Tankarna snurrar..

Tankarna snurrar, dom kommer och dom går.. Dom kommer tillbaka och jag funderar på rätt och fel.. Jag skiter i vad andra säger, jag bryr mig inte ett dugg.. Jag kan höra deras åsikter, men i slutendan är det jag som bestämmer.. Och man kan aldrig veta säkert hur saker och ting kommer att bli, men när jag väl bestämt mig för att göra på ett sätt kan jag inte ta tillbaka de.. Då får jag hålla mig på den linjen..

Inget är säkert, inte än så länge.. Men jag tror de.. Och jag tror de så sjukt mycket.. Men på tisdag har jag svaret.. Och hur jag än bestämmer mig för att göra så kanske det ändå ändras av någon anledning..

Imorgon ska jag åka till Degerfors, komma bort från allt och alla.. Jag brukar säga att jag ska göra det när jag åker till Åland, men det gör jag inte.. Inte på samma sätt.. För där känner jag mig som hemma också.. Så jag kommer aldrig riktigt iväg.. Men nu ska jag åka till ett ställe jag aldrig har vart på och kommer träffa nya människor.. Så den här gången kommer jag verkligen bort. Och det kommer bli riktigt skönt!!

Hmm, aah.. Men nu måste jag packa, plus att jag inte har så mycket mer att säga... :/

P&K Michilicious

"Följ ditt hjärta".. Men om det inte blir bra då?

Hmm, jag vet inte hur jag ska göra. Allt pekar på det, men hur vet man vad som är rätt eller fel.. Jo, man ska följa sitt hjärta.. Men tänk om det går käpp rätt åt helvete i alla fall då? Va fan gör man då?

Så mycket tankar snurrar i skallen, en stor osäkerhet.. En stor vilja..

Jag vet inte vad jag ska skriva för att inte försäga mig.. Men det är mycket som snurrar i alla fall..

Imorgon ska jag åka bort, ska bli skönt att komma iväg och tänka på annat! Kanske skriver mer sen..
P&K Michilicious

Spänningen stiger..

Idag har jag vart med min mor runt i Täby en sväng. Vi har pratat massor om olika saker.. Och har haft en riktigt trevlig dag.. Sen begav vi oss hem till henne och satt där och fikade med min syster Nadja.. sen kom även Nadjas tvilling Nathalie hem och då vart det fart i huset.. :P Hahaha

Sen åkte jag hem och började tvätta.. Haha mycket intressant dag idag. xD

Men alltså en grej jag inte förstår är att jag har så jäkla ont i mina ben.. Det värker liksom från knäna och ner.. Och ryggen är helt kaijko den med.. Men men, det går nog över när man som minst anar det..

Snart är det måndag = snart åka till Degerfors.. Ska bli så skönt att komma bort till ett ställa man aldrig har vart på och träffa lite nytt folk.. Ska bli jätte skönt verkligen!!

Aah.. Men det var allt för nu..

P&K Michilicious

Det gör så ont!

Ni vet när man vaknar upp mitt i natten av att man har sendrag i benet? Det gör ju ganska ont.. Men sen dagen efter är man så jäääävla öm i benet.. Så har jag haft idag.. Inte hela dagen utan det kom nu på kvällen.. Skit skumt.. Det gör så jäkla ont och jag vet inte hur jag ska ha benen för att det inte ska göra ont.. Nacken värker och ryggen är en plåga.. Det gör ont i knäna och i handlederna.. Usch, jag börjar tro att min kropp har gått i pension.. Men sen när man är till doktorn och frågar vad det kan vara för fel.. Och har gjort alla tester som kan göras och får ett svar som är säger "nej vi hittar inget fel" då kan man ju börja undra..

Usch.. Jag har ont, mår illa och är trött.. Inte okej! :/ Hoppas att det här går över snart.. För jag orkar inte vara en zombie längre!

P&K Michilicious

Ibland blir det bra jobbigt!

Det finns liksom egentligen inte mycket mer att säga än vad rubriken redan gör det.. Som de flesta vet är det slut mellan mig och Danne.. Känns rätt surt med tanke på att man hade sånna förhoppningar och förväntningar.. Men det var mycket hos honom som jag inte klarade av och det blev för mycket för min kropp och själ att orka ta in.. Det är synd, men man får väl se om man kanske hittar tillbaka till varandra i framtiden.. Som det ser ut nu så ska vi hålla oss på en vänskapsplan.. Och otroligt nog så, ja.. Alltså, så mycket vi har pratat nu när det har tagit slut.. Har vi inte gjort under hela vårt förhållande.. Vi skrattar, har roligt och har massor att prata om.. Så det blir nog bra!

Men min hjärna är liksom någon annanstans just nu, vet inte riktigt var.. Men jag vill gärna ha tillbaka den..

Har inte så mycket mer att säga för tillfället..

P&K Michilicious

Fanns ingen tid!!

Igår fanns det ingen tid för mig att skriva.. Jag höll på och möblerade om i rummet och fixa och dona.. Jag vart inte klar med det.. Men så gott som!! Lite förnyelse är alltid nice! :) Men eftersom jag inte han skriva något så han jag heller inte med min "idag stör jag mig på.." Och igår fanns det mycket jag störde mig på.. Till exempel min stora säng och tickande klockor.. haha..

