Min dag i övrigt!

Min dag har faktiskt vart toppen! Om man bortser från panikångesten.. Har exprimenterat och gjort en passionsfruktpaj, som enligt mig inte alls blev speciellt bra. Kanske blivit bättre om man tillsatt lite mer socker och silat bort kärnorna.. Men men, dyr blev den ju, så det är bara äta och se glad ut. Nästa gång ska jag testa göra med citron! :)

Jag, min man och Carolina my frulina var iväg och handlade. Då var vi in på cervera och jag köpte ett knivset och en skit cool bricka, som man kan snurra på. Den hade även ett gäng hjärtformade skålar på sig. Så det var typ awesome. Börjar få ihop allt man behöver till ett kök nu. Vilket är toppen i och med att det snart är dags för en flytt.

Jag och Lorenzo pratade även om att åka upp till Sthlm i helgen, så jag får träffa min älskade mamma och familjen. Plus att jag skulle behöva packa ner mitt rum i kartonger så att det bara är att åka upp och hämta det sen. :)

Så i övrigt har min dag varit väldigt bra :)

P&K Michilicious

Nerverna!!

Alltså jag tror seriöst inte att jag någon gång i mitt liv har vart så här rädd, nervös, förväntansfull, spänd, nyfiken och haft sån här fruktansvärt hemlängtan.. På en och samma gång.. Någonsin!!

Jag saknar min mamma och mina underbara systrar något så fruktansvärt, jag önskar att jag var där med dem och bara kunde krama om dem, berätta öga mot öga hur mycket jag älskar dem. Krama min mamma en extra gång och berätta vilken fantastisk människa hon är. Tacka för alla mardröms år som hon har stått där och stöttat mig och ställt upp för mig. Samtidigt som jag inte kan vänta till att packa alla mina saker och flytta ner hit på heltid. Samtidigt som jag nästan skiter ner mig pga att det ska bli så förbannat läskigt!

Men mest av allt så kommer jag sakna Lorenzo.. Vi har bott tillsammans sen vi lärde känna varandra. Och ja, jag vet att jag tjatar om det.. Men jag älskar den där killen mer än mitt egna liv, utan honom är jag inte hel och han var den sista pusselbiten i mitt liv. Jag klarar knappt av att säga godnatt till honom, för jag har en rädsla att han inte skulle finnas kvar när jag vaknar.

Ibland tror jag inte att det är sant. Att jag har honom.. Och jag är så fruktansvärt rädd för att bo ca 17 mil ifrån honom, för då kan jag inte bara gå och knacka på hans dörr, jag kan inte säga "vi syns på balkongen om 3 min".. Jag kommer verkligen sakna honom!

På fredag har han och jag vart tillsammans i 6 månader. Det känns inte som de, men så är det. Och för varje dag som går så blir jag bara mer och mer kär i honom. Jag blir liksom nykär varje morgon och det är en helt otrolig känsla!

Men i alla fall, idag har jag pratat med min underbara mamma i telefon. Och det behövdes verkligen. För jag saknar henne så jävla mycket och det är riktigt läskigt bara jag tänker på att jag kommer flytta ner hit på heltid, så långt ifrån henne. Det var inte samma sak när jag skulle börja skolan, för då hette det "36 veckor i Skövde, sen kommer jag hem".. Sen insåg jag att jag förmodligen aldrig, i alla fall inte än på ett tag, kommer kunna flytta tillbaka till Sthlm med risk för att falla tillbaka i gamla mönster. Och därför flyttar jag ner hit, där jag faktiskt trivs och mår bra.

Så hur jävla rädd jag än är så ska jag ta mig faan klara det här! Det är bara att bita ihop som alla andra gånger och ge sig fan på det. För envis är jag ju. Det är som min farmor brukar säga, "nog är du väldigt envis du! Det har du nog fått från mig".. Och ja, farmor.. Jag tror också det!

Ha en fortsatt trevlig dag alla. Själv ska jag göra mig i ordning, för om drygt en timme slutar min man skolan och då ska vi åka och handla lite.

P&K Michilicious

Vissa är ju bara för mycket!

