Helvets-jävla-fitt-cp!!!!

Ja, imorgon är det onsdag. Sista dagen för den här skolveckan och jag ska ju som sagt va hem! Jag vill verkligen inte hem.. Kanske är det för att jag inte har något riktigt hem där eftersom det nu är till salu och Marie har köpt ett fucking jävla hus in the middle of nowhere!! Egentligen är det ganska sjukt, jag är här min fjärde vecka och jag känner att det här bigbrother huset är mer av ett hem är det där hemma.

Jag vill inte hem och egentligen saknar jag inte någon speciellt mycket heller. Lär nog göra det när jag väl träffat dom.. Men nu känns det som att jag aldrig vill komma hem. Om det inte var för att Mamma&co, Josse och Sebbe bodde i Sthlm så hade jag AAALDRIG någonsin satt min fot där igen! Jag har ingenting där att hämta! INGENTING! Det är en fin stad, ja absolut! Jag säger ingenting om det.. Men jag är ingen stockholmare! Och jag hör inte hemma där.. Och jag vet att allt kommer fucka upp sig igen om jag flyttar dit!

Jag har vart borta i 4 veckor och jag har redan vuxit som människa! Och jag känner att om jag kommer tillbaka dit så kommer jag falla tillbaka i gamla mönster. Mitt gamla jag. Och jag vet inte om jag pallar det, känns rätt meningslöst faktiskt!

Men måste som sagt va hem eftersom jag ska packa ner mitt rum i kartonger.. För det lär bli enda gången jag kommer hem innan "sommarlovet" som är vecka 28&29.

Måste spara pengar, ta körkort, gå klart skolan och slutligen ta reda på vart jag hamnar när den här resan är över!

Idag är en jobbig dag, ångest för att åka hem. Ångest för att träffa min bästa vän som jag vet innerstinne att jag saknar, men jag har liksom stängt ute alla dom känslorna! Och när jag träffar henne så kommer dom komma fram = blir svårt att åka tillbaka.. Eller så blir det enkelt eftersom jag redan saknar det här stället bara jag tänker på att åka hem.

Men nej, får se hur det blir.. Ska först och främst kolla att det finns några biljetter kvar!

PEACE Michilicious

Tredje veckan..

.. Är nu avklarad. Känns riktigt bra och nu är jag snart klar med att kakla tredje sidan av helvetes kuben. Måste säga att det går förvånansvärt bra att kakla :P

Veckan har vart hyffsat lugn, det var väl i måndags som några här festade på rejält, men jag har sovit mig igenom allt som vanligt.

Ska snart ta mig en cider och chilla och vid halv nio ska jag iväg och bowla med Pascha, Markus(c eller k?) och Tim. Det blir nog as nice! :)

Annars har jag väl inte så mycket mer att säga. :P Jag lever livet och har det jävligt nice.. Men har märkt att det kommer bli sjukt jävla jobbigt när personer man umgåtts med slutar. USCHA!!

Men men, hoppas ni har det bra. Jag kommer till Sthlm på onsdag eller torsdag. Får se lite vad jag känner för.. :P

P&K Michilicious

Ja, vad ska man säga?

Allt har verkligen vart tiptop idag.. Har murat klart min kub och ska bara fylla i fogarna.. Har vart övertrött och därför väldigt fnittrig. Har haft en super dag.. Men sen kommer kvällen och tankarna börjar snurra.. Vad är det för känslor som egentligen växer i mig? Vad är det jag känner, vad är de jag vill?

Jag har ett mål med mitt liv, men som vanligt ställer jag för höga krav på mig själv och därav saboterar jag allt som finns runt om kring mig. Jag blir arg, arg på mig själv.. Men tar ut de över människor som förtillfället råkar göra något som gör mig förbannad.

Jag är förvirrad, förvirrad och ännu mer förvirrad. Ångest.. Ångest som växer för att jag inte vet vad jag vill.. Jag är komplicerad, komplicerad och svår. Svår att förstå sig på. Jag är på ett ställe, där alla är trevliga, ja nästan alla.. Jag kommer hyffsat bra överens med alla, vissa har jag väl bättre kontakt med än andra.. Men så är det ju vart man än kommer..

