JAG VILL!! :D

Åååh jag har just sett på ett rum för en stjärna.. Hette det så? :P Hahhaa men det var i alla fall Dregen som fick ett rum på Hesselby slott.. Och jag VILL åka och bo i det rummet!! Det blev så jävla ballt!! :D

Haha men aah jag har inget mer att säga just nu .. :P

God natt

P&K Michilicious

Inte bakis.. NICE!

Ja men god morgon människor, som ni vet var jag på fest igår hos Dannes syrra Annika. Det var as kul! :) Gick inte åt så mycket alkohol från min sida och speciellt inte från Dannes sida. Jag drack 6 xide och 3 breezer. Danne drack bara 2 breezer sen tappade han supa suget och var bara social istället :)

Idag mår jag prima, det är så underbart att vara mig :D Jag har aldrig vart bakis och är alltid hyffsat pigg såhär dagen efter.. :) Skit nice! Meeen, vem vet, en dag när jag vaknar kanske jag får känna på hur det känns att vara bakis.. Men jag kan ju inte säga att det är en stor önskan precis..

Igår var första gången på länge som jag drack, måste nog säga att det är tack vare Danne som jag inte dricker så mycket längre.. Förut var det ju i princip varenda en helg. Och MYCKET alkohol som slank ner i kroppen! Uscha uscha.. Måste väl kanske säga att jag saknar lite att vara en partyprinsessa.. Men det behöver ju inte bli överdrivet heller..

Hmm, nej idag ska vi åka hem från södertälje, förmodligen ganska snart också.. Så sen får man väl se vad som händer. Kanske via mamma en snabbis och kolla på gardinerna som hon har beställt åt oss :)

Aah, det var allt för nu..

PEACE

P&K Michilicious

SHIIIT!

Ja som ni vet så avfärgade jag mitt hår i torsdags.. Det blev en färg som man inte riktigt kan säga vad det var.. För det var inte blondt, oranget eller gult.. Någon riktigt ljus koppar färg kanske man skulle kunna säga att det var.. Sen där på kvällen orkade jag inte färga håret i kopparfärgen som jag köpte, utan lät det vara i denna mystiska färg..

Igår gick jag och tänkte fram och tillbaka hur jag skulle göra med mitt hår och nu imorse när jag vaknade bestämde jag mig för att färga det.. Nu sitter jag med en handduk runt huvudet, har just sköljt ur färgen.. Men ska duscha innan jag fönar och ser vad det blev för resultat.. Och helt ärligt så är jag lite smått rädd.. :P Haha!

Idag ska vi hem till Dannes syrra och festa, vet inte riktigt när vi åker och om vi åker än.. För vi måste få tag i en bil som vi kan låna.. Vi kanske får ha Maries bil, men det vet vi inte än och jag vågar helt ärligt inte ha allt för stora förhoppningar.. Men man får väl hoppas på det bästa och vara berädd på de värsta :)

Nu ska jag hoppa in i duschen sen föna mitt hår och se hur jag ser ut..! HJÄÄÄLP!!

P&K Michilicious

Hårfärger :)

Idag har jag, frugan och hjärtat vart till Täby Centrum och köpt lite olika saker.. Eller nja inte vi.. Josse gjorde :P Vi fick låna mammas underbara bil dit som Danne blev väldigt förälskad i :P (tack för lånet mammi)
Sen har jag kämpat med josses hår och färgat det.. Först blekte jag det 2 gånger och sen la jag i en VÄÄÄLDIGT röd färg.. Och det blev VÄLDIGT rött :D As nice :)
Men detta medförde ju att jag fick ett enormt sug av att färga mitt hår.. Så nu sitter jag med en avfärgning i mitt hår och sen om jag orkar ska det komma i en kopparfärg.. men får se om jag tar det idag eller imorgon. :)
Det var allt för idag.
P&K Michilicious

män och deras tro! :P

Män tror att dom har allt under kontroll, dom tror sig vara bäst och ha koll på det mesta. Men när det väl kommer till kritan.. Vem är det då som han kontrollen i ett förhållande? Kvinnan/tjejen får oftast alltid sin vilja igenom. Dom behöver visa en speciell blick eller bara säga ett ord och killen ger med sig med en gång. Det är tjejen som vet bäst och helt ärligt killar.. Ni är överskattade ;P en kvinna/tjej skulle klara sig utmärkt utan er. Men hur bra skulle ni klara er utan en tjej? Förmodligen inte alls ;) så killar, nästa gång ni kaxar upp er inför en tjej.. Tänk på att vi kan leva utan er ;) nu är det ju så att jag har en kille som jag verkligen gillar! På riktigt.. Men man kan ju inte låta bli att säga att ALLA killar är tofflar ;) p&k Michilicious

Alltså jag tror att jag hatar rubriker..

Nu sitter jag och Danne hemma hos mammi.. Ska äta middag här, och idag serveras det pizza.. Det blir nog got.. men som vanligt är jag glömsk och glömde påsen med kläder som tvillingarna ska få gå igenom och se om dom vill ha något. Vill dom inte det så slängs allt, men vill dom ha det så kommer det ju till användning. Det är vädigt fräsha kläder och vissa plagg är använda bara 2-3 gånger.. Men men. Haha, slösare som jag är..

idag har jag och Danne hämtat köksbordet, stolarna och tv-bänken.. Fick även en påminnelse om en byrå och en bokhylla som jag har i Olivias och J-P's förråd. Så det är ju nice också:)

Nej, men om jag kanske skulle ta och tvinga Danne och åka hem en sväng i alla fall xD Så jag får hit dom där kläderna.. Eller så tar jag det en annan dag.. shi vad jag är förvirrad idag.. :p


Aja..