Men så snabbt min säng var på plats så tog jag tillbaka att jag hatade den och sa "förlåt, förlåt, förlåt älskling.. Jag älskar dig!" Haha shit, typ som att den skulle ta illa vid sig xD Haha

Men tickande klockor hatar ja fortfarande!!

Hmm, nu är jag fullbokad ett tag fram över..

Idag: Träffa Evelina.. Och sen banken.
Imorgon fredag:
Lördag: Träffa Danne
Söndag: Kanske träffa Mr. NoName.. xD
Måndag 28/2- 9/3 : Degerfors, Vara med Johan :)
Torsdag 10/3: soc-möte

Mjaaa, så nu är det ganska bokat.. I alla fall dagarna jag är i Degerfors, för då kommer jag inte kunna träffa någon här hemma xD Haha..

Men nu ska jag snart börja göra mig i ordning för att ta en frulle på biscotti med Evelina.. :)

P&K Michilicious

idag stör jag mig på..

Idag stör jag mig faktiskt på två saker..

* Känslor
* Stämplar

Det är så jävla jobbigt med känslor, man skulle ju iof vara fett trist utan dem.. Men va fan är grejen.. Varför aldrig veta hur man vill ha det? Känns fett jävla ovärt!

Stämplar.. Ja ni vet något som folk säger om en som aldrig liksom tycks dö ut.. Va fan är grejen med de? Jag har haft så jävla många stämplar.. Allt från att vara en slampa till att vara den som misslyckas med allt, till att vara den där galna eller bråkstaken.. Och personer som man inte umgås med, men har vart i ens närhet när man kanske har vart en bråkstake eller så.. Dom kommer alltid se en som de.. För dom ser inte hur pass man förändras..

Vad är grejen med det liksom? Alla förändras.. Och alla förtjänar en andra chans.. Jag har vart ett helvete, jag har selat rövare och jag har vart riktigt förbannat förjävlig! Men jag har ändrats. Jag har mognat och tagit tag i mitt liv.. Men folk som har jobbat med mig eller gamla klasskompisar kommer förmodligen alltid ha kvar bilden av min galna sida.. Som egentligen inte var galen.. Det var bara ett utåtagerande för att jag inte har vetat hur faan jag ska göra med saker och ting..

Det var lättare att såra andra än att bli sårad själv.. Och det var så mycket lättare att smälla till någon istället för att försöka förstå hur den personen tänkte..

Det slutade i skolk och fel umgänge, där nästa stämplar kom.. Det var knakt och massa annat skit.. Visst, jag kan inte säga att jag inte har testat droger, för det har jag!! Att röka på var ett sätt att få känslorna att försvinna ur kroppen och låta det mesta vara bra för en kort period.. Men efter de så vart det så mycket värre. Det fördubblade ilskan, sorgen och ångesten..

Oron i kroppen växte och oron i sin tur gjorde så att jag blev så förbannat jävla rastlös..

Det kunde gå månader då jag bara låg i sängen, stirrade rakt upp och ner i taket.. Då jag knappt orkade kliva ur sängen för att käka, för att hålla mig fräsh.. Vad var meningen med det? Jag orkade ändå inte träffa någon.. Och träffade jag någon så var alkohol, impulsiva fanstyg eller destruktivt beteende med i bilden.. Det fanns liksom ingen rak bana för vart jag skulle ta vägen. Bara en enda stor jävla cirkel..

Jag kunde vandra runt i cirkeln, länge.. I mörker.. utan att veta vart jag var på väg.. Det fanns ingen väg, jag bara gick, vilsen och förstörd..

Jag kommer ha stämplar för livet pga det jag gjort.. Men frågan är hur mycket jag egentligen bryr mig om dom? Jag bryr mig ju tydligen eftersom att jag ens orkar lägga energi på de.. Så länge det finns en känsla med i bilden så är det något man bryr sig om de.. Men det som har hänt är en sån jävla erfarenhet, något jag kommer ha nytta av i framtiden. Och det är ju som man säger..

Det man inte dör av.. Gör en starkare!

P&K Michilicious

Inte okej!

Igår träffade jag min fru Josefine, det var jätte trevligt och vi bestämde att hon skulle sova kvar hos mig.. Och som vanligt när vi är med varandra och ha pyjamasparty så är det inte bara kul, utan vi somnar liksom inte riktigt i tid.. :P Klockan 5 imorse bestämde vi oss för att sova och klockan 10 vaknade jag! JIPPIIEE!

Men i alla fall, igår satt vi och nördade oss med våra mobiler, tog ner massa olika spel och spelade.. Så det vart lite av varje: Taptap, inspector gadget, dogmeat, farm-någonting.. Och sen tog jag ner 2 tamagutchisar till min mobil.. Hur gulligt är inte de då xD Hahaha nostalgi om inte annat.. :P

Idag skulle jag ha vart hem till mamma, men nu har jag bestämt mig för att jag egentligen inte orkar röra på mig över huvudtaget med tanke på att jag har sovit så lite.. Så, idag blir det en vääääldigt lugn hemmadag/kväll..

De var nog allt för nu.

