mig som en liten 7 åring som bara vill gömma sig bakom mamma eller krypa upp i mammas famn och gråta.

Många säger att man inte ska skylla på sin bakgrund.. Att det blir vad man gör det till.. Visst, det är delvis sant.. Men om man sen skulle jämföra två "normalstörda" barn. Ett som har haft en bra barndom, haft lagom mycket tjaffs i "normala" situationer. Och ett barn som blivit misshandlat och bahandlat som skit.. Vem tror ni får tuffast tonår? Den som har föräldrar som älskar sitt barn och vill den det bästa. Eller den som haft det jobbigt nog redan?
Visst finns det "fall" där barn som haft en tiptop uppväxt har förjävliga tonår.. Men oftast är den nog den som upplevt så mycet skit redan. Jag tänker inte skylla allt på min barndom, på min så kallade pappa. Men mycket tänker jag skylla på honom.. Mamma har sagt så många gånger åt mig att inte ta upp kontakten med honom, men att jag givetvis får göra det om jag är berädd på att bli sårad. Första gångerna tänkte jag, "han kan ha förändrats".. Visst han har förändrats till viss del.. Men han kan fortfarande inte höra av sig, han kan fortfarande inte hålla saker han lovar, han gör mig besviken gång på gång, han är bara han.. Och egentligen känner jag mig ganska dum också.. Som faktiskt fortsätter att höra av mig. Kanske är det för att jag vill tro att han för en gångs skull kanske skulle kunna säga "jag ringer dig imorgon" eller kanske fråga "hur är det med dig?". Eller när man har berättat att man haft det jobbigt kanske säga "varför är det jobbigt" istället för "hade du bott kvar på Åland hade det var mycket bättre." eller "det är bara inbillning".. Mina känslor är INGEN inbillning. Jag känner dom. Jag käner dom så det bränner i hela kroppen. Och vill ni veta vilken känsla det är jag känner? Besvikelse och förakt..

Jag vet liksom inte, det har alltid hängt med egentligen. Ta året jag bodde på Åland. Jag var hos farmor och farfar nästan varje dag när jag bodde på Åland. Jag ringde min så kallade pappa flera gånger och frågade om han ville ses. På den tiden bodde jag typ 30 min ifrån honom .. Men nej.. Han skulle sätta upp paraboler, han jobbade, han var trött, han hade inte tid för han skulle fixa med det ena och det andra.. Under det halvåret jag bodde där, träffades han och jag kanske 5 gånger.. Och det var när jag åkte till honom. Jag fick en julklapp för att jag BAD om den.. förra året på min födelsedag hade han inte ens krafter till att ringa och säga grattis.. Utan jag fick en liten kommentar på facebook. Hade han och jag inte vart vänner på facebook (som vi inte är längre för han har blockat mig där) så hade han förmodligen inte ens kommit ihåg min födelsedag. Och sen sitter HAN och säger att MIN MAMMA, inte funnits där. Hon som har uppfostrat mig, betalt min mat, mina kläder. Som lärt mig att leva, även om det tagit ett JÄVLA långt tag. Men det har inte tagit lika lång tid som att inse att min så kallade pappa inte vill finnas i mitt liv. Han brukar säga det, jag vill ha kontakt med dig. Men vi hörs bara när jag ringer. Han har ringt mig 2 gånger sen vi började prata igen efter många år av uppehåll.. Båda gångerna har jag bett honom att ringa.. Och ärligt talat. Besvikelse och förakt.. Det är två känslor som ihop kan bilda en sån stor och stark känsla. En känsla man kan säga om mycket men som man sällan menar.. HAT. Jag har ingen pappa och har aldrig haft.

En av mina systrar ser mammas man som sin pappa. Men det gör inte jag. Det är först nu han och jag har börjat komma överens.. Kan prata. Men jag kan inte säga att jag älskar honom. Han är okej.. Det mest positiva han egentligen har gjort var väl att han fick mamma att flytta från Åland. För hade jag vart kvar där hade förmodligen inget i mitt liv fungerat. Jag älskar den ön. Absolut! Jag älskar att vara där! Jag älskar mina vänner jag har där. Men jag älskar även att åka hem därifrån..

Men det jag vill få fram med det här, eftersom jag vet att min så kallade pappa läser det här.. Vill du göra mig glad.. Så ringer du på min födelsedag. Pratar med mig. Jag fyller år den 1 november. Och jag föddes år 1990. Jag blir alltså 20 år i år.. Så du inte tar fel på något.. (jag kanske är barnslig, men jag kanske måste sänka mig till din nivå för att du ska förstå) Men som sagt va.. Vill du göra mig glad. Ring, du har mitt nummer och har du tappat bort det så har min mormor mitt nummer och ringer du inte. Då behöver du ALDRIG mer höra av dig heller. Då kommer jag förbi och hämtar allt som möjligvis skulle ha hemma hos dig som är mitt och sen hör jag ALDRIG mer av mig. Och den här gången menar jag det. För jag behöver inte mer besvikelse.. Jag behöver ingen pappa när han ändå inte finns. Du kommer vara död för mig.. Du kommer inte finnas. För det är lättare att sörja någon som är död än någon som bara inte vill finnas där..

P&K Michilicious

Ah men jo visst!

Jag förstår inte grejen, så många bloggar och 95% av alla dessa bloggar så smutskastar dom andra. Okej, jag är inte oskyldig. Men jag smutskastar inte människor jag inte känner. Okej, liten lögn.. Det händer. Men alltså.. Nej jag vet inte.

Dom som läst min blogg från början, väldigt få personer som gjort det med tanke på hur många läsare jag faktiskt har nu. Men i alla fall.. Jag började skriva och skrev ENBART när jag hade ångest. Tung ångest, som jag inte visste vart jag skulle göra av.. Jag är en "konstnärs själ".. Jag sjunger, jag skriver, jag målar.. Och alla dessa saker oftast när jag har ångest. Aah, utom att sjunga. Det kan jag göra när som helst. Och skriva också.. Men jag målar nästan bara när jag har ångest. Och dom bästa texterna kommer när jag har ångest. Sången blir även förstärkt när jag har ångest. Det är ganska konstigt sånt där..

Men i alla fall.. Min blogg var jävligt mörk. Tung att läsa och dom som läste såg bara mina svarta sidor, min aviga. Sidan då allt bara var skit och inget funkade. Sen började jag tänka.. Aah, men varför inte den andra sidan också? Jag vet inte, men det känns liksom bra på något sätt.

Det var någon som sa "jag gillar din blogg. Den är personlig utan att du viker ut dig" då svarade jag och sa. Nej det där är inte sant.. Jag viker ut mig. Men inte genom bilder. Jag viker ut mig genom att dela med mig av mina innersta tankar. För när jag skriver här så tänker jag egentligen inte på att någon kanske faktiskt ska läsa det. Utan jag skriver för att jag har så jävla mycket tankar och jag inte vet vart jag ska göra med dom. Jag placerar dom någonstans. Det här är min tankebok. Min dagbok. Mitt liv.

Ärligt talat.. Jag har aldrig vart någon som brytt sig om vad andra tänker och tycker om mig. Jag har gått igenom så mycket och lärt mig på mitt livs hårda väg att stänga av, att skita i vad andra tycker. Jag kan bli ledsen, jag kan bli förbannad. Förmodligen skriver jag av mig om det också. Så jag kan inte säga att jag inte bryr mig. För jag gör det. Jag tar åt mig, jag försöker förändra. Men jag tänker inte ändra på mig bara för att någon vill det. Utan för att jag själv inser att det inte funkar och att jag måste göra en förändring.

Jag har alltid haft ett stort problem. Och det är att jag slänger mig in i saker. Och inser sen att, shit, det här funkar inte. Och då blir allt ännu mer fel.. Jag kan liksom inte få fram en vettig förklaring, jag har det glasklart i skallen. Men det är något som säger mig att jag inte ka försöka. Och jag vet inte varför. Ärligt talat är det inte mycket jag har koll på just nu. Det jag har koll på min födelsedag. Att jag ska ha min födelsedags fest. Att det kommer komma 2 personer jag inte sett på 5 år. Att Becca kommer komma som jag inte sett sen i somras. Att jag har fyllt 20 och att det känns som det var igår jag var 8 år. Osäker för att jag skulle flytta till ett nytt land. Osäker för att mamma hade träffat en kille och ljugit om det. Rädd för misslyckanden. Såg chansen till förändring. Men blev utstött för dialekt och hur jag såg ut. En av mina bästa vänner i dagsläget är en av de personer jag hatade mest när jag gick i 3an. Vilket var befogat. Vi var i bråk varje dag. Men idag är han en av mina bästa killkompisar.

Det är så sjukt när man tänker hur snabbt åren går. Det är redan ett och ett halvt år sen gammelfarmor dog. Den enda släktingen under min tid, som jag kommer ihåg, som har dött. Den ångesten som växte fram när mamma ringde och sa att hon dött samma dag som jag och en kompis skulle till Åland. Ingen vet egentligen varför jag fick sån ångest. Bara jag. Och det är en sak jag inte kunnat dela med mig av till någon.. Och det kommer förmodligen dröja länge innan jag klarar av att berätta det för någon.. Det har gått 11 år sen jag flyttade till Vallentuna från Åland. Åren som bråkstake. Haha knappt man kan hålla sig för skratt.. Men ett av alla dessa år som har betytt mest. Är 2006.. Då vaknade min livsglädje, då hade jag något att leva för, någon att sitta och gosa med. Min skyddsängel, min räddare, min lillasyster. Låter ganska fult egentligen att säga. Men Linnea räddade mig.. Räddade mig från mig själv och mina planer..

Jag är typ SÄMST på att hålla en röd tråd. Kanske är det för att jag är upp i varv.. Jag vet inte. Jag tycker att jag alltid är sån här.

Men aah.. Det var nog allt för nu..

P&K Michilicious

Ingen fantasi..

Jag har verkligen ingen fantasi, den är bara som bortblåst. Kanske är det för att jag sovit 4 timmar i natt. Kanske är det för att jag inte vet hur det blir om jag får söka till skolan eller inte. Kanske för att jag fyller år om 9 dagar. Men varför skulle alla dessa punkter spela in? Alltså, vad har dom att göra med att jag inte har någon fantasi. Att jag känner mig ganska tom och borta.. Är det kanske tröttheten som tar över, för lite kraft för att anstränga mig. Eller kanske är det nervositeten över att kanske inte få göra det man verkligen hoppas på. Eller är det spänningen över att snart vara 20? Det är nog förmodligen ingen annan än jag som vet. Och om inte jag vet. Då är det absolut ingen som vet!

P&K Michilicious

10 fucking dagar!

Hahahahaha om 10 jävla dagar är jag 20 jävla år! Haha känns helt otroligt, innan har jag skojat om att jag har 40 årskris. Hahaha jag blir ju faktiskt halvvägs till 40 liksom. Men NEEJ! Det är nu livet börjar. Det är nu allvarlet börjar. Det är nu ingen någonsin kommer kunna sätta sig på mig och säga att "så får du inte göra." För nu räknas jag verkligen som vuxen :D NIIICE Eller aaah. Inte nu, nu.. Utan nu om 10 dagar :P

Jag vet egetligen inte varför jag är så glad över att bli 20, kanske är det just de att jag verkligen räknas som vuxen. Men jag har ju aldrig velat bli vuxen. Jag har ju alltid velat stanna som tonåring, kanske skippa de jobbiga delarna med att vara tonåring. Men fortfarande kunna vara barnslig, larvig och liknande utan att det ses som allt för stort "fel".. Men det är det också slut på. Visst jag kommer vara barnslig, jag tänker inte släppa mitt barnasinne :P Men nu måste man lära sig att inte ta för mycket av det goda och ändå följa det där jävla ledet i samhället, för att följa normen. UUUSCH PÅ DET! Jag tycker att ALLA kan vara udda i stället. Att INGEN skulle följa normen fullt ut. Och faktiskt våga stå för det, för egentligen. Hur många personer här i världen har följt normen fullt ut? Ta när ni var mindre, har ni aldrig snattat? Det får man ju inte göra, för det är inte ett "normalt-beteende".. Har ni aldrig klottrat, behöver inte vara något stort. Räcker med att ni har ritat på ett skåp i skolan så har ni klottrat.

