haha

ja alltså jag fyller snart år.. men av någon anledning glömmer jag bort det hela tiden haha. märkligt :P Det står ett paket i hallen till mig. jag vet på ett ungefär vad det är, ska bli spännande och se vilken sort det är bara :) och snart är det även dags för bloggmiddag, det ska bli riktigt roligt! :D

så olika!

en sak jag har funderat på är hur olika man faktiskt är.. jag har skadat mig själv, jag har ärr på kroppen för att jag har skurit mig/bränt mig.. Men jag skäms inte för mina ärr.. jag bryr mig inte om folk stirrar. mina ärr är en del av mig. en påminnelse om att saker och ting kan vara jävligt tuffa, men man kan ta sig ur det bara man har kraften.. Men kanske är det så att jag inte skäms för att jag inte gjorde mig själv illa pga att jag ville ha uppmärksamhet. jag gjorde det för att bli av med den psykiska smärtan. så för mig är mina ärr något som symoliserar frihet. kanske låter jätte konstigt. men för mig var det frihet att bli av med den psykiska smärtan ett tag.

min mamma sa alltid till mig "men tänk dagen du ska gifta dig.. då vill du väl inte ha armarna fulla med ärr" och mitt svar var bara "när jag väl gifter mig så har nog alla i min närhet vant sig vid mina ärr" och så är det.. ingen (vad jag vet) tänker på dem..

så nej, jag är inte stolt över att jag har skadat mig. men jag skäms inte över mina ärr! :)

huvudvärk!

usch jag har i 4 dagar haft en extrem huvudvärk och det spelar ingen roll vad jag gör, den försvinner inte. usch! Men jag fortsätter hoppas på att den försvinner snart.

Just nu ligger Gabbi och sover. jag sitter i soffan och tittar på tv och mannen är i skolan. skulle behöva plugga lite jag med, men är inte jätte lätt att göra det utan uppgifter och läraren är sjuk och går inte att få tag i. så ja, vi får väl se hur det slutar :P haha är ju inga svåra ämnen så kanske kan googla mig till det i värsta fall :)

ååh snart är det dags för bloggmiddagen. är så himla taggad inför det. ska bli så roligt att se vad mamma och anna har lyckats fiffla ihop! har ju inte varit med förut så det ska bli riktigt spännande! :) Men först ska jag fylla år. hahah hade helt glömt bort att jag snart fyller år. kom på det här om dagen :P Kom inte ens ihåg hur mycket jag skulle fylla. det är ju tur att jag inte är seg haha :P

nej dags för lunch tror jag! ha det bra! :)

tiden går.

jag hänger knappt med.. om några dagar blir Gabbi 5 månader. det är ju sjukt, haha jag hänger verkligen inte med :P älskade lilla unge <3känner mig död

Jag har haft feber i ett ex antal dagar nu. bara feber, inget annat. men det medför ledvärk och att jag känner mig allmänt seg och det är inte jätte roligt. menmen, någon gång vänder det nog. nu ska jag fortsätta med middagen :)
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0