P&K Michilicious

Idag stör jag mig på..

idiotiska bostadföreningar.. Eller va fan de nu heter!! Jag bor i en lägenhet i Vallentuna med min "fostermamma" Marie.. Lägenheten är jätte fin och gåren och allt de.. Men våra jävla balkonger!! Dom är ju hur sneknullade som helst.. Ursäkta språket! Men dom är sneda, dom lutar, dom ser ut som några jävla byggställningar.. Nu har föreningen bestämt sig för att måla om i trapphusen. Och när jag vaknade imorse, lite för tidigt för mitt eget bästa så gick jag på toa.. Och vi har två dörrar ut i porten och är inte innerdörren stängd så hör man precis vad som pågår där utanför..

Där ute stod det alltså två målare som snackade om hur dom skulle göra för att få det bra och jag började tjuvlyssna, för jag tänkte att jag kanske skulle få reda på vilken färg dom tänker ta.. Först och främst vill jag bara säga att det är absolut inget fel på den färg vi redan har, den är lite väl gul kanske och lite trist.. Men hur ofta är man där ute? :S

Ja, men i alla fall.. Dom står och pratade och så här var dialogen ungefär:

Målare 1: hur gör vi vid dörrarna?
Målare 2: Ja, alltså vi sätter tejp vid dörrarna så att de inte blir kladd på dom. Det är inte snyggt.
Målare 1: ah, precis..
Målare 2: Så det kommer iof synas att det inte är målat när man öppnar dörren.. Men det är det nog ingen som tänker på..
Målare 1: Vadå då?
Målare 2: Det är ju samma färg vi ska använda..

URSÄKTA MIG!?? Va fan lägger föreningen pengar på att måla om i trapphuset när det redan är hyffsat fräscht.. Inget fel på färgen.. Och så ska dom måla i samma färg?? :O Jävla idioter, då kan dom väl i stället ta tag i att fixa upp våra byggställningar till balkonger.. :S

Förra vintern tror jag att det var, då bestämde dom att de skulle sätta upp tak ovanför porten.. Så jävla onödigt.. Och innan jag flyttade in så bestämde dom att dom skulle göra en boulbana som har använts ca.. 0 gånger sen jag flyttade in.. så jävla onödigt!! Investera i snygga inglasade balkonger.. För det skulle gå att göra dom mycket större och då höjs nog värdet på lägenheterna också!!

IDIOTER!

P&K Michilicious

Jag ger inte upp!!

Idag har jag skrivit ett personligtbrev, samt skrivit ut det. Jag har kopierat mina betyg och skrivit ut ansökan som nu bara är att fylla i.. Jag ger inte upp Skövde.. Jag ska komma in på skolan och bli plattsättare. Jag skiter i hur många gånger jag ska behöva söka, jag ska komma in och lyckas!!

Idag skulle jag behöva städa lite, mitt rum blev att se ut som ett bombnedslag när jag så fint "packade upp" min väska.. Hmm, det gick till så här! : Öppnade väskan, slängde ut alla saker tills jag hittade det jag sökte.. Så nu är mitt golv täckt med kläder och andra kejkor.. Skulle egentligen behöva tvätta lite också.. Och byta lakan i sängen.. Men hur ska jag orka? :P hahaha, nej klart att jag orkar, men latheten har liksom slagit i.. Jag har i alla fall gjort de stora måstet.. Att fixa ansökan som nu snart bara är att skicka in :)

Igår var jag hemma hos Sebbe och träffade hans dotter, det var hur trevligt som helst.. Vilken liten busig trollunge hon är:D Haha, så jäkla underbar!

Ikväll ska jag träffa Josse, vi ska käka middag och snacka skit.. Det var ett tag sen vi träffades nu.. Så vi får se vad som händer :)

Ja, det var väl allt för nu xD

P&K Michilicious

Idag stör jag mig på..

Ja, jag tänkte börja med en liten sak här i min blogg.. Eftersom att det finns så mycket som jag stör mig på så ska jag ta en "idag stör jag mig på.." Kommer kanske inte hålla på varje dag.. Men så ofta som jag orkar.. :)

Idag stör jag mig på... Människor som tror att dom är något mer än vad dom egentligen är.. Människor som får för sig att världen kretsar kring dem och som absolut inte kan tänka sig att människor har andra åsikter.. Människor som inte absolut inte kan ta att man inte trivs, att man inte anser samma sak.. Ja, det är väldigt irriterande..

Jag ser mig inte som en svensk till exempel.. Visst, jag bor i Sverige och har bott här tillräckligt länge för att kunna kalla mig svensk. Men jag vet inte.. Och när jag säger att jag inte känner mig svensk så får man oftast kommentaren "aah, men flytta tillbaka till Åland om det är så jävla mycket bättre!" Och tro mig.. Det är de verkligen INTE!! Det är en håla som förmodligen kommer ha ganska mycket inavel snart om dom inte börjar släppa in fler människor dit.. Alla känner alla och alla har knullat med alla!! Men för det betyder de inte att jag inte gillar Åland heller.. För det gör jag.. Jag kan bara inte tänka mig att flytta dit igen!

Det är en plats man kan åka till under en semester eller när man vill komma bort från verkligeheten.. Men bo där?? Nej!! Och det är de ju också folk som tar illa vid sig! "Jaha, men du är ju här ifrån.. Varför kan du inte bo här?? " Vill ni veta varför?