PEACE

P&K Michilicious

Spöke? :O

Igår hade jag verkligen ingen bra dag. Jag var ritkigt sur och irriterad hade ångest och var riktigt trött..

När jag gick och la mig natten till igår så tog jag 2 insomningspiller + 4 atarax, vilket är en liten överdos. Inget farligt med det för båda tabletterna gör att man bara blir tröttare. Det händer inget i kroppen.. Jag får inga tabletter som är farliga om man tar för många, jag är inte betrodd med det. Inte efter den lilla incidenten i skolan för några år sedan..

Men i alla fall, jag var as trött, hade svårt att somna den natten. Så i ren ångest proppade jag i mig alla piller och sen somnade jag. Jag sov till klockan åtta då jag skulle upp och duscha göra mig i ordning och åka iväg med mamma till Fullerö. Jag kommer knappt ihåg vårt samtal, men vi skulle i alla fall inte åka någonstans så jag somnade om..

Sen när jag vaknade så hade jag fetaste ångesten. Den var riktigt brutal och var som ett riktigt bakslag! Så, jag och mamma bestämde oss för att luncha och det blev kebab från Lilla Valentina. MMMH!

Efter det åkte jag hem igen och bestämde mig för att sova lite till.. Klockan var runt 14 när jag somnade och vid 16 vaknade jag av att det plingade på dörren.. Bara det att vi inte har en plingplonga.. :S Men det slutade liksom inte plinga.. Så jag gick och öppna dörren och där var ingen.. Men när jag sen stängde dörren så slutade det.. :S As konstigt..

Och inte nog med att dagen i sig var konstig och jobbig.. Min mobil ville inte ladda sig.. Så den övade på sina flygövningar i sängen.. En gång tappade den sin baklucka men mobilen mådde bra.. Och nu idag funkar den perfekt.. :S Fattar inte vad som är grejen.. Kanske är det ett spöke i min mobil :O Haha

Aah, nej.. Men idag har mitt hjärta kommit hem. Så kanske ska ta och träffa honom :)

P&K Michilicious

Ja men visst serru!

Idag ska jag och frugan åka till Täby Centrum.. Ska titta på lite bra ha saker.

Är as trött och vet egentligen inte vad jag ska skriva. Det är så sjukt, jag vet inte vad jag ska göra för att bli pigg, det spelar ingen roll om jag sover mycket, lite eller lagom.. Jag är ändå trött när jag vaknar och är det hela dagarna.. Det är så jävla sjukt! :O



Nej, nu ska jag göra mig i ordning för att dra..

PEACE

P&K Michilicious

shiiit

Idag är det söndag. Danne och Roine åkte just iväg.. Vi har vart på middag hos mamma och nu skulle dom till Trosa. Jag tror det blir bra för Danne att få komma iväg från allting. Jag trodde inte att jag skulle sakna honom så snabbt med tanke på att vi har haft våra bråk.. Men så fort jag släppte taget om honom så insåg jag att "shit, nu åker han. Och vi kommer inte ses på några dagar." Det är ju iof det jag har velat så jag klagar inte.. Men jag saknar honom redan.. :/

Nu ska jag inte göra något speciellt. Jag ska förmodligen ta en promenad till Josse sen. Och sova där, vi ska till Täby C imorgon, måste införskaffa lite saker..

Det är en ganska bra bit att gå, men det är ganska skönt att ta långa promenader ibland och rensa hjärnan ordentligt.. Det enda som gör mig liite orolig är att det var en tjej som blev knivhuggen i Vallentuna Centrum igår.. Och jag måste passera där för att komma till Josse.. Men men, jag klarar mig :) Men Danne blev väl lite smått orolig, så jag ska höra av mig till honom när jag är hemma hos Josse precis som att han ska höra av sig när han är framme i Trosa :)

Hmm, men nu ska jag glo på tv och vänta på att Josse säger att jag kan börja gå :)

Hoppas att alla har en trevlig kväll!

PEACE Michilicious

lalalaah

Som sagt va händer det inte så mycket ikväll.. Grabbarna grus sitter och stirrar på en film och jag sitter med men har datorn i knät. Måste säga att jag har vart ganska duktig.. Suttit och kollat efter jobb och gardiner och dylikt till lägenheten. As nice!!

Men i alla fall, jag hittade ett jobb som lät jävligt trist. Barnflicka till en familj i Djursholm.. Dom hade två övriga villkor.. Det ena var att man skulle kunna följa med på utlandsresor.. Och det lär ju jävligt trist. Hahaha! Iof följer man ju med för att ta hand om deras tre söner. men ändå!?

Hmm, nej jag funderar seriöst på om jag ska unna mig lite glass eller om jag ska låta bli! Jag tror faktiskt att det lutar åt att låta bli. Ska ju på bio imorgon och då lär det väl bli lite godis.. Så, aah!

Hmm, nej nu ska jag fortsätta glo på gardiner och liknande.. Nu i nästa vecka får vi åka och hämta matbord + stolar och tvbänk.. Så det blir niiice.. Även fast det är drygt 3 månader kvar, men det är väl bra att förbereda :D

P&K Michilicious

Helgens planer

Idag händer inte så mycket egentligen. Roine har just kommit hit, eller aah.. Just och just.. men men, vi käkade pizza till middag och blir väl till att chilla fett..

