Traditioner.. :O

Varför firar man valborg med eld? Och varför super de flesta då? Och uppmuntrar man inte pyromaner den dagen till att elda upp allt möjligt.. :S  

Varför äter man överdrivet mycket ägg och godis på påsk? Vart kom påsk-kärringarna ifrån? Alltså, hur kom man på den idén? Och blåkulla, vart ligger det? :O

Varför ska man älska sina närmsta mer på alla hjärtans dag? Om man är i ett förhållande ska man väl älska personen lika mycket varje dag och man blir ju inte direkt överraskad om man får en present på den dagen. Och man kan ju inte direkt känna sig speciell eftersom alla andra hundra tusentals kvinnor också får presenter.

Varför har man en tomte på julafton? vad har han med kristifödelse att göra? Visst jag är inte troende, men ändå!? 

Varför ska man äta semlor efter fastan? Ska man inte vara glad över att man kanske gått ner några kilon efter jul och då skita i att frossa i semlor? 

Varför blir det ofta bråk på nationaldagen? Ska man inte vara glad och fira sitt land istället för att slåss pga att vi kanske har en invandrare för mycket i vårt land?

Varför har man en midsommarstång vid midsommar? Som man dessutom ska göra bort sig runt och dansa och sjunga till "små grodorna.. "

Nej, jag tror inte att jag och traditioner går ihop.. Kanske för att jag inte förstår mig på dem.. :P Sen så är det alltid folk som säger till mig "men maten är ju speciell.." JO, för köttbullarna på påskbordet, julbordet och alla andra bord smakar så mycket annorlunda jämfört med dom jag äter alla andra dagar på året. Och sillen likadant? Korv som korv.. Fine att det är prinskorv.. Men den smakar lika härsket i alla fall :P Och potatis äter man också alltid. Och man kan inte säga att det är nypotatisen som är speciell vid midsommar heller, för eftersom jag har tillbringat många somrar hos mormor och morfar som har fri tillgång till nypotatis som jag inte tycker att den är speciell.. Men vart kom allt det andra ifrån?

Ta halloween (stavning?) till exempel.. En dag då man ska visa respekt för de döda.. JAA!! Men då skickar vi ut våra barn utklädda till monster och låta dom tigga godis hos andra eller ge dom ett spratt.. I dont get it :P

Julafton, då föddes Jesus, sägs det.. Men, var tomten en av de tre vise männen eller?

Påsken, då dog jesus.. JAA!! Än en gång klär vi ut våra barn till påskkärringar och låter dom tigga godis :D Kanske ängeln som kom och prata med Jesus var en påskkärring? :O Eller var det en påskkärring som återupplivade honom? :P

Men min största hat dag av alla dagar är alla hjärtans dag. Vad är det för jävla trams egentligen? "peeeace loooove and understandiiing!!! bloommoooor till allaaaa!! Och vi som jobbar i affärer blir jätte glada för att alla dumma svenskar lägger ner tusentals kronor på saker som i vanliga fall kostar 25 kr!" Haha

nej, nu ska jag sluta klaga.. Det är säkert jätte trevligt att gilla traditioner. xD

Men som sagt va, alltid lär jag ju ha retat upp någon nu xD

P&K Michilicious

Valborg!

Ja, idag är det ju valborg.. Sista april. 9 dagar till skolan börjar.

Idag ska jag och Roine hem till hans mor&co för att fira valborg. Säger man så? :S

Aah, annars händer inte så mycket. Roine goes bananas för att det knappt finns något nikotin i huset.. Och ja, jag klättrar på väggarna och är gring. För lite sömn, för lite mat och nervös inför skolstart.. Men aah, det kommer nog gå as bra. Får sova ut när jag kommer hem och maten går inte att göra så mycket åt eftersom jag inte kan äta så mycket :P Haha

Aja nu ska jag typ.. Försöka få den där mannen att le lite.

P&K Michilicious

GAAAAH!

Alltså ibland blir man duktigt förbannad.. Som till exempel nu. Min kära store syster är snäll och hjälper mig att sälja min moppe som står på Åland hos mormor och morfar.. Men ja, som sagt va kan man inte välja sin familj, så jag har en far som inte har alla hästar i stallet! Och, ja.. Han har ju då som sagt va slarvat bort inköpskvittot och ägarbeviset. SÅ det betyder att jag förmodligen behöver ta mig en hetstripp till Åland för att fixa fram de så att jag kan sälja iväg min lilla moppe. Det är 11 dagar tills jag börjar skolan och jag ska försöka få åka ner om 10. Så ni kanske förstår att jag är duktigt stressad över det här med tanke på att jag behöver alla pengar jag kan få tag i till skolstart. Givetvis tror jag inte att jag kommer få moppen såld tills jag börjar skolan, men kanske medans jag går där, så att jag kan betala tillbaka skulderna jag kommer ha till mamma och Marie.

Men aja, får se.. Jennifer skulle ringa runt imorgon och ta reda på hur saker och ting låg till och det är ju snällt av henne i alla fall. Men som hon sa, en dag kanske hon behöver en gentjänst och givetvis ska hon få det i så fall :)

Just nu gör jag ingenting. Roine sprang iväg till statoil för att köpa sitt snus(k).. Så, jag sitter ensam i lägenheten och lyssnar på musik och tar det allmänt lugnt. Idag har jag verkligen inte haft någon hungerskänsla what so ever.. Men han "tvingar" mig till att äta, så fick i mig en liten hamburgare. Men den gjorde mig mest illamåeende. Och inte har han någon våg heller, så kan inte kolla om jag har gått ner i vikt eller så. Men, innan jag åkte hit så hade jag gått ner 3 kg på typ 3 dagar. Så man kan ju hoppas på att jag har gått ner lite till :)

Som sagt va är det bara 11 dagar kvar till skolan börjar. Jag har nog aldrig längtat så här mycket till något i hela mitt liv. Inte ens till min 18 eller 20 års dag.. Men det känns verkligen helt otroligt att jag kom in i skolan. Ska bli så jävla awesome. Och i sommar ska jag hjälpa till hemma hos mammi att renovera deras kök, så det är ju awesome :D

Aja, men nu ska jag typ.. Ja jag vet inte.. Fortsätta göra ingenting xD

P&K Michilicious

Här kommer några oerhört muppiga bilder på mig :D

Ett litet test..