Det beror inte bara på att alla känner alla och att de flesta har knullat med alla de känner.. Utan också för att om man mår dåligt som man säger med ett finare ord.. Och med det lilla sämre: Visar tendenser till att vara psykiskt dålig eller till och med psykiskt sjuk.. Då finns det ingen bra psykisk hjälp.. Då hamnar man på ett mentalsjukhus som man inte kommer ifrån! Hallå?? Lever vi på 1800 talet eller? :)

Säg att man har svårt för att säga nej, samtidigt som man har en diagnos och har ett barn som man kanske inte klarar av att ta hand om själv.. Att man behöver lite mer stöd i vardagen.. Ja då tas barnet ifrån en.. Då får man inte längre ha vårdnaden om det barnet, för du är INGEN bra mamma!! Nehe, om inte den personen är en bra mamma för sitt barn för att hon behöver lite mer stöd, vem är då en bra mamma? En mamma är alltid en mamma och den rollen kan INGEN ta ifrån en..

Säg att det finns problem i hemmet.. Vad får man då för hjälp.. Ingen!!

Så, Åland är en JÄTTEFIN turistort.. Men att bo där är som att komma tillbaka till medeltiden.. :P Och det här är det ju förståss många som stör sig på att jag tycker. Men vet ni vad? Jag bryr mig inte det minsta :)

Sverige är ju inte så jävla mycket bättre de egentligen.. Visst vi har bra hjälp för de som behöver de. Och visst, jag är en "invandrare" men till skillnad från andra invandrare så klarar jag av språket och kan göra rätt för mig.. Vilket de flesta som kommer från arabländer eller turkar eller sånt schalahala OFTAST inte gör.. Nu säger jag inte att alla gör så.. men de flesta.. Och Sverige klagar så ofta på sin ekonomi, och att det är just mycket invandring. Ja, men släpp inte in fler.. Ta tag i de som redan finns och lär dem mer! Och nu är jag förmodligen en rasist också.. Ja, vet ni vad? Jag kanske är de.. Jag kan ärligt säga att jag inte gillar muslimer, jag tycker att dom är ett pack som är rent ut sagt förjävliga.. Men det står för mig, och givetvis är inte alla likadana.. Men jag gillar inte deras åsikter om kvinnor!

Så, jag känner mig inte speciellt svensk.. Och inte speciellt finsk heller.. Så vad är jag då? Jo, jag är en svennefinne.. För att jag gillar Sverige som land.. Jag gillar hur långt dom har kommit i utveckling jämfört med just Åland.. Och jag gillar Åland för lugnet och de flesta människorna där..

Hoppas inte att det var för många som tog illa upp ;)

P&K Michilicious

OH NOOOO!!!

Shit, jag har just haft världens träningspass.. Kanske höll på i max en halvtimme.. Men FY INÅT HELVETE!! Hahahah, jag skulle alltså skotta snö.. Så jag kom in dit där min moppe står, var tvungen att veta hur långt den har gått eftersom att jag ska sälja iväg den.. Och jag tänkte.. "Aah, men skotta snö kan inte vara så jobbigt!" IN MY ASS!! Shit, iof var det typ inte snö.. Det var IS! Och det var ca 50 cm högt med IS där.. Så jag tror seriöst att min arm håller på gå av..

Jag hackade i alla fall bort en hel del och sen klev jag upp på ishögen och hackade precis tätt intill dörren och då kunde jag skjuta upp den lite.. Och jag är ju inte dirert en pinne (som alla tjejer ska vara nu förtiden) utan jag har lite hull, som har förökat sig.. :S Men i alla fall, så jag fastnar mellan dörren och väggen och tänker "shit, va fan gör jag nu?" Så jag gjorde något som ingen pinnsmal tjej skulle kunnat göra, jag använder magen och puttar upp dörren.. HAHAHAHAHHAH shit, men det funka.. :) Så jag kom in och tog kort på mätaren på moppen och gick ut.. Nu var det bara ett problem kvar.. Jag skulle stänga dörren också :) Men det gick sen efter ett litet tag :)

Nu sitter jag bara här, funderar på hur jag ska få med alla saker hem, men Marie ska hämta mig i Kapellskär, så det är nog ganska lugnt.. Och nu ska jag bara vänta på att mormor kommer upp och då ska jag börja vika bitar av kaffepåsar.. :) De ni.. Det är inte varje dag man gör de.. xD Hahah

Nej, men ha det bra, själv har jag nästan fullt upp idag :P

P&K Michilicious

Skrattretande.. Men samtidigt så UUUNDERBART!