Imorgon blir det bio, jag, syrran (Nadja), Danne och Roine.. Vi ska se Narnia i 3D, tror det blir nice.. Vi lär väl hänga ett tag i Heron också, men det återstå att se.. Sen vet jag inte vad som mer händer under lördagen.. :)

Sen på söndag händer väl inte så mycket heller egentligen.. Roine ska väl hem och vi får se om Danne åker med honom.. Han kan behöva komma ifrån allt ett tag och verkligen ta det lugnt.. :)

Men men, nu ska jag fortsätta vara social..

PEACE Michilicious

Min dröm..

I natt hade jag världens konstigaste dröm..

Min mamma var tillsammans med världens snyggaste kille. Jag har aldrig sett den här killen i mitt liv, men han var så jävla het. Han var 26, blond och hade mörkbruna ögon. Vi var hemma hos mamma och även hans mamma var där. Den här killen hade suttit i fängelse i 9 år.. Hans mamma var på mig om att jag skulle ragga på honom för hon tyckte att det var jobbigt att han var tillsammans med någon som var lika gammal som henne.. Men jag kände att jag inte riktigt kunde göra det.. Men han började ragga på mig och mamma blev as sur.. Vi satt i vardagsrummet och han satt tätt intill mig och lekte med mitt hår. Mamma blev så sur att hon kastade ut både han och mig..

Vi tog en promenad och pratade om massa olika saker. Egentligen inget vettigt alls.. Han ställde sig framför mig och tog tag i min midja och lyfte upp mig i luften och sa "Michelle, jag tror jag gillar dig." Jag blev chockad eftersom det var första gången vi sågs..

Sen vaknade jag..

hur fan kan man drömma om en person som man aldrig ha träffat? Och va fan betyder de? :S Hmm, haha jag hade i alla fall ett leende på läpparna när jag vaknade.. xD

P&K Michilicious

NOSTALGII!!!

Jag och frugan sitter och chillar i mitt rum.. Vi har packat ihop massa saker frånm mitt rum och slängt en hel del.. Sen nu när vi sitter i sängen och tar massa lol foton så kommer låten "hej monika" och "ingen vill veta vart du köpt din tröja." Hahaha, det gick ju inte att göra annat än att skratta.. Vi äter även godis som till exempel bonbons och tefat xD Hahhaha

Här kommer lite bilder.. Nu ska vi glo på film och käka glass!!

Peace, love and understanding // Michilicious





människan och dess rutiner

Egentligen är det otroligt hur människan är.. Även fast man försover sig har man vissa morgonrutiner man måste göra för att man inte ska bli heelt borta :P Min är att jag måste starta datorn och kolla facebook och bloggen.. Det är rätt stört egentligen, för alltså.. Det tar tid att bara starta datorn. Sen logga in, sen ska man vänta på att alla miljontals program har "laddat" klart, för annars segar datorn ihop.. Och seen efter de kan jag komma in på internet..

Kollar jag inte facebook innan jag drar så blir jag typ galen. hahaha xD Nej inte speciellt.. För jag hinner bara komma ut i trapphuset och så plockar jag upp mobilen för att kolla fb xD Men det är ganska komiskt egentligen..

Idag har jag inte direkt försovit mig.. Men jag kom bara och tänka på det, för jag undrade lite hur jag tänkte när jag ställde klockan igår.. :P Men men..

Nu sitter jag och väntar på ett sms eller samtal från min mamma, sen så åker vi iväg på dagsäventyr xD Sen ska jag äntligen få träffa Josse, känns som en evighet sen.. Men egentligen var det typ i.. Hmm.. söndags? lördags? Ingen aning.. Det är inte speciellt länge sen. Eller jo.. För oss är det de.. xD

Men men.. Ha en bra dag!

P&K Michilicious

Shit, jag är en turkisk panda

Ikväll fick jag för mig att jag skulle färga mina ögonfransar.. Vi har riktiga grejer hemma till det, inte dom där skit sakerna som finns att köpa på H&M eller Åhléns och Kicks.. Utan de riktiga som finns på salonger. Och det vet jag eftersom vi använde samma produkter i skolan när jag gick frisör..

Men fick som sagt va för att mig att göra det. Så jag började med vänster ögat och fixa och tog sen höger öga. Sen när det var klart tittade jag mig i spegeln och tänkte, WHATA FUCK?? Hmm, jag använde färgen blå/svart.. Det är den mörkaste färgen man kan få.. Och det syntes ingenstans.. då kom jag och tänka på min syster Nadja som sa till mig för ett tag sen: "Michelle, kan inte du färga ditt hår svart.. Du skulle se ut som en riktig turk då!" Hmm, neej tack! Men i alla fall, det syntes ingen skillnad.. Så, jag smetade på igen och hade 5 minuters övertid, vilket INTE ÄR BRA!! Inget man ska göra med tanke på att fransarna kan lossna.. Men jag hade koll på det och fransarna sitter kvar. Och efter andra gången syntes det LIIITE mer.. Så jag tänkte.. Ääh, skit samma.. Vi kör en gång till.. Och så blev det. Och nu har jag äntligen fått ett lite mer synligt resultat.. :P Men det är förmodligen ingen annan än jag som kommer se att dom är färgade.. Men nu har jag i alla fall gjort de xD

Hahah, såg ut som en riktigt vacker panda sista gången jag kletade på färgen xD hade färg överallt xD Inte bra, men det mesta gick bort och jag tänkte ta mig ett bad nu så hoppas att allt går bort xD

Imorgon blir det som sagt va en riktigt lång dag.. Först Barkarby med mammi, in på Chilli och kolla lite inredning, fika på plantagen och glo lite på blommor.. Sen vet jag inte vart det bär.. Sen ska jag i alla fall träffa Hjärtegull och åka till MIO och antingen bara titta på köksbordet eller ev. köpa det.. Och ev. plocka upp frugan, Josse, innan vi åker dit eller om det blir efter.

