WOHOO!

Okej, idag är det 33 dagar kvar tills jag fyller 20 år. Känns helt otroligt.. Tiden har liksom gått så jävla snabbt, hänger knappt med! :P

Idag är det även 81 dagar sen jag slutade röka, shit.. Trodde faktiskt inte att det skulle gå, men det gick och nu ska jag fan klara mig ett bra jävla tag till :)

Jag har börjat följa Idol som en nöörd. Alltså.. Aah, jag är så JÄVLA KÄR I JAY! Hahaha, alltså hur snygg får man vara liksom? Och han sjunger som en gud! Han är min gud :)

Sen har jag även börjat glo på kungar av tylösand.. haha jag kollar på det? Aah, jo det stämmer och det är ganska skönt faktiskt. Jag hade världens monsterfylla i lördags, inget jag är direkt stolt över. Gjorde bort mig som fan och världens minneslucka! Hahaha men någon gång i livet ska man väl lyckas med sånt också.. Och jag måste säga att när jag kollade på kungar av tylösand så försvann en del av min ångest. För då kom jag att tänka på att, visst jag gjorde bort mig. Men jag gjorde inte bort mig i tv och hela svenska folket vet inte om vad som hände! :P Och det är ju jävligt skönt.. :P Sen att jag blev lite förälskad i Jockiboy och Nemo är en annan sak xD haha

Hmm, var något mer jag skulle skriva, men kommer fan inte riktigt ihåg.. :P

Men jag är inte speciellt deppig den här hösten och det är så jävla skönt faktiskt. Jag kan skratta och ha kul och ORKAR skratta och ha kul :)

Jag har även börjat med en diet idag. Så nu ska jag ner i vikt.. WOHOO! :D

Aaah, men det får vara allt för nu..

Puss och kram :)

Mjo så kan det vara!

Okej, först och främst måste jag säga att jag är sjukt jävla lycklig över att mina 3 favoriter i IDOL är vidare i kvalet!! Två av dom bryr jag mig mer om än den tredje.. Men ändå. Det är dom bästa typ. Jay, Jimmy och Sassa!! Så jävla underbara..
Jag är seriöst förälskad i Jay, så jävla snygg och så jävla underbar röst!! SMÄÄÄLTER! hahahaha

Sen är jag jätte lycklig över att mitt liv rullar på så jävla bra! Alltså jag tog tag i att säga några saker till en person och det var som att en jävla klippa lossnade från mitt bröst, HEEELT underbart!!

Jag har snart vart rökfri i 3 månader, det om något är coolt! Jag är så jävla TUUUNG som klara det utan hjälpmedel :D Det var bara att bestämma sig .. :) Så i helgen ska jag få en present av Marie för att jag vart så duktig!! :D

Sen finns det ju en person i mitt liv som lovar lite mer än vad personen klarar av. Och jag vet att den personen och alla andra vet vem det är jag pratar om. Men till skillnad från alla andra gånger så bryr jag mig inte så mycket, för jag visste att det bara var snack. Jag visste att den personen inte skulle ställa upp, finnas där och höra av sig. Så det fanns inget att bli besviken på.. Jag var redan inställd på att personen inte skulle klara det slutliga testet..

Jag har underbara vänner som finns där för mig! Och det är verkligen en helt otrolig känsla!! Jag älskar er!!
Speciellt dig Josefine Strömberg! Du är en otrolig människa och jag älskar dig så fruktansvärt mycket. Så mycket vi umgåtts nu har vi inte gjort någon gång från tiden vi lärde känna varandra. Utan att bråka. Och det är helt otroligt, för det har ju aldrig hänt förut. Men som du sa i telefon, vi har mognat. Och det är nog det som spelar roll! Jag älskar dig och jag vet att du älskar mig. Och jag vet att jag aldrig kommer släppa taget om dig!

