Shuuliluluuuh!

Ja, nu var det ju ett tag sen jag skrev igen. Men den här gången är det inte för att jag inte har haft något att skriva om. Utan för att vi är 4 vuxna som delar på ETT mobilt bredband.. En sticka på 4 pers. Jooo det finns mycket tid till att låna den :P haha

Men som sagt va är jag i ELSTOCKHOLMO igen.. Jag måste säga att det är ganska skönt att vara hemma igen. Även om jag har vart emot flytten ut på landet.. MYCKET emot de.. Så är det ganska skönt att vara här. Jag har mitt lilla hus som jag har ganska mycket att pyssla i.. Så ja. Det är faktiskt helt okej.

Just nu sitter jag i mitt rum medans de andra är ute och lyssnar på musik och snackar och andra sover. Men jag kände att jag behövde lite datortid :P haha så då passade jag på att sno stickan och en dator eftersom jag intekunde installera den till min dator för jag inte hade någon nyckel eller va fan de nu va :P

Imorgon vet jag inte om det händer så mycket egentligen. Ska en sväng till Arninge och sen tillbaka ut på vischan.. På måndag ska jag till IKEA med Marie och införskaffa mig en garderob och lite andra nödvändiga saker. Tisdagoch onsdag ska jag vara hemma hos mamma och ta emot syster Nathalie som kommer hem innan mamma har hunnit hem. Och på onsdag fyller även näst yngsta syster yster sessa-diva-donna-prima Linnea 5 år. Så då ska hon få lite presenter av mig och så blir det väl middag där också. :)

Sen är det väl mest fixa i mitt hus som jag har som prio. Får se om Josse pallrar sig över hit nästa helg. Men det får man väl som sagt va se..

Men men . Nu ska jag fortsätta nörda mig på facebook och sen sova om en stund. :P

P&K Michilicious

WOOOOOOO!!

Ja idag har jag bråkat lite mer med min bård. Fick upp den på 2 väggar till. Så nu sitter den på 3 väggar och har då 2 kvar typ.. En av dom är väggen där dörren ska sitta. Så aah, blir ju typ 3 men ändå bara 2. Haha xD

Idag tar jag helg för imorgon bär det av mot Stockholm. Och då kommer jag ha helg fram till 4 september. Det är jag värd tycker jag! Ska hem och fixa i ordning i mitt lilla hus, träffa lite vänner eventuellt. Träffa mamma&co, fira Linneas 5 års-dag. Eventuellt tatuera mig. Beror väl på om det finns tid hos Jim. Sen om den blir för dyr så skiter jag nog i det. :) Men vi får se som sagt va.

Så idag är mina planer att packa och duscha. Eventuellt städa mitt rum som hade behövts för ca en vecka sen.. Meeeen jag ska inte vara här och då lider jag ju inte direkt av hur det ser ut :P Haha, plus att det mesta försvinner från golvet när jag packar.. :P

Men men. Nu ska jag chilla ett tag. Kanske börja med att ta av mig arbetskläderna :P Haha

PEACE Michilicious

Ja men lite ego får man va? :O

       

Har man tråkigt så har man! HAHA

PEACE Michilicious

Bulletproof!Snart kommer jag fan vara skottsäker. För varje gång det går neråt så reser jag mig också och blir 10.000 gånger starkare. Men jag lär mig även av mina misstag. Så nästa gång kärleken knackar på dörren kommer jag vara mer försiktig och absolut inte öppna mig och släppa in honom med en gång. Han kommer få kämpa och drav bevisa vad han egentligen vill!

PEACE Michilicious

Ny vecka, med nya möjligheter!

Jo men visst är det så. Nya veckan har nu startat. Jag är inne på min 14 skolvecka, så enligt papprena har jag väl drygt 21 veckor kvar då. Inte för att jag riktigt vet vad jag ska göra här i alla dessa veckor :P Men men.

Idag har det rullat på ganska bra faktiskt. Har träffat de få tjejerna som går här i skolan, har tillbringat mesta tiden med Annika, som jag började samtidigt som. Och har fått prata av mig lite till. Börjar känna mig tjatig och att jag bara nöter på om att det tog slut mellan mig och Lorenzo.. Men jag antar att det liksom ingår i processen av att sörja.

Men nu har jag i alla fall kaklat klart nedre delen av alla väggar så imorgon ska jag börja kämpa med bården. Kan inte säga att jag ser fram emot det eftersom jag, som vanligt, gör det så svårt som möjligt för mig.. Men men, det blir nog bra! :)

Känner att jag måste ladda upp lite bilder här av allt som händer i skolan.. :) Men nu har det faktiskt inte blivit så mycket bilder i och med att min mobil är på lagning eller, ja bedömning eller jag vet faktiskt inte vart den håller hus. Men jag tror att den är på bedömning ifall jag ska få en ny eller inte. Så, därför har det blivit väldigt lite bilder både här och på fb. Nog för att jag delar med mig mer på fb än här. I alla fall i bildväg. :P

Hmm, jag har haft ett sånt fruktansvärt sug av att shoppa idag så det inte är sant. Jag vill ha nya kläder, är så förbannat less på allt jag har och skulle verkligen vilja köpa lite nytt. Men då kommer vi till den stora fråga.. Behöver jag mer kläder? Öööhm, NEJ! Meeen kan man någonsin ha för mycket kläder, skor, väskor etc?
NEJ! Det har min mamma sagt och min mamma ljuger ALDRIG så det så!