Hahah, ja alltså vissa personer här i världen gör det ju värt att leva i alla fall.. Nog för att det ändå är värt att leva med tanke på att livet är ett spel.. Och spelar du inte efter spelets regler så förlorar du och stannar kvar på samma level.. xD

Men vissa personer här i världen är ju bara för roliga.. Så patetiska! :D Hahah till exempel. Min syster trivs inte i kommunen där hon bor och det berättade hon om i sin blogg. Då har någon kommenterat "ah, men flytta där ifrån då. Och som man brukar säga, tänk på barnen i afrika.." Okej, kanske inte ordagrant så.. Men det var i princip det som stod där. Och då kan man ju fundera.. Det stackars barnet i afrika.. Skulle den ungen verkligen må bättre av att flyttas sjuk som den förmodligen är, från värmen till VÄÄÄRSTA vinterlandet.. I VÄÄÄRSTA hålan.. Där det inte finns någon kommunikation med civilisationen över huvudtaget!? Jag tror att den ungen skulle dö i samma sekund som den satte sin fot i den här lilla byn.. Så i det här läget ska man nog inte tänka på de stackars barnen i afrika.. För den har de förmodligen bättre i värmen.. :)

Sen finns det ju personer som aldrig slutar tycka synd om sig själva.. Haha, jo jag vet att jag kan vara en utav dom ibland.. Men ändå.. Det är som att vissa personer aldrig glömmer små saker.. Saker som inte har skadat någon överhuvudtaget! "Nu ska jag straffa dig för att du gjorde något "elakt" mot mig för flera år sen!".. Jahaa! Känns det bra? :)

Hahah, alltså jag förstår inte varför vissa inte förstår vad ordet "förändrats" betyder.. :) Alla förändras.. Vissa lite saktare än de andra.. Men tids nog kommer dom nog också ur sina tonårshjärnor och börjar inse att "AHAA!! Jag kan inte leva rövare och göra vad jag vill! För allt kommer tillbaka till mig själv i slutendan!" TRO MIG!! Jag har lärt mig det den hårda vägen.. Men kanske är det också bra, att få sig en riktig jävla spark i baken för att vakna till liv och inse att livet är så mycket mer än att käfta upp sig mot andra och trottsa in i sista sekund..

Nej, väx upp eller fortsätt roa oss andra som faktiskt inte bryr sig ett skit om eran patetiska livsstil :)

P&K Michilicious

Ålaaaaaaand!

Ja, som sagt va är jag ju på Åland, har vart här sen i söndags natt.. Därför jag inte har bloggat så mycket, har inte riktigt haft tid för det. Men nu är klockan mycket och jag kände att jag hade lite tid över..

I måndags gjorde jag absolut ingenting. Det var precis det min själ behövde.. Jag var hemma hos mormor och morfar hela dagen och bara tog det lugnt.. Andades och tänkte på mig själv, jag läste även en bok.. Och ja, jag läste ut hela den boken..

I tisdags (igår) gjorde jag inte så mycket då heller, jag läste ut en till bok..

Idag, onsdag, har jag träffat David. En mycket bra vän. En sån person som alla behöver i sitt liv, men som kanske inte alla accepterar. Han uppfattas nog som ganska konstig och flummig av de flesta, själv tycker jag att han är underbar.. Kanske är det för att han accepterar mig precis för den jag är.. Och allt annat också för den delen.. Han är liksom så naturlig, det finns absolut inget som är konstigt eller onaturligt hos honom. Och det är nog de jag gillar med honom..

Så idag har jag spenderat dagen där.. Försökt hitta ut ur det mörka hålet.. Och jag måste säga att det faktiskt har hjälpt lite, inte helt.. men väldigt mycket.. Jag känner ett inrelugn som jag tror kan vara bra för mig.. Det är inte alls något jag är van vid.. Men, det är väl så man ska vara egentligen, så det kanske är bra..

Imorgon ska jag till Mariehamn och träffa Becca, det ska bli riktigt kul med tanke på att vi inte har träffats sen min 20års fest.. Så, det ska bli trevligt.. Nu ska jag nog snart gå upp och lägga mig och fortsätta läsa, är inne på min tredje bok nu.. :P Haha

P&K Michilicious

Jag är vilse i mig själv..

Det har vart riktigt jobbigt den senaste tiden.. Jobbigt med allt.. Det har inte funkat bra mellan mig och Danne. Har vart massa små onödiga bråk, missförstånd och onödigt gnäll.. Jag gillar honom så fruktansvärt mycket, men jag vet inte hur mycket jag ska orka kämpa. Jag ska nu ta en veckas semester från allt och se hur jag känner, vad jag vill och om allt går att lösa. Jag hoppas det, men jag vågar ändå inte tro på något.

Jag vet liksom inte egentligen vad jag ska säga, min hjärna är upp och ner och alla känslor är framme på en och samma gång.. Och jag kan knappt träffa honom utan att bli irriterad.. Jag blir irriterad på honom utan att han egentligen har gjort något.. Men det kan bero på allt som faktiskt har hänt.. Jag är less på att behöva tjata om så självklara saker och ta hand om en person som snart är 30..

Ibland, när jag är ensam sitter jag och funderar.. Funderar på om man har valt helt rätt. Vilka vägskäl man skulle tagit åt andra hållet, vilka man skulle stannat upp i och täk på vad som var bäst.. Saktat ner, backat bakåt. Tittat tillbaka och sett hur allt annat har vart, försökt att titta fram och se hur saker skulle kunna bli, men ändå ha allt det gamla i bakhuvudet. Att sakta, sakta smyga sig framåt igen.. Och sen väl där framme vid vägskälet riktigt stanna upp och tänka om. Tänka om flera gånger. Överväga rätt och fel. Känsla och vilja.

Är det känslan av det underbara som får en att rulla fram, eller är det viljan av att det ska gå!? Känslan av att du kan lita på någon, men viljan av att göra de. Känslan av allt förlorat som gör att viljan blir starkare?

