.

Ja, idag ska jag träffa en vän, en vän som jag inte träffat på, ja jag vet inte hur länge.. Men ska i alla fall ta mig hem till henne så får vi väl se vad vi hittar på för något. Så det blir trevligt. :)

Annars så måste jag säga att ångesten börjar smyga sig på lite. Ångesten över att jag kanske behöver ta mig hem till mig i Tibro igen, snart.. :P Har ju vart hemma hos mamma&co i snart en vecka. :P Och ja, jag har ju en del grejer att fixa nu då det inte är så länge kvar innan jag slipper den där lägenheten och flyttar uppåt i landet igen. :)

Men men, nu måste jag ta mig en liten snabb dusch och göra mig i ordning för att bege mig iväg.

PEACE Michilicious

En liten tävling.

Ja, som sagt va så har jag nu anordnat en liten tävling, dock inte i min egna blogg utan i min mammas.

Länk finner ni HÄR

Bara att vara med och tävla alla ni som älskar lakrits, det går att tävla fram till den 30 april.

Lycka till!

PEACE Michilicious

Något så litet kan göra en glad!

Haha ja men först måste jag ju då bara berätta att när vi skulle äta middag idag (jag, mamma, Nathalie, Linnea och Alice) så ville små tjejerna titta på en "middags-film" och det blev ju då madicken (stavning?), men då fick inte Nathalie sitta där hon ville och sa då "jaha, jag får sitta bredvid satan.." Så ja.. Om någon undrar så jobbar jag numera heltid som Djävulen. :) Suveränt va? Så har du någon du vill skicka till helvetet så är det bara att höra av sig!
(Nathalie är en av tvilling-systrarna som har ett gäng diagnoser)

Men i alla fall, det jag egentligen skulle skriva om nu var att jag fick ett mail som faktiskt gjorde mig jätte glad, även om det inte var ett "positivt" mail. För igår satt jag och mailade ett flertal firmor, plattsättarfirmor så klart!, om att jag ville ha en lärlingsplats och beskrev vem jag var och så. Och nu när jag kollade min mail så hade jag fått ett svar tillbaka, där han då skrev att han inte kunde erbjuda en lärlingsplats för att han just hade fått avskeda sin lärling i brist på jobb, förstod jag de som. Men han gav lite tips på vart jag kunde höra av mig och sa även att jag skulle spara hans adress så att jag kunde höra av mig för framtida sammarbeten när jag är färdig plattsättare och har egen firma. Och hur roligt är inte de? :D Så, ja, ett "negativt" mail blev snabbt ett positivt på ett annat sätt. :)

Passar på att slänga in lite bilder på mina "arbeten" jag gjorde i skolan.


Detta var då första "plattsättar momentet" som alla i hela skolan fick göra, sista sidan fick man ju då göra hur man ville, men detta var första gången i mitt liv jag la plattor.


Den här bilden har jag ju visat förut. Men det var i alla fall första badrummet jag kaklade. Där skulle man enbart använda 15x15 plattor på vägg, 20x20 + 10x10 på golv.


Här är mitt andra badrum, där skulle man göra en bård i valfri färg och storlek. jag använde 20x20 plattor på väggen i övrigt, men 10x10 + 1 20x20 i bården och golvet skulle jag använda 10x20 plattor för en utmaning.


I tredje båset så skulle man först och främst putsa väggarna, det hade jag skit svårt för. Så det blir ingen putsare av mig inte. :P Men sen i kakelväg så skulle man göra en cirkel. Så jag använde 20x20 plattor på vägg och fyllde cirkeln med krossat kakel. Golv är 15x15 plattor i tjockaste laget, dessa plattor tål till och med att bilar kör på.


Fjärde och sista badrummet fick man göra precis vad man ville. Och vi hade just då kakel brist i skolan. Plus att det jag egentligen hade tänkt göra, hade jag pratat öppet om, så många andra som gjorde så. Men jag körde med 20x30 plattor på vägg och jätte jobbiga 10x10 plattor på golv i brist på annat.

Men men, nu ska jag snart "gäst-blogga" i min mammas blogg, har en liten tävling jag ska lägga ut. Så ni är mer än välkommna in i hennes blogg.

PEACE Michilicious

Vart tar dom vägen?

Ja, jag skrev ju ett litet kort blogg inlägg tidigare idag. Och jag har som sagt va varit väldigt dålig på att skriva på senaste tiden, har tänkt flera gånger att "aah, det ska jag skriva om".. Men jag gör de aldrig :P

Men men, idag har jag i alla fall varit iväg till Vallentuna centrum och tog en fika med en av mina bästa tjejkompisar E och hennes lille bebis, som är 4 månader gammal. Och då satt vi och pratade om allt och inget som vanligt när vi träffas. Och det är så skönt, för det spelar ingen roll hur länge sen det är vi sågs sist, vi har ändå ALLTID massor att prata om.