Okej, om jag får in det här klippet i bloggen så är det första gången jag lyckas.. xD

Men i alla fall, den här låten poppas just nu.. Hoppas på att min kung ska vakna! :)

Ha en bra dag alla :)

P&K Michilicious

Dagen som gått..

Idag har jag och Roine varit hemma hos hans mamma&co. Har vart mycket trevligt, massa skrattat och annat roligt. Roliga historier från när dom var små, till exempel hur deras pappa hade "dödat" tomten, när Roines brorsor hade hittat tomtedräkten i källaren! Hahaha xD

Nej men det var som sagt va riktigt trevligt.

Roine har ju fått för sig att vara vaken hela nätterna och gå och lägga sen på morgonen eller eftermiddagen, vad han ny tycker känns bäst.. Så imorse när han sov och jag var riktigt rastlös så gick jag runt och städade lite. Så, aah.. Inte lite stökigt och all disk är borta! :)

Nu är jag och Roine i alla fall officiellt tillsammans, så 26/4 blir ju ett datum att minnas :)

Men men, har egentligen inte så mycket mer att säga. Allt rullar på :)

P&K Michilicious

TRÅKIGT!!

Usch, jag börjar få riktigt tråkigt. Roine ligger och sover, då han inte sov något i natt.. Och efter något försök till att väcka honom så tänkte jag "aaah, jag kryper ner bredvid.".. Vilket resulterar i att han nästan får en hjärtinfarkt.

Jag är riktigt rastlös, men jag kan inte väcka honom för han är riktigt trött. Så då passar jag på att skriva här.

Jag har nu kommit på att medicinen funkar JÄTTE bra! Men även att jag behöver ta 2 piller om dagen, ett på morgonen och ett på eftermiddagen. För mellan 15-17 blir det värsta bakslaget och jag blir JÄTTE trött. Så ska ringa läkaren imorgon och kolla om det är möjligt.

Idag tog vi en promenad till Trosa hamn och det var verkligen hur fint som helst, såg en hel del hus om jag skulle kunna tänka mig bo i. Men först skolan, så får vi se sen vad som händer :)

Aja, nu ska jag väl hitta på något annat trist eftersom jag inte har så mycket att skriva om.

PEACE Michilicious

I think im high!

Janååå kanske inte hög.. Eller jo, jag är hög på kärlek och massa annat. Det känns verkligen som att livet rullar på nu och det är riktigt skönt. Nu är jag hemma hos Roine i Trosa och vädret är på topp! Synd bara att vi är i hans mörka sovrum ;P Hahaha

Nu klagar han på att jag går långsamt också! Vilken jävel!! Aah, men som sagt va, gårdagen var riktigt nice. Hände iof inte så mycket men Roine tvingade i mig mat så jag åt något vettigt för första gången på typ 4 dagar. :P

Men men, det ser ut som att v kommer fira valborg hemma hos hans mamma och det kan bli mycket trevligt :)

Det var nog allt för tillfället, jag känner att jg måste attackera min blivande man nu! :D Haha

P&K Michilicious

Shuliluluuh

Aah okej, igår hade jag ånget, som sagt va en biverkning av medicinen. Så nu har jag och Marie konstaterat att jag förmodligen inte ska vara ensam under invänjnings perioden för då kanske jag slipper ångesten. :)

Men idag så är det knytis med the wiklanders & co @ my place. Ska bli riktigt trevlig. Mat och spel. Trevlig trevligt! Ingen hungerskänsla what so ever. Så får se hur mycket jag äter. Men borde ju äta något med tanke på att jag kom på imorse att jag åt en enda liten godis igår. Och det var allt. Men ändå när Sebbe sa igår "men du har inte ätit något idag" så sa jag. Jo det har jag. Men det hade jag inte. Så, man kan ju undra hur jag trodde att jag hade ätit..

Jag är typ hög av medicinen eftersom jag som sagt va började på för hög dos :P Men det är nice. Har en väldigt dålig reaktionsförmåga. Jag satt ju på balkongen hela dagen igår och glassade i solen. Och så hörde jag att en bil åkte nedanför, jag skulle kolla och då var den borta. Det var en hund som skällde, jag hoppa till, kollade dit där jag hörde att skallet kom ifrån, men där var ingen hund. Så jag är ju inte direkt snabb på att reagera. Haha men det är ganska kul.

Men jag måste säga att jag är lite rädd för mig själv, för det är så jävla länge sen jag var så här lugn. Jag kan sitta still i timmar och bara titta. Utan att prata. Och det var alltså, hur länge sen som helst som de var så. Jag är helt klar i skallen och det är jävligt skönt, men ändå smått läskigt.

Men det här kommer bli toppen! Kommer kunna fokusera i skolan, skit BRA! Bara 16 dagar kvar nu tills jag börjar :D:D

Ha en bra dag alla. Och Glad påsk! :)

P&K Michilicious

Tänker tillbaka..

Ikväll har jag suttit och pratat med Roine på msn.. Pratar iof fortfarande med honom.. Men mitt i alltihop fick jag ångest.. Inget allvarligt, biverkning av medicinen.. Men det har fått mig att tänka lite.

Jag undrar hur jag kom på att jag skulle skära mig för första gången.. Jag var typ 9 år, vilken 9 åring får för sig att "aah, det här är nog bra!" Det var ett ytligt sår och väldigt litet. Aah! Men jag höll det gömt, men varför? För att sen övergå till så djupa sår som egentligen hade behövt sys liksom. Och min dödslängtan som jag hade, varför hade jag den? Var det pga alla övergrepp, eller alla gång jag blev misshandlad och kallad för massa saker eller fick höra hur värdelös jag var och aldrig skulle bli något. Eller var det för att jag typ vad död vid födseln och redan hade ett band med döden?

Och varför tillät alla det som hände? Varför gjorde ingen något ? Åland är inte direkt stort, varför stoppade ingen misshandeln och övergreppen? Min så kallade pappa har ca 30 anmälningar på sig, ingen som har gjort någon skillnad. JO! En liiten sak. Han fick inte vistat utanför vår lägenhet. Vilket han gjorde i alla fall. Åland är inte stort, de flesta visste vem han var och vad han gjorde. Men det var ingen som hade tillräckligt med mod för att gå in och sätta stop för de. Hjälpa oss, INGEN!

