Woop woop

Okej, detta blir ett litet testinlägg + att jag ska berätta om min dag :)

Idag åkte jag som sagt va hem till sthlm igen för att överraska min lillesyster som har vart SÅÅÅÅÅ arg på mig för att jag inte skulle komma hem till hennes födelsedag. Meen, det gjorde jag ju i alla fall :) Hon blev överlycklig, dels för att jag kom och sen tror jag även att hon gillade själva presenten. Hon fick ett present kort på Ted's tattoo på 500 kr. :) Så, tror det blev lyckat.

Men i alla fall, nu testar jag och ser ifall det funkar som jag vill att de funkar, annars så skiter jag snart i den här jävla sidan för att jag blir lite smått irriterad när mina mellanrum inte vill komma där jag vill ha dom. Men i alla fall, hoppas att det funkar nu eftersom jag trots allt gillar den här fuckade sidan. Skapade en blogg på Myshowroom, men det var ju typ mega komplicerat xD Hahah

Aja..

Ge mig gärna lite tips om bra bloggsidor.

Peace Michilicious

Här kommer..

.. Bilderna jag har lovat. Men jag orkar bara lägga upp bilderna på badrummen som jag har gjort.
Bardum 1:
Fick inte bestämma vad som skulle göras i det rummet. Så 15x15 plattor på väggen, 10x10 plattor runt golvbrunnen och sen 20x20 på resten av golvet.
Badrum 2:
I det här rummet så skulle jag då göra den omtalade bården. Då valde jag 10x10 plattor, vita och mörkgråa. Men har en stor 20x20 platta med i den också. Resten av väggarna är 20x20 plattor och golvet är 10x20 plattor.
Måste säga att jag är helt okej nöjd med båda båsen, för att vara nybörjare :)
Sen måste jag även klaga på att (ialla fall i min dator, vet inte hur det ser ut hos er) men jag kan fan inte göra mellanrum mellan raderna. Det spelar ingen roll hur många rader jag hoppar ner. Det blir liksom ändå inget. Funderar skarpt på att byta bloggsida!
PEACE Michilicious

Vad hände? :O

Oj, nu är det nästan en vecka sen jag blogga och det känns verkligen inte som de! Men i alla fall, det har väl kanske inte hänt så mycket sen sist. Är snart klar med badrummet och i helgen var jag ut och festa efter att först haft en väldigt lugn fredag.
Haha var då ut på krogen med Malin och Veronica och det var VÄÄÄLDIGT rogivande. Haha först 3 slemmon som skulle börja prata, endast Veronica som orkade vara social med dem, jag var väldigt intresserad av vad Malin höll på med på sin mobil. Sen den otroligt snygga bartendern, som var upptagen.. Haha fast då var det ju iof jag och Veronica som ragga :P Sen använde jag en kille från skolan som pojkvän några gånger, sen att jag inte tror att han fatta de är en annan sak.. :P
I slutet av kvällen, då det var dags att gå hem.. Så stod jag (av någon anledning utan Malin och Veronica) vid baren. Garva som fan åt allt och inget.. Och då stod det en kille vid mig, som jag trodde att Malin kände. Men Malin trodde att han kände Melkoum.. Det var alltså ingen som kände den snubben som vi hade stått och pratat med.. Men i alla fall, han tar mig runt midjan och säger något som låter som "ha det så bra ikväll." Jag svara "desamma", jag behöver ju liksom inte vara otrevlig bara för att jag inte känner honom ;P Haha men då säger han "hörde du vad jag sa?" jag hinner snabbt tänka OH CRAP!! Och säger "nej". Då säger han "Jag kan ta hand om dig ikväll". Hahah jag BRAST UT I AS GARV! Alltså jag kunde inte sluta garva, sen klappar jag honom på axeln och svarar "hahaha dröm vidare dude, jag har aldrig tagit hem någon från krogen och jag lär INTE göra ett undantag för någon som ser ut som dig" garvar vidare och går en bit ifrån honom. Hahaha bartendern (den snygga) hade lite svårt för att hålla sig för skratt när jag började skratta åt den här killen. Men när jag sen sa det där då brast det för han också. Hahah han hade då hört allting xD
Jaa, sen gick vi iväg och jag skulle ta en taxi hem, hur jag nu kom på den idén med tanke på att jag aldrig åker taxi ensam. För Malin och Veronica skulle hem till Malin. Men i alla fall, de stod och väntade med mig tills min taxi kom. Och när jag sätter mig i bilen så sitter där VÄÄÄRLDENS snyggaste snubbe. Shit OH MY GOD säger jag bara! :P Haha men vi satt och snacka som fan och han var riktigt trevlig. :) Och på något jävla vänster hade jag fått reda på vad hans namn var, för jag hade skrivit ett meddelande till honom på fb. :P Som tur va så var det inget pinsamt. Men ändå :P Haha
Aah, nej så min helg har i alla fall vart riktigt skoj. Men nu är det en ny vecka med nya möjligheter och den här veckan så SKA mitt badrum bli klart! :)
PEACE Michilicious

