Hej ångest!

Ja, nu var det ju ett tag sen jag hade ångest.. Men idag, den 31/10 så har jag världens jävla ångest som vanligt!! Jag har alltid världens jävla ångest de här datumet. Och det är pga att imorgon är det det jobbigaste, men samtidigt den roligaste dagen på året...

Min födelsedag..

Jag älskar att fylla år och få paket. Men jag hatar att veta att personer har köpt eller ska köpa paket idag. Och att jag inte får veta vad det är med en gång. Och ångesten över att kanske inte kunna köpa något i samma prisklass tillbaka, att känna sig sämre för att man själv inte vet vad man ska köpa och bla bla bla!!

Så lika mycket som jag ser framemot morgondagen så hatar jag den. Och därför är den här dagen en av de jobbigaste på året! Sen känns det så dumt att säga det också, eftersom jag vill ha paket, men jag vill inte veta att personer har köpt något innan. För jag verkligen HATAR överraskningar!!

Aja, ska sluta tjata om det.

Imorgon ska jag och David (killen jag jobbar med) köpa fika tillvarandra. För det är inte bara jag som fyller år i morgon.. Han gör också det, så vi ska ha ett litet födelsedags fika tillsammans.

Måste även säga att det nog är en av de roligaste personerna jag någonsin har jobbat med och förmodligen en av de roligaste jag någonsin kommer jobba med! Han är guld-värd. Plus att vi har ett sånt jävla teamwork! Nej, vet inte vad det beror på men det är i alla fall skit kul att jobba med honom och det går riktigt bra!

Aja, ha det bra era fuckers.. Själv ska jag försöka hålla mig någorlunda sysselsatt för att sen få försöka sova, vilket inte kommer gå. För jag kan aldrig sova natten till min födelsedag. Och då spelar det ingen roll att jag vet att ingen kommer komma in och ge mig presenter på morgonen..

PEACE Michilicious

WOOP WOOP happy face!

Ja, idag var jag till psykiatrin för att kolla att min blodtryck och shit var ok.. Det var det, skit nice. Men sen ska man ju även väga sig för att se att min medicin inte gör att jag går ner allt för mycket i vikt och sånt shit. Meeen nu hade jag gått ner 3 kg till. Så allt som allt har jag gått ner 20 kg. Så nu vill jag ha bort drygt 10 till sen är jag fett nöjd :D

men men, annars går det väl bra i skolan. Jag och David var iväg och hämtade kakel och ska börja kakla i källaren. Men det är ju liksom inte allt för lätt så vi har lite ideér som skulle göra allt lättare men sen beror det ju även på ifall vi får det för våra lärare. Men men..

Aja, men som sagt va. Allt är bra med mig annars, så nu ska jag fortsätta umgås med Lorenzo och gänget.

PEACE Michilicious

Shuliluluuh!

Hmm, ja nu vart det ju ett tag sen jag skrev.. Igen.. Som vanligt.. Då kan man fråga sig hur det kommer sig. Hmm, ja jag har väl bara haft annat för mig. Mycket tankar och funderingar, men även vissa positiva saker som har inträffat, även en del negativa. Och jag har ju alltid vart den som skrivit av mig när jag inte riktigt vet vart jag ska göra av mina känslor. Men jag har faktiskt inte ens orkat släppa in någon i det jag har tänkt. Så jag har vart lite som en bubbla med en falsk fasad som har gått runt med ett leende på läpparna och låtsas att allt har vart tip top, medans det mesta har vart ett hav av ångest.

Jag har vart fruktansvärt orolig och haft en grov ångest inför "mötet" med soc, som var i torsdags. Blev ett trepartsamtal med mig, soc och av egen kraft. Mötet var då ang. ifall jag skulle få bo kvar hos Marie eller inte. Eller ja, inskriven hos av egen kraft. Och deras beslut var då nej, det var för dyrt. Det fanns inte på världskartan att dom skulle förlänga och bladibladibladibladiblaah! Sååå, jag med mitt temperament sa något i stil med "alla ni som sitter på det där kontoret är sadistiska svin och ni borde få ett skott i pannan hela bunten!" Hmm, ja det kanske inte var mitt smartaste drag. Men å andra sidan kanske min reaktion var bra för då visar jag hur "instabil" jag faktiskt är.. *HOST*

Men nu jobbar dom i alla fall på en ny utredning ifall det går att lösa, vilket jag givetvis hoppas på!

I skolan går det bra, som vanligt.. Har fått ett rum nere i källaren som jag och en kille till håller på med, sen att jag mest gnäller på honom för att han gör fel är en annan sak. Ibland tycker jag till och med, nästan, synd om honom, för han får ta en del smällar pga mitt temperament. Men men, det är ju något som ska bli permanent och då ska det ju bli bra från början!

Sen har det hänt något som faktiskt har fått mig att kliva upp ur mitt helvete.. Inte nu i torsdags, men torsdagen innan så började Lorenzo prata med mig igen. Han höll mig sällskap medans jag rökte och jag satt och gnällde på att jag hade ont i axlarna. Han erbjöd sig att massera dem. Vi prata ut om det mesta och kom sen fram till att vi skulle ge allt ett nytt försök. Ta det lugnt och se vart allt leder. Och jag måste säga att sen den dagen har mitt humör vart mycket bättre än innan.