Nu är det bestämt att jag åker hem på torsdag också. Har inte riktigt bestämt tid än. Men ska göra det ganska snart. Måste ju fixa med biljetten så att alla inte är slut när jag väl ska beställa en .. :P Hah nog för att det alltid finns sista-minuten men i alla fall.. :)

Nej men hoppas att alla ni fuckers där ute mår bra. För jag är i alla fall på väg upp, än så länge. Man vet ju aldrig med mig, rätt som det är så tar jag en snabb vändning i humöret igen!

Men men

PEACE Michilicious

Allt och inget :)

Ja, man kan ju bli gråhårig för midre.. Hahah xD Vet inte vad jag ska säga egentligen, som vanligt..

Men ibland funderar jag över varför killar inte är så rakryggade som de vill vara. Varför de säger en sak men menar något helt annat, varför de kör med massa fula spel.. Varför de ljuger för att inte såra?

Killar, killar, killar.. Sanningen kommer ALLTID fram. Och tro mig! Det gör ondare när den kommer fram efter alla lögner än om ni hade sagt de med en gång!

"tycker vi något så säger vi det med en gång, vi snackar inte skit.." Bladibladiblaaaah! BUUUUULLSHIT! Jag bor i en studentkorridor. Vi är 35 pers som bor här.. Av dom 35 personerna så är 34 st killar. Och det är så JÄÄÄÄVLA mycket skitsnack till höger och vänster.. "aah jag gillar inte honom, han är falsk och blablabla" 5 sek senare kommer den omtalade personen där alla sitter "aaah hej kompis hur är det?" Inte falska.. TJOHEJDU!!

Killar och tjejer är precis likadana.. Bara att tjejer kan läsa socialakoder och förstår när någon vill att man ska backa och dylikt. Sen att vi inte alltid gör det är en annan sak.. Men annars så är vi precis lika elaka och jävliga!

Jag har sagt många gånger att jag trivs ganska bra som ensam tjej på boendet.. Men ibland skulle det vara rätt skönt att ha en tjej till här. Någon man kunde snacka med. För det finns saker man inte vill prata om med killar.. Typ som.. Ja, killar! Jag vill ju inte sitta och snacka med en kille om en kille och vad jag tycker att killar har för problem. Det är klart som fan att killen jag snackar med tar den andra killen i försvar..

Som nu när jag blev dumpad, jag hade typ dött för att ha en till tjej här.. Som jag då kom överens med. Om jag inte gjorde det så är de ju skit samma.. För vissa saker vill man verkligen inte ta upp som tjej med en kille.

Jag tycker att killar är falska och jävliga.. Och jag kan ju inte direkt säga att min uppfattning om killar har blivit bättre av att bo här. Sen att det finns undantag är en annan sak. Givetvis finns det några jag litar på och så, men fortfarande ingen som jag kan snacka om allt med.

Och det mest patetiska är de att när en kille säger "vi kan väl vara vänner" så säger han egentligen "hoppas du förstår att jag inte egentligen vill ha med dig att göra men kan umgås med dig om det gör de lite lättare för dig.. För jag tycker inte om dig och jag vill faktiskt aldrig mer se dig.." Joooo men givetvis vill jag vara vän med dig, för jag tycker inte alls att det gör ont att du har dumpat mig, din dumma jävel!

Men, visst.. Vänner låter bra. Får väl bara se om de funkar eftersom han inte ens vill prata med mig :)

Som ni kanske märker är jag lite sur.. Och vet ni vad? Det är jag glad över.. För då slipper jag sitta och grina och fundera över om jag hade kunnat göra något annorlunda och ifall det var mitt fel för att det tog slut och bla bla bla.. Jag skiter i det.. Jag kan inte säga att jag inte bryr mig.. Det gör jag. Och som jag sagt en miljon gånger innan kommer jag förmodligen alltid ha käslor för honom. Men finns inget att göra, så varför må dåligt? Ilskan är lättare att hantera och försvinner mycket snabbare..

Aja, nu har jag lättat mitt hjärta. Kommer förmodligen hem på torsdag någon gång.. Bara så att ni fuckers i sthlm vet..

PEACE Michilicious

:)Jag låter låten tala för sig själv! Otroligt vacker människa med en ännu mer otrolig röst! Och låten är passande :) <3

Vem är du?

Jag är så jävla nyfiken på vem du är.. DTE, du skriver kommentarer som får mig att känna igen dig. Men jag vet fan inte vem du är.. Snälla berätta, jag behöver inte godkänna den kommentaren. Men jag vill verkligen veta!


PEACE Michilicious

Vart hittar jag det?