Jag skriver ett inlägg där allt är sanning och den personen skiter ner sig och anmäler min blogg till abuse. Det måste vara fruktansvärt hemskt att vara så förbannat rädd för att vissa saker ska komma ut att man till och med anmäler andra för något som man själv sitter och gör dagligen! I det här inlägget så kommer jag inte nämna några namn, för på så sätt har jag inte brutit några regler!

Så fruktansvärt patetiskt!!

Och mamma, svar på din kommentar. Jag ger dig alla detaljer när jag kommer hem! <3

P&K Michilicious

En väldigt lugn dag..

Idag har det bara vart allmänt chill. Jag lämnade in min uppgift "projekt och företagande" idag. Och mitt lilla badrum på 13 kvm som jag gjorde skulle ha blivit att kosta drygt 33.000 kr.. Och då tyckte min lärare att jag hade vart snäll i priserna.. Sen när jag insåg att jag inte hade tagit betalt för flytspackel och värmegolv så insåg jag också att jag hade vart lite för snäll. Men men. Det känns ju hyffsat roligt att man lägger ner så pass mycket jobb och kunde ha tjänat så mycket pengar på ett enda rum om det faktiskt var på riktigt.. Eller ja, inte tjänat så mycket eftersom det var en viss material kostnad också. :)

Men men, nu väntar jag bara på att mamma ska säga till att jag kan göra deras badrum. Jag tror att det blir lite roligare eftersom det faktiskt blir på riktigt. Här är det ju liksom, "oj, den där fogen blev lite sne, men det gör inget för det kommer ändå vara någon som river 10 minuter efter att jag är klar." Men jag har ju i alla fall alltid vart medveten om mina misstag och kunnat ändra dom ifall jag ville. Men jag kände att i de där lilla skitbåset så spela det inte så stor roll. Huvudsaken är att jag i alla fall fick typ toppbetyg.. På allt förutom mina silikonfogar, vilket är förståeligt, för dom MÅSTE jag verkligen träna mer på!

Idag fick jag även reda på att mina syrrors fototapet, som dom fick utav min kille i (tidig) julklapp äntligen har kommit upp på väggen. Så det var ju roligt för dem :) 
 
Annars idag så har jag bara tagit det lugnt med grabbarna på boendet. Spelat lite spel och lagat middag med Lorenzo, Johan och Julian.. Nerverna har även börjar sätta sina spår i min kropp, på riktigt nu, för nu är det inte lång tid kvar innan jag får nycklarna till min lägenhet. SPÄNNANDE!!

Aja, hoppas att ni alla har haft en lika bra dag som jag har haft :)

P&K Michilicious

Här är bilden på en av mina söta småsyrror och fototapeten :)

Jag undrar jag..

Hmm, jag tror att jag har börjat förstå det här nu.. Ja, förstå hur man blir en "riktig" bloggare..

* Du tar feta lån, så du har råd att köpa alla saker du egentligen inte behöver. Men så det ser ut som att du är rik och framgångsrik!

* Du är arrogant, elak och sprider rykten om allt och alla!

* Du hittar något som gör alla andra arga och verkligen provocerar dem!

* Du förstorar läpparna, brösten och eventuellt rumpan!

* Du går ner i vikt, helst ska du inte väga mer än 40 kg!

* Du får inte vara ful! Är du det så är det dags att göra plastikoperationer!

* LJUG! Om allt som går att ljuga om!


Hmm, så då kommer frågan.. Varför vill man bli en känd bloggare? Varför är det så många som lägger upp falska fasader?

Jag tänker inte käka barnmat för att gå ner i vikt och se ut som att jag lider av anorexi, min storesyster kan inte gå upp i vikt och är överdrivet smal och tro mig.. Hon mår inte speciellt bra av det. (sorry att jag tog upp det här!)

Men jag är då tydligen en patetisk fjortonårig mytoman, som inte har kommit någonstans i mitt liv, jag är fet och ful. Jag är enligt rykten JÄTTE feg.