Jag ska även klippa 2 systrar imorgon.. Och sen ska jag och Josse hem till mig, ev. Danne också.. Och sortera och slänga MASSA saker som jag har och äger.. Vilket är väääldigt jobbigt.. Haha, jag gillar inte direkt att göra mig av med saker och speciellt inte kläder.. Jag har massor av kläder, men väldigt mycket av det jag äger har prislapparna kvar på sig.. Och jag vet inte om alla mina kläder kommer få plats i den minimala garderoben i nya lägenheten.. Så där har jag ett stort problem till!! :O

Men men, som sagt va.. Blir en lång dag imorgon så nu ska jag ta och sova :)

P&K Michilicious

En vanlig dag.

Idag har det inte hänt så speciellt mycket. Var iväg till Södertälje med Danne och träffade hans syster Annika och hennes kompis. Det var riktigt trevligt faktiskt! Sen åkte vi iväg och träffade hans en polare som skulle lyssna lite på bilens konstiga ljud och dom kom väl typ fram till vad det kunde vara.. Men jag är inte helt säker.. Det enda jag vet är att för första gången var det jag som bad Danne att ringa till honom, för när vi var på motorvägen så började växelspaken att hoppa och ha sig och lät något så fruktansvärt.. haha så då sa jag "för första gången så är det jag som tycker att du ska ringa till din Oscar och kolla vad det är för något, för nu är jag orolig." (vet inte om han stavar med c eller k)

Sen efter det åkte vi iväg till ytterligare en av hans polare där han tog en kaffe och jag satt i soffan och chillade, hade väl ett öga på tvn och det andra på mobilen i mitt väldigt roliga spel.. haha.

Sen bar det av hemåt och nu sitter jag i min säng ensam. Med Dannes dator och ska väl börja mitt film-mys igen..

Imorgon ska jag upp tidigt för jag och mamma ska till Barkaby och titta på lite olika saker. Det ska bli riktigt trevligt och sen ska jag hem till mamma och klippa Nadja.. Förmodligen Linnea också om hon fortfarande vill xD Eller kanske det är mamma som vill att hon ska kapa av en bit av håret. Ungen är  4 år och har hår ner till rumpan. Helt otroligt.. Annat är det med lilla Frallan (Alice) som alltid får sitt hår avklippt, är det inte av syster Linnea så är det av någon unge på dagis.. Men är man en prins så ska man väl ha kort hår :P Haha

Men men, hoppas alla har en trevlig tisdag. För det har jag haft och ska fortsätta att ha :)

P&K Michilicious

Film-mys

Shit vad jag älskar filmen "pretty woman".. Har som sagt va lite "egen tid" nu fram över.. Då jag verkligen behöver de. Samla krafter och göra absolut ingenting. Så idag lånade jag lite filmer av mamma bland annat pretty woman. Det var typ hundra år sen jag såg den, men den är fortfarande lika bra!! filmerna som står på tur är: raise your voice, bröllops duellen, percy jackson kampen om åskviggen, the perfect man och änglarnas stad.

Idag har inte hänt så mycket, har vart i Arninge med mamma och Danne.. Har kollat på diverse saker. Vi var även till mio där vi hittade ett jätte fint köksbord som förmodligen kommer införskaffas i veckan då det var specialpris på det. det blir i samma stuk som vardagsrumsbordet som vi ska få av Marie :) Så det blir nog toppen.

Nu är jag bara på jakt efter en pall.. Om man kan kalla det för de. En förvaringspall kanske man skulle kunna säga. som man kan ha i vardagsrummet vid soffan där man kan ha extra täcke och kudde i. det skulle vara awesome!

Men men.. Nu ska jag nog fortsätta mitt lilla film marathon i min ensamhet :)

P&K Michilicious

bajs? Kanske inte!

Idag har det vart en riktigt jobbig dag.. Ångest och irritation.. Inte okej.. Är näst intill helt tom på energi.. Och det är inte kul..

Nu ikväll ska jag, Danne och min syster Nadja till IKEA.. Får väl se om man hittar något idag eller om vi bara tittar och skriver upp vad saker och ting heter som vi ska ha! :)

det var allt.. Orkar inte skriva mer..

P&K Michilicious

suck

Åh jag är så jävla trött.. Och irriterad.. Vet inte varför, men idag har det vart en riktigt ångestdag.. Det är inte kul! Har inget speciellt som snurrar i skallen, är jävligt tom och apatisk.. Inte roligt alls.. :/

Nej, nu ska jag och Daniel hem till mammi.. Jag ska äta smörgåstårta och han får väl titta på eftersom han tydligen inte gillar de.. Sen har jag sagt att jag vill sova ensam i natt.. Jag behöver tid för mig själv.. Och inte ha någon som går efter mig vart jag än ska.. Så, aah är inte på mitt bästa humör idag. Men får väl hoppas på att det blir bättre snart..