Bara för att jag har..

.. Världens sötaste småsystrar!
Linnea (Sessa-diva-donna-prima) och Alice (Frallan-brallan). Jag har iof 3 till systrar som är helt underbara. Men som sagt va kommer jag ALLTID stå i skuld till Linnea. Och Alice är min IDOL! Så, aah :) Här kommer nya bilder på världens mest underbara småsyskon!
Som jag berättat många gånger så har Linnea räddat mitt liv. Och båda har nog rättat mitt liv fler gånger än de någonsin kommer förstå. För om jag mår dåligt, och då spelar det ingen roll hur dåligt jag mår. Men tittar jag på bilder på dem så börjar jag le. Och då minns jag att jag lever för mina solstrålar. Att dom gör vardagen lite ljusare.
Ni kommer ALLTID äga en obeskrivligt stor del av mitt hjärta. <3
Därför har ju jag då.. Snäll som jag är.. Lovat dessa små sessor att dom i 16 års present ska få en shopping dag med mig. Många år kvar iof eftersom Linnea är 5 och Alice är 3. Men det ska planeras i tid när dom ska få spendera 2000 kr på vad de vill :) Ska man vara bästa systern så måste man ju ligga på topp ;P
Haha men idag tänkte jag ta itu med att börja lägga upp lite bilder från skolan. Men det gör jag senare.. Om det inte glöms bort ;P
PEACE Michilicious

Den nakna sanningen!

Ja, som sagt va så är jag ju s.k. "normalstörd" som jag kallar det. Ingen diagnos = mer pliker att följa normen och gå hand i hand med alla andra "normalstörda" i sammhällets dagisled! Men jag är inte som alla andra.. Långt ifrån! En "normalstörd" mår lite halvt dåligt, reser sig, sopar av axeln och tänker "ääh va fan, de där var väl inte så farligt?" Medans jag faller.. Och när jag trodde att jag hade nått botten, då faller jag ännu djupare för att sen falla ännu lite mer! Väl där nere i helvetets avgrund så ligger jag och tycker så fruktansvärt jävla synd om mig själv!
"Varför var jag tvungen att bli störd? varför är det mig de är fel på? Varför kan inte jag få vara som alla andra?"