Hmm, först och främst skulle jag behöva någon som jag kan utnyttja för att komma över mina känslor eftersom jag har gått med på att vara vän med killen som jag älskar! :P Ja, kalla mig dum, men jag är hellre vän än ingenting alls. Och ja, vi fastnar nog i "friend zone" men som sagt va, hellre de än ingenting alls. :)

Men än en gång har jag blivit bevisad att äkta kärlek inte riktigt existerar. Det kommer alltid finnas lögner och saker som kommer såra och förstöra. Sen att det finns de människor som orkar stå ut med andras brister och älska personen i alla fall.. Aah dom ska väl ha en eloge. :)

Jag tror att äkta kärlek bygger på vänskap. Så jag kanske ska haffa någon av mina vänner, jag har ju några stycken xD Haha

Nej, men det kommer seriöst bli skit jobbigt att vara vän med honom. Men vad gör man inte för någon man älskar? Jo man ställer upp :) Sååå, vänner it is :)

Som jag sa till honom, bara för att något kändes så rätt så betyder det inte att det är de. Och de kanske inte var rätt från hans sida, vilket automatiskt borde få det så hos mig med. Men icke sa nicke.. Mina känslor för honom kommer finnas livet ut. Precis som för han andra som jag var så här kär i.. :) Så 2 killar kommer jag alltid att älska och dom kommer alltid att finnas i mitt hjärta vare sig dom vill eller inte.

Men upp med hakan, rak i ryggen och håll huvudet högt! För ingen mår bättre av att vara ledsen. Så på med ett stort fett leende och påminna sig själv om varför man verkligen är där man är.. Jag kom inte till Skövde för att bli kär. Jag kom hit för att lyckas med något i mitt liv. Och så mycket positiv cred jag får av lärarna så är jag förmodligen på god väg att äntligen lyckas! :)

Sen att jag är dum och blåögd är en annan sak.. xD Haha men men, ingen har väl dött av att sörja den man älskar :) Eller säkert har det hänt. Men det är inte min tur att falla från livet än.. Inte på många år :)


(första bilden någonsin som jag har photoshopat, så den är inte jätte bra)

P&K Michilicious

Är det tomt nu?

Så fort jag tror att det inte går att gråta mer, att jag är tömd på kroppens alla tårar så kommer nästa "gråt-attack".. Hur mycket tårar finns det egentligen i en kropp? Hur mycket kan man gråta innan det är tomt? Hur länge sörjer man någon man älskar? Hur länge orkar man?

Jag brukar säga att jag inte vill dö.. Men inte heller leva.. Och jag har kommit på varför jag inte vill dö.. Jag är redan död. Helt död och tom på insidan. Har inget som håller glöden uppe längre så varför då ens försöka?

Buhu buhu! JA jag tycker synd om mig själv.. Jag har förlorat personen som jag älskar mest av allt.. Och han vill inte ha tillbaka mig och jag förstår inte vad jag har gjort för fel! Och enda förklaringen jag får är som sagt va att "det kändes bäst så.."

Jag HATAR känslor. Jag HATAR kärlek och jag HATAR mitt liv. Så fort jag får något som jag gillar så förvandlas det till skit. Allt sabbas enbart pga mig. Och när man inte får veta vad man gör för fel så är det ganska svårt att göra något åt saken!

Meeeen han vill ju inte ha tillbaka mig. Alltså är han inte kär, aldrig vart. Är man kär så vill man kämpa.. Kämpa in i det sista, tills man står naken och blottad på knä och ber om förbättring. Och sker det inte då.. Ja, då kanske man ska göra slut..

Men jag förstår seriöst inte.. "jag tror inte att du kommer acceptera att jag är så tyst.." Jag lever hellre med att bli grinig ibland för att du inte pratar än att må så här.. För det här är 1 000 000 gånger värre!

Men nu finns det inget att göra åt saken. Så jag får väl typ gräva ner mig för att sen resa mig ur askan och bli 10.000 gånger starkare!

/ Michilicious

vad ska man säga?Allt är åt helvete.. Jag mår så jävla dåligt. Hela veckan har vart kaos.. Inget som egentligen har vart på topp.. Och nu, till på köpet så har den enda personen som lyckades få mig att hålla mig uppe ovanför vattenytan dumpat mig.

Igår gjorde personen slut.. Personen som jag älskade mer än mig själv. Personen som betydde allt för mig. Jag var och är givetvis så fruktansvärt jävla kär i honom. Han betydde allt. Och den enda förklaringen till varför han gjorde det var att "det blir nog bäst så.." Vadå bäst så ? För vem då? Enligt han själv så mår han dåligt och jag vet att jag mår inte bra. Jag mår så fruktansvärt jävla dåligt!

För första gången sen min tonårsförälskelse i Jonas så är jag kär på riktigt. Och allt fuckar upp sig pga att jag är ett jävla cp äckel som inte kan bete mig.. Jag vet inte om det är pga mig eller inte.. Men varför skulle det inte vara det? Jag menar, alla mina förhållanden har skitit sig pga mig.. Så varför skulle det inte vara så den här gången också.. Dessutom var han den mest normala kille jag träffat efter Jonas..

Och inte nog med att jag ska vara sårad, ha ont och sakna ett hjärta.. Gråta mig till sömns och gråta så fort jag ser något, hör något eller känner lukten av något som påminner om honom. Jag ska även bo på samma ställe som honom och gå i samma skola som honom..