Hmm, ja det var ju trevligt att någon kunde berätta för mig hur det låg till. För jag hade ingen aning om det själv. Visst, jag är inte jätte smal men jag skulle inte kalla mig själv fet.. Och det där med att jag inte har kommit någonstans i mitt liv förstår jag inte heller riktigt då jag faktiskt har kommit ganska långt. Faktiskt hela 40 mil hemifrån.. Det är ju lite längre än vissa andra som är lite för fega för att ens ta steget till att flytta hemifrån.. För hur skulle du då få tag i pengarna? :) Men tro mig, jobbet som escortflicka finns nog kvar xD

Haha och ni andra som undrar varför jag är så fruktansvärt elak idag.. Jo det ligger till så här. För typ första gången i mitt liv har jag PMS, eller jag vet inte.. Något liknande.. Och jag har feting ångest.. För nu börjar allt bli så verkligen. Om en vecka får jag nycklarna till lägenheten och då kommer jag bo själv.. Jag har liksom bott med typ 40 pers i kring mig nu och sen nu helt plötsligt så ska jag bo själv. Haha jätte skumt :P Men det kommer gå toppen och jag längtar lika mycket som jag tycker att det ska bli läskigt..

Men men, nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv, som jag förövrigt också fick veta om att jag har idag.. Hmm, det är ju bra att den personen tycker att jag har ett tråkigt liv så jag själv slipper tycka det. :)

Joooo! Btw, 10-12 februari så kommer förmodligen jag och min blivande man att bo på hotell. Bara för att. :) Nej, men för att fira alla hjärtans dag i förväg.. Och jaaa! Ni läste rätt.. Jag av alla människor ska fira alla hjärtans dag. Men vi har sagt att det inte blir några töntiga överskattade skit presenter utan vi ska bara vara med varandra. Och det tycker jag låter alldeles utmärkt. För jag har ju faktikst hans 25 års dag att tänka på. :)

Jaja :) Nu ska jag nog försöka sova lite, måste ner och snacka med min lärare lite imorgon. Försöka få tag i komvux och sådana saker.

P&K Michilicious

Snart är denna vecka..

.. Officiellt över.. Då väntas en ny.. Och efter den väntas en ny..

Som vanligt på söndags kvällarna/nätterna så har jag lite små ångest. Och idag har den faktiskt inte vart så himla farlig. Men den har ändå vart där och bubblat.. Sen nu när jag gick ifrån min älskling så bubblade den upp riktigt rejält.. En massa tankar om allt och inget. Vad jag ska göra, eller inte göra. Hur man ska ta sig vidare i livet och kunna fokusera på att blicka framåt..

Jag har bestämt mig för att flytta ner hit på heltid och har även skaffat en lägenhet som jag får flytta in i 1 februari.. Då kommer nästa tankar, hur fan ska jag få det att gå ihop? Inte bara ekonomiskt, utan psykiskt.. Jag har ALDRIG bott ensam, så långt från allt och alla jag känner.. Hela mitt kontaktnät är i Sthlm. Här kommer jag bo i min lilla etta helt själv.. Och vad gör jag då när ångesten är där och knackar mig på axeln?

Visst, jag har bott ifrån mitt kontaktnät nu ett jävla bra tag. Men jag har fortfarande ALLTID haft människor runt mig.. Och det kommer jag inte ha då. Jag vill flytta dit, så jag kommer klara det. Men det är ändå den där ångesten som dyker upp och vill sabba..

Jag har dragit ut på tiden som fan i skolan, dels för att jag inte har vetat vart jag ska ta vägen.. Men det är ju löst nu.. Men även för att jag inte vet vad jag ska göra efter.. Inte löst nu.. Sen så kommer det bli så JÄÄÄÄVLA(!!!!!) jobbigt att bo ifrån Lorenzo, visst det blir kortare avstånd nu jämfört med om jag hade flyttat till Sthlm. Men ändå.. Vi har bott ihop sen vi lärde känna varandra och nu snart så kommer vi bo flera mil ifrån varandra. Bara det kommer bli en stor jävla omställning och jag är så jävla rädd och orolig över hur allt ska funka och hur jag ska få ihop allt.

Men, imorgon ska jag ner till receptionen i skolan och förlänga min studietid lite.. Och sen ska jag ringa till komvux i Sigtuna och kolla lite med dem. Eftersom jag har tänkt ta en till utbildning. Eventuellt.. Så får väl se vad dom säger.

Men nu kommer mitt liv börja på riktigt och ja, jag är jävligt rädd. JÄVLIGT rädd!!

