Min galna helg!

Ja, jag har haft en rätt sömnlös och galen helg..
 
I torsdags åkte jag hem från skolan med 4 grabbar från skolan, vi skulle alla till olika ställen i Sthlm, men vi hade en riktigt trevlig bilresa upp. Jag skulle hem för att överraska mina syrror som blev 18 i fredags, eller ja. Jag skulle överraska en av dem eftersom den andra inte klarar av överraskningar så bra.

På fredagsmorgonen kom Nadjas (Nadja är en av tvillingarna, hon jag skulle överraska) polare Ellinor och hämtade mig för att sen släppa mig i Vallentuna centrum och sen åkte hon och hämtade Nadja. Dom gick och satte sig på ett fik och jag dök bara upp där med en blomma och min present. Nadja började gråta och sa "du kom!". Men hon trodde ändå inte riktigt att jag var där, så hon var tvungen att peta mig hårt i kinden för att kolla att jag var verklig. Hon fick ett presentkort av mig på Ted's tattoo och blev väldigt glad.
 
Sen åkte vi hem till mamma&co för att fira tvillingarnas födelsedag. Blev middag och en allmänt trevlig dag/kväll. Sen, senare så åkte vi in till stan för att gå på krogen. Men det var världens tabbe i sig, vi fick världens skavsår och var trött och hade ont. Så när vi nästan var framme vid fjärde krogen så började vi småtjaffsa och drog hemåt. Men det blev lyckat i alla fall. Vi sov alla hemma hos mamma och vaknade hyffsat tidigt. 

Sen senare så bjöd min lillasyster Linnea (5 åringen) på godis till mig och Ellinor, vi ville också ha sånt godis. Så vi planerade att ta båten till Åland, eftersom det var där godiset var köpt. Så vi tre (jag, Nadja och Ellinor) satte oss i bilen och åkte till Kapellskär för att ta båten till åland. Klockan 20.00... Sen väl på båten så upptäcker vi att vi hade tagit fel båt. Godiset fanns inte på vikingline. Det fanns på Eckerö Linjen! SUUUCK!

Men vi gjorde det bästa av situationen och hade kul ändå. 23.00 finsktid så var vi i land i Mariehamn, vi åkte via Nadjas kille och sen vidare till Godby där vi träffade min tonårskärlek och några andra. Sen körde vi hem Fritte till honom och sen åkte vi hem till mormor. Där hade vi Sleepover, vi sov alla tre i en och samma säng.. I några timmar.. För att sen kliva upp och åka vidare. Vi åkte tillbaka till Godby, Nadja och Ellinor åkte till Jennifer (vår storasyster) och jag åkte till Jonas och satt där och snacka.

Sen åkte vi till Sparhallen för att handla lite smått och sen tillbaka till båten. Sen körde dom hem mig, där jag packade ihop mina saker och sen fick jag skjuts till Mörby av Marie, för att sen ta tunnelbanan till Centralen där jag mötte upp killarna jag åkte till Sthlm med, för jag skulle även få skjuts ner. Så sen satte vi oss i bilen och åkte mot Skövde.

Så från torsdag till söndag sov jag drygt 13 timmar, jag var rätt jävla seg och grinig. Därav tog jag beslutet av att sova hela dagen idag.. Undermedvetet tog jag de beslutet eftersom jag stängde av mitt alarm i sömnen. 
Så, som ni förstår hade jag en rätt galen helg, men kul hade jag! Haha

Idag träffade jag även min "bror" Markus. Han är tillbaka i skolan och här på boendet. Och han är sitt gamla jag igen! Och jag blev riktigt glad när jag träffa honom. Jag har saknat honom något så fruktansvärt. Men men, i morgon ska jag tillbaka till skolan, jag måste ju börja med mitt special uppdrag.

Så, nu ska jag lägga mig och försöka sova, eller ja, jag lär inte behöva försöka eftersom jag förmodligen somnar så fort jag har lagt mig ner. But, you get it :P 

Aja, hoppas ni haft en bra helg i alla fall :) 

P&K Michilicious
Michilicious - Bara för att jag är jag
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

:) Ja det kan bli lite bakvänt ibland när impulssaker händer :) Inga bönor till exempel ;)ni var nog alla hyfsat trötta efter helgens bravader :)Men du, varför kommer det upp att jag behöver lösenord när jag kommer in på din blogg? Det är bara att kryssa rutan och gå vidare men förfrågan kom upp igen när jag skulle kommentera :)Kram

2011-10-05 @ 07:20:43
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/


Skriv dina tankar och funderingar här:

Namn:
Kommer du ofta hit?

E-postadress: (publiceras ej)

Nummer?: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0