Jag kommer aldrig glömma kvällen då vi skulle till honom, mamma körde dit oss, han var sen. Som vanligt! Han sladda in på parkeringen, kramade oss och sa "polisen stoppa mig, fick böter. Men jag har köpt glass".. Mamma följde oss till dörren. Och bad oss gå in. Dom börjar skrika på varandra och då gick jag och kollade. Han slog henne i huvudet med knuten näve. Jennifer blir hysterisk och springer fram till mamma och får åka hem. Jag och tvillingarna blir kvar. Hela den kvällen är totalt svart. Jag minns inte en enda sak som hände, förutom att några timmar senare kommer polisen och Nadja och/eller Nathalies gudmor kommer och hämtar oss..

Alla dessa jävla blåmärken vi haft, "nej hon ramla och slo sig" HUR FAN KAN MAN RAMLA OCH SLÅ SIG SÅ MAN FÅR STRYPMÄRKEN? Alla dessa sår, "Nej, hon ramlade.. " Hur kan man få ett fimp märke till att ramla och slå sig..? 

Jävla idioter! Ni är inte värda ett skit.. Och nu kan man ju fråga sig egentligen.. Vem är det som är dummast. Jag eller min så kallade far. Eller donatorn som jag nu mera kallar honom. Jag som gång på gång på gång försöker få kontakt.. Försöker tänka att nej, men han är inte sån längre. Eller nej, men till viss del kanske det var mitt fel. Eller han som har mage till att kalla sig pappa efter något sånt här! Att anklaga mamma till att hon har hjärntvättat oss för att vi inte ville åka till honom.. Att han är så snäll och oskyldig till allt. Han har aldrig gjort något.. 

Nej, men då kan man ju fråga sig. Hur kommer det sig att en glad, sprallig underbar tjej på EN JÄVLA MÅNAD får för sig att bli anorektiker.. En 12 åring.. Man får inte anorexia hur som helst.. Och det finns en anledning till att hon inte bor hos min s.k. pappa och hans flickvän.. Ni äcklar mig så jävla mycket! Och "PAPPA" om du läser det här... Jag antar att du förstår att jag inte vill ha något med dig att göra längre. :) Du har aldrig vart och kommer aldrig att bli min pappa. Du är en donator, ingenting annat! 

PEACE Michilicious 

Kärlek!? :O

Idag är en nydag och gårdagen historia.. Så är det alltid.. Det börjar en ny dag, man tittar tillbaka på gårdagen undrar vad man kunde ha gjort annorlunda och hur morgondagen kommer att bli.. Eftersom att jag inte är personen som planerar så blir det alltid som de blir.. Är sämst på att planera jag flyger med vinden, flyter med ån.. Jag är en person som gillar att upptäcka, men ändå att bli upptäckt..

Igår var jag hög typ hela dagen, det är väl de negativa med att inte trappa upp en medicin.. Utan man hoppar direkt in i en dos, då blire som de blir.. :P

Idag ska jag och Marie till Arninge, vi ska in på apoteket och hitta något som kan lindra min hosta sen ska vi köpa lite saker inför morgondagen :) Då blire knytis hemma med familjen Wiklander, blir nog jätte trevligt :)

Hmm, finns en sak som snurrar i mitt huvud.. Tankar om en person, känslor som jag inte kan förneka hur mycket jag än försöker.. Jag är lite av en attetionwhore när det gäller kärlek, jag gillar uppmärksamhet och jag vet inte hur jag ska få de av den här personen.. Vet inte vad jag ska göra liksom.. Jag får klä av mig naken och dansa.. Haha nej men seriöst, vet inte vad jag ska göra.. Men han har sagt till mig att han gillar min ena sida mer än den andra.. Han gillar min smarta sida mer än min flummiga och det svåra är att få ihop dom till en enda sida.. Att hitta balansen mellan dem.. Men nu när jag börjar käka concerta så kommer det nog förändras så att det blir en ganska bra balans mellan dem. Så var det i alla fall sist jag käkade de :)

Men det är så otroligt, det har funnits en person förut som jag verkligen har vart kär i.. En person som jag alltid kommer ha känslor för, han kommer alltid finnas i mina tankar och i mitt hjärta, det är en person som har satt spår i mitt liv en person som jag har oändlig tacksamhet till och alltid kommer älska. Och personen som jag nu.. Tro det eller ej, är betuttad i är likadan.. Han har satt djupa spår i mitt hjärta, tankarna snurrar kring honom. Jag vill inte att han ska försvinna ur mitt liv, även om det slutar med att vi bara är vänner. Han är en otrolig människa, med en egen personlighet.. Han liknar inte på någon annan jag känner.. Eller jo, han liknar mig i sättet..

Jag har aldrig egentligen trott på det här med själsfrende.. (stavas de med e eller ä?) Men alltså, ibland är det som att jag vet vad han tänker, att jag känner honom bättre än vad jag känner mig själv.. Att jag hittar mig själv i honom.. Enligt grekiska mytologin föddes människan från början med 4 armar, 4 ben, 1 huvud med 2 ansikten.. Och när jag var nere hos honom så kunde vi ligga i soffan ihop krupna, nästan inlindade i varandra och han började klia på mitt ben, jag frågade honom vad han gjorde och han svara "det kändes som att det kunde klia där.." vilket det gjorde också.. Det är liksom helt sjukt.. Alla plan bara klickar med honom och det känns helt sjukt att säga det också.. Jag är inte personen som blir beroende av andra, jag är jävligt självständig.. Men Roine, du gör mig galen! På alla sätt som går att göra en person galen på!

Du kan göra mig så förbannad att jag bara vill slå ihjäl dig.. Du gör mig så glad så att det känns som att jag rökt på i flera, flera, flera timmar efter varandra. Du gör mig trött för du är en ansträngande människa, du gör mig pigg för att du har sån energi som strålar ur dig! Du kan såra mig med ett enda ord, samtidigt som du skulle kunna lyfta upp mig ur vilken svacka som helst med ditt leende. Du är en drog, en drog som jag behöver. Varesig det är genom vänskap eller kärlek. Du är en underbar person som jag har haft turen att träffa.