Jo. "För du är unik och perfekt på ditt egna vis."
Ja, men bara för att jag är unik och perfekt på mitt egna lilla vis så vill jag inte vara ett självdestruktivt monster som vill döda alla i min närhet så fort jag känner mig sviken! Känna att det inte finns en enda jävel på denna jord som bryr sig de minsta om mig, även om jag vet att jag har världens jävla kontaktnät som finns där och fångar upp mig när jag faller. Jag vill inte känna att det aldrig kommer lösa sig, att jag är värdelös och misslyckas med allt jag gör. Att allt jag tar i blir till skit. Det är inget jag vill! Och om det är så man ska känna för att vara unik och speciell, då är jag mer än gärna en normal jävla svensson som inte har de minsta problem med NÅGOT!
Folk klagar på mig för den jag är:
"Michelle, gör inte si, gör inte så.. Du kommer misslyckas. Du kommer bli en uteliggare om du fortsätter. Det är ingen som vill vara din vän om du fortsätter så. Du kan inte bete dig sådär om du ska passa in i samhället"
Men det är de jag inte får ihop. Hela tiden snackas det om att man ska vara unik. Är man unik så är man inte som någon annan. Och om alla är unika då är väl ingen unik egentligen? Om om ingen är unik, så finns det inte en enda person som är orginell och finns det ingen som är orginell så borde det ju heller inte finnas en person som det är fel på.. Eller tänker jag fel nu?
Men alla dessa jäääävla personer som klagar på mig, hur jag beter mig, hur jag är, hur jag klär mig, hur jag ser ut, ja vad fan de än gäller. Testa ta på er mina skor, kom in i min kropp, sätt er i min tankeverksamhet, gå igenom de jag har gått igenom.. Sen har ni all rätt att döma mig!
Ni kan titta på mig och tycka att jag är konstig, att jag har humörsvängningar och fan och hans moster. För jag är MYCKET väl medveten om att jag är speciell. Men man skulle väl satsa på att vara unik? Och dessutom vet inte ni som snackar ens 2% om mig och vem jag är. Ni har fått se mitt ytliga jag. Det som jag visar personer som endast är ytliga kontakter.. De som verkligen får komma in, de får se en annan sida av mig och där av förstå lite mer.
SÅÅÅ! Här kommer det intressanta i mitt inlägg.. Jag har fortsatt mitt forskande av vad det är för fel på mig. Och jag är faktiskt inne på samma spår som sist.. Och det är.... trumvirvel.
Borderline personlighetsstörning!

Fakta:

Två procent av befolkningen befinner sig i ett gränsland mellan lättare och svårare psykiska besvär. Det kallas borderline personlighetsstörning eller emotionell instabilitet.

Tillståndet är knepigt att förklara och behandla. Dubbelt så många kvinnor som män sägs ha borderline. Ungefär var tionde som drabbas dör i förtid, oftast genom självmord.

Både arv och miljö påverkar om du ska hamna i gränstillståndet. En inneboende ängslighet, impulsivitet eller känslomässig osäkerhet kan göra dig sårbar för negativa faktorer i din omgivning.

Om du dessutom växer upp i en otrygg eller hotfull miljö, kan borderlinestörningen utlösas.

Borderline är ingen sjukdom eller egenskap som man antingen har eller inte har. Gränsen mellan sjukt och friskt flyter. Personlighetsstörningen kan också förändras och försvinna med tiden.

Symptom:

  • Hur du beter dig, känner dig och förhåller dig till andra svänger hela tiden kraftigt fram och tillbaka.
CHECK!! Det svänger mer än ofta, fråga någon som verkligen känner mig. Typ min mamma, eller fostermamma, eller Josse! :)

  • Du känner dig ofta arg, deprimerad, olycklig och har ångest. Känslorna kan gå mot leda och tomhet eller skräckartat stegras mot katastrof och övergivenhet.
CHECK!! Händer ganska ofta, men mesta dels så gömmer jag det utåt!

  • Du kan ha svårt att tygla dessa känslor och uttrycker dig oftast aggressivt. Du är impulsiv. Humöret är oberäkneligt och föränderligt.
CHECK!! Känslor är svåra för mig, är jag ledsen så är det ilskan som kommer. Och mitt humör kan svänga på en millisekund!

  • Du tycker inte att du duger. Du har en negativ självuppfattning. Det kommer till uttryck genom exempelvis missbruk av sex, alkohol, droger eller mat, vårdslöshet i trafiken, slösaktighet med pengar eller självmisshandel, inklusive självmordsförsök.
CHECK!! Väldigt få tillfällen som jag ser något positivt hos mig själv. Och jag har haft beroenden inom de mesta!