Men nu ska jag sova, ska ju som sagt va upp tidigt imorgon och gå till skolan.

PEACE Michilicious

2011

Jag stal den här av min syster. Mest för att fördriva tiden lite :)


1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Ja, jag flyttade från alla jag kände till en helt ny stad för att börja ett nytt kapitel i mitt liv. Jag flyttade till en studentkorridor och klarade av mina svackor och annat på egen hand! Jag litade på mig själv och gav mig fan på att klara det jag verkligen ville lyckas med. För första gången någonsin så har jag verkligen trott på mig själv och jag tror att det var den största sparken i röven jag någonsin kunnat få!
 

2. Höll du några av dina nyårslöften? 
Jag klarar inte av besvikelser och ger därför inga nyårslöten till mig själv. Ta dagen som den kommer och lev som om det vore den sista.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? 
Ja, 2 st. Båda fick varsin pojke. Och båda var helt underbart söta!

4. Dog någon som stod dig nära
Nej
 

5. Vilka länder besökte du? 
Endast Finland. Var där en vecka i somras på släkt träff. Hann inte med så mycket annat pga skolan.

6. Är det något du saknat år 2011 som du vill ha år 2012?
Nej, det kan jag inte säga. Jag är faktiskt nöjd med mitt år. Även om det har vart en del berg och dalar..

7. Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas? 
Det är nog flera olika datum. Dels 8 maj, då jag tog mina väskor på tåget och åkte ner till Skövde för att bosätta mig där. Dels 27 juli då jag och Lorenzo blev tillsammans. Sen endel andra datum också.


8. Vad var din största framgång 2011
?
Min största framgång var nog att jag vågade lita på mig själv och såg till att börja plugga, vågade stanna kvar fast jag blev helt förkrossad när Lorenzo ville ha ett uppehåll. Och det var ju tur att jag gjorde det. Annars hade vi ju aldrig hittat tillbaka till varandra. Men min största framgång är nog att jag för första gången i mitt liv faktiskt har lyckats med något och haft viljan att fullfölja det!


9. Största misstaget?
 
Eftersom att jag tänker att man inte ska ångra något när man väl ligger på dödsbädden så finns det inga misstag. Jag ångrar inget och då är det väl heller inga misstag. Jag tror att allt händer av en anledning för att föra dig vidare till framgång!
 

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
 
Ja, vart ska man börja? Jag har vart sjuk sen jag flyttade in här på boendet. Jag tror att det är möggel i huset. Jag har haft feber till och från hela tiden. Min rygg gör så ont ibland att jag knappt vill andas. Jag har skurit sönder hela finger, jag har fått sprickor i 2 fingrar, jag har stukat foten för första gången i mitt liv. Sen har det säkert hänt mer som jag inte kommer ihåg just nu..

11. Bästa köpet?
 
Hmm, det var en svår fråga. Jag har ju köpt så mycket.. Men mina arbetskläder ligger högt upp. Sen har jag ju köpt massa braha saker. Jag är nog väldigt nöjd med typ alla mina köp.  

12. Vad spenderade du mest pengar på?
 
Jag tror att jag måste svara mat på den här frågan.. :P Jag har inte vart en typisk student som levt på makaroner och korv.. Här har det ätits ute på restauranger, lagat fläskfilé med jämna mellanrum.. Jag tror att jag utantvekan har lagt ut 1000 kr i veckan i snitt på mat :P

13. Gjorde någonting dig riktigt glad? 
När Lorenzo ville försöka igen.


14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2011?
 
Det finns ju rätt många låtar som är typiska 2011 låtar. Sommar plågan "om sanningen ska fram" kommer ju alltid finnas i bakhuvudet.

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Jag har vart SJUKT mycket gladare!

16. Vad önskar du att du gjort mer? 
Sparat pengar..

17. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Slösat pengar..

18. Hur tillbringade du julen? 
Först på morgonen så var jag hemma hos Marie&co och hade julklappsutdelning. Sen åkte jag hem till mamma och firade julen där och sov även över där. 
 

19. Blev du kär i år? 
Jag träffade mitt livs kärlek!

20. Favoritprogram på TV
Jag har knappt tittat på tv..

21. Bästa boken du läste i år? 
Hmm, måste nog svara 14 år till salu.

22. Största musikaliska upptäckten

Förstår inte frågan.. 
 