Så det har vart både bra och dåliga saker som hänt. Så nu hoppas vi bara på att soc löser det här för mig så jag får behålla mitt hem och så tror jag att jag för första gången i mitt liv kommer kunna genomföra något till slutet!

Klarar jag av att gå klart den här utbildningen så har jag slutat på min åttonde skola och äntligen lyckats! Och jag är så jävla nära nu. Och även om jag har en dålig dag, eller att något går åt helvete i skolan så går jag ändå dit och gör klart. Och bara det är väl ett bevis på att jag verkligen trivs med det jag gör.

Men men, nu ska jag fortsätta mitt lilla film-marathon jag har haft idag.

P&K Michilicious

Hunden och Kattens dagbok.

Ja, den här är nästan ännu bättre! Inte jag som skrivit den heller. Utan det här är ett vadringsmail. :)

Hundens dagbok:

07.00 - Tjohoo, en promenad. Det bästa som finns!
09.00 - Tjohoo, ungarna är uppe. Det bästa som finns!
12.00 - Tjohoo, leka i trädgården. Det bästa som finns!
14.00 - Tjohoo, åka bil. Det bästa som finns!
16.00 - Tjohoo, leka med en boll. Det bästa som finns!
17.00 - Tjohoo, matte och husse kommer hem. Det bästa som finns!
20.00 - Tjohoo, bli kliad på magen i soffan. Det bästa som finns!
22.00 - Slutet av dagen. Tjohoo, sova i matte och husses säng. Det bästa som finns!

Kattens dagbok:

783 dagen i fångenskap! Mina kidnappare fortsätter att tortera mig med bisarra dinglande saker. Dom frossar i färskt kött medans jag tvingas leva på torrfoder och slemmig burkmat. Det enda som håller mig igång är hoppet om att jag en dag ska lyckas rymma och den milda tillfredsställelsen jag får av att klösa på möblerna! Imorgon ska jag eventuellt äta ännu en krukväxt.

Idag misslyckades jag ännu än gång med att döda mina kidnappare genom att försöka fälla dom med min kropp. Jag borde kanske försöka vid toppen av trapporna. I ett försök att sätta mina förtryckare ur balans framtvingade jag en hårboll i deras favorit fotölj, kom ihåg lägg en på deras säng!

Fångade en mus som jag bet huvudet av och la den huvudlösa kroppen vid dörren som ett tecken till mina kidnappare på vad jag är kapabel till, så att dom ska gå runt i ständig skräck! Bemötandet jag fick var en massa klappar, kramande och gullande om vilken "duktig kissemiss" jag är. Saker och ting går INTE som planerat!

På kvällen dök deras kumpaner upp vid någon sorts sammankomst. Jag blev placerad i isolering under mötet. Men jag kunde känna doften av deras mat och höra brottsstycken från deras kriminella planer. Tydligen var jag inlåst på grund av min kraftfulla förmåga att framkalla något som dom refererade till allergi. Jag måste komma underfun med vad detta är så jag kan använda det till min fördel!

Dom andra intärnerna smörar för våra fångvaktare och jag vågar inte anförtro mig till någon. Inför risken att någon skulle tjalla. Hunden släpps regelbundet ur sina bojor med återvänder frivilligt. Han är uppenbarligen efterbliven! Fågeln däremot ger intryck av att vara en informatör, han pratar med våra kidnappare regelbundet och jag är övertygad att han rapporterar om varje steg jag tar. Tack vare sin placering i metallrummet är han förtillfället i säkerhet, men jag kan vänta!

Det är bara en tidsfråga innan mina planer slår i verket!"

Kram Michilicious

Uppsatsen om kon!

Ja, det är ju inte jag som har skrivit den. Men tycker att den är ganska rolig, även om jag inte tror på att det är en mellanstadie elev som har skrivit den :P


"Kon är ett husdjur, men den finns också utanför huset. Den lever ofta på landet, men den kommer också in till staden, men bara när den ska dö och de bestämmer den inte själv.  Kon har 7 sidor, den översta sidan, den nedersta sidan, den främre sidan, den bakre sidan, den ena sidan, den andra sidan och den invändiga sidan.

På den främsta sidan sitter huvudet och det är för att hornen ska ha något att sitta fast på. Hornen är av horn och dom är bara till prydnad. Dom kan inte röra på sig, men det kan öronen, dom sitter på sidan av hornen. Kon har två hål fram i huvudet och dom kallas koögon. Kons mun kallas mule och det är nog för att den säger mu.

På den bakersta sidan sitter svansen och den använder dom för att jaga bort flugor med så dom inte ramlar ner i mjölken och drunknar.

På den översta sidan, den ena sidan och den andra sidan är det bara hår, det heter kohår och har alltid samma färg som kon. Färgen på kon heter kulör.