  • I allmänhet lyckas du ändå dölja dina känslor och förställa dig för att passa in socialt. Därför går det oftast bra för dig i skolan eller i arbetslivet.
CHECK!! Ingen märker att jag mår dåligt innan det är försent att stoppa. Teater är min grej!

  • I nära personliga förhållanden kan du däremot bli krävande och lätt hamna i beroende. Du är rädd att bli övergiven.
CHECK!! Fråga Josse, henne är jag arg på emellan åt för att jag känner mig övergiven pga att hon är med sin flickvän hela tiden. Och min största rädla i ett kärleksförhållande är att bli lämnad. Blir inte beroende av personen, men blir jävligt krävande!

  • Du pendlar mellan intensiv beundran och nedvärdering av andra människor.
CHECK!! Vet inte ens vad jag ska säga angående det här för det går liksom inte att säga på något annat sätt..

  • Om du upplever psykotiska episoder, är de oftast korta och präglas närmast av förföljelsetankar.
NJA! Jag inbillar mig inte att jag blir förföljd utan mer paranoidtankar. Jag tror att personer runt om mig vill mig illa. Och de så kallade "psykotiska episoderna" går mest ut på att ligga i sängen och stirra rakt upp och ner i taket!

  • Andra kan uppleva dig som ombytlig, anpassande och opålitlig, känslokall eller aggressiv och dra sig undan, vilket naturligtvis inte gör det lättare för dig.
CHECK!! Behålla vänner, partners m.m. är INTE min grej! Det är väldigt få personer som stannar vid min sida och de få som gör det är jag extra rädd om!

Ja, så som ni kanske förstår är jag ju typ mest inne på det där. Även om det skulle vara en jävligt tung diagnos att få så skulle jag i alla fall fatta va fan de är för fel på mig!

Aah nää, nu ska jag väl glo på något avsnitt till av True Blood för att sen tuttisova..

PEACE M-FUCKERS // Michilicious

Hahaha

Ja, vad ska man säga. Det finns många patetiska människor här i världen och jag antar att man ska hinna stöta på ett par innan man dör.. :P Synd bara att man ska stöta på så många på så kort tid. Jag menar, jag är inte ens 21 och jag har redan träffat så många patetiska idioter.. Haha men men, jag är väl en idiot-magnet helt enkelt :P

Det var som en person skrev till mig på facebook. Jag kanske inte har tur så ofta, men när turen väl är på min sida så kommer jag ha så mycket tur att jag ändå haft lika mycket tur som alla andra. :P Sen att min mamma är någon liten jävel som har tur i allt är en annan sak.. Jag vet inte allt vad hon vinner och lyckas med. Men det är i alla fall helt otroligt! Ett bubbelbadkar, en sprillans ny mobil, massa fina produkter, m.m.. Sinnes! Hahah men när det väl är min tur att ha lite tur, då hoppas jag på drömvinsten! :P

Så det kanske är dags att börja spela ;P

Nej skämt å sido.. :P

På tal om helt annat så måste jag fan leta upp en massör eller något, för min rygg/nacke/axlar håller fan på paja totalt.. Har ju knutar något så fruktansvärt så jag tror att jag dör i vissa rörelser . xD Haha den person som får massera mig rygg måste nog fan vara sadist för att kunna ta itu med det :P För jag kommer förmodligen skrika xD

Hmm, imorgon är det fredag, då blir det fika med tjejligan från skolan. Det blir riktigt trevligt! :) Kanske man ska ta på sig något annat än mina mjukisbyxor :P Haha Tyvär kommer inte alla vara med eftersom vissa har förhinder. Men det är ändå ganska kul att vi ska samlas och ta en fika med tanke på att vi är så få. Vi är runt 100 pers i skolan (mer eller mindre) och vi är bara 11 tjejer. Så det blir faktiskt spännande. Plus att man kanske lär känna dom nya nu när ena Annika snart är klar. Inte golv-Annika som jag började samtidigt som. Utan platt-Annika. Haha det där kan misstolkas, men jag menar ju plattsättar-Annika, men det blev så långt. Och ändå så skrev jag de.. Haha

