Im taking the highway to hell!Jag vet inte varför, men av någon jävla anledning så är jag på väg neråt. Jag känner hur det blir mörkare och mörkare för varje dag som går för att en dag backa upp sakta men säkert igen. För att sen i nästa sekund ta ett steg ner igen. Det är riktigt jobbigt och påfrestande. Men jag vet inte varför det blir så. Det bara händer. Och jag orkar inte, inte just nu! Jag vill att det ska gå bra. Speciellt när jag har hittat en person som gör de mörka stunderna lite ljusare. Men jag är rädd. Rädd att misslyckas, kanske på grund av att jag inte fick hämta ut min medicin pga att fittkärringen på apoteket var tvungen att kolla om läkaren var behörig eller inte. men det är jobbigt.

Idag har jag i alla fall vart och frågat ifall jag kan få byta rum. För det finns ett rum som är helt avskiljt från alla andra. Iof vet jag inte ifall det blir bättre eller sämre att ha ett rum ifrån alla andra. Men vi får väl se. Just nu känns det som att jag inte pallar med allt drama här, jag måste tänka på mig själv. Och som det är nu så orkar jag inte med det. Skitsnacket kan jag väl ta. Som jag har sagt förut, har personer så trist liv att dom måste lägga sin energi på mitt, varsågoda! Men jag kan inte säga att jag inte bryr mig. För det gör jag.

Jag flyttade ifrån ett helvete.. Men jag kom till ett nytt! Det är dags att lägga i högsta växeln för att kunna ta mig här ifrån. Men jag vet inte hur hårt jag orkar köra på innan jag bryter ihop!

Jag saknar min mamma något så fruktansvärt så jag vet inte vad jag ska göra.. Men, det är inte länge kvar nu innan jag är uppe i Sthlm igen. Nästa vecka kommer jag hem eftersom vi har 2 veckors ledighet. Och jag kan för första gången på länge säga att jag längtar hem! Jag saknar alla där hemma och jag vill verkligen inte vara här just nu! Jag vill fly som alltid när det blir jobbigt. Men den här gången ska jag klara det! För det här är något jag vill så fruktansvärt mycket.

Så, Michelle!! Ta dig i kragen, håll huvudet högt, sjunk inte till de andras nivå och kör ditt eget race!!

PEACE Michilicious

OH CRAP!

Shit, alltså jag vet inte vad det är som händer. Varför jag har blivit så dålig på att uppdatera och dylikt.. Kanske är det för att jag har skaffat mig ett liv.. Även fast jag bor på ett ställe som är mer likt en anstalt än något annat. Den ena är fan värre än den andra. Men samtidigt som det kan vara jävligt jobbigt att vara här så är det fruktansvärt skönt också! :)

Idag har jag och ett helt gäng vart iväg och badat vid ett as nice ställe. Det var utomhuspooler, typ som Kvarnis i Vallentuna.. Men SJUUUKT MYCKET BÄTTRE!! Med världens utsikt! Aaaaaas nice! Sen har det väl typ inte hänt så mycket mer.. Jag har än en gång haft en vit helg och det har vart ganska skönt även om ligan här har festat på rejält. :P Haha men ja, jag vet ju att jag är oskyldig till allt som har hänt och det är nice det med.

Nu är jag ju äntligen klar i Fubben också, även fast jag hade feber så plågade jag mig till skolan för att få prov 3 gjort så att jag fick vara inne på plattsätteriet på heltid. Så det känns jävligt nice. Har även fått beröm för att jag har gjort så mycket på så kort tid även fast jag känner att jag har latat mig till max och typ inte gjort ett skit.

Men men..

Jag har även bokat biljetten hem nu. Så den 8 juli kommer jag till EL STOCKHOLMO!

Bajs bajs, ha det nice!

P&K Michilicious

Första dagen..