Sen har jag även lärt mig att killar är patetiska!! ÄNTLIGEN! Hahaha alltså aah. Somliga vägrar ge sig när man ber dom om det, en diskution om vin.. Det är ju moget att det ska sluta med bråk? Nej inte direkt.. :P
Killar som aldrig vågar säga emot och sen gör sig själva till offer? Hahahaha så jävla illa.. :P Ser ut som en ganska farlig kille, men är lika ofarlig och feg som en 2 åring.. :P Visst det är bra att vara ofarlig.. Men att inte kunna säga emot om något, inte våga göra det man vill bara för att någon kan säga emot.. Det är fett illa!
Killar som säger att dom älskar en, men helt plötsligt glömmer en och går tillbaka till sitt ex. Hmm hoppas du inte utnyttjar henne för att komma över mig.. För det är fan illa, jag skiter i att du tar tillbaka henne, men om du gör det för att glömma någon annan så är det bara idiotiskt!

Som sagt va.. Killar är väldigt speciella.. Det måste som sagt va vara något fel på XY-kromosomen .. :P

Imorgon är det kalas för Sebbe och Alex som fyllt år i veckan. Kommer förmodligen vara hemma hos Alex. Alltså POOLPARTY!! :D Hahha kommer bli så nice nice nice :D

Aah, jag tror det var allt för nu.

Puss och kram <3

Poolparty

Ja, igår var jag ju på poolparty hos Alex. Det började med att Alex och Lenny kom och hämta mig, sen åkte vi till ica och köpte lite blandvatten, sen hem till mamma där jag fick 2 flaskor vin. Sen åkte vi till Gurra där Sebbe var och hjälpte Gurra med att skruva på hojjen.. Där kollade vi på film. "Death race" inte min typ av film, men fy fan vad bra den var!!!

Sen åkte vi vidare, via Sebbe så han fick äta och duscha. Sen via Lenny så han fick hämta sin dricka. Sen hem till Alex och började dricka lite :) Klockan tolv, halv ett på natten begav vi oss ut i poolen, till en början frös alla även fast det var 29 grader i vattnet. Men efter en lång gruppkram och lite hoppande så blev vi tillräckligt varma för att orka bada. 2 timmar lite drygt var vi i poolen.

Alex armbågade mig så jag har tjockt ont i pannan.. :P Mitt hår skiftar i grönt tackvare kloret. :P
Och armbrytning i en pool är svårt.. Men jag vann över Alex.. WOHOO!!

Frammåt fyra var det dags att gå hem, ringde Pata som hade ringt mig och kollade vad han ville. Visade sig att jag inte skulle bege mig hem, utan jag skulle hem till Pata.. Så jag vinglade mig från Alex till platsen där Pata, Richard och Sanna skulle komma efter mig.

Väl hemma hos Pata så låg han och jag och snackade framåt 7 tiden, sov till klockan 10 och strax innan tolv idag fick jag skjuts hem.. Jag var fortfarande onykter när jag kom hem. Och jag har sovit tre timmar i natt. Så är jävligt seg. Men fy fan vad kul jag haft. så det var lugnt värt det:)

Puss och kram

Wiiiie :D

Heheh ikväll blir det poolparty hemma hos Alex :D Eller aah, vi är bara 3 pers.. För Sebbe dissar oss :O

Så det blir jag, Lenny och Alex :D Underbar :) Hihi

Har egentligen inte så mycket att säga, men jag är ganska lycklig. Än så länge känns det som jag kommer överleva min höstdepression, men man ska ju inte ta ut glädje i förtid.. :P Men det är verkligen helt annorlunda det här året:P

Idag har jag vart rökfri i 70 dagar.
Och idag är det 44 dagar kvar tills jag är 20 :D WIIIHOOO!! :D

AAAH!

Jag förstår inte grejen!! Nej nu får det fan vara nog! Orkar inte mer. Det kommer inte hända.. LÄGG NER!!


Okej, för er andra har jag en fråga.. Kan man dränka en fisk??

Japp :) Det kan man :) Bara täppa igen akvariet och sen låta det vara så, tillslut kommer syret ta slut och då dör fisken.. I vattnet.. Alltså har den drunknat :) Låter fett hemskt men det är sant :D

Men en annan sak, jag undrar hur killar fungerar, det måste vara något allvarligt fel med den där XY-kromosomen .. :P

Ah, det var allt för nu .. Puss

Intressant!