Aja.. Men jag har ju lovat er lite bilder på vad jag gör i skolan. Så jag ska ta tag i det någon dag :)

Men nu ska jag glo på true blood och sen fixa med min mobil.. För vet ni vad? Ibland tjänar man på att vara lika envis som mig.. För idag när jag skulle hämta ut min mobil som har vart på lagning så fick jag en sprillans ny istället :) TOPPEN!

Ha en fortsatt fin kväll! :)

P&K Michilicious

Back on track!

Ja, veckan började ju bra... Jag var lite förkyld i måndags men orkade ändå jobba lite smått. I tisdags slog förkylningen till på riktigt, jag kämpade mig upp för att gå till skolan men efter en timme så accepterade jag att min kropp bara skrek nej och gick upp och la mig igen. Jag sov i princip hela dagen. Men vaknade upp lite nu och då av att jag skakade så fruktansvärt mycket. Jag hade ingen ork i kroppen att göra någonting. Ingen mat och mycket få toabesök. Klev upp så lite som möjligt. Med så hög feber som jag hade så fanns inte krafter till mycket.
Onsdagen var bättre, men var ändå inte tiptop och därför blev det en dag till i sängen. Därav lite uteblivet bloggande.

Idag var det ännu lite bättre, men långt ifrån på top. Men jag gick till skolan och till min förvåning så gick det SJUKT BRA! Av någon anledning så har jag tagit 10 kliv upp och hittat my magic power igen. Humöret går ju givetvis upp och ner som vanligt. Men det är så sjukt mycket bättre och jag kan faktiskt säga att jag är glad :)

Idag måste jag ta mig in till stan. Och eftersom grabbarna är för sega för att orka köra mig så får jag ta en taxi som vanligt ;P Haha eller aah, jag kanske går in men tar en taxi tillbaka. För måste handla lite mat med tanke på att det eker i mitt kylskåp bara man funderar på att öppna dörren. Städning och diskning skulle även behöva stå på schemat. Meeeen får se hur det blir med den saken. Jag kanske känner mig lite sjuk fortfarande ;P

Igår kväll låg jag inne hos en kille och glodde på film. Haha jag trodde att jag bara hade sett slutet på den filmen, men de visade sig att jag hade sett typ hälften av den.. Men det var ju kul att se början, jag fattade ju lite mer av den då.. XD

Sen idag har jag funderat rätt mycket på människan.. Alltså hur kommer det sig att vissa människor har ett så kallat tiptop liv och andra får jätte mycket uppförsbackar? Och man kan inte säga att man väljer vilken väg man ska gå och får skylla sig själv för det som händer. För ibland händer saker som man verkligen inte hade kunnat göra något åt.. Och hur kommer det sig att vissa människor klarar saker bättre än andra? För det som är jobbigt för mig kan ju vara rena paradiset för andra. Och det som händer andra, som dom mår dåligt av, det kan vara rena drömmen för mig. Alltså visst. Vi ser allting på olika sätt. Men, hur kommer det sig att det är så olika? Det är ganska konstigt..

Hmm, som ni kanske märker är inget sammanhängande hos mig.. Vilket är bra. För då är min hjärna i rullning = Jag mår bra.

Men sen att det inte blir någon röd tråd och mest bara snurrigt är en annan sak xD Haha

NEEJ! Nu måste jag på toa och sen byta om för att ta mig in till stan!

PEACE FUCKERS skriver kanske senare igen :)

// Michilicious

Tillbaka i Skövde!

