Mitt val!

Först vill jag be om ursäkt för att jag inte har skrivit på ett tag. Har haft fullt upp med det mesta! Men nu ska jag försöka igen! :)

För ett litet tag sen gjorde jag ett val, ett val som kommer och SKA förändra mitt liv, min självkänsla och mitt självförtroende. Jag ska nå mitt mål, jag ska få min drömkropp!

Jag har alltså börjat träna, tänka på vad jag äter och kämpar på med att bli av med mitt sockerberoende. Och det går faktiskt skit bra! Idag tränade jag på riktigt för första gången på evigheter, det kändes kan jag säga! Innan har jag ju bara tagit promenader, har ju inte fått träna så mycket mer än så efter förlossningen. Men nu jävlar kör jag!

förkyld

Usch, jag som typ aldrig är förkyld har blivit det. Vart är sommaren!? Det är ju jätte kallt ute!

Jag och Gabriella har vart i Sthlm i en vecka nu och det är så lugnt och harmoniskt. Jag vill verkligen INTE hem. Men tyvärr börjar det snart bli dags att åka. :(

Gabriella växer så det knakar och utvecklas jätte fint. Min fina lilla tjej. <3

Har inte så mycket att skriva just nu. Är inte riktigt i fas än :P men medicineringen är igång och börjar sakta göra mig bättre. Så jag mår inte lika dåligt längre och det tycker jag är väldigt skönt! Men hoppas på att jag kommer igång med skrivandet snart :)
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0