Kommer kanske något längre inlägg ikväll om jag orkar.. Brukar skriva bäst när jag är ensam och just nu sitter Daniel i samma rum och.. Aah.. Jag ska inte klaga på honom, för jag gillar honom.. Men aah.. Ni får kanske läsa mer i kväll..

Önskar alla en fortsatt trevlig helg!

P&K Michilicious

inget vettigt

Idag har det vart en hyffsat lugn dag.. Jag och Daniel var iväg till Arninge och köpte flytt kartonger, så nu har jag packat i 3 stycken.. Så alla påsar från IKEA har omvandlats till kartonger.. Haha..
Mitt rum ser nu mera ut som ett enda bombnedslag.. xD Hahaha
Vi var hemma hos mamma idag också på fika.. Men vi "tiggde" även till oss en middag. Det var riktigt trevligt och alltid lika mysigt att komma dit! :)
Hmm, men nu tror jag att jag tackar och bockar för mig idag..
P&K Michilicious

Shuliluluuh folket

Hmm, klockan är 00.35 och jag kan inte somna.. Vad är det för fel på mig? Antingen är jag övertrött och ska sova hela tiden.. Eller så är jag inte trött alls och kan inte somna.. Och alltid ska jag gnälla över att det är något fel.. Jag sa god natt till Daniel för sista gången för drygt 2 minuter sen och han snarkar redan. SHIT!
Hmm, på tal om Daniel, han brukar mörda mina kuddar.. Och när jag frågade hur fan han lyckades med att få av örngottet så svarade han "ja, men jag drömmer ju om dig. Och klär av dig." HAHAHAHAHAH ELLER HUR!!
Idag har vi spenderat 2 timmar på IKEA. Riktigt trevligt måste jag säga.. Nu har vi införskaffat massor med prylar till lägenheten.. Vilket iof kan verka lite tidigt med tanke på att vi har 1 april som inflyttnings datum.. Men men.. Nu är massor med saker köpta och det är ju ändå väldigt skönt.
I natt sov vi ju i från varandra, vilket också var väldigt skönt.. Jag är en VÄLDIGT komplicerad människa.. Shit, ibland vet jag knappt själv hur jag vill ha det och tror att jag klagar mest för att ha något att klaga på.. Jag är skum, jo tack jag vet xD Men jag är ändå ganska nöjd med mig själv :D Men i alla fall, jag spenderade natten hos min bästa vän och fru .. :P Vi gifte oss för drygt 5 år sen.. Och det har vart ett väldigt lyckligt förhållande xD
Idag har jag haft en ganska knasig dag.. Mina tankar skiftar från sekund till sekund.. Jag tycker iof att sådana här dagar är sköna och måste nog säga att det är dessa dagar jag gillar mest, har lätt för att skratta åt allt mellan himmel och jord. Och är nöjd med det mesta liksom.. Sen att Daniel lät mig välja fritt inne på IKEA kanske hjälpte till en aning xD Hahaha nej, nu ska jag vara snäll..
Min mamma säger alltid åt mig att jag ska vara snäll mot Daniel.. Det är jag också.. Oftast :P Men när vi är hemma hos min mor så blir jag liksom den där lilla rebellen igen.. Den jag alltid vart när jag bott hemma.. Uppkäftig och jävlig :P Nej, inte riktigt så illa är det.. Men, jag blir liksom lite.. Säger mamma en sak så gör jag tvärtemot... Precis som när jag var yngre.. Sa mamma "Nej Michelle, du får inte röka" visst fan gick jag ut och rökte.. Sa mamma "nej Michelle, jag vill inte att du umgås med killar som är 6 år äldre" nog jävlar bjöd jag hem dom då.. Nu när jag är 20 och har en kille som är 27.. Då är min mamma mer så här "ÅÅÅH DANIEL ÄR EN GÅVA FRÅN OOOOVAN!!" ahahhahaha sorry mamma, men det är lite så xD
Visst hon har inte träffat Daniel så ofta och det är klart att man lägger på sin bästa sida när man träffar någon. Och han är jävligt väluppfostrad och trevlig.. Charmig om inte annat.. Men ÄNDÅ!? Hahah, nej han är riktigt bra för mig och jag gillar honom något så fruktansvärt mycket!! Han är precis allt det där jag behöver ha vid min sida.. Och han har egenskaper som jag saknar. Så vi kompletterar varandra ganska bra. :)
Vi har inte vart tillsammans så länge, men ibland känns det som att vi är ett gammalt gift par. Hahah, han gnäller på allt jag gör, suckar och har sig.. Och jag gör precis likadant. Om inte 3 gånger värre.. ;P Men jag gillar verkligen allt med honom. Och med allt menar jag även hans dåliga sidor..
Min största rädsla just nu är att det skulle ta slut.. Ta slut på grund av vem jag är.. Att jag fuckar upp allt totalt.. Och ibland undrar jag om det är just det att jag försöker så jävla hårt som förstör lite.. För jag blir så utmattad och upptagen av att försöka så jag hinner inte se allt som är bra.. Hmm, kanske ska man göra som en god vän till mig brukar säga "släpp allt och lev i nuet.." Och med släpp allt, så menar han verkligen allt..
Jag som brukar ha återkommande depressioner testade det i slutet av sommaren/börjar av hösten (det är då de brukar dyka upp) Och jag har nog aldrig mått bättre i hela mitt liv.. Det var liksom som om allt funkade.. Josse, som då är min BÄSTA vän, kände inte igen mig.. För jag var pigg, fräsch och glad.. Jag hade snygga kläder på mig hela tiden, hade dumpat mina mjukisbyxor som jag brukar leva i.. Och mitt rum var (tro det eller ej, ni som känner mig) kliniskt rent! Det händer aldrig, det spelar ingen roll hur glad och framåt jag är eller nere och jävlig.. Mitt rum är ett bombnedslag.. xD Hmm, så egentligen kanske det är dags att ta till den metoden igen.. :)
Shit, jag trodde inte att det skulle bli ett så värst långt inlägg, men tydligen..
Nej, nu ska jag nog glo lite på en film tills jag blir trött och sen lägga mig ner igen bredvid min man och sova :)
Over and out
P&K Michilicious