När man sitter fast är det inte lätt att ta sig loss ensam, det krävs en hjälpande hand. Men frågan är, är man tillräckligt stark för att orka ta emot hjälp, eller tänker man låta sig gro fast för att sen slita upp rötterna och slå sig fri?

Svackor, djupare än den mörkaste avgrunden. Osäkerheten, som får en att låta bli. Osäkerheten som gör en så deppig att man inte vet vart man ska titta för att se minsta lilla ljusglimt. Är det mörkret som stänger än inne eller är det viljan som håller en tillbaka..

Är man redo att slå sig fri från känslan, eller ska man hålla tillbaka tills man känner sig redo.. Redo att växa som människa. Men när vet man om man är redo? När vet man att det är dags att slå sig fri? Slå sig fri från sina känslor..

Deppig.. Inte deppig. Glad? Inte glad.. ARG!? Nej inte ens det.. Besviken.. Kanske. Deppig? Aah, förmodligen..
Du vet aldrig vem du kan lita på och förmodligen finns det ingen.. Ingen förutom dig själv.. Och kan du inte lita på dig själv, då är det mörkt.. I mörkret hittar du inte, du är vilse.. Vart ska du ta vägen? Höger eller vänster? Eller ska du stanna upp igen och fundera? Fundera på om du ska stanna.. Eller ska du slå dig fri?

Jag har ett stort moln i bröstet.. Ett moln som täcker känslan.. Känslan av att kunna älska och bli älskad.. Och det förstör bara för mig själv, men det är endast jag som kommer kunna få bort molnet, men vill jag ha bort det?

Jag är rädd, rädd för att veta vad som finns bakom de.. De svarta luddet som hänger kvar i min hjärna skadar mig, mig och de jag älskar.. För det finns ingen som kan hjälpa. Ingen som vet vad de egentligen ska säga när det är som mörkast.. Ingen som kan hjälpa, för att jag inte tillåter de. Jag är livrädd för att älska, för älskar man har man öppnat sin själ.. Och öppnar man sin själ är man sårbar.. Och är man sårbar så kan man såras..

Är jag redo att bli sårad? Jag vet inte.. Och vet inte jag, vem vet då?

Jag är vilse.. Vilse i mig själv. Jag måste slå mig fri och ta mig loss.. Ta mig loss och växa! Måste komma ut ur mig själv, måste se på mig själv ur ett annat perspektiv.. Se mig själv från utsidan och se vad som väntar mig.

Jag måste bort.. Bort från mig själv och mitt liv.. Jag måste ha svar och jag behöver hjälp.. Jag behöver någon med en stark personlighet, någon som kan ge mig svar.. Någon som vet vem jag är och vet vad jag menar.. Jag måste..

Jag ber aldrig om hjälp.. men jag måste, för jag vet inte vart jag är på väg. Och jag vill inte vara vilse, jag orkar inte trampa fel och hamna i avgrunden igen. jag måste stoppa, jag måste upp innan jag är nere under botten och drunknar igen.. Jag har klarat hela hösten och ska klara mig ett tag till..

// Michilicious

Snart kommer årets mest överskattade dag!

Ja, nu har det gått 3 dagar sen jag skrev.. Har väl bara egentligen inte haft någon ork till att skriva, eller inte vetat vad jag ska skriva.. Jag är så trött och less på det mesta just nu.. Har inte hänt så mycket, jag och Danne har väl bråkat lite till. Sen har det planerats lite och så har jag vart hemma hos mamma ganska mycket..

På måndag är det alla hjärtans dag.. Och ni som känner mig vet ju vad jag tycker om den dagen.. Och de flesta har oftast sagt "du tycker inte om den dagen bara för att du inte är tillsammans med någon.." Men vet ni vad? I år så har jag en pojkvän.. Och jag tycker fortfarande att den dagen är lika överskattad.. Det är bara ett trick för Sverige att kunna höja priser med 100% på skitsaker.. Och sen är jag så jävla less på hela konceptet!! "åååh ja, idag måste vi älska alla våra nära och kära lite extra.. Visa omtanke och massa annat skit.." Va fan, är ni så jävla insnöade att ni MÅSTE älska nära och kära mer på en specifik dag? Varför inte älska dessa människor lika mycket varje dag.. Som jag sa förra året.. Nu för tiden får man presenter vid minsta lilla tillfälle.. Varför inte börja ge presenter på nationaldagen och midsommar eller varför inte varje helg?

Fredagsmys som nu har blivit så jävla poppis, det är väl något att fira? en liten present varje fredag, för ni ska ju mysa lite extra på just fredagar, så varför inte en present? :) Nej jag blir verkligen less på alla dessa överhypade människor!!

Nej, så dagen i ära ska jag vara på Åland, utan min kille :) Jag åker till Åland i morgon och stannar där i en hel vecka.. Och det ska bli SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ skönt att komma bort och bara få tänka på mig själv.

Nu har jag inget mer att säga förtillfället..

P&K Michilicious

Jag blir så trött!