Ja, jag har ju vart lite dålig på att uppdater nu när jag har vart hemma. Men jag har verkligen haft en toppen vecka! Den behövdes! :) Mår mycket bättre, även om jag åkte på en dunder-förkylning, så mår jag riktigt bra! :)

När jag var hemma så hittade jag på allt möjligt. Allt av det jag hade planerat att göra blev ju givetvis inte gjort.. Men jag mår inte speciellt dåligt utav det. För då har jag ju något att pyssla med när jag åker hem nästa gång.

Igår hade jag faktiskt lite ångest, jag ville verkligen inte tillbaka till boendet. Jag tyckte att det var skit jobbigt att åka hit. Men det gick helt okej. Sen att man får reda på nästan med en gång att det har snackats skit om mig när jag var borta är ju en annan sak. :P Haha tydligen är jag en "outsider" som tjallar på allt och alla. Och jag kunde inte släppa att Lorenzo gjorde slut med mig. Och vissa personer här hade bara snackat med mig för att jag var tillsammans med Lorenzo..

Jag tyckte det lät ganska komiskt. :P För det första så har jag inte tjallat om något, finns liksom inget att tjalla på. För det andra så ja, jag har stängt in mig för att jag har vart ledsen pga att Lorenzo gjorde slut. Riktiga känslor försvinner inte direkt på en kvart. Och jag var här i en vecka efter att han hade gjort slut och sen åkte jag hem. Haha men ja, som en kille sa, här får man inte ha några känslor! Sen kommer vi till den roligaste delen av allt!! Jag var här innan Lorenzo började.. Och dom snackade med mig innan han kom.. :P Haha så ja, dom kan nog inte ha så roliga liv och dom ska virra in sig i sin livliga fantasi.. Sen om dom inte vill prata med mig nu.. Ah, fine! Jag kom inte hit för att skaffa vänner, jag kom hit för att säkra min framtid och det tänker jag fortsätta med! Sen att man givetvis stöter på vissa som man kan tänka sig ha kvar i livet som vän det är en annan sak! :)

Men som sagt så var det lite jobbigt att ta sig hit. Men vägen hit gjorde väl de hela lite lättare. Haha jag skrev ut på fb igår "om man ska tro på karma så måste jag ha dödat en ko!" Och jag tror fan de. För i den religion som man tror på karma så är ju kor heliga.. Och jag hade sånt jävla oflyt igår! haha

Det började med att Marie och jag skulle ta oss från Norrtäljes skogar till Sthlm's central. Då är det en jävla massa köer på dom mest konstiga ställena, för att sen bli helt tomt på vägen utan att det har vart någon avfart. Skit skumt! Sen när hon släppte mig vid centralen så pajade axelbandet till min väska, så fick bära den i dom där jävla handtagen som man gör illa handen av.

Sen var tåget försenat. Och när det väl kom så hade jag ställt mig där min vagn skulle stanna, bara de att dom hade vänt på ordningen så jag stod ju HEEELT fel, JIPPI! Trängas bland alla senila pensionärer som skulle ta sig fram! :P Haha!

Jag hade fönsterplats på tåget och det satt en kille brevid min plats, så jag sa "kan jag få komma förbi till min plats" (han var runt 23-25 och såg riktigt bra ut!) han ställde sig upp och jag gick in, men satte mig inte med en gång för jag skulle fixa med något och märkte då inte att han hade satt sig på sin plats igen. Och utan att tänka och kolla vart jag satte mig så satte jag mig ju GIVETVIS i hans knä. Då trodde jag seriöst att jag skulle dö! Jag satt och titta ut genom fönstret i typ en timme och skämdes som fan! Under hela den tiden hade jag haft benen i kors och min fot hade börjat somna.. Så jag skulle bara ta ner höger ben från det vänstra.. Och vad tror ni händer då? JOOO JAG SPARKAR DEN ANDRA KILLEN MITT EMOT!! Alltså haha det var verkligen inte min dag igår. :P Men lite kul var det faktiskt när man tänker på de :P

Men men, nu ska jag ut och röka för att sen ta tag i det som måste göras. :)

Ha det bra :)

PEACE Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0