en vanlig dag!

Idag har det vart en ganska seg dag. Har faktiskt spenderat mesta tiden i sängen och vilat.. Är så otroligt trött och jag vet inte varför.. :/

Men nu på eftermiddagen harj ag och Danne vart iväg och skrivit på kontraktet till lägenheten. Så nu är den vår :) 1 april blir det inflytt!

Har inget mer att säga förtillfället.. Ska chilla lite innan jag orkar ta tag i middagen . :P

P&K Michilicious

Inget vettigt

Usch, idag är man rätt jävla seg.. Min hjärna tror jag att jag glömde kvar i sängen xD Så fort Nadja har åkt hem ska jag nog gå och sussa ett tag till om det inte blir så att jag tycker synd om Roine som vart vaken från typ 8.. :P Hahahahha

Idag händer de inte så mycket, syrran ska hem, Roine ska hem.. Så honom ska vi ju köra till Märsta, via Linda en sväng också.. Men efter det så tror jag nästan att sängen kommer ropa HÖGT på mig..

Nej, usch har inget vettigt att skriva idag..

P&K Michilicious

jobbiga lilla jag

Jag är en jävligt komplicerad människa.. Så långt ifrån perfekt man kan komma. Ibland blir jag sur för minsta lilla och ibland förstår jag inte ens själv varför jag blir sur. Mitt mellan namn är manipulativ. Jag får oftast min vilja igenom och det är så långt man kan komma ifrån bra som möjligt. Ibland blir jag sur för en skitsak och sen blir jag mer sur på mig själv pga att jag har blivit sur från första början. Det tar över ett år innan en människa kan säga att den förstår sig på mig. Till och med över 2.. Jag har levt mitt liv i 20 år och jag förstår mig fortfarande inte på mig själv.

Ibland rent ut sagt hatar jag mig själv och jag är så långt ifrån stolt över mig själv man kan komma.. Jag lider med personer i min närhet som ska behöva genom gå all jävla skit innan dom har fått en uppfattning om hur jag fungerar. Det spelar ingen roll hur mycket jag försöker förklara vem jag är, det kommer ändå inte hjälpa dig.

Det finns bara ett fåtal människor som faktiskt känner mig och dessa personer har antingen vart med i mitt liv från start eller över 5 år..

Jag är ingen lätt person och jag släpper inte in vem som helst, hur som helt.. Jag är väldigt hemlighetsfull om mina känslor om saker och ting och säger ofast aldrig vad det är som stör mig. Oftast för att jag själv inte vet det.

Jag ber om ursäkt för att jag är komplicerad, jag jobbar på att bättra mig.. Jag hoppas att jag inte förlorar personer som jag tycker om pga den jag är och jag kommer kämpa på för att jag ska bli lättare..

Förlåt Daniel för alla fel jag gör.. Det är inte min mening.. Gillar dig otroligt mycket!!

(anledningen till det här inlägget är för att jag får ur saker ur mig bättre i text än i ord.)

P&K Michilicious

Ooohlalaah!

Igår var en rätt rolig dag, danne, jag, roine och nadja var och luffa runt.. Sen var vi alla hem till mig och vi alla sov i mitt rum. Haha jag och danne lyxade fett i min 160 säng och roine och nadja sov på den fina lilla luftmadrassen.. :P Blev inte speciellt mycket sömn för någon av oss..

Idag har det inte hänt så speciellt mycket heller, vi har typ degat fett och sen drog jag och grabbarna grus iväg till heron city och skulle glo på film. Det blev "due date".. Fett rolig xD Hmm

Sen har det egentligen inte hänt så mycket mer. Jag är fett seg och ska väl så småning om sova. Killarna tycker att vi ska se på megamind.. Men jag vet inte om jag orkar. Dom får väl se på den själva i värsta fall..

I natt blire jag danne och roine som sover hemma hos mig. Mysigt mysigt.. Roine får i alla fall luftmadrassen för sig själv.. :P Haha

Nej, men hoppas i alla fall att alla har det riktigt nice!!