Jag gör val, val som jag kanske inte borde göra.. För jag vet att de kanske sårar mig mer än vad jag egentligen trott.. Jag gör det som är bäst för mig.. För, för en gångs skull vill jag tänka på mig själv. Vara egoistisk och ta mig före alla andra. Ha mig själv i fokus. Jag nästan skiter i vem som saknar mig där hemma och inte, för jag mår bra av att vara i Skövde. Jag mår bra av att gå i skolan och göra de jag verkligen vill göra.

Jag är rädd.. Först var jag rädd för att flytta så långt från alla mina vänner och hela min familj.. Nu är jag rädd för att jag aldrig vill flytta tillbaka.. Jag vill inte vara beroende av någon, jag vill klara mig själv. Stå på egna ben. Och nu gör jag de..

Ångesten jag har är inte allvarlig. Den är helt okej, jag kan klara av den.. Även om tårarna sakta rullar ner för mina kinder. Varför? Jag vet inte.. Jag tänker för mycket. Tänker på rätt och fel. Vad som är bäst att göra och vad som faktiskt känns rätt. Ska jag erkänna saker för mig själv eller ska jag bara skita i det för att de ändå inte spelar någon roll längre?

Jag är rädd, rädd för känslor.. Jag är rädd för förhållanden, för på ett eller annat sätt lyckas jag alltid förstöra. Kanske är det bara jag och min vridna hjärna som tror att jag förstör, men det känns verkligen så ibland.

I fredags när vi festade, så satt jag och snackade med en kille här som jag har fått väldigt bra kontakt med. Riktigt trevlig är han.. Han är tydligen ingen sån som festar egentligen, men i fredags drack han lite.. Och då sa han en sak som fick mig att bli så glad. Något jag inte fått höra på länge. Han sa "det spelar ingen roll vad alla andra tycker, för du är söt Michelle." Och jag blev så glad så jag till och med rodnade, kanske inte så mycket att det syntes på utsidan, men de kändes inom mig.

Och de känns så värdelöst när alla sitter och snackar om hur länge dom har vart i sina förhållanden och hur bra dom har de. Och hur mycket dom älskar varandra och puttinutti.. Mitt längsta förhållande varade i 5 månader. Så de måste fan vara något fel på mig.

Jag ska bygga upp en känslomur. En mur som ingen ska få bryta ner.. Jag kan inte släppa in någon i mitt liv ordentligt för de skiter sig bara. Eller skiter de sig för att jag aldrig riktigt släpper in någon? Frågor som ingen kan svara på..

Nej, nu skiter vi i ångesten.. Finns ingen mening med att ha den.. Den gör ändå ingen nytta.. På med pokerface igen och var glad. Imorgon är en ny dag och då ska jag fortsätta med helvetes kuben!

PEACE Michilicious

Sorry assåååå!

Jaa, det var ju ett tag sen jag skrev.. Har hänt massor och ingenting sen dess.. Vet liksom inte vad jag ska skriva egentligen.. Har fått börja med kuben, det går rykten här att jag har en "fling" med en kille här, bara för att dom visste att vi var med varandra i fredags men ingen såg oss.. Det har vart monsterfyllor och mycket skratt.. Ett och annat raseriutbrott.. Men överlag har det vart jävligt nice!

Jag vill typ ALDRIG flytta tillbaka till Sthlm.. Saknar inte stressen de minsta.. Det jag saknar är min familj, inget annat typ. JOO!! En sak.. Min säng!