.. Nere på plattsätteriet. Det gick riktigt bra måste jag säga. Jag fick börja med att riva ut de som personen innan hade lagt dit. Det var ett rent helvete med tanke på att det var matta under kaklet, men med tanke på att jag har vart rätt arg och irriterad de senaste dagarna så tänkte jag på personer som har gjort mig förbannad och sårat mig genom tiden.. Så, jag tror att jag dödade drygt 10 pers idag.. :P Haha

Jag måste säga att det har gått rätt bra också med tanke på att jag inte har tagit min medicin på typ 3 dagar eftersom apoteksfittorna inte ville ge mig den på grund av att läkaren som skriver ut den tydligen inte har behörighet.. Så ja.. Vi får väl se hur det här går.

Idag efter skolan har jag faktiskt bara stängt in mig på rummet, jag känner att jag inte orkar med allt snack som är här just nu och med tanke på att jag inte tar min medicin så vill jag inte få utbrott på alla fega idioter som bor här/går på skolan.. SÅ jag håller mig undan.

Jag har typ feber om någon ville veta :) Och imorgon ska jag göra sista provet sen när jag har gjort det så är jag helt klar med fubben och då får jag vara nere i plattsätteriet på heltid! AWESOME!!

Aja, men nu ska jag sova.. Något som jag inte har gjort ordentligt på länge!

PEACE Michilicious

Nytt liv med inslag av de gamla..

Nya bekanta, nytt "bostadsområde", nya vänner, en ny erfarenhet. Samma ångest, ilska och besvikelse. Det som är gjort är gjort, det kan aldrig försvinna och dö. Spelar ingen roll hur många år som kommer gå, det som hänt har ändå hänt och kommer förmodligen alltid ligga och skava.. Frågan är hur mycket man ska låta det skava, om man ska låta det skava så mycket att det börjar göra ont för att sen släppa det igen. Eller trycka tillbaka det enda tills det börjar av sig självt som ett irriterande litet skoskav.

Som jag skrev igår så kommer vissa av alla personer jag lärt känna finnas kvar i mitt liv och andra inte. Egentligen känns det fult att säga att jag har lärt känna dom, för jag känner dom inte helt. Men en del av dem. Men sen kan man ju även börja fundera över om man ska börja sortera sin vänskapskrets där hemma. Personer som tar en förgivet till exempel. Eller personer som bara tar och tar och tar men aldrig ger. Personer som bara lovar och lovar för att sen göra något annat utav de. Personer som säger en sak, men menar något HEELT annat.

Jag vet inte ens om jag kommer flytta upp till sthlm igen. Och gör jag de så vet jag inte vart jag kommer bosätta mig. Men frågan är, personer som inte ens kan ha kontakt med mig nu för att jag förtillfället bor i Skövde. Är det något att bry sig om? Ska jag låtsas som att jag är jätte glad när jag kommer hem, träffa dom och krama dom med öppna armar? Eller ska jag stänga in mig och skita i dem på samma sätt som de känns att dom gör mot mig nu?

Jag har ett nytt liv, skaffar nya erfarenheter varje dag. Som idag har jag lärt mig att min ilska faktiskt är lika kraftig som den alltid har vart, bara att jag kan kontrollera den, inte slå till någon, inte slänga ur mig massa dumma ord som jag sen ångrar, bara gnälla på de som är fel. Att jag gjorde fel. Och det känns faktiskt riktigt bra. För bara 3 år sen så hade jag flygit på någon som inte hade med saken att göra, någon som bara råka vara på fel ställe vid fel tillfälle. För att sen gå upp på mitt rum för att förstöra min kropp lite mer.

Jag har inte haft riktig ångest på jätte länge. Men jag kan känna den växa inom mig. Kanske är det rädslan över att det faktiskt har gått så pass snabbt för mig som de har gjort. Ångesten för att det ska gå ännu snabbare när jag väl får börja med badrummen. Rädslan för att bli klar med skolan och den stora frågan "vart tar jag vägen nu?".. Det är så sjukt, så fort jag tänker på att jag ska åka hemmåt så blir det en stor jävla klump i magen, som växer sig större och större för varje sekund som går. Den går att jämföras med en köttbit som man tuggat lite för mycket, som växer för varje tugga och tillslut går det inte att svälja. En sån klump har jag i magen när jag tänker på att åka till Vallentuna, till Stockholm.