Jag älskar honom så otroligt jävla mycket. Och jag var rädd för den här dagen då han skulle göra slut. Och nu har han gjort det och jag vet inte vart jag ska ta vägen. För första gången på väldigt länge så har jag tappat livslusten helt och impulserna till att skada mig själv är värre än någonsin.

Jag vill inte dö.. Jag vill bara inte leva!

Jag förstår verkligen inte hur man kan säga att man älskar någon för att i nästa sekund krossa en människa helt! Jag FÖRSTÅR inte!

Jag orkar inte..
Jag orkar verkligen inte!

Och nu kommer vi tillbaka till dom 2 oskyldiga orden som inte betyder så mycket när man säger dom en och en.. Men tillsammans kommer dom att hemsöka en.. Tänk om.. Tänk om? Tänk om!

Tänk om jag hade gjort annorlunda, om jag hade vart någon annan.
Tänk om han bara lurade mig..
Tänk om allt bara var en lögn..
Tänk om jag hade ändrat mig, sagt andra saker.. Hur hade det gått då?

Tänk om jag aldrig hade vänt mig om när vi skulle och handla.. Då hade vi aldrig haft vårt bråk = det hade förmodligen inte tagit slut..

Om det verkligen var sant så är det aldrig försent att återvända. Om kärleken en gång var sann så kan den bli det igen.

Lorenzo, jag ÄLSKAR dig och det här är sjukt jobbigt. Jag ber om ursäkt ifall jag betett mig som en idiot och sagt fel saker. Jag vill inte förlora dig..

P&K Michilicious

Jag blir så förbannat..

.. Jävla äckligt less på mig själv ibland! Jag är så fruktansvärt jävla kär, men jag fortsätter bara att förstöra det han och jag har tillsammans. Jag vet seriöst inte vad det är för fel på mig, varför kan jag inte bara få vara glad och lycklig? VARFÖR ska allt jämt förstöras.. Av mig!!

Jag orkar inte ha ångest varenda dag, jag orkar inte pressa tillbaka tårarna som är påväg fram hela tiden. Jag orkar inte må skit längre!

Jag vill bort från allt just nu. Men bara just nu.. För rätt som det är så är jag glad igen och utan ångest. Och sen när jag som minst anar det så kommer ett jävla åskmoln och regnar över mig.. Och jag förstår att folk runt mig tycker att det är jobbigt.. Jag tycker det är jobbigt, så varför skulle inte dom?

Men det är mycket som spelar in tror jag. Jag äter inte och jag sover knappt. Men jag känner mig varken trött eller hungrig..

Men jag vill ändå bort! Jag vill inte sabba allt. Inte den här gången.. Och jag vet att jag kommer göra det om det fortsätter så här. Han kommer aldrig att orka med mina humörsvängningar..

/ Michilicious

Som tack..

.. För att jag fick tjuva en design. (även om jag har gjort om den pytte pytte lite) så vill jag tacka en helt fantastisk tjej som gör alla dessa olika designerna till bloggar. Helt gratis och ger ut till andra. Det tycker jag är väldigt snällt. :)

Vet inte hur länge jag har den, men det är ju lite förnyelse i de tråkiga gråa just nu :)

P&K Michilicious

Ni hittar henne här:

http://www.designandmakeup.se

qasd

Shuliluluuh!

Jag måste säga att den här dagen har vart riktigt bra! Mitt humör har vart på topp, förutom imorse innan skolan började. Då var jag lite svajig i mig själv och blev lite irriterad. Meeen, det gick över! :)

Idag började jag kakla mitt andra badrum, kaklade 3 st halva väggar. Man får ju nya uppgifter för varje badrum, så i det här badrummet ska jag göra en bård(stavning). Så jag har bestämt mig för att ha vita blanka 20x20 plattor på hela väggarna utom just där bården ska vara då. Där ska jag ha 10x10 plattor i vitt och svart/mörkgrå. (bården är alltså med plattor på diagonalen) så det ska bli en rand med svart/grått sen en med vitt och sen en till med svart/grått. Tror att det kan bli nice :)

Som ni vet är jag ju besatt av serier.. Har just kollat klart på vapire diaries.. Och då började jag fundera på vad jag skulle titta på här näst.. Sååå, jag tog beslutet att titta om hela true blood.

Ja, jag har egentligen inte så mycket mer att säga. Dagen har i alla fall vart riktigt bra. :)

P&K Michilicious

btw.. Jag slänger in en liten bild här.. Eller det är 2 bilder i en.. Syns inte JÄTTE bra på den.. Men det här var första gången jag har sett att jag har gått ner i vikt. Syntes lite på armarna och så.. Det är 11 veckor mellan bilderna. Den till vänster är den äldsta bilden och den till höger är tagen igår.

Som ni kanske..

.. Förstått så är det inte riktigt på top för mig just nu.. Skoldagen gick toppen igår, men sen på kvällen blev jag sysslolös och ångesten smög sig fram.. Jag vet att man ska tänka innan man pratar, i mitt fall skriver.. Men det är inte ofta jag kan göra det i sådana situationer.. Så, jag ber om ursäkt till de personer som kanske tog illa upp och givetvis har jag riktiga vänner, men ibland känns det som att vänskapen går mer åt ett håll än åt de andra..