Nu i veckan så slutar Tobbe, så vi hade en liten avskedsfest för honom i helgen.. Varpå han decka på toan typ.. Så vart inte till att gå ut på krogen för honom.. Pascha visslade med en visselpipa i mitt öra, jag vart förbannad och skulle seriöst slå ihjäl honom, men valde då att gå undan istället.
Nya killarna drygade sig i fyllan, så jag vet inte riktigt vad jag tycker om dom! Jag och Tim tog en biltur upp på berget där man hade VÄÄÄRLDENS utsikt över typ hela stan.. As ballt! :)

Idag har jag, Tobbe, Adam och Hanna vart uppe på taket och chillat.. Vi var inte upp så länge, men det var soligt och jag fick typ en miljon fräknar.. Så, ja.. Jag vet inte riktigt vad jag tycker om solen just nu :P Hahah

Igår så var det även lite korridorhäng.. Jag och 4 killar hade kvällsjumpa i korridoren.. Eller aaah, Kosken var väl inte direkt på xD Men upp med benen i luften och hålla balansen på axlarna.. Skit roligt xD

Aja, har väl egentligen inte hänt så mycket mer och har det de så är det inget som ni får veta haha men aah.

Nu ska jag samla ihop lite människor och spela uno. Och vet ni vad? Jag diggar att bo i en studentkorridor!! AWESOOME!

P&K Michilicious

Tjollahopp!

Usch mitt huvud är riktigt tungt och det känns som att min hjärna kommer att explodera.. Skulle jag gå och lägga mig nu så skulle jag lugnt somna och förmodligen sova tills imorgon.. :P

Det är rätt dött här just nu i korridoren, händer inte så mycket. Men det är faktiskt ganska skönt.. För det känns som att jag håller på få migrän och det skulle inte vara allt för trevligt om jag fick de nu.

Idag var jag med Smallville till ica maxi och apoteket, han var så snäll som skjutsade mig dit.. SÅ nu har jag även hämtat ut mina järntabletter. Har ingen aning om varför jag har järnbrist.. Men det blir nog bra att jag äter dom! Kanske blir lite piggare och slipper värken i lederna.

Idag har jag och mina kära klasskamrater gått igenom typ 5 böcker.. Så hämtade ut dom 6 böckerna jag behöver ha för att kunna göra test två också.. Till test 1 var det bara 4 böcker och nu till test två så är det 11 böcker.. Så något säger mig att det kanske inte går att göra testet den här veckan :P

Men jag har i alla fall pluggat på rätt bra idag.. Imorgon ska jag ta itu med ritningsläsningen så att den blir klar.. Sen hoppar jag på de 6 nya böckerna.. Eller om man tar något emellan.

Som sagt va kommer jag hem först den 2 juni.. Vet inte om jag skrev maj i förra inlägget är som sagt va rätt död, men hoppas ni fatta att jag mena juni ifall jag skrev fel.. Men, aah blir rätt knapert med pengar nu eftersom man ska lägga ut pengar för böcker och hyran för juni.. Men men..

Aah nej, nu ska jag kolla på lite supernatural och sen ska jag nog sova rätt tidigt. Är JÄTTE trött som sagt va.

Ha det bra!

P&K Michilicious

Jahapp.

Ja, då var en ny vecka igång.. Idag har the fantastic four vart fullt upptagna med ritningsläsning.. Det är verkligen ett riktigt detektivarbete! Har egentligen inte så mycket mer att säga om den saken.. :P

Helgen har vart regnig och det regnar nu också.. Skit trist! Men humorn har i alla fall funnits här, så har blivit många låga skämt och mycket skratt.. Vissa har även fått ett slag under bältet och andra har flygit som pingisbollar xD Hahah

Det är verkligen på topp med de mesta just nu! Vissa saker är väl svårare än andra, men jag tänker inte nämna något här.. Men allt rullar på och jag mår bra!

Jag saknar iof många där hemma, men känner egentligen inget större behov av att åka hem.. Jag saknar mamma och systrarna.. Även Josse och sebbe. Självklart saknar jag Roine också, även fast det är som en berg- och dalbana bara de.. Men mitt största fokus ligger på pluggandet, så medans jag pluggar tänker jag faktiskt inte på någon annan och jag måste säga att det är riktigt skönt att för en gångs skull ha mig själv i fokus!