P&K Michilicious

onsdag! :)

Idag är det onsdag och dagen började tidigt.. Klockan 9 :P Då drog jag i väg med mamma&Co till Globen och tittade på Disney on Ice, riktigt kul faktiskt.. Man kan ju undra varför man inte satsade på en karriär inom teater på is :P hahaha

Sen bar det av till frugan. (som var den som gissade på att jag var gravid) Hahaha, så de har vart ett hett ämne idag.. :P Nu har vi lagat 3 rätters middag. Det blir skagen toast till förrätt. Fläskfilé, potatisgratäng, halloumi och bea till varmrätt och marängsviss till efterrätt :) Trevligt trevligt..

Vet ni vad vi mer ska göra ikväll?

Jo, vi ska snacka skit, glo på film, käka gott och ha en JÄVLIGT nice kväll :D

Saknar mig Danne, men det är faktiskt ganska skönt att vara utan honom en dag ;P hahaha, det lär ju inte hända så ofta sen när vi flyttar ihop :P

P&K Michilicious

Här kommer lite bilder.. xD





Trött..

Hehe, ja det har ju blivit lite spekulationer om vad min nyhet är.. En är att jag är gravid.. Kanske, kanske inte.. Vem vet.. Mer gissningar?

I natt blev jag väckt av mitt hjärta klockan halv tre. Han hostade som fan, så jag gick ut i köket och fixade lite varmt vatten med honung. Jag tvingade i honom de och sen typ en timme senare fick han världens smärtor i bröstet på vänstersida. Efter mycket om och men gick han med på att åka till sjukhuset. Där satt vi till klockan 9 imorse utan vidare info.. Sen kom en läkare in och sa att danne var utbränd. Att han skulle börja stressa ner och dylikt. Vilket jag har bett honom om de senaste veckorna..

Hmm, ja men det bar ut till skogen efter de. Han fick hämta lite kläder och byta bil. Sen drog vi till min mor och lekte med sessorna och träffade tre av mina kusiner och mormor och morfar. Sen drog vi till MAX med hela familjen och käkade.. Och sen tillbaka till mamma.. Sen insåg jag och danne att vi inte skulle orka hålla oss vakna så mycket längre.. Så vi åkte hem till mig..

Efter ett varmt bad och en dusch ska jag lägga mig och sova. Danne sover redan och han är ändå den av oss som sovit mest idag.. Jag har sovit drygt 2 timmar.. Hmm, så ska bli riktigt skönt att lägga mig ner i min säng..

Och vet ni vad? Det här med lägenhet tjaffset.. Det har lagt sig.. 1 April har jag och Daniel en splitterny lägenhet som väntar på oss! Underbart!!

Nej nu ska jag sova..

Men som sagt va, fortsätt gärna gissa på vad min nyhet är :)

P&K Michilicious

nada

Jag började tänka men, jag kom inte så mycket längre. Idag vet jag inte riktigt hur jag mår, för jag har inte kännt efter.. Jag vet att jag är trött, trött på att inte ha en egen lägenhet! Jag är trött på mig själv för att jag var så dum och hoppade av skolan. Ja, jag vet.. Det går att ta igen.. Men, hade jag inte gjort det så hade jag förmodligen haft ett jobb nu = det hade vart lättare att skaffa en lägenhet! Suck!

Tankarna snurrar runt i skallen och jag kan knappt få fram dom ordentligt.. Det är som ett tjockt regnmoln i min skalle.. Finns inget som är klart..

Hm, nej jag ger upp nu och somnar om..

Om någon vet en lägenhet eller ett mindre hus som ska hyras ut.. Gärna i närheten av Vallentuna!

P&K Michilicious

Människor och deras jävla dubbelmoral!

Ni som följt bloggen från start vet att jag startade den för att skriva av mig i mina ångestattacker! Idag är det dags för att göra ett lite argsint.. För jag är ganska irriterad på en hel del människor som lever med någon jävla dubbelmoral. Säger en sak men kan inte leva efter det själva.. Och sen vet jag inte hur mycket man ska orka ta.. Eller om man ska skratta eller gråta.. Och då inte gråta för att jag själv känner mig sårad utan mer för att jag tycker så jävla synd om dessa patetiska idioter..

Jag ska inte säga att jag är oskyldig.. För jag är så långt ifrån oskyldig man kan komma.. Man är inte ensam om att bråka med någon.. Men jag står (oftast) alltid upp för de jag säger.. Och jag är inte rädd för att säga vad jag tycker och tänker heller.. Jag skiter seriöst i vem som läser det här och vilka som tar åt sig.. Ni får väl ta åt er allihopa om ni så känner för de.. Men ha då för fan i åtanke att allt här i världen inte kretsar kring er.. Och vissa som kommer ta åt sig har jag inte ens tid och lust att lägga energi på!!

Jag förstår bara inte varför man säger en sak.. Att man vill att en person ska göra vissa saker på ett sätt men sen aldrig klarar av att göra de själv.. Varför ska jag anpassa mig, acceptera och vara förståeende när man inte får de tillbaka? Varför ska jag ta skit från obetydliga människor som inte vet ett skit om mig för att de inte har haft viljan till att lära känna MIG? Varför ska jag förlåta, acceptera och förstå när vissa människor inte ens kan skicka iväg ett sketet jävla sms? Varför ska jag tro att vissa är mina vänner när dom egentligen bara vart där för att få gotta sig i min sorg för att själva få må bra?