"Jag är svag för dig, för du gör mig stark. Du är bra för mig, ändå förstör jag allt. Du har sönder mig, fast du gör mig hel. Det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel. Jag är slav för dig, jag gör vad som helst allt för att va med dig, kan aldrig dra en gräns. Jag har tappat greppet, vet inte in och ut. Vi kan ha trampat snett men de här är sinnessjukt. Jag vill älska dig, å jag vill slå ihjäl dig. Men jag har fastnat i ett beroende som håller mig fången för du är knark. Jag behöver mer fastän du förstör mig helt. Jag kan lämna dig nu, men ingen kommer nära nog att kännas som du!"

Jag vet verkligen inte in eller ut.. Inte när de gäller dig.. Jag vet inte vart jag har dig. Och det är de jobbiga i det hela. Du vet vart jag står och vad jag tycker. Men nu är allt upp till dig. Du vet att jag har sagt att jag kommer lämna dig först när du ber mig att gå. Och visst, jag har sagt det till andra. Men den här gången menar jag de som aldrig förr. Jag struntar i om vi slutar som vänner. Bara du finns där vid min sida. Vi ska ju som sagt va ta över jorden. Och är det som jag tror att det är, så är du min andra halva. Den som har den andra vingen, den som gör att jag kan flyga. Och det betyder att vi är starkare tillsammans! Och kom ihåg!

Du är vacker som du är, du måste vara som du var. De är knappast fel på dig, de är fel hur världen är idag. Knyt båda nävarna och fokusera på något bra, för innerst inne vet dom om att dom har fel och att du är underbar!

P&K Michilicious

Husläkarmottagingen.

Ja, imorse var jag ner till husläkaren för att jag hostar och är så jävla snuvig ch så.. Tog massa olika tester, bland annat för diabetes och pollen allergi. Han trodde inte att jag var förkyld, för han lyssnade på lungor och titta i svalget och så och allt såg bra bra :) Så, han skrev ut allergimedicin som jag började ta idag då. Än så länge har den ju inte hjälpt ett skit.. Så jag hoppas att den börjar hjälpa snart för jag tror seriöst att jag håller på dö :P

Nu har jag även börjat äta concerta igen, så nu ska jag väl börja få ordning på mitt huvud och ha lite konsentrations förmåga :P Annars idag har jag vart lite smått grinig på de mesta, jag vet inte varför men alla måste väl få ha sånna dagar, kanske är det för att jag inte är helt kry som jag är irriterad. Men aah.. Vem vet :P

Ikväll ska jag kanske hem till Sebbe, min blivande man xD Får se vad som händer där :)

Men just nu är jag hemma hos mamma och ska snart äta middag, så det är ju top notch! :)

Ajaaa hare jääävligt nice! :)

P&K Michilicious

1000 gånger starkare

Det var filmen jag just såg på.. Den förmedlade en hel del känslor kan man ju säga.. Det utspelade sig i en högstadieklass. Och ja, som sagt va. Känslorna bara bubbla upp i mig, jag kan ju säga att jag kände igen mig så jävla väl i den filmen, jag var en av de få tjejerna som vågade ta plats och på grund av de en av de få tjejerna som fick mycket skit.. Visst, jag gjorde väl en jävla massa fel också, men alltså, om en kille skrek ut svaret rakt ut så var de inget problem. Medans om till exempel jag gjorde det så blev de ett jävla liv om att man skulle räcka upp handen och vänta på sin tur.. Filmen handlade just om de, att killarna får och har större rättighet att ta mer plats än tjejer. och det tar dom fan i mig vara på i högstadiet.. Det är en tid i livet då man har jävligt mycket ångest och allt bara skiter sig om man inte håller sig i ledet. Som jag då aldrig gjorde.

Det är ju liksom inte konstigt att jag gick i 3 skolor under högstadietiden.. Men Hammarbacken där jag gick i 7an var ändå värst, där fungerade ingenting och jag fick en jävla massa skit för till exempel säga ut svaren rätt ut.. Sen att jag gjorde översvämningar på skoltoaletter, skolkade 90% av tiden och slogs med allt och alla är en annan sak. Men fortfarande, varför är det mer fel när en tjej tar plats än om en kille tar plats?

Nej, helt klart en se värd film!! :)

1000 gånger starkare!

PEACE Michilicious

Bilder genom tiden! 04-11

 
Året var 2004 tagen i början av konfirmationen.


Året var 2005, tagen på ett kollo.


Året var 2006, tagen under rockoff veckan på Åland.


Året var 2007, tagen i en polares säng.


Året var 2008, tagen vid ekebyvägen


Året var 2009, tagen i mitt rum hos mamma.


Året var 2010, tagen på min 20 årsfest.


Året var 2011, tagen i Josses trappa.

Kände bara för att lägga upp lite bilder.. SÅ aah.. Här är dom nu! xD

Min dröm..

I natt hade jag en jätte konstig dröm.. Kommer inte ihåg exakt hur den börja eller när i den jag vaknade upp.. Men jag, mamma, fredrik och mina 5 syskon var på Gotland på någon minisemester, det var i nutid, för jag skulle börja skolan om ett visst antal dagar. Jag fick ett brev om att jag hade blivit polisanmäld för att jag hade gjort slut med danne. Min förra bästa kompis Cristin var också med och även hennes mamma. Eler dom dök upp där mitt i alltihopa, med en liten flicka. Hon kanske var runt 7 år. Hon var verkligen jätte jobbig.. Och i polisanmälan så stod det att om jag inte höll mig i shack(stavning?) så skulle jag hamna i fängelse. Och den här flickan var där för att reta upp mig så pass mycke så att jag då skulle göra något olämpligt..

Vi bodde typ på en brygga, det såg lite ut som mumin mammans och mumin pappans badhus. Och sen var de liksom en strand runt och jätte fint och så.. Och en dag kom den där lilla flickan fram till mig och börja klänga på mig och bita mig och jag bad henne att sluta flera gånger men hon gjorde inte det.. Så jag kasta i henne i vattnet och precis då kom min minsta syster Alice, så för att det inte skulle se fel ut så kasta jag i henne också.. Och då mitt i alltihopa så var mina kusiner Jessica, Hanna och Jens där också.. Så alla mina syskon, inklusive jag, mina kusiner och den där jobbiga flickan badade.. Men då visade det sig att hon inte kunde simma.. Så hon började klänga på mig ännu mer så jag hamnade under vattnet och då kunde jag givetvis inte andas.. Så jag får loss henne på något sätt och kommer upp till ytan och skriker "va faaan gör du ungjävel? Om du ska dränka mig så får du fan komma med i fallet." Så hon pressar ner mig igen och då drar jag ner henne.. Och när jag såg paniken i hennes ögon så simmade jag upp med henne till ytan. Då såg jag att någon hade dragit av Alice hennes flytpuffar som hon hade runt armarna, så hon plaskade på som fan för att hålla sig uppe, så jag simmade snabbt bort till henne och tog tag i henne och började simma in mot land.. Då kommer den där jävla ungen igen och försöker få ner mig under vatten ytan.. Men då på något sätt lyckades jag kasta iväg henne en bra bit så jag hann simma in till land.. 

