Jag undrar jag..

Hmm, jag tror att jag har börjat förstå det här nu.. Ja, förstå hur man blir en "riktig" bloggare..

* Du tar feta lån, så du har råd att köpa alla saker du egentligen inte behöver. Men så det ser ut som att du är rik och framgångsrik!

* Du är arrogant, elak och sprider rykten om allt och alla!

* Du hittar något som gör alla andra arga och verkligen provocerar dem!

* Du förstorar läpparna, brösten och eventuellt rumpan!

* Du går ner i vikt, helst ska du inte väga mer än 40 kg!

* Du får inte vara ful! Är du det så är det dags att göra plastikoperationer!

* LJUG! Om allt som går att ljuga om!


Hmm, så då kommer frågan.. Varför vill man bli en känd bloggare? Varför är det så många som lägger upp falska fasader?

Jag tänker inte käka barnmat för att gå ner i vikt och se ut som att jag lider av anorexi, min storesyster kan inte gå upp i vikt och är överdrivet smal och tro mig.. Hon mår inte speciellt bra av det. (sorry att jag tog upp det här!)

Men jag är då tydligen en patetisk fjortonårig mytoman, som inte har kommit någonstans i mitt liv, jag är fet och ful. Jag är enligt rykten JÄTTE feg.

Hmm, ja det var ju trevligt att någon kunde berätta för mig hur det låg till. För jag hade ingen aning om det själv. Visst, jag är inte jätte smal men jag skulle inte kalla mig själv fet.. Och det där med att jag inte har kommit någonstans i mitt liv förstår jag inte heller riktigt då jag faktiskt har kommit ganska långt. Faktiskt hela 40 mil hemifrån.. Det är ju lite längre än vissa andra som är lite för fega för att ens ta steget till att flytta hemifrån.. För hur skulle du då få tag i pengarna? :) Men tro mig, jobbet som escortflicka finns nog kvar xD

Haha och ni andra som undrar varför jag är så fruktansvärt elak idag.. Jo det ligger till så här. För typ första gången i mitt liv har jag PMS, eller jag vet inte.. Något liknande.. Och jag har feting ångest.. För nu börjar allt bli så verkligen. Om en vecka får jag nycklarna till lägenheten och då kommer jag bo själv.. Jag har liksom bott med typ 40 pers i kring mig nu och sen nu helt plötsligt så ska jag bo själv. Haha jätte skumt :P Men det kommer gå toppen och jag längtar lika mycket som jag tycker att det ska bli läskigt..

Men men, nu ska jag fortsätta med mitt tråkiga liv, som jag förövrigt också fick veta om att jag har idag.. Hmm, det är ju bra att den personen tycker att jag har ett tråkigt liv så jag själv slipper tycka det. :)

Joooo! Btw, 10-12 februari så kommer förmodligen jag och min blivande man att bo på hotell. Bara för att. :) Nej, men för att fira alla hjärtans dag i förväg.. Och jaaa! Ni läste rätt.. Jag av alla människor ska fira alla hjärtans dag. Men vi har sagt att det inte blir några töntiga överskattade skit presenter utan vi ska bara vara med varandra. Och det tycker jag låter alldeles utmärkt. För jag har ju faktikst hans 25 års dag att tänka på. :)

Jaja :) Nu ska jag nog försöka sova lite, måste ner och snacka med min lärare lite imorgon. Försöka få tag i komvux och sådana saker.

P&K Michilicious
Michilicious - Bara för att jag är jag
Postat av: Ewa (mamma till 6 döttrar)

Hej sötunge... vem är så dum mot dig och säger såna elaka saker??Jag är superstolt över dig :) För du är en kämpe utan dess like :)Puss från en MKT stolt mamma :)

2012-01-24 @ 23:27:08
URL: http://tjejmorsan.blogg.se/


Skriv dina tankar och funderingar här:

Namn:
Kommer du ofta hit?

E-postadress: (publiceras ej)

Nummer?: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0