Nej, jag kan helt ärligt säga att när nyheten jag besitter kommer ut så kommer jag vilja se minen på varenda en jävels ansikte! Jag kommer vilja se deras ansiktsutryck och se deras sorg eller hur förnedrade dom är.. Jag kommer vilja se ilskan och JAG VET att de kommer trigga! Och helt ärligt.. Jag är i sinnes balans. Jag är bara lite irriterad, vilket är mänskligt.. Och jag skiter blanka fan i vad folk tycker och tänker om mig och hur jag är, eller vad jag säger och gör.. För passar det inte, FINE!!

Just nu längtar jag bara tills jag och Daniel får en lägenhet och tills jag kan knäcka ur mig min nyhet.. :) Och tack vare Daniel har jag lärt mig att vissa personer faktiskt är värda mer än andra.. Personer som försöker få en att må dåligt är ingenting att ha.. Så ni kan ju ha det i åtanke.. :) För ni kommer inte lyckas! Jag är lycklig, jag mår prima.. Jag är förälskad och längtar efter att få se vad framtiden har för mig och Daniel!!

Sen älskar jag min underbara mamma som alltid finns där! Som fått mig att inse att man ska vara glad. Och att man vinner fighter bäst om man fortsätter vara glad! :)

Nej nu ska jag ta och sova.. See you fuckers!

// Michilicious

<3

Idag har det vart en ganska tråkig dag.. Har egentligen inte hänt så mycket.. Vi var en sväng till Södertälje och hälsade på hos Dannes kusin. Hon verkade riktigt trevlig. Men annars har det fan inte hänt något. Vi dumpade även av Roine i Södertälje..

Nu sitter jag hemma. Ensam.. Känns jätte konstigt att inte vara med Danne, vi har liksom fastnat riktigt för varandra. Och jag vet inte.. Allt har gått så jäkla snabbt och därför känns det lite halvt skumt att säga de, men jag vet faktiskt inte vad jag skulle göra utan honom. Han är så genomsnäll och underbar så de finns inte. Han är en helt otrolig människa som verkligen kan få mig att ta fram mina bra sidor.. Som de känns just nu så skulle jag inte kunna tänka mig en framtid utan honom.. Han har en riktigt stor plats i mitt hjärta!

Men så i natt ska jag sova ensam, och det kommer som sagt va kännas jätte konstigt.. :/ Men, jag tror att vi behöver vara ifrån varandra lite också..

På onsdag så blir det en liten tjejkväll med Josse, iof så blir det bara hon och jag. Men de ska bli riktigt mysigt. Lite skitsnack om vad som hänt sen sist vi sågs, även om det var förra veckan.. :P Hahaha xD

Nej, nu ska jag nog ta och kolla ett avsnitt eller två av desperate housewives och sen sova. Jag är helt död.. :P

P&K Michilicious

Jag har tråkigt

Ääh fy fan vad tråkigt jag har.. Danne sitter och tittar på någon film som jag inte är det minsta intresserad utav.. Det suger verkligen.. UUUSCH! Funderar seriöst på att gå upp på loftet och lägga mig och sova.. Jag är så sjukt trött och vi ska ju tydligen upp runt klockan 10 imorgon för att vi ska till Södertälje.. Så, aah.. Kanske är bäst att stiga upp i tid och få sova ut lite.. Så ja, jag skulle väl säga att det är kvällens planer.. :)

Hmm, det var allt så länge.. :P

P&K Michilicious

Gott nytt år.. Eller fortsättning eller fuck it!

Hmm ah men visst, det är nytt år = Nya bekymmer, besvär, äventyr, ångestanfall och massa annat skit.. Det är även bara ett år kvar innan jorden då ska gå under.. SPÄNNANDE! Gårdagen spenderades ute i skogen med massa människor, det var väl sådär halv kul egentligen, alla var väl lite små sura nu och då.. Men mesta dels var det väl trevligt. :)

En hel del alkohol gick åt.. De mesta sjönk väl ner i min strupe.. Och jag kom även på hur det kommer sig att jag tål så mycket alkohol.. Det beror på min dåliga festblåsa, för jag sitter fan på toan och pissar efter nästan varje grogg, cider, shot, ja vad som helst.. Hahahaha så jag hinner väl pissa ut de mesta innan det riktigt hinner runt..

Hmm, aah.. Idag mår jag i alla fall prima, som alltid efter en fest.. Jag har ju även turen att aldrig bli bakis, det är skit skönt faktiskt.. Danne mår också faktiskt bra idag.. Kanske för att han inte drack igår då han fick ganska ont i sin mage.. Inte bra de.. :/ Hmm, förkyld är han också.. Stackarn!

Men idag händer de fan inte mycket, ska väl hjälpa Linda att städa upp lite här och sen får vi väl se vad som händer. Jag och Linda har värsta pakten mot alla snubbarna här ute.. Eller aah, inte mot Roine, för han är snäll och hjälper till.. Ah, om han inte äter alltså xD Hahaha

Egentligen är jag ganska grinig idag.. Egentligen vet jag inte varför, men jag har lite irritation i kroppen som skulle behöva komma ut.. Men jag vet liksom inte om jag orkar ta upp allt.. Så jag kanske pressar lite till och ja, tillslut så kommer ju bomben att slås ut.. Och aah, jag tycker nästan synd om den personen de går ut över xD hahaha, njaa okej.. Jag vet ju vem jag är förbannad på, så det får ju gå ut över den personen.. men men ..

Hmm, nej nu ska jag ta och vara lite social.. Eller kanske äta något.. Igen.. :S Men ha ett fucking bra år nu ffs! :)

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0