Men då i alla fall så började vi prata om hur unga människor, som blivit föräldrar "tappar" vänner.. Vännerna slutar liksom höra av sig bara för att man har fått ett barn. Men nu har ju inte jag något barn, men bara av den enkla anledningen att jag inte tycker att det är speciellt roligt att gå på krogen längre så är jag också "tråkig" att vara med. Jag förstår verkligen inte det där. Jag blir 22 år i år och visst kan det vara kul att gå ut ibland. Men jag känner absolut inget sug efter att gå ut på krogen och supa ner mig totalt. Går jag ut så blir det ju för att eventuellt dansa, ta en drink eller cider och umgås med vännerna på ett "socialt" sätt. Men att gå ut på krogen varje helg och både fredag och lördag, det tilltalar mig inte längre.

Kanske det beror på att jag har bott på ett studentboende och fick där min beskärda del av alkohol. :P

Men i alla fall, det jag ville komma fram till är att personer i ens närhet kanske inte alltid är så äkta som de vill se ut att vara. För alla dessa "bästa vänner" man har som bara försvinner dagen man får barn, då kan man ju faktiskt undra hur bra vänner man egentligen har vart..

Men som sagt, har haft en riktigt trevlig dag med fika och sen åkte jag och mamma och hämtade små tjejorna på dagis och nu ska väl mamma börja med maten snart. Idag är fatasin stor ;P Köttbullar och potatis :D Haha men det kan vara förbannat gott emellan åt, så jag klagar INTE!!

Och juste, min blogg har fått spunk, men det är bara att klicka bort rutan som ploppar upp om att min blogg skulle vara lösenordsskyddad. För det är den inte :S

P&K Michilicious

Född utan hjärnceller!

Ja, tydligen så är jag och min familj född utan hjärnceller, känns jävligt skönt att få reda på de. det är lite befriande att slippa hjärncellerna. för då kan jag ju bete mig hur jag vill utan att behöva tänka på konsekvenserna. För jag har ju inga hjärnceller och vet ju inte vad jag håller på med!? :)
nej, men skämt å sido..
men i alla fall, nu var det ett tag sen jag blogga igen, har ingen förklaring till varför, orkar väl bara inte. Men nu har jag typ vart hemma hos mamma i en vecka och det har vart skönt och roligt att få träffa små sessorna och mamma igen. Har ju blivit alldeles för lite av de det senaste året. och Det kan jag heller inte förstå, för 8 maj är det precis ett år sen jag flyttade till skövde. cool huh!?
aja, nu ska jag väl göra mig i ordning lite, för om en timme ska jag till centrum och ta en fika med en polare :) ska bli riktigt trevligt, för vi har också träffats allt för sällan nu.
men i alla fall, jag blogga från mobilen så ursäkta ifall det ser konstigt ut och är massa slavfel i mitt stavande :P
PEACE Michilicious

Den vridna världen!

Du ska leva efter normen, du ska följa samhällets led, gå hand i hand med alla andra personer fulla med dubbelmoral.

Har du problem med något så ska du lita på personer som du aldrig har träffat förut, för de kan "hjälpa" dig på rätt spår i livet.

Du ska välja vilket parti du vill att ska styra Sverige.

Du ska vara vuxen..

Hmm, först och främst tycker jag att det är totalt jävla jätte konstigt att man ska vara på ett visst sätt för att passa in.. Och vad är de här jävla snackat om att man ska vara så jävla smal, som ett ja.. Anorexia-fall. (ber om ursäkt till er som har de, tragisk "sjukdom", men det är ju "mode" att vara lika smal som er) Men sen ska man ha större pattar än Pamela Andresson, du ska ha större läppar än.. Ja jag vet inte vad.. Du ska vara så smal och petit att din kropp sakta men säkert tynar bort.. Men skaffa ett par feta pattar, så du får ryggproblem och blir rullstolsbuden i 30 års ålder.. Skaffa så stora läppar att du inte kan stänga munnen till slut.. Eller så är den alltid stängd.. Har inte bestämt mig om vad som är värst..

DUBBEL MORAL!!!

Sen det här med partier.. De lovar så jävla mycket hit och dit.. Jo, men världen blir ju sååååå mycket bättre pga er. Haha Njaa, inte riktigt va!!

Psykologer, soc och alla andra jävlar som vill att man ska lägga sitt liv i deras händer.. För att bli bättre.. Lita på människor man aldrig har träffat och bara spy ur sig hela sin livs historia.. JO men visst. :) Det blir säkert mycket bättre av de.

Inbitna gamla skit gubbar.. Som vill ha kvinnliga arbetare i sina firmor (byggfirmor) Ja, när man ringer och kollar om det eventuellt skulle finnas en möjlighet till en lärlingsplats, ja då får man minsan höra "men lilla gumman".. Vad fan har du för rätt att kalla mig för lilla gumman? :S Jag är förmodligen både längre och bredare än dig ditt lilla pervo! Men jo, det lär ju vara såååå mycket jobbigare att ha en tjej "hängandes i ryggen" än en kille.. För det är ju inte alls så att jag faktiskt har gått klart min kurs och dessutom fått jävligt fina betyg.

IDIOTER!

Ja, som sagt.. Jag är less på idioter och deras jävla dubbelmoral.. De borde få ett eget land.. Där man kan placera den, så kan dom vara idioter tillsammans..

Jag menar, kan Sverige placera invandrare i samma kommuner för att hålla "dem på plats" så kan man väl placera alla jävla dubbel-morals-idioter på ett och samma ställe också!!

TAck och hej för mig!

Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0