Hahaha jag har inte riktigt följt normeln när jag var mindre. Det fanns nog inte ens en norm i mitt liv när jag var mindre. Hahahah xD Men däremot har jag fått JÄVLIGT rolig, förjävlig, hemsk men intressant lärdom. Jag har massa saker i min ryggsäck genom livet. Jag har en erfarenhet som jag själv kommer kunna använda mig av när jag skaffar barn. Har man gjort det mesta så tror jag på något sätt att det kan bli lättare att få ett stökigt barn. Jag har ju vart likadan själv. Alla gånger mamma fått samtal "Michelle har förstört en skolbänk.." "Michelle har förstört en glasruta.." "Michelle har fått världens raseriutbrott och förstört för sina klasskompisar" "Michelle är avstängd från skolan på hel tid för hon har slagit personer".. Diverse saker genom tiderna.. Jag har kanske inte lidit så mycket.. Visst har jag lidit, jag har ju gjort alla dessa saker pga något som plågat mig. Men det vill jag ju inte erkänna. För under den här tiden kände jag mig stark. Det var ingen som kunde sätta sig på mig. Ingen som kunde säga vad jag fick och inte fick göra. Ångesten växte ju när jag insåg mina misstag. Att jag kanske inte skulle ha slagit min dåvarande bästa kompis, jag kanske inte skulle ha slagit den läraren, jag kanske inte skulle haft sönder halva klassrummet. Men jag gjorde en sak som fick mig avstängd från mardröms skolan. Och då kan det vara värt att riskera livet!

Men det jag menar är att det är nog egentligen väldigt få personer som följt normen genom hela sitt liv. Som sen när dom blir vuxna blir någon pryd jävla kärring på soc som säger "Men Michelle, du måste väl förstå att du inte kan göra så." "Michelle, nu har du gjort bort dig igen."  "Michelle, börjar du inte sköta dig så kommer du sluta som uteliggare" eller min favorit "Men Michelle, du måste väl förstå att jag blir sur på dig när du inte gör som vi säger. Vi har ju inte gjort annat än att ställa upp och finnas där." BULL SHIT! Hade ni funnits där så hade jag hamnat på ett bahandlingshem i skogen långt från civilisationen.. Hahaha! Men aah. Jag slutade ju upp ganska bra i alla fall. Visst jag har lite ångest nu och då. Men den är befogad och det är inte pga att jag skadat en annan människa eller förstört något. Och den ångesten kan jag leva med.. Det är ingen ångest som får mig att verkligen vilja ta livet av mig. Kanske hotar med det. Men jag skulle inte göra det, jag har för mycket att leva för. Jag har hela livet framför mig. För det är nu mitt liv börjar!!!

P&K Michilicious

blah blah blah

Nu sitter jag här och funderar igen. Iof har jag funderat väldigt mycket idag. Men jag kan ju inte direkt stänga av min hjärna och sluta fundera. :P
Egentligen vet jag inte längre vad jag funderar på, för tankarna bara snurrar och allt blir bara ett enda suddigt och grått moln. Ett moln som vill spricka upp och försvinna, men det kan de bara göra efter åskan. Men vad är vändpunkten? Hur många miljontals tankar till ska jag få in i min hjärna innan jag kan tänka klart igen? Eller kanske man ska försöka stänga av det ? Men jag har gjort det så många gånger förut och det har alltid slutat illa, så jag vet inte om jag ska göra det. Tror inte att jag vill göra det. Men där emot kanske jag ska sortera tankarna och behålla dom som är viktigast längst fram. Men hur vet jag vilka som är viktiga och inte? Egentligen är väl alla viktiga eftersom att dom finns där. Eller?

Min största tanke är ju givetvis hur jag ska få igenom att få flytta till Skövde och gå den där utbildningen. För det är verkligen något jag vill. Jag skulle kunna göra vad som helst för att få komma iväg!

Min näst största tanke är kärleken. Varför ska den vara så komplicerad? Varför kan det inte vara enkelt och fint? "det blir vad man gör det till". Ja, jo visst. Men det krävs två för att dansa och just nu är jag jävligt ensam :P Och hur kommer det sig att man faller för idioter och varför behåller man inte dom snälla killarna? Är man rädd för att det ska bli för bra? Eller vad är grejen liksom ? Jag tror att det kan vara så, jag är rädd för kärleken, för jag vet att jag har kommit ur balans så många gånger på grund av just kärleken. Kanske är det därför jag hållt mig singel så länge som jag gjort? Men jag vill ju ha någon bredvid mig, jag vill ha någon att skicka söta sms till. Jag vill ha någon jag kan ringa när som helst, vare sig jag är glad, ledsen eller arg. Bara veta att någon finns där. Hmm, aah men den dyker väl upp så småning om! Eller någon gång lär den ju dyka upp i alla fall. Just nu kan jag ändå inte tänka på kärlek, för nu är mitt största mål att plugga! Och då får jag inte bli distraherad av något!

Jag har vart sugen på att dra ut och gå hela dagen. Men jag har inte bestämt mig än om jag ska göra det. Klockan är snart halv tolv. Inte för att det stoppar mig. Men jag får se hur jag gör. Hoppas i alla fall att ni alla har det bra, för det har jag! :) Även om jag klättrar på väggarna för att jag är nervös över om av egen kraft kommer välja lätta eller svåra vägen :P

Men det var allt för nu.

P&K Michilicious

Jag blir seriöst galen..

Jag kommer kanske inte få svar imorgon. Inte ens på fredag. Utan förmodligen på måndag. och det kommer driva mig till vansinne. Jag klarar inte av att inte få veta.. Jag klarar det inte!!!

Jag hade i alla fall skickat ett mail till min kontaktperson på av egen kraft ang. frågor om allt med skolan och hur jag skulle gå tillväga. Det ähr var svaret jag fick:

"Hej Michelle!

 
Vad festligt det kan vara ibland, jag tänkte på dig igårkväll när jag träffade en bekant som går på en sån nystartad utbildning här i Norrtälje och så får jag mail från dig idag!
 
Vad kul att du hittat en utildning som känns bra för dig!
 
Jag måste titta lite på vad det finns för möjligheter att hjälpa dig med studier i Skövde.
Dock kommer jag att vara i Östersund i morgon torsdag, så jag ska göra vad jag kan för att hinna kolla lite och slå dig en signal på fredag/måndag!
 
Du kanske kan kolla lite hur utbildningen ser ut här på Campus i Norrtälje, det kanske kan vara ett alternativ?
 
Jag har inte ditt mobilnummer! Kan du skicka det är du snäll!
 
Ha det gott så hörs vi"

För det första så lär jag ju typ ha kollat upp skolan i Norrtälje om jag hade velat börja där. Och jag kommer inte växa som person om jag ska gå i en skola som ligger typ max 1 timme här ifrån.. :S Dessutom finns det ingen chans för mig att bo där då jag bor för nära och jag kommer aldrig palla bussresan. Så jag skrev helt enkelt det. Plus att jag kommer ta hjälp av soc om dom nekar mig den här chansen. Jag blir seriöst galen!!!

P&K Michilicious

Det plågar mig..

.. Att inte få svar på sina frågor med en gång. Visst jag är jävligt impulsiv. Inget snack om saken. Men jag vill verkligen det här. Jag vill flytta 40 mil, få en utbildning, göra något vettigt med mitt liv! Jag kan komma hem på helgerna, jag kan vara hemma på lov. Men jag vill dit och plugga. Jag vill flytta till Skövde, jag vill plugga till plattsättare. Det blev världens bakslag när jag inte fick vara kvar med J-P just för att jag tyckte det var så jävla kul!

Får jag ett nej från av egen kraft, då vet jag inte vad jag gör. Men bara för att jag planerat typ allt så får jag säkert ett nej. Bara för att jag vill det här så kommer det bli ett nej. Det är min vanliga tur :P

Men släpp tyglarna lite, låt mig få sväva, låt mig få brinna för något. Jag har till och med sagt till Marie att jag börjar äta anti-depp medicin i förebyggande syfte för att jag verkligen vill göra det här. Jag har sagt i 1 års tid att jag aldrig mer tänker ta någon medicin. LÄS NOGA! Får jag ett JA utav av egen kraft. Blir det klart att jag får börja. Då börjar jag med anti-depp medicin för att orka göra klart det! För att inte få ett bakslag mitt i alltihop!

Imorgon ska en tjej från av egen kraft ringa mig. Jag tror att dom kommer säga "nej, det är emot våra principer." Marie tror att dom kommer försöka lösa det just för att det har börja gå så bra bra för mig. Men jag har lärt mig att inte hoppas på saker för mycket, att inte ta ut glädje i förskott. Så just nu hoppas jag lagom.

Men jag vill verkligen, låt mig göra det, låt mig växa som person, låt mig plugga, låt mig åka!!

P&K Michilicious

Vidga vyerna eller stanna säkert?

I natt satt jag och pratade med en polare på msn. Han hade hittat en utbildning där man blir plattsättare. Som några vet så hade jag en VÄLDIGT kort lärlingsplats hos J-P som plattsättare. Det var typ något av det roligaste jag gjort i HELA MITT liv. Fine, jag är inte 20 än. Men jag har vart med om MYCKET!

Men i alla fall. Jag var in på deras hemsida och läste om utbildningen, verkade hur kul som helst. Hela natten har jag nu legat och grubblat om jag ska gå den eller inte. VARFÖR INTE? Tänker kanske många.. Hmm svaret är: DET LIGGER I SKÖVDE!! Det blir alltså en jävla bra bit bort och visst utbildningen är inte ens ett år. Men sen då, efter? Ifall jag mister min boendeplats hos Marie, vad gör jag då?

Jag vill verkligen det här, det bara bubblar i hela min kropp och jag får ett stort smile på läpparna när jag tänker på det. Så vågar man vidga sina vyer, eller ska man stanna hemma och fortsätta vara ingenting?

P&K Michilicious

Det är ju skrattretande!

Okej, nu tar jag ett avbrott i mit städande för att göra det här inlägget.. Men det finns något jag kan bli lite irriterad på.. Och det är personer som inte förstår det här med att alla ska få ha sin åsikt. Okej, jag kan erkänna jag är inte världens bästa på att acceptera andras åsikter, men jag försöker i alla fall..
Men i alla fall. Jag snackade med någon idiot på msn, nämner inga namn. så frågade han vart jag var från för att jag hade sagt att jag flyttade till Sverige för 11 år sen. Då sa jag helt enkelt att jag var från Åland och var finskmedborgare. Och direkt kom frågan "varför är du inte svenskmedborgare?".. Då sa jag enkelt, "för att jag inte vill." Då blev han jätte sur och sa "Men flytta tillbaka dit då." Alltså grejen är den, jag är snart 20, hade jag velat flytta tillbaka så hade jag förmodligen gjort det eller hur? Jag har ju redan testat en gång, det finns inga jobb, ingen möjlighet för mig att plugga upp ämnen. Det är värdelöst! Det är ett vackert ställe att vara på, så länge man har möjligheten att åka där ifrån när man känner för det!! Men jag känner mig INTE svensk. Ni får tycka vad ni vill. Enligt den här killen är jag "respektlös " och "borde uppskatta landet" men lilla gubben, jag har inte sagt att jag inte uppskattar det här landet. Det är också ett vackert land. Men förlåt att jag inte känner mig som en del av det :) Det var INTE meningen att göra dig upprörd xD

Haha nej, det där är verkligen något som jag kan bli irriterad på. För här blir många irriterade över att jag inte känner mig som en svensk. På Åland blir jag irriterad när dom envisas om att kalla mig för svensk. Visst, jag bor i Sverige, jag har bott här i 11 år. Men jag är finskmedborgare. Inte svenskmedborgare. Jag har inte dubbelt medborgarskap. Jag är bara finskmedborgare. Och för tillfället så nöjer jag mig med det! :) Men jag anser att man är svensk när man själv är villig att kalla sig det. En mörkhyad kille kan säga att han är svensk. Jag är vit och jag är inte svensk! :)

P&K Michilicious

Helt otroligt!!!