I samma veva kan jag komma på mig själv med att sitta och ta på mina ärr, känna med fingrarna över dem och tänka "varför fortsatte jag inte? Jag har inte tillräcklickt många ärr".. Som att jag fortfarande är besatt av min tanke på att jag måste ha ett visst antal ärr på armarna för att det ska kännas bra. Ja, är kommer nu sanningen!

Nej, jag har INTE börjat skada mig igen, tanken har slagit mig.. Men det har inte hänt! Men när jag började var tanken att få ut den psykiska smärtan i fysisk smärta. Sen över gick det till ett beroende, ett missbruk! För att sen bli en tvångstanke i ett missbruk/beroende. Jag vet fortfarande hur jag ville ha det. Jag har de uppskrivet i en bok. Jag ville ha ett visst antal ärr på vänsterarm, ett annat på höger, sen ett visst antal på benen. Och man kan undra varför jag hade det så. Kanske var det bara en anledning till att fortsätta. Men när jag nu lyckades sluta med mitt beroende. Mycket tack vare yngsta sonen i familjen jag bodde i förut. Varför har jag då kvar tankarna?

Aja, palljäveln är i alla fall klar, nu har jag bara prov 3 kvar som sagt va.

Men nu ska jag, Per och Lorenzo åka och handla. Ha en trevlig helg, kanske skriver igen om ångesten får ett infall.

PEACE Michilicious

Jag har blivit..

..Riktigt dålig på det här med uppdateringar! :P Kanske är det för att livet flyter på så jävla bra. Att jag verkligen känner mig hemma! För första gången i mitt liv känner jag att jag gör något som är rätt, något som känns bra och gör att jag blir tillfreds med livet!

Jag är snart klar med första delen av utbildningen. Den så kallade fub-delen. All teori, kuben, vertygslådan och pallen. Idag gjorde jag klart min verktygslåda och började på pallen. Jag funderar även på ifall jag ska göra de sista provet imorgon plus att göra klart pallen. För då betyder de att jag får gå in på plattsätteriet på måndag. Och det skulle ju typ vara hur nice som helst! :)

Jag vet egentligen inte vad jag ska säga, jag har de bra.. Allt rullar på och jag träffar nytt folk varje vecka. Vissa är mer betydelsefulla än andra. Och jag vet att vissa av alla man lär känna kommer vara en vän för livet. Vissa är jävligt härliga att umgås med, men kanske ingen längre vänskap medans andra, typ några speciella, kanske alltid kommer vara en vän! :) Tim är nog en av de som jag vill behålla som vän, HELT underbar människa!

Nu är snart min sjätte vecka här avklarad. och jag trivs fortfarande lika bra. Men nu har jag börjat märka vilka jag inte går ihop med och inte.

Och JUSTE!! Jag är en "jävla bonde" för att jag INTE trivs i Sthlm.. xD Hahah.. Då sa jag bara "ja, jag är hellre en jävla bonde än en gnällig och irriterande Stockholmare!" Haha xD

Jag vet egentligen inte vad jag ska skriva mer.. Det är liksom så mycket annat jag lägger tid på istället för att stänga in mig vid datorn. För helt ärligt är det sällan jag sitter vid datorn. Jag umgås hellre med grabbarna! :P Men jag känner att jag är tvungen att blogga ibland i alla fall.