24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? 
Jag önskade mig knappt någonting.. Och jag valde att dra av från skulder istället för att få materiella saker..

25. Något du önskade dig men inte fick? 
Dom få sakerna jag önskade mig men valde bort.. 
  

26. Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
 
Jag gjorde nog inte så mycket vad jag kan minnas. Var i alla fall kvar i Skövde har jag för mig.. :P

27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Nej, jag tror inte det..

28. Hur skulle du beskriva din stil år 2011? 
Klädstil: Vanlig, förutom under skoltiden då jag är klädd i arbetskläder..
Till sättet: Mer mogen. Det har hänt rätt mycket med min personlighet sen jag började här. Jag har funnit ett inre lugn och är väldigt trygg i mig själv. Iof har jag ganska mycket kvar att jobba på. Men jag har i alla fall tagit ett stort kliv framåt!

29. Vad fick dig att må bra? 
Det är många faktorer som fått mig att må bra. Lorenzo är en stor del i de. Men jag har även hittat min trygghet som gör att jag är trygg i mig själv och därav mår väldigt bra. 
 

30. Vilken kändis var du mest sugen på? Ingen speciell. Jag brukar skämta om att Kellan Lutz är min blivande man. Men jag har inte haft något större sug efter någon kändis..

31. Vem saknade du?
 
Mina morföräldrar. Jag spenderar jämt mina somrar där. Det har jag gjort så länge jag kan minnas och i somras var jag inte på Åland en enda gång.. Så dom saknade jag!
 
32. De bästa nya människorna du träffade? 
Definitivt alla personer jag lärt känna här i Skövde. 
 

33. Berätta de saker som hände som du tyckte va bra? 
Att jag tog mitt förnuft till fånga och gjorde slut med en kille (han som börjar på D) som jag fick ha alla andra roller än flickvän åt. Att jag kom in på skolan, att jag började skolan. Flytten till Skövde. Att jag och Lorenzo fann varandra. Släktträffen även om den var jobbig stundtals.

34. Berätta de saker som hände som du tyckte var mindre bra.
Att jag svek en vän och förlorade henne.

35. Är det någonting du lärt dig detta år som du förut inte insett?
Att man klarar mer än vad man tror. Bara man vill och tror på sig själv.

36. Vilka personer har du kysst under detta år? 
Lorenzo är den enda jag tänker nämna.
  

37. Vem/Vilka har fått dig att känna dig speciell? 
Lorenzo
 

38. Vilka bloggar har du följt under detta år? 
Typ bara mammas och mina systrars.. 
 

39. Har du träffat någon kändis under året? 
Nej, inte vad jag kan komma på..

40. Årets favoritplagg? 
 Samma som alla andra år.. Mina mjukisbyxor!

41. Har du jobbat under årets gång?
Nej, jag har bara gått i skolan.. 
 
42. Någon plats som kommer att påminna dig om 2011?
Byggsoft..

43. Ett favorit minne från 2011 som du kommer bära med dig.
När Lorenzo pussade mig efter vårat uppehåll..

44. Har du uppfyllt något mål eller dröm detta år? 
JAPP! :)
 
45. Människor som betytt mycket? 
Alla som stöttat mig i mina beslut.  

46. Något som hänt som fått dig att bli ledsen? 
När Lorenzo ville ha ett uppehåll. 
 
47. Har du träffat en människa som du tror du kommer ha kontakt med i resten av ditt liv? 
Ja, några stycken!
 

48. Har detta år varit bättre/sämre än vad du förväntade? 
Jag hade inga förväntningar. Så då måste det väl ha varit bättre :P 
 

49. Årets favorit sak?
Mitt nintendo DS som jag fick i julklapp av Lorenzo xD Eller min Nokia N9 :) 
 

50. Beskriv detta år med 1 ord? 
Händelserikt!

Vet inte om någon orkade läsa igenom det. Men men.

Nu ska jag packa, byta om, äta och sen ska jag och Lorenzo åka till Sthlm. Vara hemma hos mamma en stund, åka ut till skogen för att sova för att sen kliva upp och åka till Åland. :)

Ha en fin helg.

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0