Är det någon som saknar mig överdrivet mycket så håller jag till i Skövde, det är bara att ta er hit så kan jag möta vid tåget.. Annars får ni vänta till 2 juni typ.. Då bär det hem. Men jag vet faktiskt inte om jag kommer hem innan dess. Känns liksom inte så värt att betala så mycket pengar för att vara hemma i 1 hel dag och en halv söndag typ. Så, aah.. Som sagt va vet ni vart jag finns ;) Sen finns jag givetvis på telefunken och sånt shit!

Hoppas att alla har det lika bra som jag i alla fall.

P&K Michilicious

Uppdatering om dagen..

Ja, idag började skolan i vanlig tid.. 07.15, satt då och pluggade lite halvt.. = ingenting.. Fram till klockan 10.00. Då skulle jag göra test 1. Jag måste säga att jag var skit nervös innan även fast alla har sagt att det var skit enkelt.. Och jag måste nästan säga att jag vart lite sur över att testet var så jävla enkelt, men jävligt glad över att jag bestämde mig för att göra testet idag och inte nästa vecka.. Det har inte blivit rättat än, men jag vet att jag hade rätt på alla förutom en där jag kan få fel pga en fel formulering. Men det är ju bra i alla fall.

Sen var det meningen att vi skulle plugga genom böckerna som är till test två, men "the fantastic four" alltså jag och 3 andra som jag pluggat med, grabbarna grus och en tjej, bestämde att vi kunde ta ledigt. Så vi satte oss uppe i ett "sällskapsrum" och spelade finns i sjön :P Sen gick vi tillbaka så att vi blev avprickade.. :P

Sen har det egentligen inte hänt så mycket mer, jag satte mig i mitt rum och glodde på några avsnitt av supernatural och sen satte jag mig och glodde på killarna som spelade poker i ett av köken. Nu har jag tillbringat 1½ timme på balkongen med en av killarna och snackat skit. Måste säga att det var MYCKET rogivade! Haha

Idag såg jag den flummiga killen igen.. xD Han som tror att han är större än han är.. Och han tror att han är betydligt mycket starkare än vad han är. Haha så jag och tjejen som jag pluggar med fick oss ett rejält skratt! :P Så nu när jag satt ute på balkongen så berättade han jag satt med lite om den där killen.. Tydligen är han mytto och skit svag. Hahaha han hade tydligen jobbat inom byggbranchen i 12 år.. Jag vet inte riktigt hur han får ihop det med tanke på att han är förr 89.. Men det är säkert SKIT bra! xD Hahaha

Aja, nu är klockan mycket, nu blir det till att tuttisova. Imorgon får jag se om jag ska haka på alla andra till systemet och köpa lite alkohol för att sen supa lite eller om jag tar en chill helg till max och typ går och spelar lite basket med mig själv xD

Hoppas att alla har det bra!

P&K Michilicious

Trött och hjärndöd?

Shit, idag har jag gått igenom böckerna ännu en gång.. :P Har även bestämt mig för att göra provet imorgon, känner inte riktigt att jag vill sitta och göra samma fyra böcker hela nästa vecka också :P Så, klarar man det så blir det till att gå igenom massa andra böcker eftersom det inte finns några lediga platser till att göra kuben.. Så blir mycket teori nu. Men det blir nog roligare om det är lite annat att läsa om..

Idag har det vart en mycket bättre dag än igår.. Jag och killarna har spelat pingis och basket och typ chillat fett.. Nu borde jag egentligen hoppa in i duschen och sen sova så man är pigg till provet klockan 10.. Har 3 timmar på mig innan provet att plugga på lite till eftersom skoldagarna börjar 7.15.

Egentligen har jag inte så mycket annat att säga, det rullar på..

P&K Michilicious

idag..

..Ska jag försöka att inte bry mig om någon annan än mig själv.. Ta med headset till klassrummet, kanske skriva upp mig på att göra prov imorgon, och sen tokplugga det som inte riktigt har fastnat.. Det blir nog bra det här.. Nu tar jag på mig mitt poker face.. Nu kör jag mitt eget race!!

PEACE Michilicious

Jobbigt!!

Idag har det faktiskt vart riktigt jobbigt! Har suttit och gjort om alla 4 böcker.. Det är rätt trist att sitta varje dag och göra samma sak i 7 timmar.. Men, det är väl värt de..