Jag gick upp med Alice till mamma och lämnade tydligen alla andra ungar i vattnet. Och då kom ungjäveln igen och då fick jag bara nog, så jag drar tag i hennes hår och ska gå och lämna henne till Carina (cristins mamma) men då säger hon att det är inte hennes unge. Och då frågade jag vart hon kom ifrån men det var ingen som visste.. 

Sen hände det massa andra konstiga saker också som är lite diffusa som jag inte riktigt kommer ihåg. Men det hela slutar med att ungen är spårlöst försvunnen och någon försöker ge mig skulden för att hon är borta.. Ibland är det fan bra konstigt vilka jävla drömmar man har alltså! 

Aja :) Kanske skriver sen igen :)

P&K Michilicious 

klockan är 6.50 det här är P3!

Aah, nej men godmorgon då! Jag tänkte egentligen skriva lite igår om lördagskvällen/natten.. Men min hjärna var ur funktion och jag låg och tyckte synd om mig själv typ hela dagen!

Det blev ganska mycket alkohol, var väldigt länge sen jag var så onykter.. Men det var fan kul och den här gången har jag inga konstiga 2 timmars minnesluckor.. xD Hahaha såååå, man kan ju undra va fan det var i den "drinken" som gjorde mig helt utslagen..

Meen i alla fall.. Det började med att Olivia och Michelle kom hit, dom fråga om jag ville hänga med dom på kvällen och jag sa aaah men visst! Så, vi gör oss lite smått i ordning och sen drar vi hem till Michelle, först städade vi lite, sen spelade vi ett spel av något slag, käkade lite middag och drack.. Sen kom Danne dit, då var de jag, Olivia, Michelle, Jonte och Danne.. (inte danne mitt ex danne, utan det här är en mycket rolig pojke) Men så kör vi i alla fall igång och spelar Dannes ölspel.. Och det gick väl som de gick, nya regler under spelets gång, regler som glömdes = ännu mer att dricka.. Men det är nice! :P Sen började det nästan rulla in människor på löpande band.. Så, då var det dags att göra de sista i ordning.. Smink och hår! Eftersom vi ändå hade druckit en del innan vi började sminka oss är jag VÄLDIGT tacksam över att det inte finns några bilder :)

Mer alkohol, mer alkohol och ännu lite mer alkohol! :) Sen gick vi ner till gästis, 3kr eller va fan man vill kalla det.. :P Det var mycket trevligt även om jag inte hängde speciellt mycket med personerna som jag kom dit med.. För där nere stötte jag på 2 bekanta måste jag nästan kalla dem och deras en polare. Och där kom det ju in alkohol på löpande band.. Så jag kommer faktiskt inte ihåg hur många smirre jag fick i mig, för aah.. Det blev en hel del i alla fall.. Och Robin, som var min bekants polare.. Han hade VÄRLDENS sötaste hund.. För mitt i alltihopa så skulle vi gå och ge hunden vatten :P Haha

Ja, men eftersom jag hade druckit en del, så dansade jag även.. Och det kan vi väl säga att jag ångrar en del.. För det var en heffaklump på dansgolvet, en heffaklump med mördarklackar.. Och jag hade klackskor med öppen tå.. OH YEAH!! Kärring JÄVELN trampade med sin jävla fucking mördarklack raaaaaakt på min tå! Det gjorde så jääävla ont så jag visste fan inte vad jag skulle göra, alltså, jag typ skrek till och bara putta iväg henne för alltså aah, jag tappa orden.. Det gjorde så jävla fittigt ont!! Så, jag är typ flådd på halva tån och jag trodde först att nageln var sprucken.. Men den är hel, men lär förmodligen ramla av om ett tag.. Så, ja.. Jag och min ömma tå haltar fram lite..

Och jag är ju inte den som blir bakis, tack och lov.. Men igår mådde jag fan inte bra alltså.. Jag var öm och stel i hela kroppen och jag kunde inte gå så bra med tanke på min tå.. Och ja, nästan hela min kropp var öm.. Och så kunde jag verkligen inte äta, det bara gick inte.. Så igår levde jag typ på pringles och saft.. xD

Mjaa, men nu ska jag ta och äta något, för nu skriker min mage.. Eller så väntar jag ett tag till.. Får se lite :) Sen ska jag iväg med mamma och ja, man får väl se vad vi hittar på :)

P&K Michilicious

En liten bild på min oerhört vackra och mosade tå xD


Ändrade planer :)

Ja, dagen såg ju ut att bli lika trist och meningslös som alla andra.. Men då kom Olivia och Michelle förbi och nu blir det till att umgås med dom typ hela dagen och kvällen.. Så det är ju trevligt :) Blir väl lite spel och alkohol så får man se vart kvällen leder :)

Mjaaa men det var väl allt för tillfället xD

P&K Michilicious

Hej hopp gummisnopp!