Idag är det 13 dagar tills jag fyller år och jag har vart rökfri i 101 dagar. Det är helt otroligt.. :P Om 13 dagar är jag 20 år. Hahaha, det känns som igår jag, mamma, fredrik, Jennifer och tvillingarna bodde i västergården. Och jag förfalskade mammas handstil och räknade bakåt för att få hennes födelsedatum för att jag hade hittat någon sminkbox jag ville ha. Men fick inte beställa utan mammas namnteckning och visste att hon aldrig skulle gå med på det. Ja, det resulterade ju bara i att jag inte fick den där jävla boxen och rumsarest blev det också. Hahah, tiden går snabbt när man har roligt.

Imorse vaknade jag och trodde att jag hade blivit insnöad. :S Det var så mörkt i rummet och klockan var ändå halv tolv. SÅ det första jag gjorde var att titta ut, även fast jag bor på 2a våningen och det skulle vara GAAANSKA svårt att bli insnöad :P Hahaha. Men men.

Idag ska jag tvätta och städa lite, får väl se hur mycket jag orkar göra. Garderoben behöver i alla fall röjas lite i, jag hittar inget där inne längre. Haha.

Men det var allt så länge.

P&K Michilicious

Allt och lite till!

I lördags hade jag en sån jävla underbarkväll. Först var jag hemma hos mamma och hjälpte till med allt och inget. :P Fick massa alkohol och lite andra nödvändiga saker. Senare kom Malin hem till mig och vi förkrökade lite, sen drog vi ut på krogen. Och jag hade en så jävla bra fylla, var glad och positiv till allt. Verkligen helt underbart! Sen att han snygga var där skadade ju inte. MUMMA!!! Det var en idiot kille som började tjafsa med mig, sen kallade han mig fitta och då blev jag lite irriterad så han blev utslängd. Vilket var nice, alla vid det bordet hade tydligen velat att han skulle åka ut och jag fick honom att åka ut, så det var nice :)

Sen när krogen stängde så drog jag iväg ut i skogen. Kom hem typ vid 6 på morgonen. As nice. Hahaha, sov till 10. Var vaken till 14, somnade om och sov till 19. Underbart!! :D

Men när jag var hemma hos mamma så hittade jag cd-skivor med massa bilder från olika saker som hänt i mitt liv. Det var riktigt underbart att kolla igenom alla bilder, man fick sig några skratt och det var verkligen helt underbart med alla flashbacks :)

Så här kommer några bilder :)

 
bilden tagen under konfirmationslägret -05 jag var 14 :)


Även denna bild tagen under konfirmationen.


Bild tagen sommaren -06, 15 år. Hade inte blivit 16 än! (från Åland)


Jag till höger, tagen på väg till Åland sommaren -06 :)

Nu ska jag glo lite på tv sen ska jag nog sova så småning om. Är trött eftersom jag för första gången på länge steg upp jätte tidigt.. :P Jag var till husläkaren .. :P

P&K Michilicious

Fy faan!

Att få veta att en väldigt nära vän är rädd för en är ju inte direkt kul. Det har hänt en incident mellan oss som hon skulle kunna vara rädd över. Och det hände när jag gick i 8-9an.. Jävligt länge sen alltså.. Men nej hon är tydligen rädd för mig, varför vet jag inte.. För jag tycker att hon borde ha släpp det där med tanke på att jag sagt förlåt, det är ett ex antal år sen och jag har inte rört henne sen dess.. Men nej nej tydligen inte. Men det är ju bara ett tecken på att det kanske inte var en så bra vän i alla fall!! Och ärligt talat, hur jävla arg jag än må vara nu. Och hur jävla sårad jag känner mig.. Så orkar jag inte bry mig!!

Jag känner bara att om våran vänskap inte vart mer värt än så. Att jag inte bevisat att jag aldrig i livet skulle röra henne, men däremot alla som skulle gå på henne så fine..Jag ska åka till Åland snart tror jag. Komma bort, rensa hjärnan, få nya krafter och umgås med mina saknade vänner!!

P&K Michilicious

Du är knark!

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
Du är bra för mig, ändå förstör jag allt
Du har sönder mig, fast du gör mig hel
Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
Jag är slav för dig, jag gör vad som helst
Allt för att va' med dig, kan aldrig dra en gräns
Jag har tappat greppet, vet inte in och ut
Vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
Jag har fastnat i ett beroeende, för du är knark!

Jag behöver mer fastän du förstör mig helt

Du skjuter ner mig, var har du pistolen
Jag skjuter upp dig, tills jag har dig i blodet!

Åh shiiiit!!

Idag har jag vart riktigt lat, jag klädde inte på mig förens vid 17 tiden och de gjorde jag BARA för att jag skulle till ICA och handla med Marie. Det var iof inte måste på att åka med. Det var jag som ville det. Men ändå, hahahaha jag har inget liv. Eller jo, datorn är mitt liv! :) Men idag har jag spelat världens fulaste spel. Piggly heter det. Man är en liten grismamma som ska ut på olika äventyr, men alla ska sluta lika, du ska ta hem äpplen till grisbarnen för att laga mat åt dom. Det är olika många äpplen varje gång och olika svåra banor, det var typ 38 olika barnor eller liknande och jag spelade ut hela spelet idag. Jag tror att det är för barn. Hahaha men det var så sött, den där lilla grisen hoppade runt och åt godis och grejer.

Jaa, sen var jag och handla. No big deal.

Sen hem igen och fortsatte loda i min underbara säng! Gud vad jag tjatar om den :P Hahaha, och jag har kollat på dom två första twilight filmerna, ska snart se den tredje. Haha känner mig som en liten nörd idag. Visst, dom handlar om vampyrer och varulvar (klaga inte på att jag säger varulv, för Jacob kallar sig själv för det i andra filmen!) Men själva historien. Den där oändliga kärleken mellan Bella och Edward, visst det är på film. Men tänk att få uppleva den någon gång. Tänk att få känna att du är gjord för en människa och att du ska leva med den människan livet ut. Att det bara klickar och att man aldrig vill släppa taget om den personen. Jag vill uppleva det, jag vill gifta mig och jag vill ha barn. Inget snack om saken. Och jag tror inte att det är något man behöver vara redo för, träffar man den rätta så lär man veta det. Och skulle man då råka bli med barn får det väl bära eller brista. Jag tror på kärlek vid första ögonkastet. Visst, det är kanske ytligkärlek. Men det är det yttre som ger insidan en chans, men insidan som ger utsidan sin glans. Det går inte att komma ifrån!

Just nu sitter jag i mitt rum, med fönstret öppet. Jag har haft massa ljus tända hela kvällen, kände att jag behövde lugna själen ett tag och det funkar ganska bra med ljus, blir ett behagligt ljus och man blir lugn. Men det blir ju så förbannat varmt. Och jag som inte klarar av värme, ja det slutar ju med att kläderna åker av igen. Fast nej. Jag har dom fortfarande på. Men jag håller seriöst på dö. Och ljusen som jag har på väggen har precis slocknat, men då sätter smartskaftet Michelle i 5 nya värmeljus där. För jag vill inte förstöra stämningen med att tända en lampa, så i natt kommer jag sova med öppet fönster!! :)

Back to love! Jag lät just så säker på att man vet vem den rätta är. Men jag tror jag ångra mig.. Tänk om man inte vet med en gång. Tänk om man har träffat den rätta redan, men låtit honom gå och kommer på det massa år senare, är det då ödet kommer in i bilden och gör sin sak? Eller är den rätta en helt främmande människa som kommer dyka upp i mitt liv förr eller senare? Tänk om man aldrig träffar den rätta för att man är för osäker som person. Och nöjer sig med någon som duger, men inte riktigt är det man vill ha? Som att gå till en affär och ska köpa.. Glass till exempel. Jag ska köpa Ben&Jerry men kommer hem med ett BigPack!? Då har jag fått glass, men inte det jag ville ha. Eller ska man bara vara kravlös och se vad man får?

Det har ju alltid fungerat med presenter. Dom åren jag har önskat mig något har jag blivit så missnöjd med det jag fått om det inte vart det jag önskat mig. (bortskämd, ja kanske. Eller väldigt besviken!) Som dom 2 åren jag önskade mig en gitarr, men fick en plånbok och massa presentkort. Jag hatade verkligen den plånboken för att det var inte min gitarr. Hela min dag var förstörd. Men dom åren då man absolut inte har önskat sig något och bara fått en present utan förväntningar, då har man blivit jätte nöjd.. Det är ganska läskigt sånt där egentligen.

I år är första gången på 2 år som jag önskat mig något. Jag har önskat mig en sängstomme och en bäddmadrass av mamma och familjen. Först när mamma frågade vad jag önskade mig så sa jag "inget" för jag vet hur besviken jag blir när jag inte får vad jag önskar mig.. Besviken över att det inte blivit som jag tänkt mig. Sen när jag fick sängen så tänkte jag att "aah men då kan jag väl önska mig det.." och så sa jag det till mamma. Egentligen har jag ingen förväntning på att få det, men det skulle vara riktigt kul om jag fick det.

Jag gillar inte ha förväntningar om något, för då kan jag inte bli besviken när det inte blivit som jag tänkt mig och det funkar ganska bra i mitt liv. Mindre besvikelse = mindre ångest. Men det är inte alltid man lyckas stänga ute ångesten. För den är alltid där och trycker, ibland är man tillräckligt stark för att trycka tillbaka den. Ibland är man kanske så stark att man klarar av den. Men rätt som det är så är man varken tillräckligt stark för att trycka tillbaka den eller att låta den komma fram utan att skada en. Och det är i dom tillfällena som jag mår, rent ut sagt, SKIT! Det är i dom tillfällena som jag inte kan se att jag faktiskt har mått bra, det är i dom tillfällena som jag inte tillåter mig själv att tro att jag har folk som älskar mig och beskyddar mig från mig själv. Det är i dom tillfällena hemska saker skulle kunna hända om jag inte hade kraften att be om hjälp. Även om det inte alltid tyder på att jag vill ha hjälp. Men någon sorts styrka har jag i det, för när jag har nått botten och sen en gång djupare än botten, så ser jag bara ljusar och ljusare. Kanske är det för att jag tillåter mig att må dåligt. Kanske för att jag inte orkar kämpa. Men jag kommer alltid ha en evig kamp i mitt liv. Och det är kampen mot mig själv. Som jag skrev i ett inlägg för inte så länge sen. Jag har på papper att jag är "normal störd" men det är jag inte.