Idag har det vart en riktigt jävla piss dag! Ni vet hur man kan vakna upp ibland och redan från första vakna stunden känna "idag kommer allt gå åt helvete!".. Jo det började ju lugnt och fint, jag räkna ut hur mycket kakel jag behövde till mitt badrum och hämtade upp det.. Sen började jag rita ut mina guidelinjer och sen blanda jag fix.. Först blev fixet för löst, så det var bara att blanda i mer pulver eller va fan man ska kalla de:P

Sen skulle jag börja lägga plattor.. Och våra guidelinjer är då en linje som går i våg runt hela rummet, så att nedersta (eller där man ska börja lägga plattor) fogen (mellanrummet mellan plattorna) blir rak.. Och sen är det en linje som är i lod för att lodlinjen ska bli rak helt enkelt.. Jag var då väldigt trött när jag ritade ut mina linjer så vet inte riktigt hur jag hade tänkt när jag ritade dem.. Linjen i våg var rätt.. Men inte lod-linjen..

Såååå när jag började lägga plattorna längst ner på första väggen, eller ja.. Jag han väl lägga 4 stycken när jag sen upptäcker vad jag hade gjort.. Jag hade placerat min lodlinje mitt på väggen, utan att tänka på hur skärningen på plattorna i hörnet skulle bli. Och så liten som den blev får den inte vara jämfört med plattans storlek. Såå, det var bara att ta bort de 4 plattorna och andas..

I min lilla andning så skrapar jag bort fixet som satt på väggen och sen gick jag ner för att ta en cigg. Sen in i snickarnas ena bygghall där dom byggerstugorna. Där hände en liten incident med en av mina polare, så han blev arg och drog iväg. Jag skulle då vara snäll att hjälpa tjejen han jobbar med.. Vilket slutar i att jag håller på såga av mig min vänster tumspets :) AAAWESOME!

Meeen jag fortsatte såga, utan att märka det. Det blev inte så farligt som det låter. Ett jack i fingret, det blev djupt.. Men inte speciellt stort, men måste nästan ha sågat i fingret två gånger eftersom det är två jack med en härligen liten köttig skinnflörp emellan. Underbart :)

Så nej.. Min dag har inte vart speciellt rolig :P

Men men, nu ska jag chilla och sen får vi väl se vad som händer.

PEACE Michilicious

Jag orkar inte!!

Jag orkar inte må som jag gör, jag orkar inte ha det så som jag har det.. Varje dag går jag och håller all jävla ångest inne och sen när jag är själv så kommer tårarna och ångesten.. Jag orkar inte ha det så här.. Jag gör verkligen inte det.. Allt går åt helvete och jag är ett helvete!

Allt jag tar i blir till skit och vad jag än gör så blir det fel. Jag sabbar allt som kommer i min väg och jag har inga riktiga vänner!

Jag är så förbannat less på att jag ska finnas där, stötta och lägga energi på personer som inte bryr sig ett skit om mig när jag mår skit. Jag ORKAR inte!

Jag mår inte bra, inte för 5 öre.. Och jag vill bara fly ur min kropp och ta en liten semester från livet. Jag vill inte dö, absolut inte! Jag vill bara bort!

P Michilicious

Jahaa :)

Ja, idag är det söndag.. Måste nog vara den tråkigaste dagen som finns. Antingen är man bakis och ligger och nojar över gårdagen.. Eller så har man allmän söndagsångest, eller så har man bara förbannat jävla tråkigt och därmed jävligt rastlös..

Jag har absolut ingen ro i kroppen och mitt humör pendlar. Men tack och lov har det var mer på top idag än på botten, så det är ju alltid något positivt.

Förra året i början av augusti var jag på Åland, hos en god vän som har förmågan att ge ett inre lugn till personer bara genom att visa sig. Jag mådde hur bra som helst och hela hösten var faktiskt bra tack vare sakerna han sa till mig. Visst hade jag lite små dippar ner ibland. Men dom var inte alls som dom brukar vara eller har vart åren innan. Idag av en slump när jag var inne på fb så såg jag vad jag hade skrivit den här dagen för ett år sen som status. Och den gav mig ett litet inre lugn. För om jag börjar tänka så vet jag vad det är jag verkligen måste ändra.. Och det är mina otroligt höga krav på mig själv.

Jag är så rädd för att misslyckas så att jag försöker så hårt för att inte misslyckas så att jag går in i väggen och misslyckas enbart pga att jag försöker låta bli att misslyckas.. Hmm, knappt så jag själv förstår vad jag just skrev. Men det är sant. Och det är som en tjej i skolan jag brukar snacka rätt mycket med, hon ska också bli plattsättare. Och hon har gett mig lite tips på vad som funkar för henne. Men jag är rädd för att om jag släpper mina krav så släpper jag dm för mycket och blir världens jävla latmask som inte gör ett skit.

Så då är frågan vad som är bäst, jag menar enligt planeringen så ska jag vara klar i skolan i januari någon gång.. Och jag är redan på mitt andra badrum. Och det får max (enligt planeringen) ta 3 veckor per badrum. Sen ska jag testa lägga en badrumsmatta eftersom man kan använda det som tätskikt, den "kursen" är beräknad på typ 2 veckor. Sen ska man måla lite och sen praktik 4 veckor. Och i planeringen så är det endast själva skoltiden utan praktik alltså som är inräknat till januari. Så jag vet inte vad det är som jag hetsar mig själv till. Jag har tid på mig.