Just nu snurrar nog iof mina tankar mest kring vart jag ska flytta när jag är klar med skolan. Annika som jag pluggar med tycker att jag ska flytta ner hit på heltid. Hahah, hon är så söt :) Men jag skulle nog faktiskt kunna tänka mig att bo här. Det är så lugnt och fridfullt. Även fast skövdeborna tror att dom är som Stockholmare. TACK OCH LOV så är dom INTE som dom xD Haha

Men men, nu ska jag och Lorenzo plugga lite så att vi fixar proven imorgon! :) Om jag nu bestämmer mig för att göra de :P Haha

Sen kanske det bär av upp på berget och titta på utsikten eller något liknande! :)

Hoppas att alla har det bra. Det har i alla fall jag! :)

P&K Michilicious

Nu var det länge sen igen..

Jag har det helt toppen! Lever livet och får bättre och bättre kontakt med vissa personer. Sen finns det ju personer som man faktiskt drar sig undan ifrån lite.. Vissa för att man inser att de kanske inte var den typen av människor man ville umgås med, andra för att man bara inte klarar av dom och vissa för att dom kan vara aningen för mycket ibland.

Det finns en person här som har hyffsat lik bakgrund som mig. Det känns faktiskt skönt att sitta och snacka med honom och det är faktiskt riktigt roligt.

Nu ikväll har man tagit någon cider och sen noppat ögonbrynen på en person. Ikväll är stämningen på topp, än så länge i alla fall. haha det brukar ju kunna svänga ganska snabbt. Men än så länge är det i alla fall bra! :)

Idag gjorde jag test 2, så nu har jag bara ett test kvar, pallen och verktygslådan kvar sen är jag klar i fubben = jag får börja på min egna inriktitning. På ett sätt känns det synd, för det är då man "splittras" från personer man lärde känna från början. "the fantastic four" kommer ju inte längre vara en fyra.. Så jaa, lite trist känns det. Men dom kommer ju fortfarande vara i närheten och det känns i alla fall bra.

Annars är läget lugnt. Saknar inte sthlm de minsta. Men får se om jag flyttar upp eller inte.

Jag mår toppen trivs som fisken i vattnet, kommer ha bekanta runt om i Sverige, vissa kommer man fortsätta ha kontakt med, andra kanske man spolar. Men kul har jag i alla fall!

Ja, det var väl allt för nu.

P&K Michilicious

Idag är det söndag..

Nu har jag vart hemma sen onsdagen. Egentligen har jag inte hunnit göra det jag skulle göra vilket känns lite surt. Men får se det så här, det tar inte lång tid till vecka 28&29 då det är ledigt, då får jag fortsätta min packning. Nu har jag egentligen bara packat det jag behöver och inte behöver ha med mig till skövde. Och det vart lite mer än vad jag trodde att jag skulle ha med mig, meeeeen ja, då har jag ju massa saker där i alla fall :P Hahah.

Jag har även träffat min underbara underbara vän Josefine. Det har vart riktigt trevligt! Sen har jag träffat mamma&co och det var riktigt underbart att träffa mina minsta systrar. Så underbart att få krama och pussa dom igen. Men jag måste säga att jag längtar till imorgon då jag åker ifrån Vallentuna igen.

Innan jag åker så är det visning på lägenheten. Då ska jag och Marie sitta ute på gården och "fika".. Mest för att spionera på vilka som kommer och ska titta på lägenheten. Det blir nog ganska intressant. Även fast jag inte vill att någon ska köpa den! Jag hade planer på att gå ner imorgon precis innan visningen är och sätta upp lappar i porten där de står "vem FAAAN var det som spelade musik fram till klockan 7 imorse? JÄVLA IDIOTER!" Men jag skippar nog den idén.

Idag var jag och Marie och tittade på husen dit vi ska flytta. Det var faktiskt helt okej, även fast det känns lite surt att vara så off. Men bara jag skaffar körkort så blir det nog jävligt nice! Nu hoppas jag bara att jag får som jag vill med väggen som dom ska bygga i mitt egna lilla hus.

Aja, nu har jag väl inget mer att säga för tillfället. Ska glo lite på tv och sen blir de väl till att tänka om med min packning eftersom att väskan inte gick att stänga. Haha xD

P&K Michilicious
Att lämna en kommentar innan ni går :)
RSS 2.0