Som barn upplevde jag en hel del traumatiska saker. Saker ett barn varken ska behöva se eller vara med om. Saker som inte existerar i en "normal" familj. Kanske är det därför jag är som jag är. Kanske är det pga personer som jobbat runt i kring mig som bara klankat ner på mig. Kanske är det för att jag inte velat vara som alla andra. Kanske är det för att jag själv byggt upp det. Men jag har funderat mycket på varför det oftast är hösten som är värst. Vad är det som hänt i mitt liv under hösten som gjort att jag kan må så fruktansvärt dåligt. Men som jag lyckats slippa i år? Är det kanske det faktum att jag accepterat att något har hänt som gjort att jag sluppit lida så mycket i år? Vem vet? Förmodligen ingen..

P&K Michilicious

Det blir vad man gör det till!

Precis som "titeln" till det här inlägget säger, det blir vad man gör det till. Jag har ett förbannat tråkigt liv förtillfället. Jag har inget att göra på dagarna men har även valt att ha det så tills jag vet vad jag vill göra. Och just nu finns det en miljon saker jag vill göra, men som jag inte kommer kunna genomföra och stannar därför hemma tills jag hittar något rimmligt :)

Förut hade jag ett beroende i mitt liv. Cigaretter. Nu har jag ett annat beroende. Serier. Jag har tittat igenom 5 säsonger av weeds på en vecka. Jag har gått igenom snart 5 säsonger av ghost whisperer, på lite längre tid. Är inne på 2 säsongen av 2 1/2 men. Inte bra. Jag tittar på filmer och serier dag in och dag ut. :P Jag har inget liv! Hahaha. Men vad ska jag göra? Är det någon som har ett bra förslag?

Hmm, jag har faktiskt ingen aning om vad jag vill göra och tills jag kommer på det får det nog vara serier och filmer som håller sig på schemat.

Jag fick ju en ny säng av mamma i måndags och jag måste säga att jag verkligen älskar den. Det är en 160 säng och jag som aldrig kunnat ligga still i en säng, rör mig väldigt mycket när jag sover, rör mig mer än någonsin!! Nu hoppas jag bara att jag fåt vad jag önskar mig i present av mamma & co. :) Det är bara 19 dagar kvar nu! Känns ganska coolt faktiskt, sen är jag 20. HEEELT otroligt. Tiden har gått fort fram. Både på gott och ont. Det är skönt att dom mardrömslika tonåren är över. Men vissa delar önskar man ju att man kunde få leva igenom igen. Jag tror inte att jag skulle göra om så mycket i mitt liv om jag hade chansen. För det mesta har ju gett mig erfarenhet. Och jag har träffat människor genom vissa saker som hänt. Flytten till Åland till exempel. Hade jag inte flyttat, hade jag förmodligen aldrig lärt känna Becca och det är en av dom mest otroliga människor jag mött. Hon är en förebild för mig även om hon är 3 år yngre. Jag har aldrig egentligen trott på att hon är född -93. Hon är mycket mer mogen än mig. Och mer mogen är alla 93:or jag känner, hon är verkligen inte som någon annan! Så det är något jag verkligen inte ångrar. Även om jag ångrar andra saker som hände på grund av flytten. Men men.

Jag har haft lite av en skrivkramp. Har inte velat gå in här för att jag har inte vetat vad jag velat skriva. Men sen tänkte jag efter och oftast när jag går in och ska skriva så har jag ingen aning om vad jag ska skriva om. Jag börjar med en sak men det slutar med något HEEELT annat. Jag låter liksom tankarna flöda fritt och ibland när jag läser igenom mina gamla inlägg så fattar jag inte hur jag kunde gå från en sak till någon helt annat på så kort tid :P Men det är så min hjärna fungerar. 1000 tankar som snurrar samtidigt. Alla vill ta lika mycket plats och alla vill väl ut på en och samma gång. Det är ju iof ganska tur att jag inte släpper ut alla för då skulle nog inte ens jag förstå vad inläggen handlade om. Men jag tror inte att det behöver vara någon speciell handling i ett inlägg för att få personer att fastna och läsa vad man skriver. Fångar man en persons intresse så läser den personen oftast klart. Jag har fått höra MÅÅÅNGA gånger att jag har en talang i mitt skrivande och att jag borde satsa på det. Men hur satsar man på det? Jag har faktiskt ingen aning. Egentligen skulle jag nog kunna skriva en bok som heter "tankar från Michelle" bara jag får ihop tillräckligt många tankar och får det strukturerat så har jag en bok. Men skulle någon köpa den? Det var ju en tjej, tror jag, som skrev att om jag skrev böcker så skulle hon köpa varenda en. Sånt är faktiskt kul att höra. Men jag är inte bra på att ha saker strukturerade. Det är oftast bara en sak i taget som funkar att ha strukturerat. Just nu är mitt rum städat. Men då ser min garderob ut som ett bombnedslag. Min hjärna är alltid ett enda kaos.

Det skulle vara intressant att byta hjärna med någon bara för en dag eller så. Se hur andra tänker, hur ofta andra byter tanke, hur stor svängning det är på tankarna. Det skulle faktiskt vara intressant. Jag vet ju att jag inte är som alla andra även om jag har på papper att jag är "normal störd".. Det är ju något med mig som inte riktigt fungerar som det ska. Jag har väldigt lätt för att missförstå och att döma efter det. Jag har jätte svårt för att förlåta och är ganska känslig. Känner mig ofta kränkt och ensam även fast jag vet att jag har många som tar emot mig är jag faller. Jag har jätte bra vänner men kan inte låta bli att känna mig utanför när dom umgås med andra. Jag är en jävligt komplicerad människa!

Åldern 9 - 18 jobbade en kvinna med mig. Jag tänker inte nämna några namn. Men jag kan säga så mycket att vi inte gillar varandra över huvudtaget! Ärligt talat vet jag inte vad hon är för något. Men jag tror att hon har med socialen att göra. Hon har många gånger klankat ner på mig, aldrig sett de bra sakerna jag gjort. Bara de negativa. Jag vet inte hur många gånger under dom 9 åren hon jobbade med mig som jag fick höra att jag var värdelös, att jag inte lyckades med något, att det var ett under att min mamma orkade med mig, att hon bara jobbade med mig pga pengarna, att jag skulle bli hemlös, att jag skulle bli uteliggare, att jag ALDRIG någonsin i mitt liv skulle göra något bra. Egentligen, när man tänker efter.. Kanske det inte är så konstigt att jag mått så dåligt, att jag kännt mig värdelös.. Jag hade värdelösa betyg i grundskolan. Dom var riktigt kassa. I 7an blev jag avstängd från skolan. Fick börja i psyko-skola i djursholm. Där fick jag inte ha några raster för att lärarna tyckte att jag var för jobbig, jag gick inte ens där en hel termin innan jag slutade igen. Sen satt jag hemma ett helt år innan jag fick börja i en skola, där en kvinna styrde upp mitt liv totalt. Jag hamnade i fosterfamilj, en underbar kvinna och hennes man. Jag fick en helt nystart i livet och kände mig älskad och omhändertagen. (inget illa menat mamma) Men det fanns någon som hade tid för mig, någon som såg mina behov och hjälpe mig. Och när jag kom till skolan fanns där en lärare som såg till att jag hade det bra. Även om vi bråkade jävligt mycket, blev vi alltid sams. Det var en utav de bästa lärarna jag haft. Kanske var det för att hon inte var som alla andra. Hon var ung, snäll, hyper och jävligt cool. Mycket tackvare henne så gick jag ut nian med jätte fina betyg. 

Men ja, som ni kanske märker så försvinner min röda tråd. Jag hoppar från ett ämne till det andra. Men det är så mina tankar snurrar. :P

Men nu ska jag se en till film och så skriver jag mer en annan gång :)

P&K Michilicious 

Hejsan hoppsan, nu var det ett tag sen.

Hmm, ja nu var det ju någon dag sen jag skrev..

I lördags var jag med Josefine och hennes kärlek Johanna i Täby och shoppade lite, jag hittade en jätte cool klänning på Gina som verkligen var mig :P Så den var jag bara tvungen att köpa. Sen åkte jag hem till mamma och tittade på deras nya hus, eller lägenhet, eller radhus, eller vad man ska kalla det. Jätte fint var det i alla fall. Sen på kvällen skulle jag ta tåget hem, men missade det med 1 minut för att jag inte orka springa. Så då satt jag och väntade på bussen, skulle ha väntat i 20 min. Men sen kom det två fyllon och mamma tyckte att jag skulle följa med tillbaka. Så jag sov över hos mamma för första gången sen jag flyttade. Sov i Nadjas rum och det var faktiskt riktigt trevligt. Jag gillar att jag och Nadja kommer bättre överens med varandra. Det är riktigt kul faktiskt.

På söndagmorgon blev jag väckt av en liten prinsessa, min 4 åriga lillesyster Linnea <3 Hon smög in i rummet och sa "Mimmii" med ett stort fnitter.. :) Så då var det bara att klä på sig och gå och äta frukost. Klockan var 8, riktigt härligt att gå upp tidigt :P Haha! Sen åkte jag mamma och Nathalie till Väsby för att ta pendeln till Älvsjö för att gå på sthlms mässan (underbara barn & hus och villa) på underbara barn mässan så skaffade jag mig 2 låtsas barn för att få ihop lite saker till Alice och Linnea :) Sen efter mässan bar det iväg hem till mor igen. Jag skulle äta middag där och sen åka hem. Och under middagen berättade min 2 åriga syster Alice en jätte hemsk historia. Hon har väldigt vild fantasi och har alltid inlevelse i det hon berättar. Gick lite så här:

Alice snyftar och mamma fråga vad det var.
Alice: Min lillebror är död.
Mamma: Har du en lillebror?
Alice: Mm
Mamma: Vad heter han då?
Alice: Susanne
Mamma: Ahaa.
Alice: Han blev upp äten av hajar.
Nadja: Hur gammal var han?
Alice: 5 år.
Nadja: Men du blir så ledsen så vi pratar om något roligare.
Alice: Han blev räddad av en apa och blev glad.

Så jävla underbar unge!! KÄRLEK till henne!!! :)<3

Slutligen, denna dag. Idag har jag och Josefine röjt på vinden. Sen bar vi upp min säng dit för att jag skulle få en ny större säng. Så nu har jag en 160 säng och är verkligen JÄTTE glad över den! :D Hahaha, har knappt velat stiga ur den ikväll.. :P Hmm, sen har jag klippt mig också. Eller mer toppat håret. Är inte nöjd, men det är jag aldrig xD Blir det om en vecka eller två när det inte ser nyklippt ut längre.. :)

Men men, nu ska jag prata lite med Johan, sen ska jag glo på Weeds, sen sova i min underbara säääng!! :D

P&K Michilicious

IDOLERNA!! x2

Ja i förra inlägget skrev jag ju vad jag tyckte om alla ikväll. I det här ska jag skriva vad jag tycker om den personen som åker ut. Men medans jag skriver det här har ingen åkt ut. Än så länge är det bara snabb genomgång av alla. Och Olle och Jay var helt klart mina favoriter ikväll. Men sen jag ju lite av förälskad i dom två. Tänk att sitta på en strand, solnedgång. En sommar dag. En kall cider i handen och Olle med sin gitarr brevid. Kan det bli bättre? Gud vad mysigt det skulle vara.

Eller lyssna på Jay's sång en hel kväll skulle också vara underbart. Nej det är mina favorit killar!!

Nu sjunger har seal eller vad han nu heter. undrar riktigt vad som hänt med honom. Om det är bränskada eller något, ser lite smått läskigt ut. Han är tydligen vänsterhänt också :P

Nej men nu blir jag irriterad. Dom börjar berätta vilka tre som sitter säkert. (Minnah, Daniel och Andreas) Bra att ni gick vidare!!! Sen ska han berätta 1 som sitter säkert. Då skojar jag och säger "det får ni veta efter reklamen" och så stämmer det!! Usch för tv4 och deras reklam avbrott!