Men nu har jag haft mycket tankar om att jag inte kommer lyckas med det här enbart för att jag har stött på så jävla mycket problem i badrummet jag håller på i nu. Egentligen hade vi behövt byta golv eftersom att det inte var helt okej. Men läraren sa att jag kunde ha samma och sen får förmodligen nästa person efter mig byta golvet. Jag fick byta brunn för att den var så förstörd, bara där tog det lite tid. Och personen som gjorde badrummet innan mig hade gjort fel på typ de flesta momenten så jag hade ett helvete med att riva.. Och nu i fredags så vägrade tätskiktsmattan att fastna på väggjäveln.. Så det har vart rätt motigt.. Men jag ska ta nya tag nu och kämpa, inte för mycket men heller inte för lite.

Imorgon ska jag även gå och ta ledigt så jag kommer förmodligen komma hem vecka 35 om jag får ledigt då.. Annars skiter jag i vad dom säger och sjukskriver mig för jag vill hem och fixa iordning i mitt lilla hus.

Men egentligen är det så sjukt. Det ser så jävla enkelt ut när lärarna visar hur vi ska göra, men sen när man själv ska göra det så är det ett rent helvete.. Haha jag testade flytspackla själv, men det vart sisådär.. Så fick hjälp sen i alla fall. Men jag försökte i alla fall, så aah, det var väl lite positivt.. :P

Men nu har jag ändå börjat fundera på vart jag ska ha min praktik eller om jag ska förlänga mina studier och ta golvläggar-utbildningen direkt efter, eftersom man kan ha lärlingstiden på samma firma då. Men jag vet inte, skulle ju faktiskt vara kul att ha både och, det blir ju lite mer variation.. :)

Men ni som är nyfikna på hur vi gör här i skolan.. Här kommer våra moment (som plattsättare)

* Riva badrummet
* städa ur noggrant
* rolla 2 lager dra loss primer
* rolla 1 lager tätskiktgummi
* mäta ut höjder på golvet och lägga skumgummilist
* flytspackla
* fallspackla
*(tätskiktsmatta (inte första badrummet))
* lägga tätskiktsremsor
* rolla 1 lager tätskiktsgummi
* kakla
* foga
* lägga silikon

Rätt mycket torktid däremellan också.. Men det är i alla fall det vi ska göra. Vet inte om jag har glömt något moment.. Men tror inte de :P Haha är ju rätt ny på det som sagt.

Men men, hoppas att ni har en bra tråkig söndag.

PEACE Michilicious

Hmmmmm..

Jag är en manipulativ liten bitch.. Som låtsas att jag vill allas väl även fast jag gör det mesta för min egna fördel.. Hmm, ibland kan jag fundera på hur man kan göra en total förändring av sig själv.. Men jag kommer faktiskt inte på något bra svar..

Jag får oftast igenom de jag vill.. Och vill jag ha något så ser jag till att få det. Verkligen inget positivt eller något att vara stolt över.. Men samtidigt har jag försökt så jävla länge att ändra på mitt beteende utan framgång. Eller njaa, nu ljög jag.. Förut skrämde jag människor, slog dom, hota dom eller dylikt.. Nu tar jag mig in i deras hjärnor på ett sätt som inte ens går att förklara.. Jag själv vet knappt när jag manipulerar någon, men personer runt om kring mig ser det säkert..

Sen nu är jag ju faktiskt i min mest hemska period på året. Den tid då jag mår som sämst och vill må bättre genom att sabba för andra.. Hmm jag är en riktigt jävla elak människa när man väl börjar sätta sig ner och tänka på det. Det är givetvis ingen anledning att vara elak och manipulativ bara för att jag mår dåligt pga att jag och hösten har ett konstant bråk.. Men det är i alla fall en förklaring..

Sen är det ju självklart att jag ser på allt helt annorlunda jämfört med personer runt om mig.. Men ibland känner jag mig verkligen elak. Och ibland kan jag undra om jag faktiskt hjälper andra upp mer än vad jag drar ner dem.. Det är upp till dem att svara på den frågan, för jag kan inte göra det.

Jag vet i alla fall att jag har haft en riktigt jävlig vecka. Allt har bara skitit sig totalt och jag har ingen aning om varför. Jag kan inte hålla humöret uppe, mitt rum ser ut som hej, kom och hjälp mig. Jag har ingen ork till någonting. Mina tankar är kaos, det mesta som snurrar i mitt huvud just nu är vilken ätstörning som skulle vara lindrigast för att gå ner i vikt. Eller om man ska bli träningsnarkoman.. Så jag mår verkligen inte bra. Jag blir förbannad för minsta lilla, sen på en millisekund så går det över till att jag blir helt jävla cp sjukt äckligt ledsen och gråter okontrollerat.. Låter som att jag skulle vara gravid med mina humörsvängningar.. Men lugna mina vänner, det är jag INTE!

Jag är så förbannat jävla kär, men till och med mot den personen som jag verkligen, verkligen tycker om beter jag mig som ett as emot ibland. Och ibland förstår jag verkligen inte hur han orkar med mig.. Han måste ha ett otroligt jävla psyke..