Jag är trött och irriterad. Jag vet inte vad jag ska göra av mina känslor.. I helgen hade jag och Danne ett ganska stort bråk som löste det mesta.. Men efter det har det verkat som att han kan släppa allt igen precis där han står.. Ibland känner jag mig lite som en mamma som måste tjata på sitt lilla barn för att den ska göra det man själv vill och det som behövs.. Och i det här fallet är det bara det som behövs som jag tjatar på..

Vi träffades under väldigt underliga omständigheter.. Men fatta tycke för varandra och sen släppte han bomben om vem har var och vilka problem.. Själv släppte jag bomben andra dagen typ.. Så han har hela tiden vetat att mitt morgonhumör inte är att leka med, att jag kan bli grinig för små saker och diverse andra saker.. Men just nu är jag så trött.. För som sagt va blev allt bättre efter att vi hade fått skrika lite på varandra. Men nu är det liksom typ som att vara på ruta ett igen..

"Daniel vad är det?"  Till svar får man ett ihopbitet "inget". Och alltså jag har alltid vart en sån som vill veta vad det är, det spelar ingen roll om han bara är trött jag vill veta det.. Jag vill inte ha ett inget.. För det är aldrig inget.. Det är alltid något!

I helgen som vart hade jag min underbara fru på besök.. På lördagskvällen hade hon och jag en 3-rätters middag. Och sen glodde vi bara på en massa olika filmer.. :)

Nu till helgen, eller aah egentligen på söndagen först, så ska jag åka till Åland.. Det ska bli så skönt att bara komma iväg och göra absolut ingenting. Eller ja, jag lär ju hjälpa mormor och morfar lite.. Men annars ska jag nog bara slappa!

Hmm, nej nu ska jag städa upp rummet, som ingen annan gör :) Hjälpa till? Vad är det? :S Hmm, bra fråga ;P

P&K Michilicious

Min hjärna är OFFLINE!

Man ska tacka gudarna för de vänner man har.. Vänner som stannar, vänner som förstår och hjälper till eller tröstar.. Det är de vännerna som man ska värdera inte alla dessa som du tror du känner, som egentligen aldrig lägger någon större energi på något annat än sig själv..

Josefine Strömberg, jag kan ärligt säga att jag vet inte vad jag skulle göra utan dig!

I natt bröt jag ihop, tårarna bara rann ner för kinderna och det fanns inget sätt att få stopp på dem.. Jag tänker inte berätta varför jag bröt ihop, kanske mest för att jag inte vet vart jag skulle börja.. Det har vart så mycket på sista tiden! Och det har tagit riktigt hårt på mig. Och inatt kunde jag inte hålla det inne längre, men jag känner att det är såååå mycket mer som behöver komma ut.

Jag är väldigt bra på att gömma mina känslor om saker och ting som jag tycker och tänker. Jag har lärt mig hantera det mesta i känsloväg och låter det hellre ligga kvar inne i mig och vila än att ta ut det.. För oftast när jag blir arg så vet jag ju inte ens varför jag blir det.

Igår när Danne frågade vad det var så svarade jag helt ärligt..

"Jag är vilse, jag vet inte vart jag är. Min kropp är ett skal, min själ är någon annanstans. Jag känner mig som en levande död. Jag har ingen energi, ingen vilja. Jag är tom."

Och så kanske man inte riktigt ska känna.. Men eftersom att jag gör det så lär det finnas en mening med att jag gör det. Och förmodligen är det på grund av att jag har samlat på mig lite för mycket känslor.. Så nu börjar min lilla bägare som har blivit väldigt stor med åren, blivit överfull.. Sista droppen hamnade i den för drygt 2 veckor sen.. Men det har ändå fortsatt att fyllas på.. Och i natt kunde jag inte stoppa något.

Det är då man är glad att man har en vän hemma.. En vän som du inte behöver säga något åt, för hon förstår ändå.. Josefine är den person som känner mig bäst, näst efter min familj så klart. Men hon är den enda utomstående som faktiskt kan säga att hon känner mig, att hon vet hur jag fungerar..

Inte helt utan och innan, för det finns ingen människa i hela världen som gör de. Bara jag och jag kommer inte låta någon komma så pass långt in..

Jag är komplicerad, ja, jag vet.. Och jag önskar att hälften vore nog. Men jag är inte den enda och det är väl de som gör att jag orkar vara stark.. För att jag vet att jag inte är ensam mot världen, jag är inte ensam med mina problem.. Det märkte man ju bara när man gick i DBT.. Efter så många år som man gått och sagt "Det finns INGEN som vet hur jag har det.." Joodå, det fanns hur många som helst.. Och det fick mig att öppna ögonen...

Det kommer alltid vara någon som har det värre än mig, men det säger inte att jag inte mår dåligt. För det gör jag.. Jag mår inte bra någonstans.. Och helt ärligt, min största önskan är faktiskt inte att må bra.. För jag har lärt mig hantera alla känslor (ganska bra). Just det här med ledsamheten är det svåratste, för jag vet inte vad jag ska göra med ångesten som bubblar upp då.. Men det är bara leta nya lösningar..

Så, kära kropp, nu tar jag semester från mig själv.. Jag har ett möte som är viktigt den här veckan som kommer, annars tänker jag bara va.. Se till att det mesta försvinner ur den.. 