Elin, Linnea och Jay sitter säkert det är vi glada för!!! :D

Linda den lilla jäveln hänger löst!!! YEAH!

Olle är säker!!! Min lilla hjärtegullplutt! :) Även Geir är säker! :)

Sassa hänger också löst. vilket betyder att hon med munnen (Alice) sitter säkert.

Nu tror jag faktiskt att Sassa åker. Men för mig spelar det ingen roll vem som åker, för mina hjärtan är ju kvar :D
Måste säga att Linda lät sämre nu andra gången hon sjöng och att Sassa faktiskt sjöng bättre den här gången. Men aah, det återstår inte många minuter kvar innan vi får veta vem som åker.

Sassa är ute, det var synd med tanke på att jag faktiskt gilla henne mer än Linda. Men aah då får Linda lov att åka nästa vecka.. :P Hahah

Men i alla fall. Imorgon ska jag till Täby centrum. Får se om jag hittar något snyggt att köpa :)

P&K Michilicious

IDOLERNA!!

Ja jag tänkte nu börja fredagsblogga om idolerna i IDOL! Det är många som vart på mig om att IDOL är så jävla dåligt. MEN TYCK DET DÅ! Jag skiter väl i det? :S Jag gillar IDOL och kommer därför skriva lite om alla IDOLER varje vecka, i alla fall försöka göra det varje vecka! :)

Ikväll var Jay först ut på sceen. Han sjöng en låt jag aldrig hört förut. Men jag måste säga att han gjorde den riktigt bra! :) Jag har faktiskt inget illa att säga om honom. Men sen är jag ju lite hemligt förälskad i honom, så jag vill väl inte klaga på honom! Hahaha han är snygg, behåller sin stil och hans röst är gudomlig!! <3 (white wedding - billy idol)

Andreas var andra ut. Jag gillar att dom inte har ändrat hans frisyr alltför mycket, det är liksom han. Men det kändes lite som att han sjöng ur näsan till en början. Men skön stil, charmig, härlig utstrålning. Och det blev ju bättre senare i låten! Riktigt söt prick det där :)   (for once in my life - frank sinatra)

Sen kom Linda. Jag måste säga att jag gillar inte Linda, jag gillar inte det att hon redan har vart med i ett sånt här program (popstars på kanal 5) Som hon dessutom vann och startade bandet "super natural" med. Och ikväll kan jag inte ens säga att jag gillade hennes röst som jag faktiskt brukar göra. Tycker den är gnällig och konstig. Så hon kan få åka ut!  (you oughta know - alanis morissette)

Daniel, charmiga plutten som man absolut inte kan låta bli att gilla. Han sjöng en jävligt bra låt, han är jävligt charmig och jätte söt! Han har underbar röst den är ju lite "pojkbands-röst" men gillar honom ändå. Och jag tycker att han gjorde låten bra även om det skar sig på något ställe. GO POJKBANDS DANIEL!! :)<3  (who says - john mayer)

Elin, den finska stjärnan!! Älskar hennes utseende. Hon ser verkligen ut som en stjärna. Hennes röst går ju inte att klaga på. Finns inget jag kan klaga på hos henne annat än hennes engelska uttal! Men det går ju att träna upp.. Tråkig låt hade hon ju iof valt. Men jag tycker att hon gjorde den bra! :)  (hang with me - robyn)

Åh Olle, Olle, Olle! Min andra kärlek. Så jäkla söt! Vilka ögon!! Jag måste säga att jag hade väldigt höga förhoppningar på älskade Olle eftersom han sjöng en låt som betytt mycket för mig genom åren! Även om jag visste att han skulle göra den bra. Så måste jag säga det!! FY FAN VAD HAN GJORDE DEN BRA!!! Älskar röste, älskar utstrålningen, älskar ögonen, älskar han!!!! Olle<3  ( talking about a revoultion - tracy chapman)

Sassa, Ikväll fick man ju höra något annat av henne än bara skrikig rock. Och jag vet inte om jag gilla det egentligen. Det lät hackigt och ojämt ibland. Sen sjöng hon fel. :/ Och jag tycker allvarligt att hon förstörde låten. Jag gillar henne i vanliga fall. Men det här är inte godkänt!! (dear mr.president - pink)

Linnea, underbara människa.. Hennes röst är verkligen orginell och jag älskar henne. Och ikväll tycker jag att hon gjorde bra ifrån sig som vanligt. Scennärvaro, klockren i tonerna! Hon väljer ju alltid låtar som passar hennes röst, vilket är jäkligt smart! Nej jag tycker att hon gör bra ifrån sig. En favorit hos mig!! (crazy - gnarles barkley)

Geir, ikväll tycker jag inte att han var på topp. Kändes som att det svajade lite. Skar sig här och där. Har alltid tyckt att han var jätte bra. Men ikväll får han inga plus poäng! (need you now - lady antebellum)

Alice, Jag har tyckt att hon bara har blivit sämre och sämre för varje gång. Enda låten jag tyckt att hon gjort bra var den som hon sjöng för Bagge, första gången. Ikväll som dom flesta gångerna så sjöng hon ur näsan. Låter gnälligt och nej jag gillar det inte. Sen är jag lite rädd för hennes mun också! Den är ju enorm! :O  (if it makes you happy - sheryl crow)

Minnah, Ja.. Ikväll var hon faktiskt bra tycker jag. Finns inte så mycket att klaga på! :P Hon valde en ganska svår låt. Men jag tycker att hon klara det bra! :) (holding out for a hero - bonnie tyler)

Ikväll tycker jag att Linda, Sassa, Geir eller Alice kan åka. Men helst Linda, Sassa eller Alice!!

Återkommer med kommentarer om den som åkte ut sen!

P&K Michilicious


Fredag :)

Ja idag är det fredag. Klockan typ tjugo i ett och jag har just vaknat. :) Ikväll är det första fredagsfinalen i IDOL, så den lär man ju se! :) Det är synd att Jimmy inte gick vidare. Men Olle och Jay är kvar och då är jag glad :)

Jag har faktiskt inget speciellt på schemat idag. Ganska trist faktiskt. Men så ligger det till :)

Idag har jag vart rökfri 90 dagar och fyller år om 24 dagar :)

Hmm, det var allt för nu. Skriver sen om jag kommer på något att skriva om. Eller om jag känner att jag bara måste skriva.

P&K Michilicious

aaaaoooooouuuuuh!

Ikväll har jag shoppat loss på apoteket och Ica xD Hahahhaha
Jag har köpt hudlotion, ansiktsrengöring och ansiktskräm. En deo och 2 maskaror. Det är ju nice! Men det blev lite tommare i plånkan :P Hmm så nu ska jag nog hålla mig ifrån att köpa massa saker ett tag :P

Jag och Josse sitter i mitt vardagsrum och chillar fett, vet egentligen inte vad vi ska göra, kanske glor på en film eller något.

Jag har varkligen JÄTTE ont i min hårbotten. Så jag måste ta itu med det också.

Hmm aah det var nog allt för nu.

P&K Michilicious

Hej hopp gummisnopp :D

Hejsan hoppsan idag mår vi bra fast jag är seg. Men det var ju ingen nyhet. Hahaha, jag måste verkligen ta reda på varför jag är så trött. Eller aah egentligen kanske jag vet varför. Det har nog med min diet att göra :)

Idag har jag och Josefine (Bubblan) vart i Vallentuna centrum. (Bor ju i Vallentuna) Och det var mycket intressant. Hahahaha XD Först var vi in på Lejonkulan, en krimskramsaffär jag inte vart in på sen jag var 9 år typ. Men det var ganska intressant, hittade massor som jag faktiskt skulle kunnat köpa :) Sen var vi in på.. Öhm, en tant affär:P Hittade faktiskt en snygg kofta, hahaha och JÄTTE MÅNGA väskor!! Michi<3väskor!  Sen var vi in på smyckesaffären, lika trist som alltid. Sen in på skoaffären, kääärlek!!! Hittade ett par så jäkla fina klackskor, men bestämde mig för att jag faktiskt inte skulle köpa dom! SNYFT!! Istället köpte jag ett par varma innetofflor .. :)

Sen bar det av till Ica, då Josse ha köpt hårfärg och grejer för att jag skulle ha fixat hennes hår. Men då dom inte hade någon JÄTTE SKRIKIG röd hårfärg så sket det sig. Synd för henne. Så jag tror att vi tar klippningen en annan dag också.. :)

Hmm, ja, jag har ont i min hårbotten eftersom jag haft uppsatt hår idag.. Mitt hår väger för mycket, det är fan inte alltid nice att ha jätte tjockt hår.. :/ Men men.

På måndag ska jag klippa mig! Ska bli så skönt att få bort mina torra hårtoppar :)

Hmm aah det var allt för nu. Nu ska jag och Josse kolla på 1408, Josse måste se hela, hon vågade inte se klart den i natt.. :P Hahaha

Aah men P&K Michilicious! <3

orättvisor

Ikväll funderar jag över orättvisor här i världen. Det jag tycker att är orättvist har en människa på andra sidan jordklotet inte ens funderat över. Mat är en självklarhet för mig, även att få sova i en säng, under tak och i värme. Jag kan tycka att det är orättvist att jag inte får en speciellt maträtt en dag, medans någon annan i världen dör på grund av att han/hon inte fått tag i mat. Jag kan tycka det är hemskt att jag måste gå hem för att få lägga mig i min säng och sova, medans någon annan får sova bland kartonger. Jag kan tycka att det är kallt i mitt rum pga att centralvärmen inte slagits på än, medans någon annan fryser ihjäl under stjärorna.

Det är så jävla sjukt egentligen hur bortskämd man är bara på grund av att man råkar bo i ett land utan större ekonomiproblem. Här är mat, värme och tak över huvudet en självklart för en. Medans andra svälter och fryser ihjäl! Hemskt..

Nej jag har inget mer att skriva nu. Nu ska jag nog försöka sova.

Godnatt

P&K Michilicious

Helt galet!!

Hahaha shit, helt galet avsnitt av kungarna av tylösand ikväll. Kärlek på högsta nivå. Nemo är så jävla härlig!!! Hahahha! Älskar seriöst den serien. Man mår ju så jävla bra själv när man ser att andra gör bort sig, låter jävligt hemskt. Men det är ju så människan fungerar! :P Hahah

Hmm, jag är så jävla rastlös i kroppen, jag måste verkligen hitta något att göra på dagarna. Men vad?? Nej jag ska nog ta tag i det där snart :)

Aaah men det var nog allt för nu. Jag ska chilla ner lite och sen ska jag väl sova så småningom . :)

P&K Michilicious

utslag!!

Jag har fått konstiga röda prickar över hela kroppen, påminner om vattkoppor fast ändå inte. Dom kliar som sataaaaaan!!! Så det kan vara nässelutslag, men varför har jag fått sånna? :S Jag är bara glad över att jag inte fått i ansiktet än.. Men i hårbotten, armarna, hela överkroppen och hala underkroppen har jag massa så röda kliande prickar. Har haft det nu i typ fyra dagar, så dom borde ju försvinna snart tycker man ju i alla fall. Ååh men det är verkligen jätte jobbigt, så jag kanske går ner till husläkaren imorgon, men det känns fett ovärt med tanke på att dom inte kan göra så mycket. Men vi får se hur lilla fröken gör! :)

Nu ska jag i alla fall göra mig i ordning och dra mig ner till Olivia :) Det är någon som ska komma hit och putsa fönstrena och då vill jag inte vara hemma. Men det var väldigt länge sen jag träffa Olivia också, så det kan nog bli kul :)

Aah, det var allt för nu.

P&K Michilicious

Bara tomma ord..