Nej, men jag måste verkligen ändra mig.. Lite i alla fall.. Jag kommer förmodligen alltid att vara en bitch och att vara manipulativ är inte alltid negativt.. Sååååå det finns ju liksom två val för personer runt mig.. Deal with it or leave it! :)

PEACE Michilicious

Det finns alltid..

.. Någon som har det värre. Det är faktiskt sant. Ibland kan jag avsky mig själv för att jag sitter och sörjer det jag har fått gå igenom. Visst, det har vart hemskt, jag mår dåligt av det. Men det är ingen dödlig sjukdom, jag har alltid haft mat på bordet och tak över huvudet. Jag har alltid hade hela och rena kläder (utom dom gångerna då jag faktiskt har föredragit mina fula slitna kläder)

Jag vet inte om jag ska känna mig elak pga att jag egentligen inte bryr mig så mycket om svälten i Afrika, den har alltid funnits och hur mycket pengar som än doneras så blir det inte bättre. Det är så många länder i Afrika, eller rättare sagt de flesta personerna i hela Afrika lider utav AIDS.. Och bara där kommer svälten och sjukdomarna in. Visst det är sorgligt. ABSOLUT! Men jag kan inte säga att jag känner något medlidande för personer som tror att man blir av med en dödligsjukdom om man har samlag med en nyfödd bebis. Om dom inte har mer hjärnceller än så, så lär det knappast bli bättre i deras länder.

Jag kan heller inte säga att jag tycker synd om alla dessa som oskyldigt dör i krig. Det är också sorgligt, säger inget emot det. Men ibland kan jag undra om dom ens vet varför dom krigar eller om dom bara gör det för att dom har hållt på så länge och inte vill förstöra traditionen.

Givetvis är det ju mer synd om dessa personer om mig. Men de personer som verkligen kan ge mig dåligt samvete för att jag tycker synd om mig själv. Det är personer som har lika stora tillgångar som mig själv. Lever i samma sorts miljö och dylikt.. Och lider av en sjukdom som dom inte vet om dom kommer överleva.

Som de flesta vet, som läser min blogg, så har jag haft en jävligt tuff uppväxt. Men ibland kan jag sitta och tänka att 85% av de som har hänt har endast hänt pga att jag var en rebellisk liten snorunge som trodde jag visste mitt eget bästa. En osäker liten skit som egentligen inte visste någonting. Men personer som är i 20 års åldern och lider av cancer, det har inte något att göra med att dom har vart dåliga på att lyssna eller vuxit upp i dåliga familjeförhållanden.

Jag tror inte på gud.. Jag tror att något har skapat oss, men att det som har skapat oss varken är ond eller god. För om gud nu fanns, varför skapade han då så många sjukdomar som man inte kan överleva? Varför startade han krigen, uppfann hatet? Eller ta bara alla dessa naturkatastrofer.. Varför? Och ni som nu är religösa, varsågod.. Var det, jag skiter blanka fan i de bara ni inte proppar på mig er propaganda!

Jag tror inte på gud för att om gud fanns skulle det inte finnas hat, sjukdomar, naturkatastrofer och dylikt. Och om det nu är så att det finns en "gud" då måste det ju finnas spöken, en djävul, vampyrer, demoner ja till och med sjöjungfruar.. För om man tror på allt som skrevs för så jävla många år sen för att någon hade sett det, vart med om de eller vad det nu är.. Vart kom alla andra "påhittade figurer" ifrån? Nej, om gud finns så är han nog förmodligen en liten, liten varelse som förmodligen var jävligt hög när han skapade jorden och mänskligheten.. Annars skulle inte alla dessa defekter finnas.

Men kom ihåg det nu alla ni som tror på gud eller vad ni nu tror på.. Om ni tror på han så tror ni även på allt annat påhitt :)

PEACE Michilicious

Gårdagen! :)

Ja egentligen var gårdagen rätt seg.. Till en början. Ingen var speciellt party och festsugna.. Men eftersom Kosken (inte spriten, utan en kille på boendet) fyllde år så ska det ju givetvis vara fest! :)

Efter ett tag började vi köra lite drickspel. Blev fuck the dealer, fuck you, pyramiden och diverse olika spel.. Jag vet inte vad det var med killarna men av någon jävla anledning så var väl deras mål att supa mig under bordet :P Haha jag drack minttu&oboy, så jag tog ju inte världens största klunkar.. Men men ..

Sen bar det av på krogen, de fem första i vårt gäng som kom till krogen blev bjudna på en flarra champange, eller egentligen var det ju ett mousserande vin eftersom det var Blue nun. Men vi fick gold edition, så vi drack 22 karats guld ;) Men den flarran fick vi ju bara för att Kosken fyllde år. Någon fördel med att vara stammis ska man väl ha? :D

Sen blev det ju lite mer på det. Men jag blev aldrig riktigt party efter att ha druckit alla groggar hemma. Men jag drack lite eftersom jag blev bjuden av Lorenzos polare som kom hit på besök. Egentligen var det rätt chill på krogen, var inte alls många ute. Så det var helt okej. Men jag fick sån jävla kramp i magen så jag visste fan inte vad jag skulle göra.