När skolan väl slutade gick jag och satte mig i mitt rum, har suttit här sen dess typ.. Och då slogs jag av VÄRLDENS saknad av min mamma och syskon! Det är jävligt påfrestande för psyket att vara så långt bort från alla man känner och all trygghet och sen till på det sitta 7 timmar om dagen i ett trist jävla rum och göra samma sak hela tiden.. Det är inte bara att ringa någon och fråga om man ska hitta på något.. Och det tar jävligt hårt!

Så, på fredag ska jag åka med Johan till Norrköping och därifrån ska jag ta mig till Vagnhärad där jag blir hämtad så jag får träffa min man. På lördagen ska jag försöka ta mig hem till vallentuna så jag kan få häta lite mer kläder..

Men det är fortfarande två dagar kvar.. Och ja, imorgon lär jag väl vara ännu mer sliten eftersom jag kommer få gå igenom böckerna ännu en gång.. Men men, inte mycket att göra åt. Förhoppningsvis kan jag göra testet på fredag.

Men jag saknar verkligen mamma, alla syskon, Josse och Roine aaaas mycket!!

Men men, nu ska jag väl kanske hitta på något, glo på film eller nått.. Sen i säng tidigt..

PEACE Michilicious

OMFG!!!

Ja, i natt kommer jag drömma mardrömmar om entreprenörer, PBL, NRL m.m!! Idag var det ju första riktiga skoldagen. Vi har 4 böcker, eller aah, häften typ.. Med frågor i slutet som vi ska gå igenom och sen göra prov på. Dom har räknat med att det ska ta ca. 2 veckor.. Jag gjorde ut nästan alla 4 böcker idag, men har ändå bestämt mig för att plugga i 2 veckor innan jag gör testet, bara för att vara på den säkra sidan!

Men det har vart riktigt intressant.. Har lärt mig vilka virken som får användas och inte, vilka hus som är högst prioriterade vid brand och dylikt.. Dom som redan har gjort första testet säger att man ska fokusera så mycket som möjligt på frågorna i häftena, för tydligen gör dom stickprover på de frågorna och sätter ihop till ett test. Och iof, kan man frågorna i boken kan man de mesta som står i boken :P

Har även lärt mig att räkna ut hur stor fuktprocenten kan vara i olika virken och massa andra räknesätt. Så, aah. Det har vart en väldigt lärorik dag! :)

Sen var jag och grabbarna grus och spelade lite basket. Sen tog vi en tripp till centrum så jag fick köpa mig ett par flipflop.. Har vart en riktigt awesome dag, synd bara att man måste sitta i en trist lokal och läsa samma sak om och om och om igen när det är strålande sol ute.. Och inte nog med det.. Stolarna är fruktansvärda!!!

Nu sitter jag i mitt lilla rum ensam.. Valpen och Nalle Puh är i sina rum och tittar på serier, jag funderar seriöst på att sova snart.. xD Haha

Grabbarna grus och jag har funderat på ifall vi ska skaffa sånna här papptelefoner.. Men ett snöre och mugg i varje ända.. :P Hahaha, iof har jag mitt rum en bra bit ifrån dom, så kan bli ganska svårt xD Och idag har vi lärt oss ett ord med en mycket ROLIG dialekt.. :P Istället för att säga vackert som det låter så ska man uttala det typ våckört. Hahaha så jävla roligt, vi har gått och sagt det typ hela dagen xD

Men men, nu ska jag typ ut och lugna ner mig med en cigg och sen ta mig ett glas saft eller nått och sen kanske läsa igenom en bok igen för att sen sova..

Men jag hoppas att alla har det bra! Det har i alla fall jag :D

Haha juste, en sak till.. Det är 2 lärare som har hand om all teori, så det är ju väldigt mycket själständigt arbete och mycket eget ansvar.. Dom var rätt chockade över att jag hade hunnit gå igenom alla böcker. Verkade vara lite smått imponerad över att jag verkligen tog det på allvar.. Så tydligen är det inte många som gör de :P 

Aja!  