Tomma ord, skriva utan att veta vad man ska skriva. Vet inte vart den röda tråden leder den här gången. Kanske blir det om att man känner sig dum för att man sårat en person? Kanske för att man sårat många personer.. Det är ingen som egentligen vet vart det här leder. Inte ens jag!

När man sitter och funderar tillbaka i tiden så kommer man på alla gånger då man faktiskt vart en riktig jävla idiot. Sårat personer som absolut inte gjort en något alls. Dom personerna är alldeles för många. Och jag tänker inte skylla på något, för det är jag som sårat dom. Gjort är gjort och tiden läker alla sår. Jo visst! Men fortfarande. Jag har skadat personer, både psykiskt och fysiskt. Har förlorat personer på grund av personen som jag var/är. Jag var på G med en kille för inte så länge sen. Men backade, backade riktigt brutalt. Fick nästan det att låta som att det var hans fel.. Men det var det inte. 9 av 10 gånger man säger "det är inte dig det är fel på, det är mig" så menar man det inte. Men i det här fallet gör jag det. Jag menar det. Jag var instabil och visste inte var jag hade mig själv. Och älskar jag inte mig själv, accepterar jag inte mig själv och mina brister hur ska jag då kunna älska och acceptera en annan människa? Jag gillade honom. Det gör jag nog fortfarande. Jag vill älska, jag vill ha kärlek. Men är jag redo för det? Jag vet faktiskt inte.. Men han var verkligen något speciellt. Han var snäll accepterade mig fast jag fick mina ryck, som både var negativa och positiva. Han tog emot skit fast han inte hade behövt det. Han stöttade mig i mina svackor och gillade mig för den jag var. Men jag klarade bara inte av det :/

En person som jag också skadat är en annan person. Men den personen har jag skadat på ett helt annat sätt. Jag hade ett enkelt löfte till den personen. Ett löfte som vem som helst skulle klara av att hålla. Vem som helst förutom jag. Jag mådde så dåligt och gjorde saker som jag egentligen inte skulle ha gjort. Om han läser det här, eller om min familj läser det här så kommer dom veta precis vem det handlar om.. Han var min största kärlek och genom många försök så insåg vi väl att det kanske inte skulle vara vi. Men varje gång jag ser honom så kan jag inte hjälpa att jag blir knäsvag. Hans ögon kan få mig att smälta.. Känns ganska patetiskt att faktiskt erkänna det. Men jag kan inte hälpa det. Det är så jag känner.. Han är en bra vän. Mamma brukar skoja och säga "nej inte nu igen." Fast nu på senare undrar jag om hon faktiskt skojat när hon säger så. För under alla våra försök har det aldrig hållt mer än 2 månader åt gången typ. Och är det inte jag som blivit sårad så är det han.

Min mamma är en person jag sårat. Henne har jag sårat på så många olika sätt. Sätt som inte ens går att beskriva bra. Där det inte finns förklaringar till varför. Jag har alltid vart en rebell, men även rebeller brukar veta var dom ska stoppa på ett ungefär. Det har inte jag gjort. Jag har sett till så att jag har blivit utkastad, att jag inte kunnat träffa min mamma på månader. Jag har gjort så att hon inte har velat sett mig. Jag har vart elak genom ord, har sagt så fruktansvärt elaka saker. Jag har inte ens behövt vara arg på henne utan att jag har skällt på henne. Det räcker med att jag ringt henne under ett ångestanfall och sen har det slutat med att jag anklagar henne för att det är hennes fel för "hade jag dött där på BB så hade jag sluppit det här livet."

Jag har sårat vänner, jag har förlorat vänner!

Jag har förlorat en syster. Jag tänker inte dra någon "jag tycker synd om mig själv"- historia. För jag vet faktiskt inte ens vart det gick fel.. Jag har glömt det. Det jag vet är att jag och min syster. Som en gång var min bästa vän och som jag gjorde allt med inte finns med i mitt liv längre. Hon har fått två barn och jag är då moster. Jag är moster åt två barn ett av dom har jag aldrig träffat för hon kom just till världen. Och den andra har jag träffat ungefär 4-5 gånger sen han föddes. När någon frågar hur det är med dig Jennifer, så svarar jag ärligt. För jag vet inte hur du mår.. Jag kan inte säga att jag vart den bästa på att höra av mig, men varje gång vi ses så försöker jag vara trevlig men det tjänar ingenting till. Om det inte är som att prata med en vägg så är det som att du tycker det är jätte jobbigt att prata med mig. Det är snart 4 år sen vi slutade prata Jennifer. Kommer du ihåg varför? Kommer du ihåg varför du är så fruktansvärt sur på mig? Jag har bett om ursäkt 1000 gånger. Jag kan göra det igen. Men jag vet som sagt va inte vad jag ber om ursäkt över. Det enda jag vet är att jag inte är delaktig i ditt liv, i dina barns liv, att mist en syster, en bästa vän och att jag saknar dig!

P&K Michilicious

Lägenheter bland annat!

Sitter och tittar på sveriges skönaste familjer tror jag det hette, det började idag på kanal 5. Hmm, jag skulle nog säga störda :P Haha!

Usch idag har jag verkligen vart lat, har inte gjort något som jag hade behövt göra, har inte ens orkat klä på mig! :P Nej det är nog dags att hitta något att göra på dagarna nu innan jag blir alldeles för rastlös och förslappad.. Men jag vet ju inte vad jag vill göra. Alltså egentligen borde jag inte vara så kräsen, jag borde söka massa olika jobb och hoppas på det bästa. Men va fan!? Jag vill inte göra vad som helst och behöver egentligen tid till att komma på vad jag vill göra. När jag hade larlingspraktik med J-P som plattsättare så hade jag det jätte kul. Alltså visst, det var ett jävligt rungt jobb. Men det var roligt och jag hade inte ont i kroppen, konstigt nog. Men aah, om ett år är det tänkt att jag ska flytta så jag måste nog faktiskt hitta något jobb snart så jag kan få ihop till en budget tills jag bor själv i en lägenhet.

Det ska faktiskt bli kul att flytta, alltså visst det är ganska långt fram i tiden. Men jag tycker ändå att det ska bli spännande. Det blir ju också ett helt nytt kapitel i livet. Jag har bott själv förut, men då gick det käpprätt åt helvete! Jag var nog inte mogen för att bo ensam. Men jag blir bara mer och mer redo för varje dag som går :)

Är inne på väsbyhems hemsida jämt och håller utkik efter lägenheter :) Ååh det roligaste lär nog vara att inreda den. Jag älskar ljus, ljus i alla former och storlekar! I mitt rum har jag nog ljus så det skulle räcka till en lagomstor etta tror jag.. :P Hahah men men.

Nu ska jag kolla klart på det här programmet och sen blir det desperate :D :D UNDERBART!!

P&K Michilicious

tv-serier

Aah helt galet!! Jag har ju börjat kolla på Weeds, helt störd serie, är helt fast. Jag kollade hela första säsongen på 1 dag, andra säsongen har det gått lite segare med men har bara 3 avsnitt kvar så jag lär kolla klart den idag. Jag är verkligen helt fast i den! Så jävla kul. Den där morsan lever ju i värsta dubbelmoralen. Hon langar droger, odlar till och med eget. Men hennes son får absolut inte vara med i företaget och han får absolut inte ta droger. Haha, aah. Men heelt underbar!

Sen är ju ghost whisperer en stor favorit, jag har faktiskt inte tittat på det på länge nu. Men är i mitten av säsong 4 typ, så jag måste ta tag i det igen och kolla på det! För det är faktiskt en riktigt bra serie.

Jag ska även börja glo på 2½ men från säsong 1.. Det kan bli riktigt kul :)

Men ikväll börjar desperate housewives och det gör mig riktigt glad. Men jag skulle behöva glo om från säsong 1 med tanke på att jag bara sett dom 2 senaste säsongen, så den säsongen som börjar idag blir 3e jag ser på.. Hahaha kan ju vara bra att titta från början liksom :)

Men men, kanske skriver senare igen :D

P&K Michilicious

Bomfalleralla! :)

I natt sov jag drygt tolv timmar och jag måste säga att jag känner mig någolunda utvilad nu!

Min hjärna har iof inte riktigt vaknat till liv så har inte så mycket att skriva.

Jag är jätte öm i min rygg och skulle verkligen behöva lite massage, det skulle ju inte sitta helt fel liksom! :)

Men, 20 årsdagen närmar sig med stormsteg, bara 27 dagar kvar! Hahaa aah det är ett tag kvar. Men en nedräkning är ju alltid trevligt. Då märker man att dagarna går när man bara sitter hemma eller är ute och hittar på fanstyg! :P Idag har jag även vart rökfri i 87 dagar! Grattis till mig :P

Nej, men nu ska jag ta mig ett bad tror jag, annars en dusch. Kanske äta frukost innan :)

Men jag skriver sen igen när hjärnan är i gång och så vidare! Önskar alla en fortsatt trevlig dag :)

P&K Michilicious

utmattad..

Nu har jag massa funderingar igen. Funderingar över varför man gör vissa val här i livet, varför man väljer att gå ensam en väg istället för tillsammans med någon på andra vägen. Varför man väljer att göra saker olikt alla andra, varför man väljer att inte vara som alla andra. Visst det är bra att inte vara som alla andra. Men varför väljer vi att gå igenom så jävla mycket skit för att man inte följer normen? Jag har aldrig följt normen och jag kommer förmodligen aldrig göra det heller. Man måste ha en roll för att passa in i samhället, alla ska gå i samma led, hand i hand och absolut inte sticka ut. Men varför? Varför kan inte alla bara sticka ut i stället? Istället för att vara som alla andra..

Jag är inte och kommer aldrig att vara precis som alla andra, jag kommer aldrig vara tjejen som alltid klär upp sig, jag kommer inte vara tjejen som sminkar sig jämt. Jag kommer inte bli tjejen som anpassar sig efter idealen, jag kommer inte följa modet. Jag tänker inte dissa mina skateskor och mina mjukisbyxor bara för att någon annan vill det. Enda gången här i livet som jag tänker ändra på mig är om jag själv känner att jag vill det. Men jag kommer förmodligen ändå inte ändra mig så jag är anpassad efter samhället..

Jag kommer alltid vara hon som står upp för sina egna ideal, hon som säger vad hon tycker och tänker. Hon som ser ut precis som hon vill och gör det hon känner för. För jag förstår inte varför dom flesta inte vågar vara sig själva. Visst kanske det är bra att följa ledet någolunda, men orkar seriöst inte vara som alla andra..

P&K Michilicious

Trött och har ont!

Jag är jätte trött, förstår inte varför.. Jag har ju sovit så jäkla mycket den senaste tiden. Vad är det med mig liksom? :O Och jag är öm som fan i foten.. Svider och har sig.. Hmm, aah men det är ju som sagt va bara att gilla läget :) Den är skitsnygg och var värd varenda krona. Den var egentligen inte så dyr. 1000 kr gick den på. Och det var Jim på Teds tattoo som gjorde den. Han var verkligen jätte duktig!! :)

Nu snart ska jag börja rita på mammas tatuering. :) Hon ska ju tatuera in mitt och mina 5 systrars namn :) Så, jag ska skriva upp några olika modeller så får hon välja sen :)

Jag tog ju kort på min nyaste tatto och tömde då in bilderna från kameran i datorn. Så hittade en bild på mig från i somras som jag tänkte lägga in. :)

Just nu sitter jag ute i soffan med Marie och tittar på "lite sällskap" på kanal 5. Fy fan vilket trist program.. Hur fan kommer det sig att man ställer upp i något sånt? :S Nej jag längtar till i morgon då det är säsongs premiär av desperate housewifes! Likey like!!! Jag tror att jag ska bli en hemma fru. Hahaha, måste bara hitta mig en karl som vill försörja mig. Eller aah, jag kan ju iof ha en liten frisörsalong hemma och ha lite kunder så tjänar jag ju lite pengar. Skulle nog aldrig bara kunna vara hemma, skulle bli för rastlös om jag inte hade något att göra. Kanske är det därför jag haft så städat i mitt rum nu, för att jag är så rastlös? :P Hahah. Ah nej men kärlek skulle som sagt va inte sitta fel :)

Ah nej, men nu ska jag typ ta mig en till mugg te och mysa ner ordentligt i soffan. Här kommer bilden från i somras :)

P&K Michilicious

Nu är den gjord!!