Hmm, klockan är snart 13.00 och jag är nyvaken.. Håller på vända på dygnet.. Inte allt för bra, men kan vända tillbaka det om jag vill. Och just nu vill jag inte det. Trivs ganska bra som nattmänniska förtillfället.. :)

Idag ska jag klippa Sebbe, det kommer bli minst sagt intressant.. Jag har inte klippt en kille sen jag jobbade på salon locky, och det är 2 år sen.. Men det kommer nog tillbaka i fingrarna hur man ska göra så fort jag är där och fixar i hans hår :)

Sen har jag faktiskt ingen aning om vad som händer..

Idag börjar ju slut auditions i IDOL, så det lär man ju se på. Sen har jag och Marie 3 avsnitt kvar av true blood säsong 3, så dom lär vi väl typ se också. Sen är det fredag, så vill man kan man festa :P Sen har jag ju alltid mitt älskade ghost whisperer :D Men men, vi får se vad som händer. Om någon har lust att träffas så är det bara att höra av sig :)

Puss och kram

Nu är det höst..

Nu är hösten här.. Den smyger sig in över Sverige.. Det är hemskt.. Det är mysigt men hemskt.. Hela min kropp skakar, hela jag är ett vrak. Det är så konstigt. Man tror att man har allt under kontroll och så blir det höst och då har man inte kontroll över något längre. Ingenting. Det enda jag har kontroll över är de enda jag aldrig har kontroll över.. Mitt rum. Mitt rum är kliniskt rent.. Och det är VÄLDIGT annorlunda. Det är en annorlunda känsla och ser väldigt annorlunda ut. Vid den här tiden på året brukar mitt rum vara ett enda kaos.. En enda röra. Men i år.. I år är det min hjärna som är kaos och en enda röra. Kan inte tänka klart, kan inte se vad jag vill, har inte koll på något.

Det är så lustigt.. Efter varje höst så tänker man "Shit, jag klara det.. Nu vet jag hur jag ska ta tag i saker till nästa år.." Nej Michelle, när ska du lära dig att det bara blir värre och värre, år för år.. Tror jag. Men så har det vart hittils.. Jag försöker, jag försöker så hårt så hela min kropp krampar, att komma på varför det blir så här.. Varför jag mår så dåligt på hösten.. Vad är det som hänt på hösten?? När min diagnos togs bort i våras, så berättade min psykolog att hon pratat med en kvinna som jobbade väldigt mycket med mig som liten. Och hon berättade det att på våren i ettan var jag som vilken elev som helst, men när jag kom tillbaka i 2an på hösten så blev jag bara värre och värre dag för dag.. Vad var det som hände hösten -98 ?

Jag hade en dröm..

Jag hade en dröm, en dröm om dig.
Din röst var sametslen och lugn.
Den tröstade och lugnade mig.
Jag var ensam i min dröm.
Ensam i en värld, en värld som inte var sann.
Men du var där. Du med rösten.

Du finns på riktigt, bara inte så nära som du en gång fanns.
En gång då du fanns där på riktigt brevid mig.
Det är inte länge sen.
Jag var ledsen, men du fanns där.
Tills en dag så det tog stop för dig.
Du orkade inte längre.

Men i min dröm var du där.
Du var nära och du älskade mig.
Vi var ensamma i en liten värld, en värld som inte finns.

Jag drömde att vi svävade,
vi svävade bland molnen, tillsammans.
Du tog bort allt som gjorde ont.
Du gjorde mig hel!

I min dröm fanns det inga fel.
Du var där, tröstade mig.
Lugnade mig, gjorde mig hel.

Men det var bara en dröm.
Du finns på riktigt, men det kommer aldrig bli ett vi.
Vi har försökt. Det funkade inte.
Du gav upp, tillslut jag med.

Men jag hade en dröm.
En dröm om dig!