P&K Michilicious

Snart börjar allvaret!

Nu är klockan 6.47, om lite mindre än en halvtimme så ska jag sitta vid skolbänken och plugga i 8 timmar. Med 2 korta raster. :P Jag tror att jag har ett litet försprång eftersom jag pluggade igenom första boken igårkväll. Men egentligen spelar det ingen roll att jag har gjort det, för ska jag klara testet är det bara att läsa den igen :P

Men men, jag skriver väl kanske något kort om dagen senare..

P&K Michilicious

Första skoldagen!

Ja, idag var det ju som sagt va första "skoldagen".. Den hamnar inom kaninöron eftersom det var mer av en informations dag på 2½ timme. Efter att vi hade fått våra pärmar, testat ut arbetskläder och tittat runt i skolan lite så åkte jag och 2 killar, som också är nykomlingar, till Rusta och intersport.. Vi köpte en basketboll och lite andra bra ha saker.. Sen spenderade vi väl en timme eller två i solen och spelade basket. Det var riktigt nice!

Sen gick vi tillbaka till internatet, eller elevhemmet eller vad man nu väljer att kalla det. Satt och snacka skit ett tag och tog sen en tripp till öb för att köpa en tång och kortlekar.. :) Sen satt vi och spelade kort ett tag och bara snacka skit.. :)

Det har vart en riktigt soft dag! Men imorgon börjar allvaret. Då börjar skolan 7.15 och slutar runt 15.30-16.00 där någonstans.. Ska bli riktigt spännande. Men som dom sa idag på informationsgrunkan så är det väldigt mycket plugg nu i början och väldigt mycket eget ansvar.. Men det ska bli riktigt kul!

Jaja, nu ska jag ta mig en macka och börja titta igenom första boken.. :)

PEACE Michilicious

Ankomsten!

Ja, nu sitter jag i mitt lilla rum i Skövde. Det är inte speciellt stort, typ 12 kvadratmeter. Men de mesta finns i rummet, det är ju gemensamt kök och dusch, men allt annat finns typ i rummet. :)

Jag var i Skövde vid 18.40 typ, då mötte Malin upp mig och så gick vi och handlade. Sen tog vi en taxi till skolan, jag bäddade sängen och packade upp det mesta och de mest nödvändiga. Jag möttes först upp av en kille som går här på skolan, han hade min nyckel eftersom jag ville komma redan idag.

Sen tog jag och Malin en promenad hem till hemma och satt där och snackade lite skit, sen fick jag skjuts tillbaka av hennes rumskompis.

Det har börjat lugna ner sig i korridoren nu, dom flesta har väl gått och lagt sig eftersom dom börjar vid 7.15.. Själv har jag sovmorgon till 10, eftersom det är första dagen. Men jag ska väl också ta mig i kragen och sova.. Hela dagen har vart rätt påfrestande.

Flytta 40 mil bort från all trygghet och hela mitt socialanätverk.. Men, ja.. Det här kommer nog bli skit bra!! Alla som jag har träffat ikväll har vart riktigt trevliga! :)

Tydligen är det bara runt 20 pers som bor på elevhemmet, så det är ju ganska nice. Och tydligen är jag enda tjejen som bor här. Det har inte blivit sagt rakt ut, men med tanke på att varje gång jag öppnar min dörr från rummet så är det någon som tittar, så antar jag att det inte är så många tjejer i korridoren :P

En av killarna jag just pratade med bor tydligen i rummet snett under mig, han var från Luleå och är klar om 2 veckor. Och då ska det tydligen vara fest här.. :P Haha, det blir nog riktigt trevligt! :)

Men men, nu ska jag väl ta mig i kragen och sova. De mesta av nervositeten har släppt nu, för det värsta var att komma till elevhemmet. Men det lär nog pirra lite i magen imorgon också.. :P

Haha, måste bara berätta.. Han killen som hade min nyckel ringde mig strax efter 19 och frågade när jag skulle dyka upp, då sa jag att jag skulle gå till stationen och ta en taxi. Då svarade han "aah, du kommer med stil!" Hahaha, jag tyckte det var en så jävla skön kommentar! :)

Men men, hoppas att alla har haft en lika bra dag som mig. Kanske mindre nervös bara :P

PEACE Michilicious

Oooh lalaah!