Idag blev jag väckt.. 2 gånger.. Då var jag riktigt glad, för jag älskar verkligen att bli väckt.. :) Haha njaa jag vart ganska arg som vanligt haha, men det la sig jävligt snabbt faktiskt.. :) Just nu är det två stora saker som snurrar i mitt huvud, det ena är ju givetvis skolan.. 3000 kr kommer jag göra av med vara vid starten.. Och då är inte ens mat eller tågbiljett ner inräknat.. Så, det kommer bli en fin liten summa, men de är det värt :)

Den andra stora saken som snurrar i mitt huvud, som egentligen kanske inte är så stor.. Är att jag tog ett beslut igår.. Ett beslut som jag absolut kommer att ångra, men jag tror att det blir bra så, i alla fall förtillfället.. Man kan ju alltid ångra sig liksom.. Och är det försent för att ångra sig, ja då är bara vissa saker jag trott sanna.. Så, aah. Nu får jag vänta och se.. :)

Idag har jag ingen aning om vad som händer eller vad jag ska göra.. Ta det lugnt kanske eller så kanske jag ska upp på vinden och leta efter mina knäskydd.. Visst det är 23 dagar kvar innan jag börjar.. Men det är väl bra att fixa så mycket som möjligt i tid liksom :)

Ja, men det var nog allt för tillfället.. :)

P&K Michilicious

Aah men visst

Som ni kanske märkte så var jag inte direkt glad i mitt förra inlägg.. Men det är lite bättre igen.. :) Fick ett brev från skolan med massa information och det gjorde ju att humöret steg lite igen :)

Ikväll kommer Maries barnbarn hit så det blir väl lite fredagsmys med han och Marie då. Trevligt!

PEACE Michilicious

Skolan bland annat!

Ja, jag har inte riktigt haft någon motivation till att skriva.. Egentligen vet jag inte varför.. Har väl inte riktigt orkat öppna upp hjärnan och tänka så att hjärtat fick sig en smäll och börja känna liksom.. Men aah, ska göra ett litet försök nu då xD

I onsdags var jag och min mamma till Skövde och hälsade på i skolan.. Det var jag och 5 andra som var där på förträffen.. Jag och 5 killar.. Det var en jätte fin skola och jag längtar verkligen tills jag ska börja!! Så idag är det endast 24 dagar kvar :) Skoltiderna är som på en arbetsplats, så jag kommer börja vid 7.15 på mornarna och det tycker jag är kul, för då hinner man ju med massor :) Han som visade oss runt berätta att det fanns mellan 10-15 tjejer på hela skolan, så jag som inte kommer speciellt bra överens med tjejer kommer nog platsa där :)Det finns en sak som jag stör mig lite på.. Och det är när en person säger "ååh Michelle, vi måste göra det här.." jag hakar på idén men det bestäms liksom inge mer.. Sen får man höra att personen i fråga har bestämt de vi skulle göra med någon annan.. Då undrar man ju liksom, ahaa.. Det var vi som bestämde, varför inte fråga om jag vill hänga på? För dom som känner mig vet att jag tycker att det känns som att jag tränger mig på om jag frågar om jag får hänga med.. Så förmodligen är våra planer som vi hade överkörda.. Och det känns ju kul.. :) Men vet egentligen inte om jag orkar bry mig om de.. Hade ju bara vart trevligt att haft en "sista" utflykt innan jag drar ca. 40 mil bort och kommer vara hemma minimalt liksom..

Det känns som att det är så jävla mycket snack överallt.. Att personer över lag säger en sak men sen gör något helt annat.. Eller att dom säger "Nej Michelle, jag vill inte att du gör så" och sen gör samma sak själva... Va fan är grejen med de liksom? Om personer runt om kring mig vill att jag ska respektera dem och deras val.. Då får dom väl för fan börja respektera mig och mina val! Eller är det bara jag och mina idér som ska bli överkörda? :S Nej, det blir nog jätte bra för mig att komma bort från den här hålan!

Sen här hemma, (ja Marie, nu tänker jag klaga!) det är så mycket snack om att hon kommer känna sig ensam när jag drar iväg.. Jag är ensam hemma 90% av tiden och så har de känts sen jag flyttade in.. Sen en liten sak som jag verkligen vart flyförbannad över var när jag och Josse satt och kolla på film.. Marie kommer och säger nu ska jag sova, så nu får ni sänka ljudet.. Då svarade jag "då sänker jag minimalt som du brukar göra" med ett leende på läpparna.. Då svarar hon "men jag ska faktiskt upp till jobbet".. JAHAAA!! Så bara för att jag INTE har ett jobb och INTE har något att gå upp till på mornarna så ska jag inte ha rätt att säga till att jag vill att någon ska sänka på tvn för att jag ska sova.. För jag kan ju faktiskt gå och lägga mig senare, för jag har ju inget att kliva upp till? Eller vadå? Ska inte jag få sova tidigt om jag vill de? :S Eller som nu i veckan, visst det hade hänt något hemskt, men bara för de så vill ju inte jag vara instängd i en lägenhet där det var jätte dystert.. Nej men då kommer de "jag vill egentligen inte ha hit några folk, men okej.." Ja om det är okej, varför ens säga så där innan? Säger jag att jag inte vill ha hit några folk, för att jag kanske är deppig eller bara rött och inte orkar med massa liv.. För ni kan ju inte direkt påstå att eran släkt är tyst liksom.. Nej dååå passar vi på att bjuda över hela släkten.. Kanske är jag som överreagerar men det är så här jag käner och jag tänker INTE be om ursäkt för mina känslor!! Och Marie om du läser de här, påtala de inte öga mot öga, för jag orkar inte med en hetsig diskussion..

Ja, men som sagt va är det lite saker som stör mig.. Och så kommer det alltid att vara, jag är en person som lätt blir störd på saker.. Men som sagt va har jag bara 24 jävla dagar kvar.. Sen drar jag! :) Måste städa mitt rum först så att de är fint tills jag väl bestämmer mig att dra mig hemåt.. Sen hoppas jag att INGEN sover i mitt rum eller så, för då lär jag ju typ leta fram ett hagelgevär och skjuta den som tillät och den som sov här :) Min säng, min EGNA säng.. Som jag fick i 20 års present.. = ingen annan än jag och mina vänner som sover i den :)

Ja, som ni kanske märker är jag inte på mitt bästa humör heller.. Är rätt arg och det är väl därför jag inte har tillåtit min hjärna att tänka.. Så jag har stängt inne massa oro och ilska.. Och nu är väl den ute då!! Får man hoppas. Vi kan ju säga att det är tur att jag inte är mitt gamla jag i alla fall xD Eller hur mamma? xD

Aja,

PEACE Michilicious

Helloo fuckers! :)

Ja, nu var det ju ett tag sen jag skrev igen. Shit, har verkligen blivit dålig på det här..