Den nedersta sidan är den viktigaste, för där hänger mjölken. Och när mjölkerskan öppnar kranarna så rinner mjölken ut. När det åskar så blir mjölken sur, men hur den blir det har jag inte lärt mig än.

Kon har 4 ben, dom heter koben och dom kan också användas till att dra ut spikar med. Kon äter inte så mycket, men när den gör det så äter den alltid två gånger. Dom feta korna ger helmjölk. När kon är dålig i magen ger den ost, i osten är det hål, men hur den gör hålen, ja det har jag inte heller lärt mig än.

Kon har gott luktsinne, det märks, för vi kan känna lukten av den på långt håll. Kons valpar heter kalvar, kalvens pappa heter tjur och det gör kons man också.

Tjuren ger inte mjölk och är därför inte ett däggdjur. Den som kommer och hämtar kon när den blir gammal heter kofångare, den sitter ofta framme på bilar. Så blir kon slaktad. Man häller mjölken i tetror som vi kan köpa i affären, kons fyra ben skickas till snickaren efter det och det kallas återanvändning.

Som man kan se är kon ett nyttigt djur och därför gillar jag kon väldigt mycket!"

PEACE Michilicious

Min galna helg!

Ja, jag har haft en rätt sömnlös och galen helg..
 
I torsdags åkte jag hem från skolan med 4 grabbar från skolan, vi skulle alla till olika ställen i Sthlm, men vi hade en riktigt trevlig bilresa upp. Jag skulle hem för att överraska mina syrror som blev 18 i fredags, eller ja. Jag skulle överraska en av dem eftersom den andra inte klarar av överraskningar så bra.

På fredagsmorgonen kom Nadjas (Nadja är en av tvillingarna, hon jag skulle överraska) polare Ellinor och hämtade mig för att sen släppa mig i Vallentuna centrum och sen åkte hon och hämtade Nadja. Dom gick och satte sig på ett fik och jag dök bara upp där med en blomma och min present. Nadja började gråta och sa "du kom!". Men hon trodde ändå inte riktigt att jag var där, så hon var tvungen att peta mig hårt i kinden för att kolla att jag var verklig. Hon fick ett presentkort av mig på Ted's tattoo och blev väldigt glad.
 
Sen åkte vi hem till mamma&co för att fira tvillingarnas födelsedag. Blev middag och en allmänt trevlig dag/kväll. Sen, senare så åkte vi in till stan för att gå på krogen. Men det var världens tabbe i sig, vi fick världens skavsår och var trött och hade ont. Så när vi nästan var framme vid fjärde krogen så började vi småtjaffsa och drog hemåt. Men det blev lyckat i alla fall. Vi sov alla hemma hos mamma och vaknade hyffsat tidigt. 

Sen senare så bjöd min lillasyster Linnea (5 åringen) på godis till mig och Ellinor, vi ville också ha sånt godis. Så vi planerade att ta båten till Åland, eftersom det var där godiset var köpt. Så vi tre (jag, Nadja och Ellinor) satte oss i bilen och åkte till Kapellskär för att ta båten till åland. Klockan 20.00... Sen väl på båten så upptäcker vi att vi hade tagit fel båt. Godiset fanns inte på vikingline. Det fanns på Eckerö Linjen! SUUUCK!

Men vi gjorde det bästa av situationen och hade kul ändå. 23.00 finsktid så var vi i land i Mariehamn, vi åkte via Nadjas kille och sen vidare till Godby där vi träffade min tonårskärlek och några andra. Sen körde vi hem Fritte till honom och sen åkte vi hem till mormor. Där hade vi Sleepover, vi sov alla tre i en och samma säng.. I några timmar.. För att sen kliva upp och åka vidare. Vi åkte tillbaka till Godby, Nadja och Ellinor åkte till Jennifer (vår storasyster) och jag åkte till Jonas och satt där och snacka.

Sen åkte vi till Sparhallen för att handla lite smått och sen tillbaka till båten. Sen körde dom hem mig, där jag packade ihop mina saker och sen fick jag skjuts till Mörby av Marie, för att sen ta tunnelbanan till Centralen där jag mötte upp killarna jag åkte till Sthlm med, för jag skulle även få skjuts ner. Så sen satte vi oss i bilen och åkte mot Skövde.

Så från torsdag till söndag sov jag drygt 13 timmar, jag var rätt jävla seg och grinig. Därav tog jag beslutet av att sova hela dagen idag.. Undermedvetet tog jag de beslutet eftersom jag stängde av mitt alarm i sömnen. 
Så, som ni förstår hade jag en rätt galen helg, men kul hade jag! Haha

Idag träffade jag även min "bror" Markus. Han är tillbaka i skolan och här på boendet. Och han är sitt gamla jag igen! Och jag blev riktigt glad när jag träffa honom. Jag har saknat honom något så fruktansvärt. Men men, i morgon ska jag tillbaka till skolan, jag måste ju börja med mitt special uppdrag.

Så, nu ska jag lägga mig och försöka sova, eller ja, jag lär inte behöva försöka eftersom jag förmodligen somnar så fort jag har lagt mig ner. But, you get it :P 

Aja, hoppas ni haft en bra helg i alla fall :) 

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0