Kvällsbad i poolen :)

Ja, igår satt jag bara hemma hela dagen och degade. Hade jätte tråkigt efter att jag kollat klart på säsong 3 av Ghost Whisperer. :P Men idag kan jag börja kolla på säsong 4 :) Är typ helt beroeende :P Hahaha

På kvällen skrev jag lite med Sebbe över msn, Alex var också där. Sen sa han att dom snart skulle dra till Alex, dom skulle laga mat och sen bada i Alex pool .. Han frågade om jag vill hänga med och det blev ett klart JA! Så, snabbt som faan klädde jag på mig, JA jag hade inte klätt på mig på hela dagen, och drog till Sebbe, som bor på andra sidan vägen .. Hahah xD

När vi kom till Alex så skulle vi då laga mat. Köttfärssås och spagetti.. Hmm det var minst sagt en VÄLDIGT intressant matlagning. Alla ville ha sin vilja igenom. Alla förutom Lenny som dök upp där också. Men sen blev maten klar och vi skulle käka, då har Sebbe och Alex på lite riven ost.. Och den luktade fotsvett jag trodde jag skulle kräkas om och om igen.. Det var så jävla vidrig doft på den! Uaahh ..

Sen var det dags för bad.. Så vi bytta om och gick ut till poolen.. :D Ja, det är en utomhuspool, men det är tak på den.. Så det är en utomhusinomhuspool :D Det var typ 30 grader i vattnet och Alex frös efter kanske en 20 minuter i vattnet.. Så han sa att han skulle gå upp och vi fick stanna om vi ville.. Och det ville vi :D Vi dök runt där och lekte med en vattenpistol som fanns där.. Jag blev även en boll som Sebbe och Lenny kastade till varandra.. :P Hahaha det var heeeeelt underbart! Jag trivs verkligen med er grabbar.. Har fan aldrig tråkigt.. :D

Det får göras om :)

Puss och kram

:)

Idag är det faktiskt en ganska bra dag. :) Dels för att jag har fått tillbaka min roliga fantasi, för att jag har underbara människor runt om kring mig som stöttar, även om vissa inte är speciellt nära. Och för att det finns patetiska människor att gotta sig i :D

Hahah aah, min roliga fantasi är alltså tillbaka. Idag har jag suttit och diskuterat om att ta över världen med min mor och Sebbe, mamma gillar inte idén med tanke på att hennes 7e barn ska ta över världen.. Hallå mamma, jag tyker det räcker med barn nu :) Och sen gillade hon inte att vi skulle råna en bank.. Men om jag äger världen så rånar jag ju egentligen bara mig själv :) Haha men ska ju givetvis inte råna någon bank på riktigt :P

Jag har riktigt underbara personer runt om kring mig. Vissa kanske inte så jätte nära, men inte allt för långt bort heller. Ni vet vilka ni är mina underbara hjärtan :)

Sen dessa patetiska människor.. Var ska man börja? Hahahah förvuxna fjortisar, möss i elefantkroppar eller personer som absolut inte har någon koll på sig själv.. Bra jävla fråga. xD


På tal om helt andra saker. Det är nu lite över ett år sen jag flyttade till Marie, ett år och 2 månader typ.. Och det är otroligt att vissa personer aldrig lär sig om mig. Hahah eller att jag får skulden för att Marie ville att jag skulle flytta in, eller att jag kanske bor här av en anledning.. Väldigt intressant, jag ska respektera andra, men får inte lika mycket respekt tillbaka.. MYCKET intressant.. :) Men men..

Tror det var allt för nu, vem vet.. Kanske skriver snart igen :P

Dömd att bli bedömd!!

Vissa saker här i livet kommer jag förmodligen aldrig förstå mig på! Att man kan sitta och snacka med personer, som är roliga, och får en att skratta fast man egentligen inte skulle orka det. Sen när dom väl får veta lite mer om en inte vill prata mer. Varför dömer folk en innan dom vet mer fakta? Det kan verkligen göra mig illa.

Jag har inte vart på jobb den här veckan. Och det är för att jag inte har orkat helt enkelt. Då är folk på mig och säger, varför är du inte på jobbet? Du ska inte ligga och sova nu! Och liknande. VAD FAN HAR NI MED DET ATT GÖRA?? Jag går till jobbet när jag orkar. Ni vet inte vilken deal jag har och inte har. Så lägg er inte i..

Jag har sagt det många gånger. Och säger det än en gång. Ibland önskar jag att jag var som alla andra. Att det inte var något speciellt med mig. Att det inte fanns något att döma!

Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0