Det har hänt en hel del saker sen sist jag skrev.. Även om det bara är 2-3 dagar sen sist.. Jag har fått lära mig att jag har två sidor.. Jag har alltid trott att jag hade en snäll och en elak sida.. Men så är inte fallet.. Jag har tydligen en jävligt smart sida, som jämt är ärlig och säger var jag tycker och tänker.. Sen har jag en flummig sida, där jag inte tar något på allvar och kanske blir sur för larviga små saker.. Jag har aldrig tänkt på det, jag har aldrig egentligen tänkt på att jag är så jävla smart.. Oftast för att jag försöker trycka ner den sidan hos mig själv.. Och nu tänker några som läser "du smart, haha det tror jag så mycket jag vill på.." Ja, tro vad ni vill :) I don't give a fuck :) Vet ni varför? Dels för att jag och de personer som betyder något vet hur det ligger till. Men sen för att jag kan klämma dit er om jag verkligen vill.. 

Jag kanske tjatar och nöter vissa saker.. Men det är för att jag har jävligt svårt att glömma saker och för att jag är en person som söker detaljer för att kunna få ihop till en storhetsbild.. Personer som ser en storhetsbild med en gång missar ofta så jävla mycket detaljer.. Därför ska man gå tillbaka till ja till exempel en händelse, tänka tillbaka och igen och igen och igen och igen.. Till slut kommer du komma ihåg alla dessa småå småå detaljer som du egentligen trodde var jävligt onödiga men som faktiskt har en stor bild i det hela.. Personer som har lätt för att se detaljer förstår sig förmodligen ganska lätt på mig också.. Jag är en detalj människa.. Jag lägger märke till detaljer hos andra.. Och är själv utsmyckad med detaljer.. Till exempel min intelligens.. Det är en liten detalj som blir en storhets bild hos mig..

Ni vet, en dum person kan inte spela smart.. Den vet inte hur man gör.. För den är, ja.. Dum! Men det krävs ett geni för att spela dum.. Det är inte många som lyckas få alla fel på ett prov, för att kunna ha alla fel måste man veta alla rätta svar.. Sen är ju frågan om man är dum för att man vägrar göra något av sin intelligens.. Nej, jag kan inte sitta still, kan inte plugga för jag har liksom ingen ro i kroppen att sitta i dessa monotoma klassrum med en lärare som är värre än rummen.. Grå och trist.. Nöter på om och om och om igen om hur en atom är uppbyggd hur molekyler delar sig och förökar sig.. Hur försöka kungen i Sverige dog och vad han gjorde och hette, eller hur man böjer engelska grammatiken.. Det är inte min grej, jag har inget intresse av sånt.. Jag skulle säkert kunna bli någon maffig person som bara kommer behöva sitta vid ett skrivbord för resten av sitt liv och få 50.000 kr i lön varje månad.. Men vad tjänar det inte är jag?

Då blir man olycklig, sitter där med sin feta penga hög och är fett bitter och inåtvänd.. Taggarna är mer ut än någonsin och snål och jävlig.. Nej fyy faan säger jag bara.. Det är inget för mig.. Jag vill fortsätta vara glad och slarva bort min intelligens :) Plattsättare är det som jag ska bli, skola i 36 veckor, precis vad jag klarar av.. Sen lärling resten av tiden.. TOPPEN! Kommer få använda kroppen i arbetet och kommer inte sitta still.. hur bra som helst! :)

Nej, jag vet inte riktigt hur jag kom in på de här.. Det är de som är det skumma med mig, jag tänker aldrig när jag skriver någon på min blogg.. Det bara kommer massa ord som jag aldrig ändrar på, därav kan det vara små stavfel och shit ibland.. För om jag går tillbaka och ändrar i det jag redan skrivit så är det ju inte riktigt mina tankar rakt igenom.. Det är de nu.. Nu hinner jag inte tänka på vad jag ska skriva innan jag skrivit det.. Och rätt som det är har jag bara postat iväg det..

Vet ni vad jag skulle vilja göra? Jag skulle vilja byta hjärna med någon.. För att se hur någon annans hjärna fungerade.. Alltså, kul att se hur saker och ting hoppar i andras hjärnor.. För min är lite konstig :) Den lever sitt egna liv och ibland tror jag att jag har glömt den hemma och ibland tror jag att jag har fått två.. :)

Sen är jag ganska nervös nu också, för imorgon ska jag och mamma till Skövde för att hälsa på i skolan.. Lär även få mitt startdatum då..

Alltså en sak är så jävla typiskt.. Jag sökte ju även jobb innan jag visste att jag hade kommit in på skolan.. Så först fick jag reda på att jag kom in på skolan och sen fick jag även ett mail om att jag ska på arbetsintervju.. Men den kommer jag ju givetvis inte gå på nu eftersom skolan börjar i maj.. :)

Aah men nääh.. Nu ska jag väl typ.. Göra något annat.. :)

P&K Michilicious

Något nytt

Okej då testar vi något nytt.. Jag ber om ursäkt i förväg över att de inte kommer bli några rader mellan de jag skriver eftersom jag är inne och skriver på en IPad och de går typ inte att få mellanrum då.. Men vi får väl se :) > > Just nu sitter jag hemma hos Olivia och JP med Marie. Är barnvakt åt lille Vendel som ligger och sover. > Idag var jag till frissan klippte av ca 3 cm och färgade håret så nu är de så kopparrött som jag vill ha de. Är super nöjd :) på onsdag ska jag och mamma till Skövde för att gå på ett förbesök i skolan, så jag får se hur de ser ut och så.. Kommer förmodligen få ett startdatum då också.. Ska bli så jävla kul! Så i januari typ så är själva skolan klar och då kommer jag kunna börja som lärling och tillslut är jag färdig plattsättare :) > > Mja, men nu ska jag fortsätta leka med den här lilla saken xD ber än en gång om ursäkt ifall de inte blev några mellanrum i de här inlägget. > P&K Michilicious

Du har sån power!

Det finns en person som kan få mig så jävla glad.. Men samtidigt har den personen sån jävla power över mig, en power som jag aldrig har låtit någon ha över mig och de betyder att jag är sårbar.. Personen behöver bara säga något enstaka ord och jag blir ledsen.. Även fast det kanske inte var illa menat.. Men jag vet seriöst inte vad jag ska göra.. Jag tycker verkligen om den här personen och kan inte släppa taget..

Mina tankar snurrar och det brukar aldrig sluta bra.. Jag har vart typ hur glad som helst nu sen jag öppnade brevet från skolan och personen säger en mening och jag blir helt skakig..

