aj aj!

Har haft konstant huvudvärk i typ en veckas tid nu.. om inte mer. Typ migränkänningar. Synen spelar lite som den vill, och sen värk över tinningarna, ligger typ som ett band. Jag hoppas verkligen att det bryter ut eller försvinner snart.

Idag tog jag och Tim tag i att skriva på faderskapspappren. Så nu är han pappa på papper.

Gabriella mår bra, växer så det knakar och idag blir hon 4 veckor, har gått sjukt snabbt!

Nej, nu ska jag slappa tills jag kommer på något bättre att göra :)

Framåt!

Ibland lyckas hjärnan fungera fast ingenting annat gör det :P Vi var på bvc nu i veckan där jag fick order om att sluta amma eftersom jag mår så dåligt och inte äter själv. Träffade även en läkare på psyk som skrev ut antidepressiva och fixade en samtalskontakt. Ibland är det bra att jag har talets gåva! Så nu har jag börjat medicinera igen efter ett ex antal år utan. Det känns faktiskt bra och jag hoppas på att jag ska börja fungera normalt snart igen!

Prinsessan växer och mår bra. Hon börjar bli en liten knubbis <3 Hon har även börjat få längre vakenperioder och ligger då och kikar och söker med blicken. Älskade unge! Nu har hon även nästan vuxit ur storlek 50, som hon drunknade i när hon var nyfödd. Tiden går snabbt! <3

suck!!

Jag mår verkligen skit, som ni redan förstått.. Igår när vi kom hem blev jag slagen i ansiktet av en stark doft av kattpiss när jag öppnade dörren. Inte riktigt vad man vill känna när man har haft feting ångest hela vägen hem, för att man inte vill hem och för att man inte vill bo i den här hålan längre! Det blev bara för mycket, ststa droppen och jag skrev ut en status om hur less och arg jag blev på fb.. och personen som då ska kunna påstå sig känna mig blir ju "hysteriska" och det är så synd om katten och dittan dattan.. ja om ni verkligen kände mig så skulle ni ju veta hur jag fungerar och ni skulle veta att mitt humör förmodligen går ut över katten för att jag inte har någon annan att lägga det på! Det gör de inte mer acceptabelt. Men, hade ni tänkt efter så hade ni kanske förstått!

I natt har jag fått sova, tog sömnmedel.. Men idag är jag mer deppig än någonsin. Läkaren har skickat en remiss till psyk igen och skrivit ut sömnmedicin.. Men psyk nekar säkert igen och sömnmedicinen får mig att sova, inte må bättre.. :( Är så less på allt. Vill bara fly upp tillbaka till Marie (min fostermamma) och stanna där föralltid! Hon är verkligen min trygghet, den som kan prata till mig så jag lugnar mig och får ett perspektiv.. inte som sårar eller gör det värre! Jag vill bara fly!

Och jag ber om ursäkt för att det blivit så deppigt i min blogg.. Men, det blir lätt så när jag mår dåligt! Jag hoppas att det vänder snart..
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0