Nu är ena foten tatuerad och jag har aldrig i hela mitt liv vart med om en sån fruktansvärd smärta!! Det gjorde så ont att jag bara ville döda någon! Aah shit.. Jag höll på svimma, seriöst alltså. Jim, som gjorde den fick springa och hämta vatten för allt bara försvann, det svarta för ögonen och rösterna försvann, det var så jävla vidrigt. Och ont gjorde det!! Uuuah! Jag kan ju inte precis säga att jag längtar till att göra andra foten .. :P Men, aah den ska också göras. Så det är bara bita ihop och se glad ut.. :P

Här kommer en bild :)

Puss och kram Michilicious!

Här går det undan!

Öhm aah precis som titeln i inlägget säger så går det undan. Jag vaknade, käkade lite. Kollade internetbanken och insåg shit, jag har cash!! Ringer Ted's tattoo och har nu en tid vid halv tre. :) Så idag får jag min tredje tatuering gjord!! NIIICE! :) Bild kommer när den är klar och jag är hemma igen .. :)

Jag åker in helt själv, dom två andra gångerna jag tatuerat mig har jag i alla fall haft sällskap med.. Men inte idag :P

Ringde mamma och kollade vad hon tyckte om min idé, hon tyckte givetvis att min idé var bra. Haha eller så sa hon bara så för att hon vet att jag förmodligen hade gjort det i alla fall! :) Älskar min mamma och jag ber ofta om råd. Men sen att jag alltid gör som jag själv vill är en annan sak. :P Det kan inte ha vart lätt för dig mammsen..

Men i alla fall, ska även kolla hur lång väntetid det är för att göra en lite större tatuering där då mamma ska tatuera in alla barnens namn. Så det blir ju 6 namn, jag vet inte om hon skulle haft något mer.. Men i alla fall, ska kolla det åt henne :)

Aah, nej nu måste jag göra mig i ordning för att ta bussjäveln till Väsby :)

Puss och kram Michilicious!

Godmorgon!

Jag har just vaknat, jag kunde verkligen inte somna i natt. Hade alldeles förmånga tankar, allt mellan anorexi till fetma, till varför vissa ord är så fruktansvärt fula till att jag ska duscha idag. Nej jag tror helt enkelt att min kropp inte ville sova, nog för att jag har vänt på dygnet rätt brutalt men jag brukar vara bra på att vända tillbaka det. Just nu är jag mest orolig över varför jag sover så mycket, jag sover mellan 10-12 timmar varje natt. Det är typ jätte mycket och jag kan ju inte säga att det gör mig piggare för jag är alltid jätte trött när jag vaknar.

Men i natt låg och ju som sagt va och funderade över det här med anorexi och fetma. Alltså, egentligen är det precis samma sjukdom bara att det gått för långt åt olika håll. Men det verkar vara svårare att få bra hjälp om man lider av fetma. Det finns liksom jätte bra behandlingshem för personer med bulemi och anorexi. Men finns det något behandlingshem för personer med fetma? Jag har i alla fall inte hört talas om det. Ah jo visst, det finns hjälp. Man kan stå i kö ett bra jävla tag och få göra en magsäcksoperation. Men personen i fråga kanske inte vill vänta 1 år innan den har en chans att gå ner i vikt..

Hmm, ah men som sagt va. Idag ska jag toppa mitt hår. Fasar för att göra det egentligen.. Men det MÅSTE göras.. :P

Ah, men jag lär väl uppdatera senare igen :)

Puss Michilicious

Allt och inget i ett xD

"Många säger att det är så svårt att göra det,
att jag aldrig kommer klara det,
att det inte är någon idé att dölja det. 

Många säger att det är fel det jag känner,
att jag inte borde tro på de drömmar jag drömmer.

Dom säger det varje dag!
Jag hör det hela tiden. 
Jag tänker inte lyssna!
Jag kommer aldrig ändra på mig.

Berätta något som jag inte redan vet!

Hur många inches är det i en mil?
Vad som krävs för att få dig att le?
Få dig att inte behandla mig som ett barn..

Många säger att jag inte borde göra det jag gör, 
vad jag gör med livet jag bedriver,
vilka odds jag har att förlora.

Många säger att det är en chans på miljonen,
kanske mer en på billjonen,
eller en på zilljonen!

Jag är på väg,
jag vet att jag kommer komma dit en dag!
Det hjälper inte när du säger att det inte kommer bli lätt!"

Det här är då låten som jag översatte från engelska, har inte översatt den direkt. Men jag tyker att det stämmer ganska bra. Det är många som vart på mig om vad jag borde och inte borde. Men det är ingen annan än jag själv som kan bedöma den saken! :)

Jag är jävligt envis och vissa saker här i livet ska jag bara lyckas med. Och andra kanske är dömt att misslyckas. Men jag ska klara vissa saker. Jag vet att det inte kommer bli lätt. Men jag ska fanimig klara det!!!

Hmm klockan är fan halv ett. Men idag har jag haft så mycket tankar. Både positiva och negativa. Men det är jävligt lungt ändå. Idag kommer jag få pengar, då har jag några saker jag MÅSTE göra. Jag MÅSTE klippa mig, jag håller på sparar ut till långt hår igen, så måste toppa mig lite :) Sen ska jag köpa presenter till mina småsystar som fyllde 17 här om dagen!! Tvillingarna börjar bli stora nu, usch bara 1 år kvar sen är dom 18. Hemska tanke :P Så jag måste hitta något till dom. Sen ska jag även boka kryssninen som jag och Bubblan ska på. Den kommer vara riktigt intressant. Jag är som sagt va hetro men ska på en gaykryssning.. Bara för Bubblans skull :D Haha, nej men dels för att jag tror att det kan bli jävligt kul också! Hmm, sen har jag funderat på att pierca mig igen.. :D Hahah, alltså det har ju vart lite av ett beroende för mig. Jag har haft piercingar på dom flesta ställerna. Min älskade mamma har nog vant sig efter alla dessa år. Jag tror jag var 12 eller 13 första gången jag kom hem med en piercing. Då var det i ögonbrynet. Näsan fick jag göra för henne, för det tror jag att jag fick i födelsedagspressent av henne när jag fyllde 12. Men ögonbrynet var ju lite annat. Sen har det vart i läppen, tungan, öronen, kinderna, läppen igen, naveln, bröstvårtan, ja dom flesta ställena.. Nu har jag funderat på att göra en så kallad Smily.. :) Men vet inte. Får se.. Kanske sparar och tatuerar mig i stället. Den här gången blir det nog inget namn bara. :)

Jag har då två tatueringar. En på varsin handled och det är ett namn på varje handled. På vänster står det Linnea och på höger står det Alice. I vår familj är vi 6 döttrar, Linnea och Alice är dom två minsta. 4 och 2 år är dom. Det är mina ögonstenar. Finns det någon här i världen som jag skulle dö för så är det dom! :)  Linnea var så söt när jag hade gjort hennes tatuering, hon hade inte fyllt tre år än. Hon och jag hade bakat något och så skulle jag tvätta händerna, då blev hon jätte arg och sa "Mimmi, du får inte tvätta på tatueringen. Den får inte försvinna!" Lillskruttan trodde att den kunde försvinna, men det kommer den aldrig! :)

Hmm men i alla fall.. En tattuering kanske det blir. Nästa tauering som ska göras ska göras på foten. På vänster fot ska det stå cogito ergo sum, som betyder: Jag tänker alltså finns jag. Och på höger ska det stå: Made in Åland.

Hahaha aah.. Men som sagt va har jag haft massor med funderingar idag. Hoppas det håller i sig :)

Puss och kram Michilicious!Jag och Bubblan på bild! :)

Nu blev jag..

.. Glad!! Läste just en kommentar som jag fått i mitt inlägg "I want my own lovestory". Och jag kan hälsa dig att en bok är på G. Går väldigt segt att skriva den bara. Jag har fått skrivkramp som tusan och vet liksom inte hur jag ska gå vidare.

Min mamma har länge vart på mig att jag borde göra något av min talang att skriva. Gå en författar linje eller något liknande. Och jag har också vart inne på det. Men man ska ju orka lyfta röven och göra det också. Haha ibland så är jag så fruktasvärt lat. Men det får det nog bli ändring på!!

Men du ska i alla fall veta att jag blev väldigt glad över din kommentar! :)


Idag har jag uppdaterat min blogg ovanligt mycket. Det känns väldigt kul på ett sätt men ändå konstigt hehe, för som sagt va har min blogg vart en ångest blogg, men jag ska försöka hålla den levandes vilket humör jag än är på. Och just nu har jag vart på väldigt bra humör. Det är ovanligt med tanke på årstiden.

Åh, jag har glömt att berätta en sak. Idag när jag kom hem från Bubblan, så städade jag mitt rum.. Alltså SAAAY WHAAAT var typ den första jag själv tänkte när jag just skrev det där. Och när jag berättade för Marie (min fostermamma) att jag städat mitt rum. Alltså mitt rum har vart städat i 2 månader.. Jag är där och plockar hela tiden. Mina mjukisbyxor går jag väldigt sällan ut med. Jag har blivit en annan människa. Kanske för att jag har tappat 2 av mina 4 hjärnor. Har inte lika mycket att tänka på, mindre ångest. En lyckligare människa? Måste fan vara det! :)

Hmm, jag ska översätta en SKIT bra låt. Det är jävligt töntig.. Men ska översätta den så kommer den in på min blogg så småning om!! :)

Och alla ni som gillar min blogg.. Jag gillar er också:) Jag gillar ALLA som läser min blogg :D

Puss och kram Michilicious!

Skitsnack om andra, eller vad ska vi säga?

Att skriva direkt från hjärtat är en konst. Men inget jag har problem med. Jag älskar att skriva och det är när jag skriver som jag får ur mig allt ur kroppen, vare sig det är ilska, ångest eller glädje. Jag har uppdaterat min blogg väldigt mycket på senaste och jag vet egentligen inte alls varför. Från början var min blogg en så kallad ångestblogg, jag hade den för att få bort min ångest. Jag skrev enbart när jag hade ångest. Men sen insåg jag att jag började få fler och fler läsare och ju mer jag började komma ifrån att skriva om enbart ångest så ökade det ännu mer. Men jag har tänkt på att det är väldigt många som skriver i sin blogg för att "bli kända". Men varför inte bli känd på riktigt? Alltså visst kanske det är en bra start eller något. Men alltså frågan är varför folk läser deras bloggar. Ta typ Kissie, hon klankar bara ner på andra människor, skryter och sitt patetiska liv, förstör sin kropp genom diverse operationer, vågar inte visa en enda naturligbild på sig själv, utan hon ska photoshopa dom men glömmer oftast att på bildjäveln finns en skugga av hennes kropp så man ser varenda förändring.. Och hon är ju inte speciellt snygg heller? Hon ser seriöst ut som en billig porrstjärna, en sån som dom tar in i porrfilmen när dom bra personerna redan var uppbokade.. Och varje gång den där vidriga människan får kritik så är man "avundsjuk". Seriöst, vad är det att vara avundsjuk på? Människan är ju för fan rädd för att visa sitt rätta jag, annars hade hon ju aldrig opererat sin kropp och förvrängt sitt rätta jag så jävligt och sen på det så photoshopar hon bilderna? Nej, är det någon som är patetisk är det hon :)

Jag är egentligen ingen sån som skriver för att klanka ner på andra, aah om det inte är någon i min familj, men dom är så jävla vana.. Jag borde verkligen ändra på mig xD Hahah

Nej, alltså jag känner att jag kom av mig. Det var ju inte det här jag skulle ha skrivit om. Men jag blir bara så förbannad på personer som vill vara som alla andra. Du föddes som den du är. Försök inte förändra det. Och ni som redan gjort det, varför?