Man ska alltid följa sitt hjärta och mitt hjärta säger att jag ska fortsätta kämpa, kämpa in i det sista.. Kämpa för allt, för jag är en krigare.. Och jag ska fortsätta kämpa, jag ska kämpa för mig själv så jag lyckas med mitt plugg, kämpa för att personen ska få förtroende för mig, kämpa för mitt liv! Men ibland är det fan inte lätt..

Ibland vill jag bara ge upp hoppet, men om jag ger upp hoppet vad har jag då att se fram emot? Hoppet är det som gör att jag ser framåt, som ger mig ljus och styrka.. Samtidigt som jag aldrig vågar hoppas för mycet pga besvikelsen ifall något skulle skita sig! 

Ibland funderar jag på hur livet hade sett ut om man hade fått välja liv själv.. Hur jag hade sett ut, vart jag hade bott, hur jag hade levt mitt liv.. Då hade jag velat vara en skådespelare, eller en dansare.. Det hade vart ballt, men jag hade förmodligen inte haft ett bättre liv för det.. Visst, jag hade haft pengar.. Men vem blir lycklig om man kan få allt man vill ha? Är det inte då man har större risk för att gå sönder ännu mer? 

Livet är jävligt jobbigt och jag tror seriöst att livet är något som man inte ska ta på allt för stort allvar, det är ett spel.. Hela livet är ett test, en lek för att se hur mycket man klarar av.. För att sen gå vidare till något som kallas för döden.. Men dör man verkligen? Försvinner man verkligen ut i tomma intet och förblir en fantasi, ett minne för de som finns kvar på jorden? Jag vet inte om jag tror det.. Eller så är det bara det att jag inte vill tro det.. 

Jag är inte rädd för döden, absolut inte.. Jag är bara rädd för att bli ingenting. Och för att bli uppäten av maskar och andra snuskiga kryp, därför ska jag kremeras.. Spridas med vinden, bli ett med allt.. Min hjärna har alltid vart på 100 ställen samtidigt så varför ska det förstöras genom att läggas i en trång liten box, utan utrymme. Jag har vart instängd tillräckligt i mitt liv, därför vill jag spridas ut! 

Egentligen är jag nog inte så ledsen, jag är mest ett uppror i mig själv, ett kaos som inte vet vad jag vill eller vart jag har mig själv.. Upprörd över att saker inte är som man tror, som man vill ha dom.. För man har gett över powern till någon annan.. Men frågan är hur mycket kontroll man ska tillåta en annan människa ha över sitt liv.. Det har ju aldrig slutat bra förut, så varför skulle det göra det nu? 

Känslor är jobbiga, men fy fan vad tråkigt det hade vart utan dom. Men ibland hade de ändå vart skönt, gå i ide.. Dö för en stund för att sen vakna upp och vara glad, det hade nog vart bra. Men det går inte, för man är inne i ett spel som inte slutar förens dagen du dör.. Och dagen du dör ska du kunna säga "fan vad det har hänt saker i mitt liv, men jävlar vad kul jag har haft"..  Och jag har haft ett ganska kul liv, ett väldigt roligt liv.. Men det är långt ifrån klart!

Jag blir 21 i år har levt 1/4 om man räknar medel livslängden.. Och alltså, det har hänt mycket trista och tragiska saker.. Men vem hade jag vart om dom inte hade hänt? Det är ju en del av vem jag är idag. Så skulle jag få chansen att leva om mitt liv så vet jag inte om jag hade ändrat på något.. För tack vare vissa tragiska saker som hänt har jag träffat nya underbara människor, människor som fått en att växa och det är väl sånt man ska uppskatta? Sånt man ska sträva efter? Och varför då ångra att man gjorde på ett visst sätt eller utsatte sig själv eller någon annan för något?

Nej, livet är för kort för att ångra sig, må dåligt över något som hänt.. Titta tillbaka, ge dom fingret, håll huvudet högt och gå vidare.. Det är vad jag ska göra!!

PEACE Michilicious

Lycklig!!

Just nu rullar allt på i livet helt perfekt! Det har lagom tempo, ingenting som ligger efter (förutom min städning som vanligt) och ingenting som ligger före.. Allt är verkligen perfekt nu! Jag har kommit in på skolan som jag har velat gå i sen november typ, kommer få börja där i maj! Hur roligt som helst.. Det enda som är lite trist är väl att jag kommer vara 40 mil bort från alla som betyder något, förutom dig Malin som jag kommer ha i samma kommun xD Men det finns som sagt va helger.. :)

Men aah, det ska bli så jävla underbart att få börja där.. Och efter nio månader så blir det lärling tills man får yrkesbeviset, sen är jag färdig plattsättare :D NIIIICE! :D

Alltså jag har alltid sagt att neej men skolan är bara 36 veckor.. Hahaha det är ju för fan typ 8-9 månader.. xD Men det blir bra det här!! :D

Nej, nu ska jag snart ta och väcka upp Roine. Idag ska vi hem till frugan och glo på film och sjunga singstar.. Tvekar iof att att Roine kommer sjunga något, men jag ska :D Hahaha

Men men, ha det bra alla :) För det ska jag! :D

P&K Michilicious

De finns inga ooooord!! :D

Ja, som sagt va har jag vart borta nu i några dagar, har vart i Trosa hos Roine, mycket mysigt har det vart! :)

Idag när jag kom hem så sa Marie "du har fått ett brev från skolan".. Jag släpper väskan och alltihopa, springer in i rummet, öppnar brevet och skriker!! AAAAAAAH JAG KOM IIIIIN!!! :D:D:D:D Åååh shit, det är lycka på högsta nivå nu!! :D

Sååååååå, jag kommer få börja i maj! :D Alltså shiiit jag är så jävla glad :D Det finns seriöst inga ord för hur lycklig jag är :D

Nu gäller det bara att skicka in svarspappret, ringa och kolla så jag får en studentlägenhet.. Och shiiiit, sen börjar det :D AAAAH HAPPY FAAACE!! :D:D:D

Såååå, äntligen ska jag få bli plattsättare och den här gången ska jag faaan lyckas med min utbildning! :D:D

Nej, nu måste jag fortsätta hoppa och studsa som ett barn på julafton.. Sen ska jag attakera Roine också som följde med upp hit :D:D

PUUUUUSS OCH KRAM ALLAAAA!! :D

Michilicious

Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0