Då tog jag beslutet att ta en promenad hem. Jag behövde rensa hjärnan och valde därför att gå ensam. Mina klackskor tog jag av mig ganska snabbt så tog en 2 km promenad barfota. Haha jag han bara komma till tågstationen så mötte jag första sliskot som sa något i stil med "vet du när tåget mot ... går?" Då svara jag "nej, jag har inte koll på tågen här för jag är inte här ifrån." Då fråga han vart jag var ifrån och jag svara Sthlm. Han svara ooh, du ser bra ut och jag svara: Tyvär kan jag inte säga desamma. Han fråga om en kram och jag svara skulle inte tro det.

Sen när jag hade gått ett tag så mötte jag tre killar som började snacka med mig men när jag inte svara så sa dom massa saker precis när jag passerade dem. Då vände jag på mig och sa "Jag skulle inte gå på en brud som jag aldrig har träffat och inte vet ett skit om. Och förmodligen är jag mer man än vad någon av er någonsin kommer bli!" så vände jag på mig igen och gick. Han gå i typ 2 minuter så stanna en bil med en medelålderskvinna och hennes man (antagligen) och frågade om jag ville ha skjuts någonstans. Då svara jag ärligt att jag inte behövde de för att jag snart var hemma.

Så, det var en ganska intressant promenad hem faktiskt! :P Haha kul hade jag.

Sen han jag inte vara hemma så länge innan grabbarna kom hem och då satt jag och titta på dem när de drack lite till och sen bestämde alla sig för att sova. Det var även snack om att vi skulle ta en tripp till Göteborg idag, men det blev givetvis inte av eftersom att killarna var så jävla bakis! :P Haha

Men men, idag får man se vad som händer. Vissa (förmodligen de flesta) ska dricka idag igen. Men jag får se om jag gör de eller stannar hemma och glor på film. Eller om jag följer med ut nykter. :)

Hoppas alla har en bra helg. För det ska jag ha :)

P&K Michilicious <3

Soft dag!

Dagen har vart jävligt soft. Började skolan 07.15 som vanligt.. Jobba på fram till frukost vid 9. Sen 9.30 så skulle vi städa inna på plattsätteriet och sen nu vid 11 fick vi sluta för dagen. Hur nice som helst!

Både igår och idag har jag haft så jävla mycket tankar och funderingar. Saker som jag vill skriva av mig om men inte riktigt vet hur jag ska formulera i ord. Jag är så jävla orolig, osäker och rädd. Och jag gillar inte att vara de, för det är inte jag! Jag brukar aldrig vara de sakerna. Och jag vet liksom inte hur jag ska förklara om de utan att de låter skit skumt. Så jag tror jag låter bli. Får skriva de någon annanstans där jag vet att ingen annan kommer kunna läsa de.

Nu är mitt badrum så gott som klart, han inte kleta dit silicon eftersom vi hade så kort dag. Men men, det betyder bara att jag kan göra de på måndag för att sen börja riva i ett annat rum. Som dessutom kommer bli lättare att riva eftersom jag ska slippa riva ett rum med matta i :)

Men men, idag fyller Kosken år. Så ikväll blire röj antar jag. Om jag orkar.. Rätt som de är så bestämmer jag mig för att chilla galet! :)

Men nu ska jag typ kanske byta om och sånt shiiiet.

PEACE Michilicious

HumtiDumtiDuuh!

Jag skulle förmodligen skriva oftare om det hände lite mer i mitt liv. Men just nu är det ganska segt och inte mycket nytt som händer.. I helgen blev det en riktig festar helg. Var ut på krogen både fredag och lördag. Natten till lördag så gjorde jag illa foten och var till sjukhuset på måndagen. Då blev jag beordrad att använda kryckor i minst 10 dagar.. Men jag använde dom en dag, sen fick jag problem med vänsterben.. :P

Jag är snart klar med mitt första badrum. Det har tagit lite längre tid än jag tänkt mig eftersom jag har vart borta från skolan 8 dagar mer än planerat.

Jag har hittat en kille som jag trivs med och verkligen tycker om. Vi funkar jätte bra ihop och även fast han är min raka motsats så är vi så fruktansvärt lika! Och han får mitt hjärta att slå dubbla slag. För första gången på länge så måste jag säga att jag verkligen är kär på riktigt. Jag är inte kär i kärleken, eller kär pga att jag vill såra någon annan, för att jag behöver det eller dylikt. Jag är kär för att jag har träffat en person som är helt jävla underbar! En person som inte är som någon annan jag har träffat!

Han är inte egoistisk, han tänker inte bara på sig själv, han finns där vilket humör jag än är och han är inte rädd för att säga vad han tycker. Han är min kärlek!

Annars har de faktiskt inte hänt så mycket.. Det är faktiskt ganska dött här på boendet för första gången sen jag flytta hit. De flesta håller sig på sina rum och lever sina egna liv. Men det är iof som vanligt ändå eftersom att det blir röj varje gång man är med varandra.

På fredag fyller Kosken år, så då lär det ju bli PAAARTEEEY! :)

Aja, nu ska jag sova så att jag om min ömma kropp orkar kakla klart golvet.

PEACE Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0