Ja, idag är det fredag. Idag blir det en packardag, måste börja packa det som jag inte behöver innan flytt.
Idag ska jag även laga mat, inbakad fläskfilé. Egentligen har jag inte så mycket att säga, jag måste kolla tågtider oh shit, åker ner till Skövde på söndag. Så det blir awesome! :)

Aja, skriver väl sen eller senare :)

PEACE Michilicious

Jaha, vad ska man säga?

Ja, nu är det onsdag. 5 dagar tills skolan börjar. Jag måste ringa dit och kolla om jag får åka ner på söndag, men har ingen kraft till att göra det just nu!

Igår åkte jag hem från Trosa, det var faktiskt riktigt jobbigt.. Men ändå skönt. Jag visste ju att jag skulle få en natt då jag inte blev väckt av någon som gick runt i lägenheten för att han inte kunde sova.. :P Men, det resultera ju även i att jag sov ensam, vilket var ganska jobbigt att göra nu efter 1 vecka med sällskap. Men jag måste säga att jag har saknat min säng. Och jag vet inte hur fan jag ska klara att gå från att sova i en 160 säng till en 90 säng som dom har i studentkorridoren.. DET kommer bli en mardröm!

Idag är det meningen att min fru ska komma. Hon sa "SEEENAST kl 4!" men det vet jag inte riktigt om jag tror på.. :P Men blir det så, så måste jag säga att jag kommer vara lite i chock och väldigt glad :P Men Josefine och tider går inte riktigt ihop! :P

På fredag blir det en liten "avskedsmiddag" med the Wiklanders&co. Och på lördag blir det middag hemma hos mammut!

Josse ska ju vara här från och med idag tills jag åker, eftersom jag har bokat henne :P Men vi får se hur roligt hon tycker det är.. FÖr jag FÅR INTE vrida på dygnet allt för mycket, det kommer bli ganska jobbigt att komma upp och börja skolan 7.15 som är det i alla fall.. Och JA! Skolan börjar 7.15 varenda en dag! :)

Ja, men idag blir det väl till att tvätta lite, packa lite.. Förbereda överlag.. Jag kommer förmodligen glömma massor, och det är inte bra! :P

Aja, har inte så mycket vettigt att skriva. Är nyvaken och hjärnan är kaos pga vissa saker.
Men ha det nice, så skriver jag väl igen.

PEACE Michilicious

Idag stör jag mig på..

Det var fa länge sen jag hade ett sånt här inlägg.. Där jag verkligen gick på om vad jag störde mig på.. Men idag har jag blivit lite smått irriterad över en sak som stör mig rätt BRUTALT!! Och det är...


Okunniga jävla r-tards!! Jag blir så jävla förbannad när personer sätter ut på sin logg "du sjuk? du är inte sjuk.. Nej det kanske inte syns. Om du eller någon du känner lever med en osynlig sjukdom sätt upp det här på din logg.." Och sen rabblar dom upp massa saker som inte alls är någon sjukdom. T.ex. Epilepsi, ADHD, Asperger Syndrom, Autism, mano depresivitet eller dylikt.. DET ÄR HANDIKAPP! Vad är det som är så jävla svårt att förstå? Antingen föds du med en sjukdom som går att bota. Eller så föds du med ett handikapp som du inte kan bota med lära dig att leva med. Eller som du kan lära dig att leva med.

Min lillasyster hon är Autistisk, har ADHD, EP och en lätt utvecklingsstörning.. Hon var på "bättringsvägen" men vart fel behandlad inom sjukvården när hennes blindtarm sprack och då sjönk hon genast 10 år i utveckling. Linnea, som snart är 5 år håller på gå om min snart 18 åriga syster. Och det är inget som kan botas. Hade man kunnat bota det, ja visst. Då hade det vart en SJUKDOM! Vilket betyder att hon hade vart frisk. Men det är inget du kan operera bort, eller ta ett vaccin för, eller ens piller så att du blir helt återställd. Vad är det som är så jävla svårt att förstå?