P&K Michilicious

Burlesque

Idag är jag ganska trött, jag har kommit in i en period där jag vaknar 10.40 av mig själv.. Varenda en dag.. Har gjort det i en vecka nu.. Alla dagar förutom igår. För då vaknade jag typ 9.45 för jag trodde att Danne hade försovit sig.. Hmm inte okej :P

Igår kväll blev jag kidnappad av min fru Josefine. Vi åkte in till stan, var onyttiga och käkade middag på donken precis innan dom stängde. Sen gick vi på bio och såg filmer burlesque. Så jävla grym film! Vill lugnt se den igen och jag måste nog säga att det är en av de bästa filmerna som gjorts på länge!

Vanligtvis i musikalfilmer så har man några favoritlåtar och vissa totalt hatar man. I den här filmen var varenda en låt bra! Och Christina Aguilera (eller hur hon stavar) Var så grymt jävla vacker och bara totalt grym.. Och Cher gjorde sig jävligt bra i den hon också!! Nej så jag skulle nog säga att det är ett måste att se den filmen :)

Hmm, nu ska jag försöka få lite liv i min fru.. Sen vet jag inte vad som händer.. Sjunga lite singstar kanske, igår snackade hon någonting om att hon ville sminka mig.. Kanske hon får, har inte bestämt mig än.. Sen så ska min man komma och hämta mig och vi ska väl hem till mig då :)

P&K Michilicious

Det kan ju inte bli värre :P

Godmorgon alla :)

Idag är jag riktigt trött.. Förstår inte varför, eller jo.. Jag har nog inte sovit ut ordentligt och sen är det ganska grått och trist väder ute..

Idag ska jag och Danne laga hans bil.. Jag frågade honom varför han ville ha med mig och då svarade han "moralisktstöd och ett par extra händer." Jaja, tänkte jag.. Så idag blir det på med arbetskläderna som förmodligen kommer vara lika fina nu som när jag kommer hem.. För känner jag Danne rätt så blir han som mig i köket "flytta på dig, du är ivägen.." "NEJ, jag vill INTE ha din hjälp".. Fast iof så är inte det här med bilar kanske helt och håller hans rätta yrke.. Visst att han har hållt på med bilar och så.. Men han är ju inte direkt en bilmekaniker..

Men men, hur det går återstår att se.. Det kan ju inte bli värre än vad det redan är :P För helt ärligt är jag livrädd för att sitta i hans bil.. Det är som att sitta i ett kinderägg.. När du som minst anar det får du en överraskning och det är inte säkert att du alltid gillar vad du får :P

Hmm, nej men om man skulle blunda några minuter till eller kanske käka frukost.. Ah, men ha en bra dag i alla fall. Det ska jag försöka ha genom gäspningarna.. :P

P&K Michilicious

Det går bara inte ihop!!

Alltså vissa saker här i livet kommer man nog aldrig förstå sig på.. Till exempel.. Man har en låda med massa prylar i, sen tar man ut alla prylar, du kommer ihåg hur allt låg.. Men när du sen ska försöka lägga tillbaka det så går det bara inte. Det får inte plats..

Idag höll jag seriöst på att bli galen på min lillesysters present som hon ska få av mig och Daniel.. jag skulle ta ut en sak och kolla att den inte var "farlig" och det var den inte.. Men givetvis får jag inte tillbaka sakerna sen.. Så det resulterade i att Alice kommer få 2 giganstiska paket i 3 årspressent.. :) Det är ju ett tag kvar dit.. Men eftersom det var ett riktigt fynd så köpte jag de.. Det har kostat 750 kr.. Men dom hade sänkt det på BR till 200 kr.. Så det är klart att man slår till liksom. :P

Nej usch.. Nu ska jag lägga mig och vila igen.. Min kropp vill inte som jag vill. Jag har ont överallt och är riktigt seg. Förstår inte vad det är som händer med mig :P

Men men, Daniel kommer snart tillbaka.. Han skulle ner till Centrum en snabbis.. Då ska han få hämta ett glas vatten åt mig så jag kan ta en värktablett eller något liknande.. Haha jag som inte ens tror på sådana piller. :P Är väl därför dom aldrig funkar :P

Aja, ha en trevlig kväll :)

P&K Michilicious

Latheten tar över!

Idag är det den 1 februari, vilket betyder att det är 2 månader kvar till flytten :) Ska bli jätte skönt och riktigt spännande :) Det är tur att det finns något som håller en uppe i dessa tråkiga tider :P

Jag håller seriöst på att dö av tristess och därför har jag nu bokat en tid på KunskapsCentrum Nordost. Ska dit på tisdag, så om en vecka. Vi ska då kolla igenom om det finns en möjlighet att gå lärling sista tiden av min frisörutbildning.. Om det inte finns det ska jag även ta upp mitt intresse om att bli plattsättare som egentligen står högre än att bli frisör. Men eftersom att jag redan har betyg i vissa frisörämnen så är det en lättare och snabbare utväg. Dessutom kan det bli jobbigt att bli plattsättare utan körkort..

Så nu finns det några saker jag måste ta tag i, i allmänhet..

*Körkort
*Rensa mina saker på vinden
*Utbildning

Hoppas att allt går bra :)

Idag har jag faktiskt ingen aning om vad som händer.. Om latheten försvinner så kanske jag tar en promenad till mamma.

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0