Varför inte vara den du är, accepterar folk inte dig för den du är, älskar dom dig inte för den du är, då är det inte dig dom vill ha!

Puss Michilicious

I want my own lovestory!

Precis som titeln säger så vill jag ha min egna kärlekshistoria. Jag vill bli förälskad, riktigt nerkärad, passionerad och romantisk! Jag vill hitta en kille som man kan krypa upp i soffan med i vinter! Någon som finns där vid ens sida, någon som vill mysa, kramas pussas och finnas där. Att bli ett med någon. Få känslor som man aldrig någonsin kännt för någon annan. Få känslan av fjärilar som flyger runt i magen, få ett leende på läpparna varje gång man tänker på personen, tänka på personen jämt. Skicka gulliga sms. Överaska personen, middagar. Tända ljus. Äventyr och romans!

Jag har länge sagt att jag inte tror på kärleken. Men jag gör det, jag vet inte om det är på grund av all hjärntvätting från film. För kärlek är förmodligen inte som på film. Men jag vill ha film kärlek. Jag vill ha ett helt nytt kapitel i mitt liv som blir början på en ny bok! Jag vill bli ett med någon!

Jag vet inte om det är en knäpp jag har, eller vad det är. Men jag vill bli förälskad! Jag vill ha någon vid min sida!!


Puss Michilicious!


Jag säger bara, blää!

Idag är jag riktigt förbannat trött.. Går liksom inte ens att beskriva hur trött jag är. Jag har sovit bra i natt, men gårdagen dödade mig!

Det började med att jag och Josse försovde oss, eller aah. Inte bara jag och Josse. Pata och Richard hade också gjort det. Så jag och Josse gjorde oss i ordning på 20 minuter och drog sen iväg till macken där Pata och Richard hämtade upp oss. Sen åkte vi till bällsta och hämtade upp Maffe, sen till ekskogen för att plocka upp Max. Sen bar det av till kapällskär i 140 km/h! Vi höll precis på att missa båten till Åland med kom med på den. Jag var så trött så jag höll på somna mellan varven och emellan åt så satt jag bara och skratta. Jag och Josse var med i en musiktävling i baren. Men vi lämnade aldrig i våra lappar så vi kunde inte vinna.. Alla drack utom jag och Max. Jag drack inte pga förra helgen och Max drack inte för att det var han som fick köra.

Jag åkte fram och tillbaka till Åland på en och samma dag.. Det är första gången i världshistorien som jag gjort det. Och förmodligen den sista!!

Men i alla fall. 17 lådor öl och en jävla massa sprit köpte alla tillsammans.. Bilen blev jävligt baktung och när vi åkte iväg med bilen kändes det som att vi fortfarande var på båten.

Vi åkte hem till Pata och Richard där det spårade för dom flesta, det kom dit ännu mer folk och jag var nu den enda nyktra! Det var öl i hela trappan, det var burkar överallt. Det var öl på hallmattan det var öl i både richards och patas rum, det var stopp i toan. KAOS!! Jag kollade klockan och insåg att om 20 minuter skulle deras föräldrar komma hem. Jag skickade iväg alla där ifrån och började städa. När föräldrarna kom var det bara jag, Josse och Pata kvar. Allt var till fixat utom toan, så vi fick förklara varför det var som det var.

Sen bar det iväg mot Vallentuna, då gick jag och Josse hem till mig för att hon skulle hämta sina saker. Sen ner till centrum igen för att möta upp Pata, Sanna, Ida, Carro och Richard.. Vi tog bussen hem till Josse och dom fortsatte festa där. Nu stod det sing star på schemat. Jag var fortfarande nykter och sjöng på! Jag tog mig 1 grogg, sen fick jag en av Sanna som jag inte drack upp. Sen fick Josse migrän och då skickade jag ut alla där ifrån.

Jag kan säga en sak med stor säkerhet.. Jag tänker ALDRIG någonsin mer i hela mitt jävla liv vara ensam nykter med massa fulla människor! Jag tar seriöst hellre livet av mig :P

Puss och kram Michilicious

Undrar..

Det finns så jävla många måsten här i världen. Det är nästan med säkerhet jag säger att jag hatar dessa två ord. Måste och borde. Vadå måste och borde? Jag måste väl inget egentligen, men borde göra det ändå!? AAAH! Blir galen. Jag borde skaffa mig ett jobb, jag borde ha något att göra, borde vända dygnet rätt, måste tänka på ekonomi, måste hålla mig sysselsatt. Men varför måste jag? Och varför borde jag? "Det är bäst för din egen skull!" Vadå bäst för min egen skull? Är du rätt person att säga vad som är rätt och fel för mig?

Det finns bara.. Okej, 3 personer här i världen som kan säga vad som är rätt för mig. Det är min mamma, min mormor och jag själv.

Min mamma är den som egentligen tar sig lite vatten över huvudet när det gäller mig. Vet inte om det beror på att det alltid är henne jag ringer vid mina största ångestanfall.. Eller för att hon faktiskt är den som bryr sig om mig mest här i världen. Visst jag kan inte bo hemma, jag kan inte vara under samma tak som min mamma för då går både hon och jag under. Bara massa bråk och konflikter och det funkar inte alls. Alla tjejer behöver en mamma-dotter roll. Men jag och min mamma har aldrig riktigt haft det. Det är först nu på senare år som jag faktiskt börjat kunna erkänna att jag älskar henne. Och säga det till henne. Det är väldigt sällan hon får höra det, men hon får ofta läsa det. Jag älskar min mamma över allt annat. Även fast jag känt mig utanför många gånger, har alltid kännt mig som svarta fåret. Men det är väl egentligen inte så konstigt i en syskonskara på 6 flickor? Jag är nästäldst och även fast min ena syster är Autistisk, har ADHD och Epilepsi är jag nog den som tagit mest krafter från min mamma. Jag har bytt skolor som andra bytt underkläder, har velat ta livet av mig med jämna mellanrum. Har gjort försökt för att ta livet av mig, men har som tur va alltid fått hjälp innan. Jag har blivit diagnostiserad och sedan fått bort diagnosen. Jag har blivit så gott som nerdrogad av mediciner. Jag har vart riktigt jobbig! Men min mamma har alltid funnits där!

Min mormor är en ängel. Hon och jag har bara bråkat en gång, vad jag kan minnas. Och det var pga att jag inte ville följa med till stugan. Jag tror att jag var runt 15 år. Och ville så gärna vara med killen som jag gillade mest på hela jorden. Då kallade jag min mormor för häxa eller något. Och när hon sen hotade med att skicka hem mig så blev jag rädd. För jag ville inte hem!! För jag har aldrig riktigt vetat vart mitt hem är! Min mormor har tagit emot mig i vilket skick jag än vart, om jag har vart så deppig att jag inte orkat med skolan har jag kunnat ta båten över till Åland och hon har stått där i hamnen med öppna armar för att ta emot mig. Han jag känt mig ensam har hon stått där i hamnen, har jag vart lycklig har hon stått där. Han jag haft beslutsångest över något har hon hjälpt mig tillrätta. Har jag velat klaga på någon har hon lyssnat.. Min mormor är lugnt den bästa! Jag älskar henne, men hon är också en person som sällan får höra det! Jag tror faktiskt aldrig att jag sagt att jag älskar henne och det borde jag göra. För rätt som det är så finns hon inte längre. Och jag vill inte ha samma ångest när hon går bort (även om det är MÅÅÅNGA år kvar) som när gammelfarmor gick bort!

Jag kan faktiskt ärligt säga att jag inte har koll på läget hela tiden men då finns min mormor och mamma där och fångar upp mig. Jag ringer helst mamma, men är jag ledsen eller har ångest när jag är hos mormor och morfar, då är det som att vara liten igen. Man kan krypa upp i morfars famn och käna sig som 5 igen. Jag älskar mammas sida av släkten!!

Jag har även två underbara vänner, Josefine och Rebecca.

Josefine och jag lärde känna varandra när jag gick i åttan för andra gången. Jag gick i en cp-klass med världens mongon. Jag hatade min klass och hade förmodligen inte gått dit om dom snygga assistenterna inte jobbade där. Jag hade en jävligt tuff tid i mitt liv, jag och Josefine kanske inte var dom bästa för varandra just då, men jag hade förmodligen aldrig överlevt utan henne heller!

Jag och Rebecca lärde känna varandra genom våra ex.. Jag var tillsammans med Robin och hon var på G med Glenn. Jag, Robin och Glenn umgicks typ jämt och till en början var jag emot att han skulle bli tillsammans med Becca, men när jag sen fick träffa henne vart jag förälskad i den 3 år yngre tjejen. Hon var precis likadan som mig i sättet och hon blev min bästa vän!! Det är två år sen nu och jag älskar varje dag jag får vara med dig och saknar dig varje dag jag är utan dig! :/

Kärlek har varken måsten eller borden. Och då spelar det ingen roll vilken sorts kärlek det är. Om det så är till min mamma, till min mormor eller någon av mina bästa vänner eller en kille. Allt sånt är oskyldigt. Inte enkelt. Men absolut inte lika jobbigt som all ångest över känslan att man måste lyckas!!

Detta inlägg är tillägnat till alla personer där ute som jag älskar. Jag har inte nämt alla, långt ifrån. Men ni andra vet vem ni är!

Jag ÄLSKAR er!

Puss och Kram Michilicious!

Bloggar.

Jag är inte den som egentligen sitter och läser någon annans blogg, jag har heller inga förväntningar på att någon ska läsa min. Men jag har börja läsa två bloggar och det är Nemo's och Jockiboi's bloggar. (killarna från kungarna av tylösand) Jockibois är oftast rolig och helt störd.. Man blir så jävla glad av att läsa hans blogg och det är så kul att det finns människor som har haft en någolunda likadan uppväxt som en själv men ändå verkar vara så jävla positiv till allt! Och sen Nemo's blogg. Den där vackra människan med barnasinnet och världens humor.. Vilka jävla texter det kommer från honom. Idag läste jag ett inlägg i hans blogg som gjorde mig så fruktansvärt rörd. Inte bara för att han skrev så jävla bra, utan för att det var som att läsa om mig själv bara att han är 3 år äldre.

På tv när man får se killarna så verkar dom rätt tugga i sin attityd, det kanske dom är. Men om man följer deras bloggar, (speciellt nemo) så är det en helt annan sak. Jag kan liksom inte ens sätta ord på det. Jag sitter liksom med tårar i ögonen.

Nej jag kan allvarligt bara säga att tv gör bilden av dom så orättvis! Dom är två killar som jag lugnt skulle kunna vara polare med, dom verkar ha skön attityd och jävligt rolig humor. Samtidigt som dom verkar vara lika skruvade som mig. Men även att dom har vart med om saker som jag också kan känna igen i mitt egna liv.

Jag finner inga ord.

Kanske kommer ett inlägg senare igen, får se lite..

P&K Michi
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0