Hade dom däremot rabblat upp typ cancer, ja fine. Det hade jag kunnat ta! För det är en sjukdom, en jävlig sådan. Men du kan även bli frisk ifrån de.

Nej, usch på er okunniga människor! Man kan ju riktigt undra vilken skola ni har gått i och vad ni själva lider av. Jävla R-TARDS!!

PEACE Michilicious

Valborgsfirande!

Ja, som sagt va åkte jag och Roine hem till hans mor&co. Det var en mycket trevlig kväll, mycket skratt, prat med mera. Det fanns hur mycket god mat som helst, men pga min jävla medicin så fick jag knappt i mig något och då är det ju tur att jag är tillsammans med en avfallskvarn :) Roine hade bestämt sig för att inte dricka alkohol. Meeeen, det gick ju som de gick! :P

Jag och Roines mamma hade mycket tid till att prata och lära känna varandra. Och det vet jag inte om Roine uppskatta speciellt mycket, för ja.. Han försökte sno tillbaka mig vid ett flertal tillfällen :P Eller kanske var han bara rädd att jag fick höra pinsamma historier om honom :P Haha

Jag träffade även hela syskonskaran och deras respektive. Det var mycket roligt och jag måste säga att jag verkligen tycker om hela deras familj. Det är högt i tak, ingen verkar vara rädd för att säga vad den tycker och tänker. Och det är diskussioner hit och dit och dittan och dattan. Roines storasyster sa till mig precis innan hon skulle åka att hon tyckte det var roligt att se mig och Roine tillsammans, för vi verkar göra varandra så glada. Och att hon var någorlunda chockad över att jag inte hade sprungit ifrån dem pga hur dom var. Haha, men jag har väl en egen familj. Till och med två. Och båda dom har ganska högt i tak :P Så, ja.. Jag är väl van? :P

Efter mycket prat, mat och annat så kom Roines pappa hem som hade jobbat natt. Då skulle vi åka hem. Roine somnade i bilen, eftersom han förmodligen hade fått i sig en eller två kanske tre öl för mycket. Vi kommer hem, kliver ur bilen och inser att han har supit bort sina nycklar. Vi hoppar in i bilen igen, åker tillbaka till hans mor och hämtar extranycklarna. Sen åkte vi tillbaka till lägenheten. Roine gick upp tog av sig jackan och decka i sängen. Jag satte mig vid datorn en stund för att invänta john blund. Sen gick jag och försökte få av honom kläderna, vilket inte gick så bra då han pressade sig mot madrassen ännu mer. Så, jag gav upp och la mig bredvid och somnade.

Vid halv tio vaknade jag till liv lite halvt och vände på mig och skulle krama om honom. Var på min arm dunsar ner i madrassen. Jag öppnar ögonen i chock och inser att han inte ligger i sängen. Jag tittar ut i vardagsrummet och ser att han ligger UNDER vardagsrums bordet. Förmodligen hade han lagt sig på soffan och ramlat ner på golvet. För bordet stod snett.. Annars vet jag inte varför han skulle ha krupit under bordet.. :S

Idag mår han väl som han förtjänar. Och jag njuter av det eftersom att han fortsatte dricka igår i ren protest och för att testa lite gränser. (det sa han själv) Men när jag erbjöd honom en öl för drygt en halvtimme sen så vart han lite grön i ansiktet och sa NEJ TACK! Hmm, undrar varför han inte vill ha en idag, dom verkade ju smaka riktigt gott igår.. Så jag gör nog ett nytt försök om en halv timme ;P

Nej, nu ska jag se om den här lille mannen är i livet. Jag hade i alla fall en riktigt trevlig kväll, även fast jag var nykter och alla andra ganska onyktra. Med alla små tjaffs som blev och allt. Tack för att vi fick komma! Och vi syns snart igen hoppas jag :)

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0